Annica Englund – BEAUTYBRUNCH + VINN EN LYXKRYSSNING | Annica Englund

11,238
 

Klicka här!

Published on October 19, 2016 by

!!! TÄVLING HÄR I INFOBOXEN !!!

♥ För ett tag sedan hade jag en trevlig brunch med massa härliga influensers på båten Silja. Ni kan läsa hela blogginlägget här:

♥ TÄVLING!
Självklart kommer någon av er få härliga goodiebags precis som vi fick innehållande nyheterna från:
Lumene: Makeup
Tromborg: Kroppsprodukter
Shiseido: Hudvård
Silja: Lyxkryssning!

Det ni ska göra för att tävla är bara att motivera vem du skulle vilja ta med dig på en härlig tur på havet till valfri desitnation! Vinnaren dras på fredag!

♥ Min byxdress hittar ni här: https://blfa.me/c/2rSgcoe0

♡ MIN HEMSIDA ♡
http://annicaenglund.se

♥ Snapchat: akannica
♥ Instagram: @akaannica

För samarbeten kontakta: [email protected]

-Mina vloggar filmas med Canon Legria Mini X. Skönhetstipsen med Canon 70D eller med produktionsbolag. 🙂

Nya klipp från andra Youtubers:
Felicia Bergström: https://www.youtube.com/user/FELLSISBLOGG
Evelina Forsell: https://www.youtube.com/watch?v=4mYrZqgpwAQ
SaraSonbird: https://www.youtube.com/watch?v=sTpSdWJVq9I
Elin Johansson: https://www.youtube.com/watch?v=3WoaVI3646g
Lices: https://www.youtube.com/watch?v=ONzagSskjQk

50 comments

 • 3llaSa 4 years ago

  Åh jag skulle ta med min pojkvän, vi har varit tillsammans i 3,5 år (igår) och vi håller på att leta lägenhet att flytta ihop i. Vi har letat ett bra tag nu och vi sparar alla våra pengar tills vi hittar en lägenhet, så det skulle vara såå mysigt att komma iväg tillsammans på en kryssning nu innan vi hittat nåt! ^^

  Reply
 • Caroline Höijer Sandberg 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med mig min fantastiska pojkvän, och sambo, Nils! Han har haft en sådan fruktansvärt höst med jobbsökande som NU IGÅR resulterade i ett grymt nytt jobb, hallelujaaah! Hade vart SÅ kul att fira detta. Jag som dessutom åkt kryssning sen barnsben liv vill mer än gärna uppleva detta med honom 🙂

  Reply
 • Amanda Quesada 4 years ago

  jag skulle vela ta med mig min sambo/fästman ❤ vi är 24-25 år och har 3 barn så skulle vara underbart att komma bort lite och bara få uppmärksamma varandra ❤❤

  Reply
 • nembo 4 years ago

  Vem är den långa blonda tjejen som sitter brevid Annica vid bordet?

  Reply
 • Emma Björnström 4 years ago

  Skulle vilja ta med min pojkvän Viktor då vi har varit tillsammans i ett år den 24 oktober. Tyvärr kommer vi inte att kunna ses på ett tag framöver och inte kunna fira våran dag tillsammans. Hade varit jättekul att få överraska honom med denna resa! Kram!

  Reply
 • Olivia 4 years ago

  Jag skulle vilja komma iväg med min fantastiska syster som alltid ställer upp och finns där för mig oavsett vad det gäller. Detta skulle vara ett perfekt litet avbrott i vardagen som skulle kunna förgylla vilken tråkigt höstdag som helst och sätta en extra guldkant på vår vardag.

  Reply
 • Emma Karlsson 4 years ago

  Jag hade tagit med min mamma. Hon är den starkaste människan jag känner och bryr sig alltid mer om alla andra, därav unnar hon sällan sig själv något. En lyxkryssning och lite nya produkter förtjänar hon verkligen! ?

