Annica Englund – MIN ALLA HJÄRTANS DAG, BOTOX & DREJNING | vlogg

28,419
 

Klicka här!

Published on February 17, 2017 by

☞ ÖPPNA MIG ☜

♡ MIN HEMSIDA ♡
http://annicaenglund.se

♥ Snapchat: Akaannica
♥ Instagram: @akaannica

Hej på er mina fina angels!
Såhär firade jag och Marcelo Alla hjärtans dag:

Jag och Marcelo var på Aleris Plastikkirurggruppen hos Madde för fillers. Som jag säger i klippet så vet jag att många är emot botox, men kom ihåg att vi alla människor tycker olika och har olika viljor. Jag själv trivs inte med min mimik i ansiktet och därav gör jag botox. Sedan är jag och Marcelo 26 år gamla och det börjar hända saker, om vi säger såhär man märker att vi inte är 18 längre. Huden är inte lika fast, låren är inte släta längre och det är inte ovanligt att man ser mina celluliter och bristningar när jag har bikini. Jag vill inte åldras och tycker att detta fungerar bra för mig att fortfarande se ung och fräsch ut. Marcelo gjorde även fillers i sina kindben för att skapa lite mer form i ansiktet då han har ganska breda käkar. Och både botox och Restylane som användes är produkter som går ur kroppen, det är så mycket forskning kring dessa produkter så går man till rätt klinik så blir det inte fel.

Nog om det, sedan hade jag bokat in oss på drejning. Jag gjorde sådant när jag var liten och tyckte att det var så kul och eftersom jag och Marcelo älskar att göra udda saker så var detta verkligen något för oss. Vi gjorde skålar då jag hade en ide om att vi skulle ha egengjorda frukostskålar hemma, haha. Och ja dom blev ju jättefina, nu ska vi bara vänta till skålarna härdats i ugnen i några dagar och sedan får vi komma och måla dom.

Efter det gick vi och käkade Alla hjärtansdag -middag, trerätters som jag helt glömde att filma men vi njöt desto mer av varandras sällskap istället. 😉

Vill ni läsa om min vår dag kan ni göra det på min blogg:

För samarbeten kontakta: [email protected]

-Jag filmar klippen med antingen Canon PowerShot G7X Mark II, Canon 70D eller Olympus Pen. Har filmat tidigare med Canon Legria Mini X

30 comments

 • Fridisen Kälström 4 years ago

  Hej1

  Reply
 • Freja Selene Travels 4 years ago

  Är 25 och ska också börja botoxa mig snart 🙂 Det är dags! hehe

  Reply
 • Pilla 4 years ago

  Jag skulle aldrig göra det, jag är vegan! Men ni andra gör som ni vill 😉

  Reply
 • michellewilson95 4 years ago

  Du är så vacker ❤

  Reply
 • Elida Eliasson 4 years ago

  Man får göra exakt vad man vill så länge man har åldern inne! Kör på Annica du är bäst ?

  Reply
 • Petra Andersson 4 years ago

  Men snälla du behöver väl inte Botox ?

  Reply
 • Day by day with Tess 4 years ago

  Jag tycker rynkor kan va fint, men man tycker ju olika ?

  Reply
 • Mathilda Ljungberg 4 years ago

  Är så glad för att ni ska skaffa hund!! Det är verkligen det bästa som finns!! 😀

  Reply
 • Vaadvilll Du? 4 years ago

  Jo, jag älskar mina rynkor.. Ja de få jag har. Är "bara" 28 ? Men för mig är det olika steg i livet, ett bevis på att man lever. Det får mig att leva mer, att vara nöjd med att jag faktiskt FÅR åldras. Jag är glad för varje år jag får här på jorden och även att många många hade önskat att få ha rynkor, vara de fick leva. Livet är spår, spår på kropp och själ. Det är mina åsikter kring botox och operationer ?

  Reply
 • Felicia Hansson 4 years ago

  Ni är så fina ? riktigt fint par, både på insidan och utsidan med så sunda värderingar. Kram

  Reply
 • F Wallerstrom 4 years ago

  Men så snygg du är ? vill också nu, älska kindben ?

  Reply
 • Nono Nono 4 years ago

  Annica du är jätte fin och super bra. Älskar dina blogg och videos. Har följt dig sen BB. Inget illa emot dig nu men om du nu är öppen med skönhetsingrepp , kan du inte berätta om dina bröst operation?
  Fortsätt med det du gör!
  Kram

  Reply
 • krita wall 4 years ago

  hej
  Vill bara berätta att DU är en dreamgirl för många av mina killkompisar…tro det eller ej!!
  En tycker du är såå lik Chloe Grace Moretz , så du är en förebild för många tjejer och en dreamgirl för killar…I know!!

  Reply
 • Victoria Andersson 4 years ago

  Åh vill göra botox men vågar inte ??

  Reply
 • emilia hallin 4 years ago

  Tips på någon bra klinik i Göteborg? ?

  Reply
 • Denise Tibblin 4 years ago

  Skulle du inte kunna göra en video om just botox, för o nackdelar vad det kostar o så 🙂 jag är jätte sugen på att göra botox men är för feg haha!

  Du är grym! Gillar dina videon som du gör. O du o Marcelo är så fina ihop.

