Amir Akrouti – AMBULANSEN KOM!! #FrisörStorytime

83,670
 

Klicka här!

Published on June 12, 2017 by

▶ HEEEY GUYZ, ÖPPNA MIG!! ♡

♡ POSTBOX:
Splay AB
Amir Akrouti
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

♡ SOCIALA MEDIER:
▶ Instagram: http://instagram.com/amirakrouti
▶ Twitter: https://twitter.com/amiirakroutii
▶ Snapchat: amirbitch
▶ Periscope: amirakrouti

♡ KONTAKT:
[email protected]

50 comments

 • Alice_ STAR_ 3 years ago

  När jag var 7 år gick jag o min mormor till en frisör, mormor kände henne som jobba där.
  Allt började bra, jag hade hår till bröstet och jag älskade det. Jag sa till frisören att jag ville toppa luggen o håret ca 2 cm. Men i slutet hade jag tydligen hår till axlarna och då gick jag till mormor o sa det o hon sa bara att i denna frisörsalong gör som dom vill man bah varför sa dom inte det?

  Reply
 • Nova tapio 3 years ago

  Det var första gången jag skulle gå till en frisör för min mamma brukar klippa mitt hår hemma men nu skulle jag gå till en frisör och min mamma bad frisören vara extra försiktig i vanliga fall är ja inte håröm alls men min mamma Ville vara säker på att det inte skulle göra ont. frisören börja direkt borsta och slita i håret det gjorde ont men jag var bara tio så Vad skulle jag göra när friören skulle börja klippa håret ryckte hon ännumer det tycker inte jag Ok

  Reply
 • Sanna gustavsson 3 years ago

  Hej Amir!
  Jag gick till frisören med svart hår för att få det till mellanblont! jag sa det till frisören och hon nämner inte att det är omöjligt att få det direkt! jag sitter med blekning i 3 o halv timme o då överdriver jag inte! När hon har sköljt o jag sätter mig i stolen är håret röd/orange o svart underhår.. inte bara att färgen är fel utan att håret är som att ta i svinto! när jag prata med en annan frisör på en annan salong så säger hon att jag ska va glad att jag har hår kvar på huvet! frisören rätta inte till o var oärlig med hur resultatet skulle bli! jag var då 15 år gammal o trodde att frisörer kunde utföra magi hehe

  Reply
 • anonym 3 years ago

  har inte du berättat detta innan

  Reply
 • Emma Johansson 3 years ago

  En gång när jag skulle gå till min frisör som jag alltid gått till i flera år, till o med min mamma brukade gå dit, men jag kom dit, satte mig ner och hon frågade va vi skulle göra med mitt hår och jag bah "jag vill bara klippa topparna och ljusa upp håret lite" och hon bah "absolut det blir säkert jättefint". Så vi går först och tvättar mitt hår sen lägger hon i en färg, och tvättar ut färgen, Sen går vi och klipper och de första jag ser e att mitt hår e knallrosa, och jag frågade vad hon hållde på med och hon bara "det va väl de här Aa,du ville ha? Och jag ba "absolut inte!" Men hon bara AA nu har jag inte tid för dig längre utan DI får betala och gå för jag har en Annan kund nu så hejdå. Sen jag gick ut och tårarna sprutade och jag har aldrig mer gått dit.

  Reply
 • Florias YT kanal 3 years ago

  En gång skulle jag gå till frisören och klippa topparna för att dom hade blivit lite slitna och jag hade jätte fint hår och vi sa bara topparna och Min mamma sa också till bara topparna för hon höll på att klippa 10 cm men sen när vi var klara seg jag att mitt hår är pars och mycket kortare på ena sidan asså det var helt snett och nu så växer mitt hår typ inte längre men jag har rätt så långt men varje gång jag klipper det så blir det kortare och växer mycket mindre

  Reply
 • Kajsa löfberg 3 years ago

  det här hände när jag var typ 4 och nu är jag 10 jag älskade att klippa i saker ( det gör jag nu också ) men ja så jag klippte pälsen på mina gosedjur men så tänkte jag "varför inte klippa mig själv" så jag klippte mig och var tvungen att åka till frisören? jag vill själv bli frisör brukar klippa mammas toppar brukar klippa mina dockor och låtsas färga håret med nagellack ps älskar dig Amir fortsätt med det du gör??

