Annica Englund – ATT BLI AV MED OSKULDEN | vlogg

83,245
 

Klicka här!

Published on January 12, 2016 by

Gilla, dela, kommentera så svarar jag på era frågor! 😀

Det är många som undviker att ta det här samtalet med sina föräldrar. Ta det därför med mig!
Jag berättar om hur min upplevelse var, vad man bör tänka på och när man ska säga nej!

För mer tips om Skönhet och Hälsa besök min blogg annicaenglund.se som är en av Sveriges mest välbesökta.

45 comments

 • Vidar Hellström 5 years ago

  jag älskar dig och marcelo men inte som kärlek era videos äger❤

  Reply
 • Vidar Hellström 5 years ago

  varsegod

  Reply
 • Rebecka Andersson 5 years ago

  Du är ju helt fantastisk <3

  Reply
 • Linn Jacobsson 5 years ago

  De e så kul att du har börjat uppdatera så ofta nu! Blir så glad av dina videos?

  Reply
 • anna Sweden 5 years ago

  Behövde verkligen den här videon, ett innerligt tack!<3

  Reply
 • Mthunden35 5 years ago

  Hur gammal var du när du förlorade oskulden? ❤️

  Reply
 • Alicia Jonsson 5 years ago

  Så himla bra video!!

  Reply
 • Moa Johansson 5 years ago

  Åh vad glad jag blir att du tar upp det här, för det är viktigt som du säger.❤️

  Reply
 • sara pehrson 5 years ago

  super bra att någon tar upp de här?? för de är ju en stor grej i tonåren , ?

  Reply
 • Ann-Sofie Palm 5 years ago

  Vilket bra klipp! Jag tror att många yngre kan ha hjälp av detta ?.

  Reply
 • Jenny Persson 5 years ago

  Bra video! Jag är 17,5 år men tänker vänta tills jag är minst 18. Även fast jag skulle bli ihop med någon nu kommer jag vänta för att vara säker på att han är rätt person.

  Reply
 • Ebba Eckerbom 5 years ago

  Åh vad fin du är och den där tröjan var jätte fin, vart har du köpt den? 🙂

  Reply
 • Freja Bergstedt 5 years ago

  Gud vad glad jag blir att du gör en sån här video! Det är verkligen viktigt att prata om!

  Reply
 • Alexandra Lövgren 5 years ago

  Du är så fin och söt Annika, du borde göra flera sånna här videos om puberteten, tonåren osv. Det skulle jag och många av dina följare säkert uppskatta❤️❤️

  Reply
 • Isabell 5 years ago

  bra video! viktigt ämne att ta upp 🙂

  Reply
 • Emma Andréasson 5 years ago

  En jättebra video, som jag tror att många kommer gilla och ta dina bra råd. de kommer jag att göra 🙂 <3

  Reply
 • Hanna Olofsson 5 years ago

  Asså så bra video Annica❤️Goals att ha dig som storasyster?

  Reply
 • Brännströms 5 years ago

  Kan du inte göra en del 2 på den här när vi ställer frågor till dig! PS älskar dig och dina videos?

  Reply
 • Kimberly Lundegård 5 years ago

  GRATTIS TILL 16.000????

  Reply
 • Fanny Petersson 5 years ago

  Äntligen nån som vågar ta upp det där, super bra att du är så öppen med detta Annica! Stort plus till dig❤️

  Reply
 • emmi frozz 5 years ago

  Jag är 13 o har två bröder som inte är så där jätte roliga att prata om detta med men är skit glad att du gjorde denna videon!! Love dig<33

  Reply
 • Isabelle Andersson 5 years ago

  Jätte bra video! Fler sånna här videos❤️

  Reply
 • LJP 5 years ago

  Otroligt bra att du tar del i den här diskussionen! Det är viktigt att vi pratar om det och att det blir mer acceptabelt att vänta, att man inte är konstig om man gör det. Jag var 15 när jag förlorade min och jag önskar att jag hade väntat lite längre. Det var inte en dålig upplevelse, snarare tvärtom, men jag känner nu att jag borde väntat lite. Sex i ung ålder… inget jag förespråkar. Ta din tid, ha inte så bråttom med att växa upp och göra vuxna saker. Det finns så mycket man kan göra som tonåring, saker som vanligtvis leder till sex men som är viktigt att utforska innan man går hela vägen. Många har sex långt innan de ens är bekväma med sin egen kropp, vilket för mig låter helt absurt nu när jag är lite äldre. Bra video! 🙂

  Reply
 • Emilia Åström 5 years ago

  Tack för att du gjorde den här videon jag behövde verkligen de här tack tack tack❤️

  Reply
 • Sunsets And Love 5 years ago

  Väldigt bra & viktig video Annica! Jättebra att du gjort en sån här video! Dela gärna med dig av mer sånt här "storasyster-snack" 🙂 Ha det fint!

