Alexandra Nilsson – Helvlogg – Första gången jag gör detta och folk tror jag är gravid?!

24,328
 

Klicka här!

Published on February 10, 2019 by

Coola kläder!

Hej välkomna till mig.

Trodde denna vlogg skulle bli jätterörig men det tyckte jag inte nu när jag klippte ihop den. Som tur är 🙂 Så hoppas ni gillar den. För i torsdags gjorde jag något jag aldrig gjort tidigare och det var att vara konferencier! Så himla kul och annorlunda, och jag är så glad jag gjorde det för det kändes som att detta var min grej. Var inte ens nervös innan!

MEN jag blev inte så glad över dom 2 personerna som sa att jag skulle vara gravid. Lixom har folk inget hyffs?! Nej jag tycker det är långt ifrån OK och jag blev ledsen över det. Tycker man kan se det på mitt ansikte till och med när jag filmar på lördagen.. Hade gråtit jättemycket innan jag började filma, inte pga dom kommentarerna men dom bidrog nog..

43 comments

 • Jonas Vloggar 4 months ago

  Man behöver inte påpeka något om ens utseende tycker jag

  Reply
 • Nellie Wallinder 4 months ago

  Precis vad jag behövde idag, en Alexandra vlogg❤️

  Reply
 • Pia Zimmermann 4 months ago

  👍🧡👏 Toppen vlogg Kram 💋❤️💋❤️💋

  Reply
 • Sara Blomqvist 4 months ago

  Onödiga konmentarer! Du är galet vacker 😍

  Reply
 • RosSve4 4 months ago

  Tycker det är jättebra att du nämner såna här saker, för folk borde förstå. Men som alltid vill alla lägga sig i fast det inte var illa menat.
  Äkta och ärlig och så mysigt att se allt du gör. 🙂 Kämpa på!

  Reply
 • Lisa Hejssin 4 months ago

  Alexander erwik suger 😀

  Reply
 • vira Malmberg 4 months ago

  Bry dig inte om sånna mänskor som säger så, du är de vackraste jag vet 💕

  Reply
 • Martina vloggar 4 months ago

  Tkr de är så gammalmodigt att påpeka någonting alls hos någon annan människa.. spelar liksom ingen roll om vad de handlar om vare sig det är graviditet, vikt, utseende eller klädval… folk har ingen aning om bakgrund, välmående, förutsättningar, varför ens nämna någonting allls… blä blir så provocerad 😣

  Reply
 • Ann-Sofie Sæther 4 months ago

  Fina du😌 Förstår precis hur du reagerar och känner! Har själv haft bulemi/ätstörningar!! Vet precis hur triggad man kan bli. Har jag dåliga dagar så är jag lättare påverkad av yttre faktorer. Känner/hittar massor av fel på mig! Och att få sådana kommentarer är bara så onödigt och klumpigt. Men du är 👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 Jätte härlig och mysig vlogg😌😌 Kram fina du❤️

  Reply
 • aaa mm 4 months ago

  Alexandra helt ärligt så tror jag de trodde det pg a kjolen du hade, man kan ju tro att du vill dölja något eftersom den var så "stor", tror verkligen inte de menade att du var stor eller så.

  Reply
 • vixination 4 months ago

  Herrejösses vad är det som händer på din blogg med alla kommentarer 😱 var tvungen att gå in och läsa. Massa styrkekramar till dig! Ta hand om dig ❤️

  Reply
 • vixination 4 months ago

  Vart är det röda mjukis setet ifrån? 😍

  Reply
 • Therese Bergström 4 months ago

  Haha står gravid i titeln och det första man ser är clearblue reklam 😝 Tack för en fin vlogg som vanligt 😘

  Reply
 • Malin 4 months ago

  ❤️ Du är vacker och så stark och en stor förebild för många unga tjejer! Kämpa på, det finns tyvärr korkade människor överallt (även att de vill väl och att det kan bli fel). Hoppas du får en bra vecka! Du verkade trivas som fisken i vattnet som konfransier, hoppas få se det igen! 😊❤️

  Reply
 • Johanna Ahlgren 4 months ago

  Vart kommer dina lackbrallor ifrån?