  Reply
 • Lina Eriksson 4 years ago

  Hahaha ? "dreja, det är ju det Staffan stalledräng gör" hahaha?

  Reply
 • Daniel Kristofersson 4 years ago

  Precis, det är ju preventative! Ska testa det själv väldigt snart 🙂

  Reply
 • Olivia Räikkönen 4 years ago

  ANNICA! jag är så sugen på att tatuera in mina ögonbryn (kosmetisktatuering(?))
  Jag tycker dina är grymt fina, minns att du gjorde en video/vlogg när du fyllde i dom förut?
  Vart och vem är det du gör dom hos?

  Reply
 • Emma Skoog 4 years ago

  Måste bara fråga, varför har du inte bilbälte? ?

  Reply
 • Aisha Potter 4 years ago

  Skitfina tillsammans! Gillar att du berättar i informerande syfte, ger folk en annan bild utav botox. Många är fördomsfulla och snabba med att döma utifrån ''dåliga exempel'' på folk som typ inte kan röra ansiktet haha men det är sååå långt ifrån alla fall. Som du även sa, det är sjukt vanligt och många som gör det men är tysta om det, därför får folk inte en rättvis bild utav det. U go!

  Reply
 • Zandra Rebecca 4 years ago

  vart är din jacka ifrån? storlek? ?

  Reply
 • Angeliqua Danielsson 4 years ago

  Jag har fått botox i analringen ?

  Reply
 • alina bruksås nybjörk 4 years ago

  Vart är din pälsjacka i från?? älskar din kanal?

  Reply
 • Nisone Norgren 4 years ago

  Förlåt… men vill ni ha plast ansikte eller? De är meningen att en människa ska va rörlig i ansiktet och inte stel… annars skulle vi va stela och släta som dockor i ansiktet… suck…. de här är början till över styr med botox tycker jag, när man försöker bli nått slags plast ansikte och försöka ta bort var enda liten rynka eller rörlighet i hela ansiktet… sen går de bara utför ännu mer… tills man ser ut som en docka eller något ännu värre… titta bara på vissa kändisar till exempel, som har gått alldeles för långt över styr… för har man väl börjat så är de nog svårt att sluta för man blir beroende av att fixa allt till slut, minsta lilla grej man tycker är fel… och sen blir de bara värre och värre, till slut kommer man inte se mänsklig ut längre och de är ju bara hemskt och verkligen inte hälsosamt över huvud taget…. och så är man ju mest självkritisk mot sig själv också vilket inte heller är bra och inte hälsosamt… alla människor blir gamla och rynkiga till slut, så fungerar livet helt enkelt… man kan inte va ung och snygg för alltid, de funkar inte så… inte ens med botox… ledsen att säga de men de är sant… de är bara att acceptera helt enkelt… och ni vill väl inte bli så stela att ni inte ens kan le eller röra ansiktet över huvud taget… de är ju inge kul… och inte hälsosamt och inge fint heller för den delen… plus att ni förstör er själva till slut… och ni kanske inte ska uppmuntra yngre till att göra de i för ung ålder heller kan ju jag tycka då men mm…. för unga är väldigt självkritiska mot sig själva också redan så dom ska inte behöva tänka på de mer än dom redan gör och dom ska inte behöva känna att dom inte är fina redan som dom är och att dom ska behöva ändra på sig för att dom tror att som måste de när dom ser att ni gör de typ… de är inte hälsosamt för en ung människa att må dåligt över sitt utseende på de viset… man föds med ett helt eget unikt ansikte och de tycker jag man ska va glad för och inte förstöra… varför ska man ändra på och förstöra något som redan är fint liksom… ??? fundera på de… menar inget illa med de jag skrivit utan skriver bara vad jag tycker… hoppas ingen tar illa upp… av vad jag skrivit…

  Reply
 • Eva Lundberg 4 years ago

  Tack för en så bra och informerande vlogg! Finns det möjlighet att du kan ordna en rabattkod till oss hos Madde? Både jag och min mamma vill göra botox behandling och hade varit en sån grym sak till dina tittare ?

  Reply
 • Nisone Norgren 4 years ago

  Vilka små skålar ni gjorde… lite för små för att äta i tycker ju jag då men mm hm… ? men dom kanske ser små ut på kamera också…

  Reply
 • Nisone Norgren 4 years ago

  Man kan inte tro att du är en bonjänta Annica lol ?….. och de lät ju inte jätte bra att de inte va kärlek vid första ögonkastet när ni träffades…. för de är ju så man helst vill ha de tänker ju jag men…. mm… och de är ju så de ska va liksom… de lät lite konstigt när ingen av er såg en framtid med varandra haha… och om du nu är en "bonjänta" som du säger Annica varför vill du då inte vara naturell och håller på med botox och sånt för… för så som du fixar dig och håller på så kan man inte tro att du är en bonjänta för är man de vill man ju vara mer jordnära och naturell och så… men du bor ju i stan och har ändrat dig fullständigt och verkar ha blivit en helt annan person så… de är synd tycker jag….

  Reply
 • Jennifer Haderer 4 years ago

  Grattis till eran valpis ?

  Reply
 • Maja Mikaelsson 4 years ago

  Använder ni inte bälte när ni åker bil? ?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.