  Reply
 • Jasmine Kjellberg 4 years ago

  Min sambo fyller snart 30 och en kryssning i present hade varit grymt att kunna ge honom. Han förtjänar det bästa.

  Reply
 • Alice Strömberg 4 years ago

  Jag skulle ta med mig min pojkvän, skulle va underbart med lite egentid med honom och skulle va så skönt att komma iväg tillsammans! <3

  Reply
 • Ann Lövgren 4 years ago

  jag hade tagit med mig min underbara mamma, för vi behöver verkligen komma bort en stund bara hon & jag. Hade varit tokmysigt att få åka på en kryssning, vi har pratat om att åka iväg men det blir ju som aldrig av. Hade varit så kul att vinna, så jag får ta med mig lilla mamma på detta ❤️

  Reply
 • Ronja Andersson 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med mig den finaste människan på denna planet, min kille/sambo… jag pluggar och lever på studiebidrag, han i princip försörjer mig… skulle vara underbart om jag kunde få möjlighet att ge honom någonting och ta med honom på en härlig kryssning. Vi ska dessutom snart förlova oss så skulle vara underbart med en resa på det <3

  Reply
 • Marinella Nyota 4 years ago

  Hej!
  jag skulle vilja ta med min dotter då vi knappt ses, hon på förskola och jag jobbar mycket kväll, så vi ses knappt. Det börjar kännas så måste börja tänka om, har saker på g, men vill verkligen uppleva detta tillsammans med henne. Skulle bli överlycklig om jag vann. ???????????. plus vem säger nej till beauty Staf. hehe

  Reply
 • Elin Sjöberg 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min sambo och bästa vän Calle. I samband med att jag fick nytt jobb kom också nya arbetstider som gör att vi möts i dörren och knappt hinner ses vilket tär på förhållandet. Att vinna det här skulle vara helt fantastiskt och uppskattat. Har dessutom alltid velat åka till riga då det verkar vara en fin stad!
  Håller alla tummar och tår för att jag vinner!

  Reply
 • Johanna Syk 4 years ago

  Jag är egentligen sjukt rädd och skulle egentligen inte sätta min fot på en kryssning.. ?? Men jag tänker att detta kan vara ett första steg för mig om jag nu av någon anledning skulle vinna. Då vill jag ta med mig min trygghet och sambo Marcus. Så jag kan hålla i hans hand och inte försöka tänka på att jag är på en färja! ?❤

  Reply
 • Sara Karlsson 4 years ago

  Jag och min son på 4 månader är ofta hemma själv då sambon arbetar på annan ort. Det blir väldigt mycket rutiner och vardag så jag och min son skulle behöva skämma bort oss med en lyxkryssning.

  Reply
 • Malin Klarholm 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min sambo för att kunna spendera lite egentid med honom. Jag pluggar nämligen och han arbetar väldigt långa dagar så blir få timmar per dag som vi har tid att spendera på varandra, så skulle vara supermysigt att få åka på något sånt här och skämma bort varandra!

  Reply
 • Emelie L 4 years ago

  Om jag vann denna lyxkryssning skulle jag ta med min bästa vän. Hon är ensamstående med två vilda tvillingar på 2 år. Dessa underbara ungar är riktigt krävande för henne, så en kryssning hade gjort susen för henne (och mig). Bara tanken på att få sova en hel natt & umgås med sin bästa vän, utan barn som skriker, känns overkligt. Håller alla tummar och tår jag har för att vi ska kunna få lite lyx 🙂

  Reply
 • Marie Hammarling 4 years ago

  ?Ååh jag hade velat ta med alla mina 4 underbara systrar till Riga på lite spa,vi har alltid så kul ihop på våra små resor,men nu var det ju bara en som fick följa med,men då bjuder jag dom andra ❤??

