Amir Akrouti – Den VÄRSTA hemmafärgen!! #FrisörStorytime

38,976
 

Klicka här!

Published on June 26, 2017 by

▶ HEEEY GUYZ, ÖPPNA MIG!! ♡

♡ POSTBOX:
Splay AB
Amir Akrouti
Östermalmsgatan 26 A
114 26 Stockholm

♡ SOCIALA MEDIER:
▶ Instagram: http://instagram.com/amirakrouti
▶ Twitter: https://twitter.com/amiirakroutii
▶ Snapchat: amirbitch
▶ Periscope: amirakrouti

♡ KONTAKT:
[email protected]

♡ All musik jag använder kommer från:
Epidemic Sound

50 comments

 • Emmas liv 3 years ago

  Jag har en fråga,jag är född väldigt blond men som 10-11åring färgade mitt hår helt brunt. Åren gick och tillslut var mitt hår jätte ljus brunt och lät min kudin som var intresserad av att bli frisör färga Dipdie fast det blev fel färg asså det var jätte vin rött fast jag ville ha lila brun. Allt pga av fel köp. Sen när det gått hyfsat ut så färgade jag det blont precis som min egna färg. Allt gick jätte bra förutom att mina topparbkev inte riktigt blonda utan hade fortfarande lite röd ton. Sen så gjorde jag brun dipdide vilket har gått ut nu. Och nu ska jag äntligen till Nikita och fixa mina slitna toppar och färga ombre/balayage och färga den lilla bruna i topparna blond och eventuellt bleka för att få den blonda färg som inte blir gul. Visst funkar det?? Och har färgat med seriösa märken typ som loreal och massa såna seriösa

  Reply
 • Johanna 3 years ago

  Det här är ingen direkt story men jag hade väldigt långt hår (typ ner till höftbenen) och jag hade färgat med manic panic så det blev någon slags turkos. Ville sedan inte ha det längre så jag klippte håret och färgade svart över det hemma (hade haft svart hår tidigare) men det blev faktiskt skitfult. Lät sedan håret växa så jag hade en rejäl utväxt och bestämde mig för att gå till frisören för att klippa håret kort (menar alltså inte typ till axlarna utan liksom kort) och på något sätt så lyckades frisören klippa bort allt det färgade, så nu har jag kort hår i min naturliga hårfärg (ska faktiskt gå till samma frisör imorgon för att klippa till håret då det har blivit ganska långt nu).

  Reply
 • Slime Diy 3 years ago

  Historia= när jag var hos en frisör skulle jag bara klippa topparna jag hade ca 60cm långt hår gissa vad hon klippte mitt hår 20cm jag blev så arg att jag sprang där i från och grät när min mamma ringde till hon tjejen som klippte mitt hår hon bah tyvärr det är inte mitt hår asså what?

  Reply
 • Felicia Nilsson 3 years ago

  Din näshiglighter bländade mig så mkt så jag blev blind o såg svart.

  Nej men älskar dej Amir?

  Reply
 • Setareh Hej 3 years ago

  Bra video, och grattis till 90,000 prenumeranter!! Du förtjänar det så mycket

  Reply
 • XactusXonXD 3 years ago

  Var hos min vanliga frisör, vill inte säga namn för vill inte hänga ut, salongen där är liten, inget större ställe. Jag känner frisören och det har ju sina fördelar, tills för någon vecka sedan… Jag skulle göra iordning håret inför skolavslutningen. Jag ville gör typ dip dye eller vad det heter, färga tipparna orange. Vi skulle även klippa tidigare toppar och locka efter. (PS jag har mörkbrunt hår). Hon frågade om jag ville klippa en jättesne lugg,jag sa nej ( hon förklarade luggen som om jag för värsta emot ) . Hon börjar klippa och så säger hon, blunda för annars kan du få hår i ögonen. Jag blundar… Någon minut senare frågar jag om jag kan sluta nu, Hon säger ja och jag ser att jag fått världens emo lugg. trodde inte man klöpp en snedlugg. Dip dyen för den delen hade blivit röd. Tack o hej till den frisören. Jag låtsades som om det blev bra sen kom jag hem och mamma skulle testa rätta till luggen. Den blev kaos så två dagar senare åker vi till en Annan frisör och klipper mej, förklarar tidigare situationer m.m. Han gjorde det bra igen, men jag kan knappt lägga luggen bakom örat. PS! Lysm <3

  Reply
 • Linnea Petersson 3 years ago

  Bästa videorna❤️

  Reply
 • Lina H 3 years ago

  Du borde göra frisörstorytime tillsammans med Irma!! Skulle va super kul 🙂

  Reply
 • Melina Jansson 3 years ago

  Åå va fint sminkad du var i denna video!