  Reply
 • Rebeka Bliznac 3 years ago

  jag älskar dina frisörs storytimes

  Reply
 • Antonia Nylander 3 years ago

  När jag var liten och gick på dagis så klippte jag av mitt hår på ena sidan. Haha??

  Reply
 • Alina Carlsson 3 years ago

  vem har INTE sett dina förra frisör-storytime's? ??

  Reply
 • Maja L 3 years ago

  Grattis till 88 k ❤️

  Reply
 • Lyuda 3 years ago

  När jag var liten ( 9 år) hade jag väldigt långt hår (till midjan) och jag var hemma hos min kompis. Min kompis hade ingen lugg och hade en mini slinga hon ville klippa. Jag blev väldigt avundsjuk när hon klippte sig och ville därför också göra det. men istället för att klippa bort en slinga klippte jag bort från midjan till axeln. min kompis mamma märkte det ock som tur var hade hon jobbat som frisör ock rättade därför till det så att det inte blir en katastrof.

  Reply
 • hej hejda 3 years ago

  Älskar denna serien! Här kommer en liten storytime, när jag var liten, ungefär 7-8 skulle jag och mamma gå till en frisör och klippa topparna. Allt gick bra tills frisören klippte mig i örat, det började blöda och jag som var liten blev jätteledsen. Hon bad inte om ursäkt utan sa att sånt händer och fortsatte och klippa håret. Vågade inte gå till en frisör på flera år efter det!

  Reply
 • Felicia Johansson 3 years ago

  När jag va till Ica maxi skulle jag klippa håret, ((jag har lockigt hår )) hon börjar platta och hon blöter det. Eter ett tag börjar hon att klippa, hon klippte mitt hår rakt från sida till sida , hon fixade inte det så det såg hemskt ut. Så när jag kom hem så skulle jag kolla noga, JAG SÅG UT SOM DORA, mitt hår hade förstörts av alla sprayer.men det värsta va att jag hade kvar lösa hår rester. Jag var dessutom allergisk mot parfymerade sprayer som denna frisör använd.

  Reply
 • AA PG 3 years ago

  en gång när jag var typ 3-4 år så skulle jag till frisören och klippa mitt hår bara lite kortare än jag hade förut och hon som klippte mig sa men om vi klipper håret lite kortare än det du vill ha så blir det mycket finnare.Hon ville klippa mitt hår kortare än vad jag ville ha men vi sa nej och att vi ville att mitt hår skulle vara så kort jag ville ha.Hon började klippa mitt hår men när det var klart var det mycket kortare än vad jag ville ha.Hon sa att hon gjorde det finnare tyckte hon men inte jag så jag gick hem ledsamt med mitt hår som var super kort men vi kom aldrig till backa till den frisörsalongen.

  Reply
 • L.C_ underbara 3 years ago

  5:58 ser inte ut som du

  Reply
 • Elma Bergström 3 years ago

  Min frisör storytime– jag gick till en salong jag hade aldrig varit där innan jag sa klipp ungefär 2 cm men han sa eeeh du har super slitet här och klippte sedan 10 cm ( hade dagen innan varit hos en annan frisör och klippt av ganska mycket men blev inte riktigt nöjd så skulle bara fixa till det lite)

  Reply
 • Liselotte LIndh 3 years ago

  Jag skulle gå till min vanliga frisör som jag alltid gått till men hon var sjuk så fick en annan frisör som hade tid över och tänkte "jaja jag ska bara klippa topparna så kan ju inte vara hela världen" det skulle jag inte ha tänkt… sa att jag bara vill klippa topparna och tunna ur lite då jag har sjukt tjockt hår, kan knappt hålla i allt med en hand och det var sommar så tänkte att det kunde vara skönt. Jag hade hår ända ner till höfterna och det gick jätte bra att klippa topparna, sen började hon tunna ur och jag sa verkligen flera gånger att hon bara skulle tunna ur LITE men sluta med att jag fick gå hem med hår till skuldebladen och lika tunt hår så att man kunde se igenom det när jag hade det utsläpp och det kunde man verkligen inte göra innan… jag kände mig näst intill skallig…kan tillägga att jag aldrig satt min fot där igen och jag klipper mitt eget hår nu för tiden då jag inte hittat nån frisör som passar mig…