  Reply
 • Bailey Bliss 4 years ago

  Jag vill åka med min mamma som är min bästa vän. Det skulle göra mig så glad då jag varit nere på sista tiden efter att mitt ex dumpade mig, han träffar idag min tjejkompis 🙁 Vill vara få glömma allt för en stund och njuta av egen tid med mammsen <3

  Reply
 • isabella schlüter 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min bästa vän, min andra halva. Bara får tid för oss och unna oss lite skoj. Komma ifrån Stockholm ett litet tag och bara ladda om batterierna och tagga student sen❤️❤️❤️

  Reply
 • Elin Åkesson 4 years ago

  Min mamma skulle jag ta med. Min mamma betyder så otroligt mycket för mig. Hon har hjälp mig genom alla svåra perioder. När jag legat på sjukhuset så är hon den som varit där alla timmar, dagar, månader. Hon har gjort att jag kunde få börja på min special skola och kämpar varje dag för att jag ska kunna få komma in på skolan internat så jag slipper pendla 4 timmar varje dag. Och hon kämpar för min syster varje dag. Hon är min förebild och är värd allt de goda i denna värld. Detta skulle betyda enormt att kunna ge min mamma. Åka iväg och få ny energi. Hoppas så enormt❤️❤️

  Reply
 • Lovisa Simonsson 4 years ago

  Jag skulle ta med en av mina bästa kompisar Frida. Varför är för att jag vill komma närmare henne igen. Hon skaffade för ungefär ett år sedan en pojkvän och som många andra blir tiden mindre för oss vänner då. Hon är även en sådan person som går en svår linje och det vill säja mycket plugg. Hon tränar också mycket vilket också bidrar till lite tid. Det gör att hon inte har så mycket tid över för oss vänner. Jag tycker det känns så sorgligt eftersom vi nästan alltid var med varandra innan detta. Om vi skulle vinna denna resa har vi något vi kan längta efter och se fram emot tillsammans, jag tror det skulle föra oss närmare igen.

  Reply
 • Katarina Taskoska 4 years ago

  Jag vill ta med min fantastiska pojkvän så vi kan mysa fullt ut!! Han behöver det efter massor av plugga och jobb på sistone ❤️❤️

  Reply
 • Jessica Mattssonn 4 years ago

  Skulle verkligen vilja åka på en lyxkryss men min mamma som förtjänar att komma bort och få känna på lyx och flärd? är så svårt att få till mamma dotter tid när man jobbar och bor på olika håll ??

  Reply
 • Ida Thörngren 4 years ago

  Om jag vann skulle jag ta med mig min bästa kompis, eftersom vi ses så sällan nu för tiden med jobb och skola och andra aktiviteter som kommer i vägen. Vi skulle behöva en resa utan pojkvänner och bara vara sådär som man var på gymnasister, flamsiga och skratta alldeles för mycket 🙂

  Reply
 • elise svensson 4 years ago

  Hej! Vilken lyxig tävling? Jag skulle ta med mig min mamma för att hon är min allra bästa vän, vi har oerhört roligt tillsammans och hon skulle verkligen förtjäna och behöva en lyxkryssning!

  Reply
 • JOHANNA JOHNSSON 4 years ago

  Jag skulle jättegärna vilja ta med mig min pojkvän på kryssning, vi har pratat om att göra det länge, men det har inte blivit av…
  Just nu har har vi det lite sådär i vårt förhållandet, så en mysig resa tillsammans hade verkligen behövts!
  Kram

  Reply
 • Maryh 4 years ago

  Jag önskar att jag skulle vinna denna kryssning, 2016 har varit ett tufft år för mig med många tunga beslut, men som lett till att det öppnat många nya dörrar. Tex så kom jag äntligen igång med min träning igen och jag mår bättre än nånsin nu! Med mig på kryssningen skulle jag ta min underbara sambo som alltid finns där för mig, i vått och torrt, och som har fått mig att tro på kärleken igen.

  Reply
 • Rebecca Form 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min sambo, hade varit en super fin present då vi firar 2 år som förlovade den 1 november 🙂 ?

