Alexandra Nilsson – Den här jäkla ångesten!!

19,040
 

Klicka här!

Published on April 10, 2019 by

Video innehåller ett samarbete med Forma Vita.

Hej! Sorry att videon laddas upp så sent men har inte riktigt planerat min dag ordentligt hehe.. Men nu är den uppe iaf, bättre sent än aldrig – eller hur?! Dagens video handlar om ångest bland annat, det är en vlogg men temat är det.

Men vi gör lite roliga saker också, som att gå på ett event som hålls av MAX 🙂 Det gör ju än verkligen på bättre humör! Jag unnar mig en ansiktsbehandling också hos https://formavita.se. Jag gör derma pen som jag tycker funkar så bra på min hud. Jag har lite problem med gamla acneärr och sånt, då gör denna behandling SUSEN!

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.