  Reply
 • 2 Trubbels 3 years ago

  en gång var jag hos frisören det var cirka 3 år sen och jag är inte jättebra på att sitta still på stolar men när frisörer säger till mig gör jag värkligen det. Jag skulle klippa håret och även fixa en lugg. medan hon börjar klippa så säger hon till mig att sitta stillare och jag förstod det så jag gjorde det. Under tiden säger hon till mig att sitta mer och mer stilla typ 10 gånger sa hon till mig. Jag rörde inte ens min blick men hon fortsatte säga att jag inte satt stilla. Min mamma sa till henne att man som människa inte kan sitta stillare och frisören blev jätte arg. när jag gick därifrån var mitt hår jätte snett och vi gick aldrig tillbaka. //NELLIE

  Reply
 • Malin Mousecake 3 years ago

  Nästa guldtuben ska jag rösta på Amirs fristörstorytime som serie?

  Reply
 • Erika Marks 3 years ago

  Min frisörstorytime: jag skulle till frisören och klippa av allt mitt slitna i topparna. Vi fick en drop in tid hos en utländsk man som inte kunde språket så bra så jag fick upprepa mig många gånger när vi pratade. Efter att han klippt av med sax så tog han en liten rakapparat för att jämna till håret (så som jag ville ha det) han kammade och vips så såg jag en lång "tuss" med hår falla ner mot golvet, då hade han tydligen kommit åt mig med rakapparaten som var PÅ samtidigt som han kammade. Jag som var ganska blyg av mig kunde inte säga något av chocken jag fick, det hela slutade med att han fick klippa av nästan allt hår :/
  Älskar dina frisörstorytimes! ❤️

  Reply
 • Ebba Kangas 3 years ago

  OMG Amirs smink?????

  Reply
 • julia dahlin 3 years ago

  fuuck, du sa ju "Det är ofta man klipper sig själva men det ska du inte göra" grejen va att vara runt 15 minuter innan jag hade satt på videon klippte jag mig själv…?

  Reply
 • SaraaDuVeet _ 3 years ago

  En sann historia om när ja var utomlands och skulle bleka mitt hår med slingor.

  Frisören smorde typ in lite hår med en konstig blå gegga. När han gjorde den sista slingan så tog han hår som var min lugg som var väldigt lång. När han var klar med luggen så slängde han fram håret utan att lägga in det i alluminiumså jag fick den geggan över hela ansikte. Han sa snabbt OH SORRY MADAM. Och tog ett papper och torkade bort det. Sen efter det, när vi skulle tvätta mitt hår efter ett tag för att man ska se slingorna så sprutade han vatten över hela mina kläder. Denna gång brydde han sig inte alls och fortsatte som om ingenting hade hänt. Därefter när vi skulle torka mitt hår så satte han på högsta värmen på hårtorken och började blåsa. Efterb en stund sa jag till honom att det gjorde ont i min hårbotten. Han sa oh sorry och ändrade till kallare. Efter en stund hörde jag hur han satte på det varmaste igen. Då sa jag till honom igen men han brydde sig inte alls.
  Jag kallar det för en dålig frisör

  Reply
 • Lovisa E 3 years ago

  När jag var liten klippte jag lugg på mig själv… ja stod på en stol, tog en kökssax, skakade fram lite hår mot ansiktet o klippte av uppe vid hårfästet….. De såg förjävligt ut o ja trodde mamma o pappa inte skulle märka det men asså om din dotter kommer från en kompis med ojämn "lugg" märker man…. ja va typ 4 år. Hade kvar luggen fram till typ 1 år sen då ja började spara ut, obv så växte den ut o ja hade ner till ögonbrynen men mitt hår har extremt mycket naturlig volym o är "fluffigt" så såg ut som en tunn fluffboll i pannan. Så fult, lider med mig själv när jag kollar på gamla bilder hahahha don't do that shit kids!!!