  Reply
 • juliawwallin 4 years ago

  Jag har nyss flyttat från lappland till Stockholm och försöker komma in i stadslivet här i all stress mellan jobb och bostad 🙂 Hade varit underbart att få åka iväg på värsta lyxkryssningen och ta en liten paus bara från allt annat. Hade så gärna velat ta med min bästa kompis här, Joakim. Han har varit så snäll och ställt upp för mig sen jag flyttade hit och han hade tyckt de varit lika ballt som jag om vi fick åka. Håller tummisarna nu!

  Reply
 • Ebba Andersson 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min bästavän Vilma på en kryssning just för att hon alltid ställer upp för mig på ett glatt humör med massa råd och tips. Och för hon snart fyller år 🙂

  Reply
 • petronella nilsson 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän på en lyxkryssning. Hon har haft ett väldigt jobbigt år med två operationer och hennes mormor har nyligen dött, som var som hennes extramamma. Hon fyller år i slutet av november och detta skulle vara en perfekt present att ge henne. Hon skulle verkligen behöva komma iväg och jag skulle vara för evigt tacksam om jag var den som fick tillbringa denna kryssning med henne. Kraaaam!

  Reply
 • Sara Sandin 4 years ago

  Jag hade absolut unnat min underbara mor på en lyxkryssning! Det hade vart drömmen och ett av det bästa minnena i livet!

  Reply
 • Maja Sundqvist 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med min älskade storesyster på en kryssning till Riga, vi träffas så sällan eftersom hon flyttat till en annan stad och nu tycker jag att hon förtjänar en lugn kryssning med massa mys, eftersom hon just börjat jobba igen efter en långtids sjukdom, saknar henne så och det skulle verkligen behövas lite egentid med henne
  Kram

  Reply
 • Ronja Dusper 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med mig min fina pojkvän Viktor på kryssning för att få en mysig avslappnande resa. Båda vi, men speciellt han har kämpat med att hitta sin rätta plats i livet efter att vi tog studenten förra året. Så det skulle vara underbart att åka i väg och göra något kul ?

  Reply
 • Sandra Askonius 4 years ago

  Jag skulle ta med min bästa vän som precis som mig är tokig i make-up och hudvård. ✨? Vi skulle verkligen behöva en riktig tjejresa!

  Reply
 • maria haddadi 4 years ago

  Jag tar med mig min syster!

  Reply
 • Malin A 4 years ago

  Jag skulle vilja ta med mig min bästa vän då hon har flyttat till Umeå och bara pluggar hela tiden och inte har så mycket pengar över varje månad då alla pengar går till hyra och studiemedel.. Hon har dessutom gjort slut med sin pojkvän så jag försöker komma på något vi kan göra för att muntra upp henne. Därför skulle jag vilja vinna denna lyxkryssning för att kunna muntra upp min kompis efter ett jobbigt uppbrott och för att vi båda skulle behöva lite tid tillsammans hon och jag. Det skulle vara så underbart att kunna ge något tillbaka till henne för hon har gjort så mycket för mig genom tiderna <3

  Reply
 • Emelie Carlén Drigopoulou 4 years ago

  Den jag hade valt att ta med är nog pojkvännen jag har. Tillbringa tid tillsammans och får vara han och jag! Har svårt att hitta tid i vardagen då båda har mycket jobb att göra för att få livet att gå runt!
  Skulle vara sååå himla kul att få denna chans att äntligen kunna hitta på något tillsammans han och jag!
  ❤️

  Reply
 • Angelica Lindell 4 years ago

  Jag skulle vilja vinna denna tävlingen och få åka med min sambo Marco 🙂 Det hade varit skönt att få komma iväg på tu man hand då vi båda jobbar väldigt mycket och är nästan aldrig lediga samtidigt då jag jobbar i butik och jobbar nästan varje helg när han är ledig 🙁 och när jag är ledig så jobbar han 🙁 Vi har en helg i månaden som vi är lediga ihop 🙁 Så därför hade jag blivit väldigt glad över att få vinna denna tävling så han och jag kan få komma iväg och bara har det skönt och njuta av varandra 🙂