  Reply
 • Lisen F.S 3 years ago

  Jag var hos frissan o skulle färga håret, hade gått i skolan hela dagen och jag hade sovit 2 timmar natten innan. Och då är ju jag så duktig o somnar. Det pinsammaste var att jag verkligen inte vaknade. Så jag satt där med blekning i håret och när jag tillslut vaknar så hade jag blödande sår i
  Hårbotten.

  Reply
 • Alva & Jasse 3 years ago

  Min historia—>
  För kanske 1 år sedan klippte jag mig. Jag sa till frisören att bara klippa mitt slitna hår, alltså 2,3 cm av håret, mitt hår var ungefär till revbenen. Vill däremot säga att jag har väldigt lockigt hår. Frisören började kamma igenom mitt hår och sedan blöta ner det med en sprej. Efter det började hon klippa. När hon var klar blev jag nöjd men när hon började föna igenom håret var mitt hår ungefär till käkbenet. DÄR OCH DÅ VAR JAG INTE NÖJD! Men jag har ju väldigt lockigt hår så det är nog därför det blev så kort efter att hon hade fönat håret. Tyvärr fick jag platta mitt hår varje dag i ungefär 5 månader för att håret skulle bli lite längre. Och nu har jag jävligt tunt hår, men långt i alla fall. Ångrar att jag hade skadat mitt hår med den där jävla plattången… fan också? PS: har du några tips för vad jag kan använda för att få mitt hår tjockt igen? ÄLSKAR DIG❤️

  Reply
 • Amanda Zetterqvist 3 years ago

  Det här är faktiskt något som jag gjort själv! Jag är också frisör men gick frisör utbildning på gymnasiet. Andra året så började vi ta kunder på salongen i skolan. Jag går in i salongen, kollar listan och ser ett namn som jag DIREKT känner igen. Självklart skulle jag få klippa den absolut snyggaste killen i skolan som jag haft mina ögon på i ett år. Han är alltså min absolut första kund. Snacka om nervöst. Börjar klippa och allting går bra. Vi pratar och skrattar på. Från ingenstans ser jag blod som rinner på hans hår. Blir fundersam och kollar lite diskret vad som händer. Då ser jag mitt finger. Har alltså klippt av världens största bit av fingret så man ser lite ben. (Precis köpt en ny sax. Ganska vass om man säger så). Ser då också att biten av fingret ligger kvar på hans huvud ? jag ursäktar mig, springer ut till mina lärare och får åka direkt in till akuten och sy. Kunde inte kolla den här killen i ansiktet under hela skolgången!

  Reply
 • Lisa Ramstedt 3 years ago

  Jag var hos frisören för ungefär ett halvår sedan. Jag sa att jag ville färga det och klippa topparna. Allt gick väldigt bra till han kom till stylingen. Han fråga ifall jag ville ha lockar. Jag svarade att det gick bra. Han började locka och allt gick bra. Plötsligt så kände jag att det började bli väldigt varmt ungefär vid mitt öra. Och det började lukta lite konstigt. Jag frågade vad det var som luktade så konstigt. Han svarade inget, vilket jag tyckte var märkligt. Jag tänkte att han hade hållt locktången i mitt hår väldigt länge. När han drog ut locktången ur håret så ser jag i spegeln att en slinga av mitt hår sitter fast i locktången. Jag får panik och frågar vad han håller på med och han svarade att han hade glömt bort tiden. Jag frågade vad han kunde göra åt det men han sa att han inte kunde göra något. Jag sprang in på toa och ringde min mamma hon sa att jag ska strunta i honom och bara gå därifrån. Senare samma dag gick min mamma dit med bilder på mitt hår. Mamma pratade med chefen och han som hade förstört mitt hår fick en rejäl utskällning. Jag måste bara påpeka att jag aldrig hade färgat mitt hår innan så det är alltså inte slitet!