  Reply
 • Julia Flores 4 months ago

  Blev helt jävla chockad när du sa att folk hade sagt sånna grejer till dig, tänkte kommentera hur vacker du är men kollade från tvn så kände att jag inte orkar logga in på datan för att kommentera men nu ville jag ändå logga in o göra det! Du är vacker alltså!r Blir arg o undrar hur folk säger så konstiga saker till dig som inte stämmer ?? Vilka människor har du omkring dig herregud. Dom måste va svartsjjka eller ha nått allvarligt fel i synen? Shit man blir ju helt chockad när du berättar

  Reply
 • Emelie 4 months ago

  Men gud stackare 🙁 hur kan folk kommentera sånna där grejer?? Folk är så besatta av att rota i folks liv. Alexandra du är så vacker oavsett! 💗 fick själv kommentarer om ”när ska ni skaffa barn då? Är det inte dags?” när jag kämpade för att bli gravid då jag har pcos vilket gör att jag har utebliven ägglossning. Men nu är jag gravid👍🏻

  Reply
 • Mathilda Österlund 4 months ago

  Tycker inte man ska fråga om nån är gravid heller även om man kanske är säker, för att man väljer själv när man berättar och vilka dom första är som ska veta. Man får ju helt enkelt vänta

  Reply
 • Mrs Kjellström 4 months ago

  Hur kan man ens säga så till fina dig 🤔

  Reply
 • Minoreth 4 months ago

  Helt rätt Alexandra, ingen människa har rätt att fråga om en kvinna är gravid, eller påpeka att hon "ser" gravid ut. Tänker på Kenza och den resa hon och Alex precis genomgått, där de kämpade otroligt med att bli gravida utan framgång (förrän nu). Samtidigt fick hon precis sådana kommentarer som du. Oavsett om man är gravid, inte är gravid, försöker eller inte kan så har ingen annan med det och göra! Den dagen man vill berätta, berättar man. Tack för ännu en bra vlogg!

  Reply
 • Camilla Sköld 4 months ago

  Du är verkligen supersnygg💃🏼!!! Och så otroligt fin person❤️

  Reply
 • Tova Skogström 4 months ago

  Hon hade inte skrivit sitt egna manus?

  Reply
 • Sannah Nordin 4 months ago

  Vet att det är enkelt för mig att säga men – bry dig inte ett skit!!! Blir så sjukt förbannad…. Du är så vacker på alla sätt o vis! Så less på att andra människor tar sig rätten att bestämma hur vi är utifrån deras syn och tolkning utan att verkligen känna oss. Det är vi själva som bestämmer om vi är vacker, snygg, söt, fin, smart, sexig eller allt på samma gång. Ingen annan!! Sen så är det inte bara utsidan på våra kroppar som bestämmer och visar det utan det är hur vi är, hur vi tänker och hur vi agerar mot våra medmänniskor och allt levande runtomkring oss. Jag kan inte tänka mig all skit man får ta som offentlig utan att man bett om det men jag vill bara skicka en massa pepp till dig. För du är skitgrym! Precis som du är Alexanda ❤👍😃

  Reply
 • FriggBeauty 4 months ago

  Är du fortfarande nöjd med din näsa? Skulle du fortfarande rekommendera samma kirurg? Eller vet du någon annan?

  Jag vill så gärna göra min näsa (har haft sjuka komplex för den hela mitt liv, fyller 21 nästa månad)
  Men jag är så rädd att det blir dåligt eller att jag inte blir nöjd, speciellt då det är dyrt också..

  Älskar dina videos! Har följt dig på youtube och bloggen i snart 7 år 😍😍😍😍

  Reply
 • Linda Borggren 4 months ago

  Hahaha Andreas "That what she said" :')

  Reply
 • Johanna : 4 months ago

  Tycker det är sjukt onödigt att kommentera andras kroppar. Man vet ALDRIG vad en annan människa går igenom!
  Alexandra, du är så jävla grym! Keep it going 😇

  Reply
 • Sandra Bergström 4 months ago

  Kolla till 1:21 du är med i videon 🤣
  https://youtu.be/RXsUVrzfHjs

  Reply
 • Anneli Ask 4 months ago

  <3

  Reply
 • L Spinelli 4 months ago

  Men vad fan i helvete.
  Jag vet fan inte hur man tacklar såna kommentarer. Tur att du ändå är så medveten om dina hjärnspöken, så att du kan kämpa emot känslorna som kommer efteråt.

  Jag ser hur jävla gravid ut jag vill utan att folk ska kommentera det. Vänligt menat eller inte. Ge fan i min kropp.

