Alexandra Nilsson – Reagerar på nakenyoga (aldrig garvat så mycket)!

10,759
 

Klicka här!

Published on May 12, 2019 by

Hej och välkomna till en skrattfylld helgvlogg! Det har varit en händelserik helg, började med en härlig promenad med hundarna tillsammans med min vän Michelle. Sen var det en äcklig taxichaufför som pruttade 2 gånger i bilen när vi åkte in mot stan. . Vem gör så? Usch visa lite respekt, även om han har ont i magen får han faktiskt säga till eller be om ursäkt. ELLER inte köra oss, jag höll nästan på att spy haha.. Han fick iaf inget högt betyg efter. Ja då när vi kom fram nerpruttade blev det AW med nelly.com följt av utgång.

Dagen efter var det lunch för Linda Hallberg x Mockberg, hon har släppt en röd klocka som är skapad av vegansk läder. Så snygg! Direkt efter det åkte jag och Andreas till Bollnäs. Där tittade jag på naken yoga (helt perverst ju!!) och testade att bo mitt ute i skogen. Väldigt spännande men också lite romantiskt faktiskt. Hoppas ni gillar videon, och har ni några frågor är det bara att ställa dom här så ska jag försöka svara på allting. 

För er som blev intresserade av naken yogan så hittar ni klippet jag tittade på här: https://m.youtube.com/watch?v=bXQdnnvgAUw&t=201s

Följ mig gärna på Instagram: https://www.instagram.com/alexandranilsson/

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.