  Reply
 • Moa Fahst 3 years ago

  Dina videos är bäst❤❤konstig fråga (Hahahahah) hur stor är din säng alltså typ 120 cm eller typ 140 cm eller ja❤️???du är bäst,, Älskar dig❤?

  Reply
 • Hajzan 3 years ago

  #frisörstorytime en gång när jag var hos frisören skulle jag blondera mitt ljusbruna hår. Jag har naturligt svarta ögonbryn och jag och frisören skojade om att hon inte skulle råka sätta blekning i mina ögonbryn. Men gissa vad? Hon satte i blekningen och allt verkade gå bra, tills hon skulle skölja ur och jag hörde att hon sa "uh-uh" jag frågade var det var för fel men hon fortsatte att skölja ur, sen när jag kollade mig i spegeln hade jag ett ljust sträck i ögonbrynet.

  Reply
 • Angelica WW 3 years ago

  gick till en ganska känd frisör, så förväntade mig så klart det jag bad om, var liksom inte billigt. Jag bad om att få ljusa upp mitt hår, och han sa att det var absolut inga problem. När allt var klart, så var mitt hår SVART! Förstår såklart att man kan råka ta fel, och att misstag kan hända. Men rätt stor skillnad på svart och det ljusbruna jag bad om. Fick dessutom ingen kompensation och han vägrade färga om de, för han var övertygad om att jag bad om svart.

  Reply
 • Janicke Palmqvist 3 years ago

  Första gången jag gick till en frisör var när jag var 12-13. Jag hade hår ner till svanken (alltså nästan rumpan) och ville klippa in en specifik frisyr. Jag var "emo" under den perioden så det jag frågade om var inte så vanligt. Jag visade en bild, och frisören sa ingenting om att hennes hår på bilden var typ 80% löshår för att få till frisyren. "Grunden" till frisyren var väldigt kort, mittemellan axlar och öron, och hon på bilden hade massor av löshår på sidorna och tuperat allt annat. Min syster följde med, som då var 23 år, som frågade om det faktiskt skulle gå, vilket frisören besvarade med ett solklart ja. Så hon klippte och 40-50 cm om inte mer föll till golvet. Hon lämnade 2 tunna paseér på varje sida, skitfult. Efter det hade jag sådan sjuk frisörskräck och var inte alls nöjd. Hade kvar frisyren i kanske 4 månader, så när håret var axellångt klippte jag av de där tunna, långa paseérna.
  Därefter klippte jag mitt hår alldeles själv (som gick förvånansvärt bra ?). När jag var 15 och gick i 9an gick jag till en ny frisör på en annan salong, och nu litar jag bara på de att röra mitt hår. Började även frisörlinjen och slutet av 1an blev min frisör även min lärare ?.

  (Efter 2 år på frisörlinjen har jag nu tagit bort frisörämnen pga psykisk ohälsa, men fy vad kul det är med hår!)
  Massa kärlek till dig Amir! ❤️

  Reply
 • Felicia Arnell 3 years ago

  Historia= Jag har "kill" kort hår och det växer ju rätt fort. Senast jag klippte mig så bad jag att hon skulle klippa delvist kort i nacken men inte raka något. På sidorna ville jag ha Så jag kunde ha håret bakom öronen och lite längre lugg. Jag satte mig i frisör stolen och vi skulle börja hon börja klippa i luggen och allt blev bra där Sedan började hon med nacken,hon klippte och klippte tills hon tog fram rakmaskinen, jag fattade inte riktigt men hon satte på ett munstycke så trodde det skulle bli helt Okejj, tills hon började raka. Hon hade satt på fel munstycke och hela min nacke va jätte kort,jag tyckte de va så fult så jag sprang ut till bilen och skrek. Jag va inge direkt van med krog hår då eftersom jag gången innan de hade klippt av mig 40 cm av mitt hår. Så de är självklart att jag vill ha mitt hår som jag vill och ska kunna trivas i det. Har nog aldrig vart så ledsen över mitt hår. Har gått med mössa i 2 månader nu.