  Förövrigt skitmysig vlogg, som vanligt. Du ger en bra feeling!

  Reply
 • Akakabuto Eli 4 months ago

  Förutom att jag är och förblir så fruktansvärt ointresserad av make up etc, om det inte är Rickard Söderberg som sminkar sig, haha, så… well; High five till dig som närmat dig ditt ursprungliga utseende, det gör mig glad. Du är så himla mycket finare nu när man ser/anar dina ursprungliga anletsdrag. Glad du tagit ditt förnuft till fånga! Att operera om sin näsa så den ser ut som den man en gång hade kostar pengar, jag fattar det, men kanske du lägger pengar även på det snart, med tanke på att du nyss valde att lägga pengar på mindre bröst <3 Ta tillbaka dig själv vetja!!!! Alexandra!! Ta tillbaka henen fullt ut! Utseendefixeringen genomsyrar de flesta i din "bransch" så jag orkar inte ens bry mig och det är inte läge att skälla på någon som "trappat ner" vad gäller den biten… fortsätt trappa ner och dela gärna klipp som inte alls har göra med ditt yttre.

  Reply
 • Caroline wennberg 4 months ago

  Aa jag var ju med om att min pojkvän dåra frågade mig om jag var gravid för några månader sen, blev oerhört sårad, för det är absolut den sista människan jag vill skulle säga något sånt. För han vet själv att jag även har p-stav så kan inte bli med barn. Har aldrig varit så knäckt som jag var då.
  Har också en ätstörning, men tror vilken tjej som helst skulle bli knäckt utav en sådan kommentar.

  Reply
 • Querrie 4 months ago

  Du har förändrats på ett asbra sätt jag älskar dina vloggar nu!!♥️♥️♥️♥️

  Reply
 • alas960106 4 months ago

  Herregud!!!!!!! Ptr pumpkin enzyme mask ska inte vara på i mer än 7 min! Du kan få brännskador av den om du har den i 20 min. Märket själva säger max 7 min så håll dig till det!
  Mvh hudterapeut

  Reply
 • KawaiiPastelz 4 months ago

  Du ska ALDRIG! Fråga om en kvinna är gravid! Det är en fråga som är privat! Usch har varit med om det såååå många gånger mår skit varje gång!

  Reply
 • Felicia Sjögren 4 months ago

  Du är så fin, så starkt att du vågar dela med dig av det du får höra. Dina historier gör andra kvinnor starkare! Sluta aldrig vara dig själv! ⭐️

  Reply
 • Amanda Rees 4 months ago

  Fan vad arg jag blir! Det är så sjukt onödigt att påpeka något sådant hos en kvinna! Ingen vet vad personen gått igenom. Ta inte åt dig av detta, du är helt fantastisk Alexandra❤️

  Reply
 • Midia Saleh 4 months ago

  Tycker att du ser frisk och stark ut !

  Reply
 • Lisette Alfredsson 4 months ago

  Jag blev typ nervös för din skull, haha. Men det gick ju super! 😊

  Reply
 • mikaela hedblom 4 months ago

  Sjukt onödiga kommentarer. Ryt till och klipp kontakten!

  Reply
 • Tove Eriksson 4 months ago

  Ja reagera på när du sa grissleholm, tänkte hon mena nog Grisslehamn 🥰 bor ganska nära där😍

  Reply
 • Lovisa Fallman 4 months ago

  Jag tycker inte du ska stå och säga ”så jävla oskön grej att säga till en annan kvinna”. I min värld är det HELT oförståeligt när du tidigare lagt upp en video att du visar upp vad en anorektiker äter och inte. Det om något är så jävla oskönt att säga ut till flera tusen människor som mycket möjligt sitter där med ätstörningar. Tycker att du gör bort dig så grovt när du satt och sa något lika korkat i denna video. Har i övrigt inget personligt emot dig men för fan.. finns det någon människa med båda fötterna på jorden nu för tiden?

  Reply
 • moa ljung 4 months ago

  Vart är lackbyxorna ifrån?

  Reply
 • Melinda Aleite 4 months ago

  Vågar du använde din Clarins ansiktsmask eller vad det var som gjorde dina ögon röda i någon video för någon vecka sedan???? Hur mår du idag och din pojkvän och era hundar eller hunden?😄😄😄😄🤗🤗🤗🤗🌹🌹🌹👑👑👑

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.