  Reply
 • Sanna xo 5 years ago

  Väldigt bra video! Är inte riktigt bekväm med uttrycket "oskuld" bara (de flesta använder ju det så menar inte bara till dig nu 🙂 ) för det är inget fult med sex och något som ger skuld. Tror inte du heller tycker det 🙂 Det uttrycket är jättegammalt och förlegat tycker jag. Tycker det är bättre att prata om att "ha sex första gången".
  Jag tror också att det bygger upp den här stressade stämningen kring sex om man pratar om sig själv och andra som oskuld eller någon som ligger med folk. Eller att man börjar kalla tjejer för hora för att det är "finare" att inte ha haft sex som tjej medan killar ska ha gjort det.

  Reply
 • SOPHIE JOHANSSON 5 years ago

  Bästa fina Annica, önskar jag fick se denna videon när jag var 14/15 ♡

  Reply
 • Amanda Mathers 5 years ago

  Bra video :')
  Kika gärna in min tutorial på hur man gör ett intro till sina videos! 😀

  Reply
 • ehmed nebel 5 years ago

  Hur många gånger ligger du Annica per vecka ?? 🙂

  Reply
 • Linnéa Bjelksjö 5 years ago

  Det behövs fler av dessa sorters videos. Det är så otroligt viktigt att få ut att det inte är något att stressa med, tack för en jättebra video Annica! Dina videos är inspirerande!

  Reply
 • Blutarch Mann 5 years ago

  Vad f*n hände med dialekten?..

  Reply
 • Frida Abrahamsson 5 years ago

  kolla gärna in min kanal? just lagt upp mina läppstift 2015??

  Reply
 • Emma Jones 5 years ago

  Vadå ska??? alla gör väll som dom vill? eller hur?

  Reply
 • Anna Sjögren 5 years ago

  Hur fan kan man va så snygg????

  Reply
 • Jonas Vloggar 5 years ago

  När man har sex första gången ska man ha det med någon man verkligen gillar och som man känner att det kommer bli en härlig upplevelse med just den här speciella personen.

  Reply
 • Saliha Ali 5 years ago

  ett vad är oskulden tacksam för svar

  Reply
 • Tofsen 5 years ago

  Kanske en lite sen fråga men när tycker du att man ska ha förlorat oskulden? (tex innan man är 50)

  Reply
 • Mollie Ölund 5 years ago

  Du är så himla fin❤️❤️

  Reply
 • Yasmina Sabas 4 years ago

  har du haft sex

  Reply
 • Yasmina Sabas 4 years ago

  har du haft sex

  Reply
 • Tindra S 4 years ago

  jag är bara 14… men nästa år blir jag byxmyndig! men jag känner mig super rädd för om alla mina kompisar kommer typ ligga med nå och så står jag där helt själv oerfaren om nåt av det medans dom snackar om hur det var och skit! Jag är också livrädd för hur det kommer bli, kommer det göra ont? Hur ska jag våga säga till mamma att jag blivit av med oskulden? och allt sånt

  Reply
 • Teo102 4 years ago

  Min kusin blev av med oskulden när han var 12 är det ok

  Reply
 • Nora Ask 4 years ago

  Vad bra video! Jag lärde mig väldigt mycket!?

  Reply
 • Alexa M 4 years ago

  Killen jag tappade oskulden med var en riktig douchebag och sket fullständigt i allt känslomässigt som jag förknippade sex med. Han tog mig som vilken tjej som helst.. =/ Dock slutar det inte där, inte nog med att han gick på samma gymnasium som mig men han bytte till min klass! Pratade inget med honom då han ej förtjänade min tid överhuvudtaget mer och som tur var skolkade han en massa så jag slapp se honom. Sen nu.. efter 7 år när vi båda är äldre och mognare (hoppas han är) så har han börjat kontakta mig igen och verkar annorlunda men jag är på min vakt! Douchbags är ju manipulativa och smarta med sitt spel att locka tillbaka en bra tjej, så detta lär bli spännande och awkward..

  Reply
 • Elza Vikhed 3 years ago

  jadu jag ligger me killar bara för att. e 14 o redan legat me flera. idk känns inte så konstigt man behöver nt ha nån speciell? tycker nt jag iaf

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.