Alexandra Nilsson – Helgvlogg: Fattar ingenting, blir bara större och större..

37,878
 

Klicka här!

Published on March 22, 2020 by

Hoppas ni har haft en fantastisk helg, berätta gärna vad ni har gjort. Själv har jag fixat ögonbrynen, naglarna och haft middag med våra kompisar (eller grannar som jag kallar dom här på youtube hehe).. Sen drog vi till landet och hade det mysigt. Var så skönt att komma upp dit och inte behöva tänka så mycket på corona hela tiden..

Ja som jag berättar i videon så får jag inte längre på mig jeans, inte ett enda par. Och jag har kanske minst 20 par i garderoben hehe, så det är ju ett problem. Men det är något som är konstigt för jag testade ett par som jag hade på mig här om dagen, men dom gick inte heller på.. Så handlar nog inte bara om att jag blir tjockare, utan snarare att jag samlar på mig vätska.. För mina ringar får jag inte på mig heller ;( Något konstigt är det och jag ska kolla med en dietist..

Vill åter igen tillägga att det inte är fel på att vara tjock, men när INGA byxor funkar plötsligt så börjar man undra vad som händer i kroppen..

❤️ Följ mig på insta: https://www.instagram.com/alexandranilsson/

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.