  Kan tillägga att jag slutade nyss 9an (16 år). Hade lugg i 11 år hahahah

  Reply
 • Elin Tellgren 3 years ago

  Vet att det inte var med meningen eller det kanske var det men ändå, jag går in till frisören och pratar om hur jag tänkt: jag var blond men då började jag bli lite brun så jag ville lägga in bruna slingor och klippa till axlarna. Hon går iväg och kommer tillbaka med en färg(jag vill bara säga att jag inte hade sådan stor koll på vad hon gjorde för jag satt med telefonen) sedan ska vi tvätta ur och det är ROSA!! Slingor i mitt hår. med tårar i ögonen Säter jag mig i stolen och hon börjar klippa, HON KLIPPER SNET!! Sedan så får en kille komma och rätta till det. Jag går hem med rosa slingor och fick betala dubbelt så mycket för att killen behövde rätta till det sneda, DUBBELT SÅ MYCKET

  Reply
 • E #2 3 years ago

  En dag skulle jag gå till frisören, jag ringde och bokade en tid , redan då berättade jag att jag hade mörk brunt hår och vela bleka upp det blondt, dom sa att dom kunde fixa det men de visste inte om det kunde bli en kall ton de skulle även kosta runt 1200kr . Dagen var där och jag gick dit, jag satte mig i frisörstolen och de börja para med mig om håret och sa då att dom skulle göra sitt bästa utav saken? Dom fixa håret och när jag suttit där i 3 timmar och var klar, var resultatet brunt, mellan brunt hår däremot fick jag betala 2600kr!!!

  Reply
 • Johnturbo123 3 years ago

  här tittar jag på Testar USA godis och sen när den är slut kommer du fram. vad fan vart är mänsligheten på väg du är ju för fan en neger och bög på samma gång
  WTF!

  Reply
 • Lejla Camovic 3 years ago

  jag har en historia och jag gick till en frisör och jag var 4 år och min mamma. sa att hon skulle trimma mina toppar jag hade enda ner till rumpan frisören klippte håret ena sidan gjorde hon. i det hakan och den andra sidan under mitt öra och min mamma sa jag SA EN TRIM OCH HON Ville INTE RÄTTA TILL MITT HÅR och jag gick till en annan frisör hon rätta till det gratis

  Reply
 • Ida Jaredal 3 years ago

  Vet inte om den är så bra men jag har alltid gillar smink å skönhet jag har klippt mina dockor och när mina Marvin fanns så klippte jag dom men min kompis klippte sig själv kommer inte ihåg riktigt när men tror de va i början av 8 an och de va så snett alltså de va värsta haket det såg ut som hon klippt ungifär 10 cm men bara halva håret så dagen efter gick jag till henne å fråga om jag fick prova klippa och alltså de va första gången jag klippte en människa å det blev ganska bra haha bättre än de hon gjort igallefall så vi satt på bild lektionen i klippte hår och frågan är vad min bild lärare tänkte sen när han såg att de låg massa hår på golvet ??

  Reply
 • Majjee 3 years ago

  Din contour på näsan är dan flawless?Ilysm

  Reply
 • Filippa Strömberg 3 years ago

  För några år sedan var jag hos en frisör som jag gått till under hela mitt liv innan. Jag hade åkt dit med min pappa och vi satte oss ner och väntad. Vi hade ingen beställd tid så vi fick vänta en stund. När det väl var min tur så vinkade en kvinna fram mig. Jag blev lite förvånad då jag nästan hela tiden hade blivit klippt av en kille. När jag väl satte mig ner i frisör stolen så började min pappa,jag och frisören prata om hur jag skulle klippa. Jag sa att jag ville klippa bort mina slitna toppar och inget mer. Det gick bra till hon kom till håret vid ögonen. Hon började klippa lugg men blyg som jag är så säger jag inget utan bara sitter kvar. Ungefär halvvägs in på luggen så råkar hon klippa lite av min hud över ögonbrynet. Jag fick ut mig ett ''AJ'' och rykte till men hon brydde sig såklart inte. Det började små blöda men såklart brydde hon sig fortfarande inte. Hon var också rätt so otrevlig då hon hade en väldigt sträng röst och pratade inte mer än i början. När allt var klart så gick vi och betalde och efter det har jag ALDRIG satt min fot på samma gata som frisören låg på.