  Reply
 • Heléne Johansson 4 years ago

  Jag och min kompis Emma skulle behöva/älska att åka iväg på den här resan! Varför vi behöver den är för att vi är 30 år, båda singlar och redan så trötta på hösten och behöver nåt riktigt ball att se fram emot! Varför vi skulle älska det är för att vi båda tittat på kryssning som en 30 års present till oss själva men eftersom ingen har råd med det i nuläget skulle vi ju älska det ännu mer om vi kom iväg och fick njuta av paradiset som vi så länge längtat efter! Snälla snälla välj oss ?❤️

  Reply
 • Ida och Jerry 4 years ago

  Jag skulle vilja åka på en lyxkryssning på båten Silja med min fantastisk underbara pojkvän för att få ge honom den upplevelsen/lyxen och samtidigt själv kunna shoppa i taxfree och njuta av Siljas fantastiska mat. Så skulle jag vinna detta skulle jag aldrig kunna tacka nog för det och bli så chockad.
  Btw.. Så himla fint dom gjort med dukning med ballongerna och alla färgerna är så du Annika. Dina videos är grymma! ILYSM <3

  Reply
 • Sophia Karlsson 4 years ago

  Jag skulle ta med min pojkvän. Efter 2 år som sambos fick vi helt plötsligt bli särbos vilket har påverkat vårt förhållande endel, då det kan ta 1 månad mellan gångerna vi ses! Det vore hur härligt som helst om vi vann en kryssning så att vi två kunde få en mysig helg tillsammans ??

  Reply
 • Sandra Lifvakt 4 years ago

  En resa till romantiska Riga skulle jag så gärna vilja överraska min sambo med på hans 25 årsdag som infaller snart. <3 Få spendera lite egentid, strosa och njuta, fira livet och allt som det innebär! 🙂

  Reply
 • Susulainen 4 years ago

  Jag hade tagit med min sambo, jag jobbar inom vården och jobbar mycket skift. vi hinner inte träffas mycket, ibland sover vi endast med varandra. så en helg till Helsingfors hade inte varit fel så vi får ensamtid:) kram

  Reply
 • Maria Munther 4 years ago

  Jag skulle jättegärna vilja ta med min bästa vän så vi får spendera lite kvalitetstid tillsammans! ?? Det händer så sällan nuförtiden eftersom att vi båda studerar. I och med det har vi heller inte ekonomin till att göra så mycket roliga saker tillsammans så detta skulle verkligen vara superkul! ?

  Reply
 • Julia Wennersten 4 years ago

  Vilken generös tävling …. Jag skulle så gärna vilja vinna en resa till mej och min äldsta bästa vän. Vi har varit vänner sen vi var små men för tre år sen hände det en så otrolig sorgsen händelse som gjorde att slets isär som vänner. Förlora en så stor del av sej själv var fruktansvärt. Men sedan en liten tid tillbaka har vi åter tagit upp kontakten med varandra och äntligen är vi "hemma" igen. Vi har båda lärt oss en värdefull läxa och vet nu vad som är viktigt och oviktigt i en sann vänskap. Det är det finast man kan äga. Sin bästa väns förtroende och kärlek. Så henne skulle jag vilja överraska men en riktig härlig tjej resa ❤️
  Tack för en härlig kanal fina Annica??

  Reply
 • Jennifer Andersson 4 years ago

  Det hade varit supermysigt att ta med min pojkvän på ett kryssning, han jobbar så mycket så tycker verkligen han är värd de! Ps. dina videos är grymma Annica

  Reply
 • Linnea Noren 4 years ago

  Jag skulle vilja åka iväg med min pojkvän och det skulle inte spela någon roll vart vi skulle åkt så länge vi får vara med varandra?

  Reply
 • Ebban 4 years ago

  Du är bäst loveuu

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.