  Reply
 • Julia Holm 3 years ago

  Ajdå, jag färgar med Directions och funderar på att gå o färga det askblont(hos en frisör)

  Reply
 • Lets Go 3 years ago

  Den sista storyn tror jag helt klart är fake, nån liten 12 åring som tar i som fan så Amir ska ta med just hennes story!!

  Reply
 • Maria Ikäläinen 3 years ago

  Älskar dina tumnails till dina frisörstorytimes xD Ly <333

  Reply
 • Wilmer Bergman 3 years ago

  Historia En gång när jag klippte mig

  Så blev det bra??

  Reply
 • Olivia Andersson 3 years ago

  Bra video

  Reply
 • Sabina Kilpinen 3 years ago

  Story:
  För några år sedan bestämde jag mig för att jag ville göra något med mitt långa hår (hade ner till svanken). Jag valde då att testa en ny frisör som precis hade öppnat där jag bor. Jag kommer dit och berättar för henne vad jag hade tänkt mig, vilket var att klippa page. Hon började med att tvätta mitt hår för att sedan gå vidare med att börja klippa mitt hår. Hon pratade med mig hela tiden och berättade vad hon gjorde och sa även att hon tog pytt lite i taget, vilket hon gjorde, för att se så att hon inte skulle klippa för mycket. Tillslut så hade hon klipp precis så som jag ville ha det och det resulterade i att jag hade knappt 5 cm i nacken. Jag blev supernöjd och till det så behövde jag bara betala 300 kronor för att hon både tvättade mitt hår och klippte av så mycket som jag ville! 😀

  Reply
 • Nellies o Eves Liv 3 years ago

  Forsätt med denna serie!!❤ Du är bäst på det du gör sluta aldrig med det!?

  Reply
 • Evelina A.S 3 years ago

  Frisör story: jag och min mamma gick till en frisörsalong (som nu är nerlagd) för att klippa oss. Hon Börjar klippa min mammas hår och det blir jätte fint. Sedan var det min tur och jag hade ganska långt hår då, och vi hade visat att vi bara ville toppa håret, och visade även hur mycket hon skulle toppa eftersom att jag ville ha kvar längderna. Hon börjar klippa och efter ett tag frågar hon mamma om hon klippt tillräckligt. Mamma tittar och eftersom att frisören bara klippt ca hälften av det vi visade så visade mamma igen hur mycket frisören skulle klippa, (hon visade ca 5-10 cm mer än hon visat innan.) sedan fortsatte frisören klippa och jag satt och tittade i tidningar och så. Sedan känner jag att frisören börjar klippa med saxen allt närmare mina axlar, och lite i panik tittar jag och ser att hon klippt av mitt hår lite längre än till axlarna. Detta var några år sedan och jag vågade inte säga till, och eftersom att jag sa att jag var nöjd när frisören frågade antog min mamma att jag var de men jag berättade efteråt att jag inte blev nöjd till min mamma… Älskar dina frisör storytimes puss????

  Reply
 • Julia Dias 3 years ago

  Jag var på en Nikita salong i Malmö och skulle gå på en hårbottensmassage och styling så jag gick till salongen fick en jätte skön hårbottensmassage, jag har naturligt väldigt tjockt och lockigt hår blandat med vågor så när frisören hade fönat ut mitt hår såg jag ut som Hagrid från HP och det var tydligen all styling jag skulle få en föning och så kammade hon mitt hår lite…blev lite irriterad för att jag var tvungen att gå ut ur salongen och må dåligt över mitt hår…

  Reply
 • Moa 3 years ago

  alltså gud va fin du var i den här videon!!

  Reply
 • My Byström 3 years ago

  Damn that nose highlightttttttttttt?✨✨

  Reply
 • Louise Åberg 3 years ago

  Jag skulle klippa typ 3cm och min frisör klippte 10 cm. Jag var jätte onöjd

  Reply
 • Linn&Vilde Sso 3 years ago

  En gång när jag skulle föna mitt hår, asså så att det blir platt hos en frisör efter att jag hade duschat och fått lockigt hår så skulle han släppa ut mitt hår och börja föna det. Jag har så stort hår så han sa till sina kolegor på arabiska: "det här är inte ens hår haha" då han säkert inte ens visste att jag förstod, snacka om pinsamt när jag ba satt där!