  Reply
 • anja 3 years ago

  Det här har egentligen inget med hur mitt hår blev. Men en gång när jag var hos min frisör så satt jag där och färgade så jag satt och väntade på att färgen skulle värka, då kom det in en gubbe med en plast påse och satte sig i vänt sofforna. Han värkande kanska konstig, för man bara satt där och typ gungade. Sen tog han fram en öl och öppnade den, sen så hällde han lite på golvet och började dricka av den. Hon i disken såg ju detta och gick genast fram och sa att han inte kunde dricka här, sen frågade hon också vad han gjorde där och om han hade någon tid. Men han var ganska flummig och började skrika på henne. Så hennes kollegor kommer fram för han var full och sa till han att han måste gå därifrån. När dom 3 frisörerna försökte få ut honom kastade han ölen i väggen och välte ner alla tidningar från bordet och sedan lämnade han salongen. Jag satt där och tänkte att jag kände i gen honom, men kom inte på var ifrån. Senare kom jag på att det var samma gubbe jag och min kompis sett på bussen tidigare där han också varit full och blivit utslängd.

  Reply
 • Lollo Dellis 3 years ago

  När jag var liten så var det jag (5 år) min storasyster (8 år) och mina kusiner (7 och 3 år) som lekte frisörer. Vi gjorde frisyrer på varandra och hade kul, sen skulle min storasyster borsta mitt hår men det var en jättestor tova och vi försökte hålla på med balsamspray men det gick inte. Så hon frågade: är det okej om jag klipper bort tovan? Jag sa: Självklart kör på! Så hon klippte av den. Minns att mamma blev jättearg för mitt hår var ner till ryggen typ och tovan var ganska högt upp men jag brydde mig inte

  Reply
 • Emma Sofia 3 years ago

  Ångrade mig nästan direkt när jag satte foten på salongen där min kompis hade en vän som praktiserade. Min kompis blev alltid skitnygg i håret och var alltid jättenöjd så jag tänkte mest "yeaj lite billigare frisör!" misstag. Jag hade en lättare ombre på den tiden där de blonda bara va längst ner, typ under käken ovh neråt. Jag säger att jag vill ha u gefär samma färg men att de blonda ska börja högrr upp. Hon lägger i blondering i längderna och lite mörkare upptill. Men så tar hon drygt millimeterbreda slingor i luggen längst fram å bleker de med. okej tänkte jag kommer väl föyta ihop typ och göra att det upplevs som blondare kanske. wow… Mitt hår va så fläckigt, ojämt ovh de där två alldeles för ljusa slingorna i luggen såg inte kloka ut. Vad säger man lixom till någon under utbildning..? Första och sista gången jag snålade kan jag säga

  Reply
 • Riika Johansson 3 years ago

  Jag har klippt mitt egna hår i 11 år. Jag är ingen frisör, men jäääklar vad duktig jag är! 😉

  Reply
 • basketSofia Sandell 3 years ago

  OMG ASSÅ När jag var typ 4 så lekte jag och min bästis hemma hos mig. Och så helt plötsligt fick lilla Sofia syn på en sax som ligger i ena badrums luckan (för vi skulle hämta en tandborste<fråga inte varför för de minns jag inte Hahahahh> och sedan ta in den på mitt rum) Och så säger jag till kompisen: MEN, jag kan klippa ditt hår så att det blir jättefint[med värdens leende] Och då svarar kompisen: JA men tänk om mamma märker då?
  -Men då säger vi att mamma tog oss till frisören! säger jag haha
  -Okej, men klipp bara topparna!!! säger kompisen

  MEN! Asså Wtf jag klippte ena sidan av håret typ pash och andra halvan lite längre HAHAHAHHA????

  Sen var det inget mer med det….. fattar fortfarande inte varför jag gjorde det, skäms Såå mycket????? Älskar dig Amir och dina frisör videos är bäst!!!?❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Aliya AH 3 years ago

  Asså ÅÅ vad jag älskar dig!! <33 hoppas du fortsätter med de du gör för de e du bäst på!! <33 (youtube). Glöm aldrig att du är värd guld för mig och för många andra! <33 min favorit <333

  Reply
 • Carin Jansson 3 years ago

  när jag skulle färga slingor på min födelsedag för typ 1,2-2 år sedan så blekte frisören nästan sönder mitt hår, o jag sa till att det började klia men hon lyssnade inte, sen när hon sköljer håret o fönar de så säger hon "Carin vi har tyyyp blekt sönder halva ditt hår?" jag blev lite arg men jag måste gå dit för de är den billigaste salongen nära mig som färgar hår o sånt❤️ älskar dig Amor du e bäst❤️

  Reply
 • Carin Jansson 3 years ago

  Amir* sry?

