Alexandra Nilsson – Fulast i världen

117,072
 

Klicka här!

Published on August 23, 2016 by

Coola kläder!

Jag försöker prata om hur jag ser på mitt förflutna, känner nu i efterhand att jag pratade väldigt slarvigt och visste inte riktigt vad jag ville säga. Jag tycker det är lite jobbigt som ni märker så jag hoppas ni tänker efter innan ni börjar klaga. Det är inte riktigt läge för det här..

När jag pratar om det som har hänt och i boken utgår jag från mitt perspektiv. Ni kan ha hört annat, men det är såhär jag känner och mår.

Har ni frågor om boken eller om bokturné är ni välkomna att kommentera fritt 😀

Min bok kan ni förhandsboka här: http://www.bokus.com/bok/9789198333954/hatad-och-alskad/

50 comments

 • Nomie Applegate 3 years ago

  du är så sjukt fin! du är asgrym kissie!<3<3<3

  Reply
 • Anna Philip 3 years ago

  Fin video, jag har följt dig sedan du var 15, jag är 29 idag, den resan du har gjort är grym ❤️ Om det blir en ljudbok, kommer du vara uppläsaren då? Kram ❤️

  Reply
 • Isabella petrovic 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • Tida Nurmi Minteh 3 years ago

  preach

  Reply
 • Izabella Holmén 3 years ago

  Nutte du är bäst ?

  Reply
 • Ella 3 years ago

  Sååå bra Love you

  Reply
 • Ella 3 years ago

  Du är så stark

  Reply
 • Gaggistyle 3 years ago

  We love u hjärtis! Starkast av dom alla❤️

  Reply
 • Desiree Holmgren 3 years ago

  Tycker du är en otrolig människa, självklart man kan ändras som person! ? och i mina ögon blir du bara bättre och bättre som person och jag önskar bara att man kände dig för du verkar så cool brud alltså ? älskar din personlighet Alexandra ?

  Reply
 • y'all should try to stan talent 3 years ago

  <3 <3 <3 <3 <3

  Reply
 • Andyanka78 3 years ago

  Du är så duktig att du har förändras så mycket

  Reply
 • Missi Queen 3 years ago

  Du är fan bäst jag kommer altid följa dig du är ju värdens finaste person jag skulle vilja träffa dig så mycket jag ser upp till dig så sjukt mycket du får aldrig sluta med youtube❤️❤️

  Reply
 • SEA 3 years ago

  Visst är hon lite lik sångerskan CL?

  Reply
 • IN men INTE ut 3 years ago

  Du var vacker innan också men eftersom du var taskig och tryckte ner allt och alla så blev du ful.Jag säger inte att folk som kalla dig ful gjorde rätt men det har en himla betydelse hur man är som person.Alla gör misstag men att ha blivit mobbad som dig kommer antagligen följa med dig hela livet.Tänk då folk som blev mobbad av dig.Hur svårt det är för dem att glömma att du gjorde dem ont.Därför finns det människor kvar som fortfarande har svårt för att släppa den gamla Kissie.

  Reply
 • Elsa Björklund 3 years ago

  Du är så himla fin och underbar! Glöm aldrig det❤️❤️ Skulle förresten vara kul om du kom till Malmö???

  Reply
 • mariam Ali 3 years ago

  Bästa du❤️❤️❤️

  Reply
 • Alma K 3 years ago

  Sååå jävla fiin är du Alexandra! Bästa åsikterna å personligheten, så mycket kärlek till dig!❤️❤️?

  Reply
 • WarLady 3 years ago

  Så himla bäst är du ❤️❤️

  Reply
 • Jessica 3 years ago

  Du är så ärlig, fin, modig och framför allt ÄKTA Alexandra! <3
  Jag tycker att du inte låtsas vara någon annan än den du är och du är bara så bra, GO GIRL! 😀

  Reply
 • Kitty Svenningsson 3 years ago

  Du är stark! Grymt tjejen!

  Reply
 • Signe Efternamn 3 years ago

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Malin Eriksson 3 years ago

  Kom till Västerås! =)<3

  Reply
 • Emma Sofia 3 years ago

  Bästa Alexandra!! Är också en som följt dig i flera flera år. Du är fantastisk och jaa du duger som du är! ❤❤ Vi älskar dig precis för den du är. Du är såå stark och det har varit en ära att få följa dej och få växa upp med dig ❤

  Reply
 • Linn Moberg 3 years ago

  men nussan <3

  Reply
 • Lina La 3 years ago

  ❤️❤️❤️

  Reply
 • Tilde Andersson 3 years ago

  Fina du<3 du har förändrats väldigt mycket och det ska du bara vara stolt över inget annat. skit i vad folk säger för du vet att du har ändrats och alla vet också det<3 du är bäst