  Reply
 • Ashton Markström 3 years ago

  Ska berätta om en gång då jag gick till en frisör och skulle få tillbaka min silver färg i håret som gått ut, och du som frisör borde veta hur lätt den går ut….men jag sitter där o allt flyter på förutom denna händelsen ja ska berätta nu. får en jätte snygg färg (notera att ja färga efter ja klippte så detta är inte hennes fel på något sätt, hon är jätte bra o går där fortfarande) men under klippningen då. jag ber hon toppa bara pga gillade mitt hår axel långt o ville ta bort det som va lite uppklippt, hon börjar sen tar hon upp en slinga från mitt under hår o visar mig den är minst en decimeter kortare än resten av mitt hår o hon frågar om ja blekt eller färgat hemma pga mitt vita hår och jag säger att jag absolut inte gjort det någon gång men mitt hår har tydligen gått av så vi börjar gå tillbaka i tiden och kommer då på att jag var hos en annan frisör o blekte där mitt hår blev grönt så hon slängde in blekning efter blekning och mitt hår hade då gått av en rejäl bit men den förra frisören sa inget utan dolde det bara i resten av mitt hår… men denna nya frisören ville såklart fixa det så vi gav olika idéer o det sluta med en lite kortare frisyr som då var uppklippt men att ja kunde komma tillbaka o klippa gratis där då mitt hår växt ut, JÄTTE SNÄLLT VERKLGEN (speciellt för hon inte hade gjort nå fel) men det sluta med att ja tröttnade på mitt hår och rakade då sidorna och där bak sen har längre hår mitt på huvudet hängande över ena sidan nu och trivs jättebra i det. måste bara inflika att jag e den personen som inte bryr mig så mycket så det tog inte så hårt på mig men ändå att hon tidigare inte sa något eller fixa till det i de uppklippta (Hade uppklippt då)??

  Reply
 • Idizzan 3 years ago

  När jag var hos en frisör en gång så ville jag spara ut på mitt hår. Men mamma sa till frisören att klippa kort. Var missnöjd i flera år eftersom mitt hår växer i snigeltakt

  Reply
 • Dont subscribe to me!!! 3 years ago

  är du en kille eller tjej?

  Reply
 • Alyssa Lönn 3 years ago

  Här kommer en storytime:
  För några år sen skulle ja raka sidecut på min vänstra sida av håret. Jag går till min vanliga frisör o allt går som jag planerat, förutom när hon rakar.. Hon tar fram rakmaskinen o börjar raka, när rakmaskinen är tillräckligt nära min hud börjar ja bli lite orolig. Efter ett tag hoppar jag till eftersom hon har rakat så mycket o för nära mitt skin så att att det blir rött o ser infekterat ut, nån droppe blod kommer det kanske också. Det enda jag sa var: aj, du kom lite för nära. O d idiotiska hon svarar: om man vill bli fin får man lida pin.

  Reply
 • Wilma Ström 3 years ago

  För ett år sen hade jag hela mitt hår flätat i inbakade flätor. Då gick jag till en frisör för att ta ut dom och föna (ville unna mig lite). När jag kom dit sa hon att det inte var några problem alls, så efter att jag hade satt mig i stolen och frisören skulle börja ta ut flätorna så hör jag hur hon KLIPPER i mitt hår!!! Jag får självklart panik och frågar vad hon gör och då säger hon att det är "enklare" att ta ut flätorna om man klippte av längst ner?? Vill poängtera att detta var helt vanliga flätor med tofsar så det var inget som egentligen var svårt att ta ut. När jag väl frågat henne så säger hon att hon kommer behöva klippa resten av flätorna också för att håret ska bli jämt, jag tänkte att det inte kunde vara så farligt så jag gick med på det. När hon väl KLIPPT av topparna på alla mina flätor så har hon inte klippt 1-2 centimeter utan kanske 10?? Sen skulle hon klippa håret jämnare och då klippte hon typ 5 centimeter till. Jag hade ganska långt hår så 15 centimeter gjorde inte mitt hår jättekort men det blev ju ändå kortare. Även om det inte blev fult så var det verkligen inte det vi hade kommit överens om eller över huvudtaget pratat om!! Jag fick prata med chefen efteråt och jag behövde inte betala men ändå inte okej tycker jag!!