  Reply
 • Alva Blom 3 years ago

  En gång när jag gick till frisören så hade jag så fint hår och det var ändå ner till midjan och jag sa att jag vill bara klippa 3 cm men men han gorde så kort så jag kunde knappt sätta upp en toffs och jag sa till han att jag ville bara klippa 3 cm och Nu har jag jette kort hår. :/ jag blev så arg:(

  Reply
 • Tua Melander 3 years ago

  När jag var liten klippte jag mitt egna hår så jag hade kort ena sidan långt andra sidan och så klippte jag och min kompis varandras hår

  Reply
 • Matilda Åstrand 3 years ago

  Min kompis ville klippa sig 10 cm hon hade hår till foten men istället för det klipper frisören av nästan allt o hon säger nu är du klar hon kolar sig i spegeln o hon gråter ? hon fik betala 2000 för det. Chefenvar inte där

  Reply
 • Emelie Petersson 3 years ago

  Jag gick till frisören och bad dom klippa litet av det som var slitet och jag hade väldigt långt hår, nästan ner till rumpan och jag kommer ut därifrån men hår till axlarna och frisören Säger "man ser nästan ingen skillnad"

  Reply
 • Petra Lindroos 3 years ago

  En gång när jag skulle följa med min vännina till en väldigt välkänd frisörsalong så ville min vän ljusa upp håret från svartbrun till mörkblond. Tjejen på salongen säger att det är inga problem och sätter igång och lägger i färg och slingor och hela köret. Jag sitter där som en potatis sålänge i 5 TIMMAR! Inte bara att det tog lång tid utan att min vän gick där ifrån med mörkgult hår och svarta FLÄCKAR över hela håret. Hon på salongen bad om ursäkt och gav henne halva priset(vilket inte var billigt). Vi gick där ifrån och köpte mörk färg på vägen hem och jag färgade tillbaka hennes hår. Vi tog bilder och skickade det till ägaren som givetvis gav ALLA pengar tillbaka och erbjöd 3 besök gratis, min vän tackade dock nej då hon aldrig vill tillbaka dit igen. Får ångest av att tänka tillbaka på de timmar och slit i håret hon slösade i onödan.

  Reply
 • Miranda Tummings 3 years ago

  Frisör story time jag var ungefär 6 år och skulle klippa topparna men jag var osmart och spelade på min mammas telefon så min mamma satt sig i en stol och väntade medansvar hon klippte så efter hon var klar kollade jag upp och skrek för hon klippte mitt hår så jag hade under öronen pluss att mitt hår var färgat lila jag sa till mamma i panik att hon gjorde detta i mitt hår och hon frisören sa oj det blev ju fint mamma gav henne en riktig utskällning men hon ändrade inget men vi behövde också betala mer isst för 250 så fick vi betala 400kr jag har aldrig gått dit igen☹️

  Reply
 • Moamoisson Moa! 3 years ago

  Älskar dina frisör storytime!❤️

  Reply
 • Amina Mohamed 3 years ago

  min kompis gick till en salong son låg ungeför 5mil bort hon hade sakt att frisören vara skulle klippa topparna det här låter helt sjukt men frisören FÖRGADE håret grönt. frisören så att hon ville averaska min kompis. min kompis blev såklart sjukt beskviken eftersom hon åkte ganska långt+ att frisören inte ÅRKA döda till håret

  Reply
 • Amina Mohamed 3 years ago

  min kompis gick till en salong son låg ungeför 5mil bort hon hade sakt att frisören vara skulle klippa topparna det här låter helt sjukt men frisören FÖRGADE håret grönt. frisören så att hon ville averaska min kompis. min kompis blev såklart sjukt beskviken eftersom hon åkte ganska långt+ att frisören inte ÅRKA döda till håret

  Reply
 • Amina Mohamed 3 years ago

  min kompis gick till en salong son låg ungeför 5mil bort hon hade sakt att frisören vara skulle klippa topparna det här låter helt sjukt men frisören FÖRGADE håret grönt. frisören så att hon ville överaska min kompis. min kompis blev såklart sjukt beskviken eftersom hon åkte ganska långt+ att frisören inte ÅRKA döda till håret

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.