  Reply
 • Tove Björklund 3 years ago

  bästa<3 finaste

  Reply
 • Emma Norrman 3 years ago

  Din personliga utveckling är så himla inspirerande och rörande att få ta del av. Brukade läsa din blogg ibland när jag var yngre, utan att kommentera eller tycka så värst mycket. Du har alltid intresserat mig på något sätt, och resan du gjort under de senaste åren är minst sagt otrolig. Tack för att du ger mig hopp om att förändringar är möjliga, oavsett vad utgångspunkten är. Och glöm inte bort att du är fantastisk precis som du är och att vi är många som tycker om och backar dig!! KRAM <3

  Reply
 • Cecilia Frånlund 3 years ago

  Att ändra på sig, och säga att man haft fel, är en av de största sakerna man kan göra. Det kräver mycket mod och mogenhet. Jag är en av dem som tyckte mindre om dig förr, men som nu finner dig en stor inspirationskälla. kram

  Reply
 • Darin Shahabpour 3 years ago

  Kan du åka till Norrköping Mirum Galleria

  Reply
 • safiya ferm 3 years ago

  du är en insperation för alla ge aldrig upp älskar dig

  Reply
 • Idas liv Loke nalle 3 years ago

  Komm till Halmstad ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Signe Eklöf 3 years ago

  Du har förändrats så gudomligt mycket och bra sen du var yngre,älskar att se på dina videos!?❤ fattar inte hur folk kan hata dig idag för ditt gammla dig för du är så sjukt underbar person! I❤U

  Reply
 • Alexandra Apple ford 3 years ago

  Du lusna inte på dom som hatar dig utan dom som ÄLSKAR!!!!???
  Du har föränrads!

  Reply
 • Alexandra Apple ford 3 years ago

  Du är fin

  Reply
 • Abra 3 years ago

  Tycker denna video är väldigt viktig. Du har gjort en väldans resa och du SKA vara stolt över dig. Du är grym!

  Reply
 • Veronica Afvander 3 years ago

  du är jätte gulig

  Reply
 • Zeze Keke 3 years ago

  Wow du har utvecklats otroligt mycket! Starkt av dig <3

  Reply
 • Marcus Orion Alex 3 years ago

  <3 du är stark

  Reply
 • twistersandstuff 3 years ago

  VÄRLDENS FINASTE ALEXANDRA. FÖLJT DIG SEN 2010. ÄLSKAR DIG SÅ SINNESSJUKT MYCKET.

  Reply
 • fila aly 3 years ago

  Åh började nästan gråta. Har inte följt dig men vet vem du är och vem du var då. Och har såklart haft åsikter som alla andra om hur du var och såg ut. Men vilken förändring! och så fruktansvärt stark du är! som pallat allt hat, och tagit dig hit var du är idag. Blir så lycklig att se detta <3

  Reply
 • Yanochka Girl 3 years ago

  Jag är otroligt stolt över dig . Alla kan förändras <3

  Reply
 • you tube killen w 3 years ago

  du är väll inte fulaste i världen!ingen är fulast i värden! man är fin på sitt sätt och bra på sitt sätt alla är exakt lika mycket värda även om man får hatt när nån skriver dumma saker så är man fortfarande lika mycket värde man måste inte kommentera om man man bara ska skriva hat för hatet kan såra folk och det är inte kul att bli sårad och sen en sak man ska försöka veta vad man lägger ut visa föräldrarna videon inan ni lägger upp den och en annan sak man ska vara sig själv även om man blir mobbad och en annan sak försök att inte ta så ila upp för då blir man väll bara mer och mer läsen och det är inte så kul att bli läsen tycker jag och dom som mobbar är lika mycket värda också alla är det dom som mobbar borde försöka att inte göra det tänk skulle jag vilja få hat och även om man mår dåligt för man får hatt själv försök att inte näthata på andra vem som helst kan det va jag vet inte kolla gärna in min kanal och prenumerera om ni vill man får näthata för det är ingen som säger det men försök att inte göra det ni får gärna gilla kommentaren om ni tycker som jag

  Reply
 • Stella Beliebet 3 years ago

  Finaste du älskar att du står upp för de du har gjort och att du kämpar emot näthat osv! Skiti va folk säger dom är bara avensjuka hur långt du har kommit me de!??

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  du är en vacker kvinna jag skulle gärna vilja ha dig
  men jag är lite för gammal för dig jag skulle kunna vara din
  pappa om du förstår mig.

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  själv har jag blivit mobba
  hela mitt liv
  så det är lika
  bra att är mig själv .

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  för mig är du
  underbar som kvinna 873.

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  du behöver inte ändra ditt sett svar på 873

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  som jag sa tidigare från sjätte klass
  till nionde klass
  har jag blivit mobbad det känns inte så bra
  en dag som vi hade gymnastik
  nä jag skulle duscha så hade
  gympa läraren
  satt en kamera i
  min dusch så han kunde se när
  fick stånd då blev jag inkallad till hans rum och där låg hans
  fru och väntade
  på att jag skulle stoppa min snopp i hennes mus om jag inte
  gjorde det skulle
  han rikta en pistol mot mitt
  huvud och skjuta
  av jag har inte
  talat om detta för någon och jag har inte vågat skaffa någon frum

  Reply
 • Peter Telleus 3 years ago

  man får leva med det hela
  livet.

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.