  Reply
 • Sofie Ekman 3 years ago

  Varenda gång när jag är på semester badar jag i hotellets pool. Några dagar senare började de mitt hår bli lite grönt. Vad beror det på?❤️älskar dig och din kanal❤️❤️

  Reply
 • Josephine Runsjö Larsson 3 years ago

  Jag har gått hos samma frisör i flera flera år och har varit super duper nöjd varenda gång jag besökt min frisör. Hon är alltid väldigt noggrann, men denna gång så var hon ganska slarvig. Innan så hade jag ombre med mörkt i botten och ljust i längderna, denna gången så ville jag färga en röd/lila- ish färg (vill bara tillägga att min utväxt var enorm, minst 7-10 cm). Min frisör började iallafall att färga mitt hår och hon var ganska slarvig när det gällde håret i botten. Jag satt med färgen lite kortare än vanligt och sedan så gick vi och sköljde håret, hon torkade sedan håret och klippte, sedan så lockade hon även mitt hår. Lockarna var väldigt slarviga och höll inte alls länge och jag skulle ha skolavslutning dagen efter och ville ha lockar som höll tills dagen efter. Även när hon klippte så klippte hon för mycket eftersom jag fick väldigt långt hår pågrund av min utväxt och hade verkligen kämpat för att få mitt långa hår. Efteråt iallafall så var jag iallafall nöjd med färgen, när jag kom hem och duschade dagen efter så började färg från mitt hår att lossna och vattnet var alldeles rött. Jag googlade och dem flesta hade skrivit att deras hår blivit så pågrund av överflöd av färg. Noterade även att det fanns långa hårstrån kvar lite överallt i håret och även att min gamla hårfärg har börjat synas genom det lila/röda. Och denna klippning och färgning har jag alltså betalat 1250 kronor för. 🙂

  Reply
 • Julia Leethin 3 years ago

  Det jag blir mest förvånad över är att folk på riktigt går till frisören för att sen be dem klippa 1-2 cm??

  Reply
 • Ellen Linghall 3 years ago

  Det här hennde för ca 1år sen. Jag skulle klippa mig hos en frisör.och innan jag kom dit så värkadde han lite ireterad. Jag var ganska blyg så jag sa inte så mycket. Nu satta jag Mig i stolen och jag sa till han att jag ville klippa typ 2cm och slinga mitt hår ljust.han började klippa och det gick gätte bra men sän när han började ferja gick allt fel,jag har då murkt hår och jag ville bara få några slingor som la sig lätt på håret ASSo inte så stark blekning elr va man ska säga.allt va bra tills han tog ut blekningen,han hade som gjort 6slingor som ett lager vet inte hur jag ska förklara men det låg som utanpå skit ful och det är inte allt han hade haft blekningen för länge så det vart som starkt svart hår till super vita slingor. Det såg hemskt ut. Men när jag kom hem så ringde mamma dom och jag fick en ny bokning grattis där dom rätta till det. Vart kanske inte den bästa men.det vart väll ok.❤️❤️?

  Reply
 • Appu Pink 3 years ago

  Jag tycker alltid det är väldigt stelt att gå till frissan, så jag brukar göra det väldigt sällan. Men iaf, jag bokade en tid en måndag morgon och skulle klippa 10-15 cm. Veckan före hade jag varit på läger så jag var trött och orkade inte fokusera. Jag fick en frisör och inser att hon bara talar finska, och trött som jag är svarar jag kort och utan något extra. Hon börjar kamma igenom mitt sönderfärgade hår och säger något i stil med att det skulle bli fint om hon klipper på ett visst sett. Jag svarar bara okej och fortsätter skicka med någon på snapchat tills hon igen frågar mig något och jag varar åter igen svarar bara okej. 15 min senare är jag klar och är faktist nöjd. Håret går till axlarna som jag bad om, kanske lite kort för min smak men det var ju det jag bad om så klaga kan jag ju inte göra?.

  Det som var pointen med det hela är att frissor i finland aldrig småpratar med sina kunder, som då resulterar i att det blir stelt att klippa och framför allt färga hår, och om de råkar vara finskspråkiga kan de sällan svenska.

  Reply
 • ItzTido 3 years ago

  Ifall jag skulle få ge dig ett video förslag så vill jag gärna ha fler Frukost Klubbar. Dom är så mysiga och härliga att titta på, samtidigt som du äter din mack special. <3

  Reply
 • Vera Jonsson 3 years ago

  Tror den sista va fake

  Reply
 • Olivia Axelsson 3 years ago

  Kan inte du göra storytime tex saker som kunder har berättat för dej

  Reply
 • Voldemort 3 years ago

  12:55 "han ber om urskt" ??

  Reply
 • Erblina Iseni 3 years ago

  Man ska alltid lämna frisörvideorna t på natten när man har tråkigt?❤️

  Reply
 • Mo lly 3 years ago

  Historia –
  En gång när jag var typ mellan 12-14 år gammal gick jag till en frisör det var en kille, som skulle klippa mig, och jag har väldigt tjockt hår. Jag sa att jag ville klippa till axel långt hår och rakt, och tunna ut det för jag hade ungefär så långt till bröstet ungefär, men när han började klippa så kändes det bra och allt. Men jag vart nöjd efter men sen när jag kom hem så upptäckte jag att han hade klippt mitt hår ojämnt ena sidan var lite mer snett än den andra för den andra var fin och rak som jag ville ha, men jag gick aldrig tid mer. Så efter det när håret växte lite så gick jag till en annan frisör som min mor rekommenderade hon frisören fick rätta till de och hon såg att det var snett och slarvigt.

  Reply
 • Night Creeper 3 years ago

  jag är all in manic panic. Aldrig haft problem med grönt osv

  Reply
 • Elin Limpan Pettersson 3 years ago

  Jag är en av dom som kör på hemmablekningar, använder mig av billiga skitprodukter och klipper mig själv! En dag kände jag att ett frisörbesök skulle vara bra för att fräscha upp det så gott det går- gick på en drop in. Jag går alltid till frisören men noll förväntningar och får jag ett bra intryck av frisören låter jag hen gå all in och göra vad hen vill med mitt hår. Utgår alltid ifrån att frisören vet och ser bäst (samt bryr jag mig inte om håret särskilt mycket och haft turen att det återhämtat sig fort och inte blir särskilt slitet som det borde bli, körde tex 8 blekningar på raken under en kväll – återhämtade sig fint)

  Kvinnan var stressad, fick en känsla att hon inte hade tid men sa "ja vi får köra något fort" , kunde inte med att vända och säga att vi kunde ta det en annan dag så satte mig i frisörstolen. Bad henne att bara toppa då jag vet att det är omöjligt för henne att få bort allt slitet. För att göra historien kortare: jag gick ut med 15 cm kortare hår(vilket hade varit fine om det var snyggt klippt)- kunde inte sätta håret bakom öronen ens- det skilde ca 3 cm i längd på höger jämfört med vänster sida – bad henne att inte klippa luggen då jag fick en inre panik men hon "skulle bara ta lite" och gjorde den sne och EXTREMT kort , toppen över i:T HON ANVÄNDE ENDAST EN RAKAPPARAT, HON KLIPPTE UPP MITT HÅR MED RAKAPPARAT DVS FICK EN POTTFRISS OCH ALLT TOG TIO MINUTER.
  Fick inte betala med kort- fick gå ut i mitt blöta hår som hon vägrade att blåsa (antagligen för att undvika att göra detta misslyckande lika tydligt) och ta ut pengar , troligtvis för att betala svart nu när jag ser tillbaka på det. Tror det fick bli mitt sista frisörbesök någonsin.

  Reply
 • Wilma Persson 3 years ago

  Jag var hos frisören o ville färga mitt hår lite asså bara LITE brunare!! Hon tvättade mitt hår o fönade det och när vi var klar så vände hon stolen mot spegel men när jag kollade mig i spegeln så hade hon färgat mitt hår ROSA ASSÅ VERKLIGEN ROSA!!! Jag skulle på bröllop dagen efter så jag sa till hon att fixa det och hon sa"nej kan inte,ska på midda med en gammal vän" ?? Jag blev så ledsen så jag sprang ut! Och när vi skulle hem så vart min mamma tvungen att betala 200kr !!!! Går aldrig dit någe mer !?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.