Anty – Har du någonsin funderat på att bli lärare? ? ?

60,625
 

Klicka här!

Published on October 9, 2015 by

Instagram: https://instagram.com/antyse/
Snapchat: Antylizzle
Twitter: https://twitter.com/Antyey
Lovoo: http://www.lovoo.com/anty
Periscope: AntoniaJohnson

I serien Lärarkandidaterna kastas tre, oerfarna unga personer in i läraryrket. Kommer dem att bli avskräckta eller älska det? Kolla på hela serien här: https://www.youtube.com/user/Fordetvidare/playlists

Denna video är i samarbete med Skolverket.

Affärsförfrågningar / Business inquiries: [email protected]

Vill ni skicka post till mig så skickar ni till:

Antonia Johnson
Box 1074
114 79 Stockholm

Jag filmar med en Panasonic Lumix DMZ FZ150. Vloggar gör jag med en Canon Powershot G7 X och en Gopro Hero 3. Redigerar jag gör i Final cut Pro och all min musik jag använder i mina videos hittar ni på http://www.epidemicsound.com.

50 comments

 • stinafina4 5 years ago

  Jag är 10 år och vill bli lärare?

  Reply
 • Tanem Gazi 5 years ago

  Varför pratar alla om lärare???

  Reply
 • Matilda Hallqvist 5 years ago

  åh vad snygg du är i denna videon!

  Reply
 • Linnette Bilow 5 years ago

  Jag pluggar till förskollärare! =))

  Reply
 • Lollo N 5 years ago

  kan du göra en sminkkollektion!!//puss

  Reply
 • Linnéa Yngvesdotter 5 years ago

  Jag är färdig lärare i januari 2017, det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv ?? att kunna bidra till barns utveckling och se glädjen i deras ögon när de lärt sig något nytt är ovärderligt. Kul att du lyfter läraryrket! Trevlig helg ?

  Reply
 • Siibel89 5 years ago

  Anty jag har också två lärare som har betytt jättemycket för mig och jag kommer aldrig glömma de, ska titta på de videon du tipsa om nu , love you girl <3

  Reply
 • Ebbiizen Gymnasten 5 years ago

  Jag har tänkt på att du skulle passa i mittbena! Kan du inte ha mittbena i någon video??????

  Reply
 • Jenny Eriksson 5 years ago

  OMG va fin du var i denna videon!! SNÄLLA gör en tutorial!! <3

  Reply
 • gonate1 5 years ago

  Himmelriket socialdemokraterna.

  Höjda lärarlöner ett av dom viktigaste stegen mot rättvisa och jämlikhet.

  För varenda unges framtid.

  Reply
 • Moa Brask 5 years ago

  Alltså Gud Kvinna!? Ditt utseende! To die for??

  Reply
 • Isabell 5 years ago

  fan va snyggt mac-set-up…..haha vill också haaa. ca 200 kr x 30….6000 kr?!?! tänk hur mycket man kan få på ullared för de LOL

  Reply
 • Elinchandersson 5 years ago

  vad har du på läpparna? ?

  Reply
 • I woke up like this 5 years ago

  Åhh vad bra video! Var är krukan med höstlöv i bakgrunden från? 🙂

  Reply
 • Siibel89 5 years ago

  Anty nu har jag kollat igenom lärarkandidaterna "serien"  och jag måste bara säga ååååhhh vad braaaaaaaa verkligen , tack för att du delade detta med oss ;D . Jag håller verkligen med Felicia jag vill absolut va lärare av något slag i mitt liv av något jag brinner för, jag är 26 år nu så kanske inte genom att gå den utbildningen men absolut lära ut något jag tycker mycket om. Du e bäst älskar dig <3

  Reply
 • Kaziwa Fatheyan 5 years ago

  Vet att detta inte har med ämnet att göra, men ditt smink är on point! Verkligen den finaste sminkning jag sett (& ja, jag har sett månnngggaaaa)

  Reply
 • Josefine Olsson 5 years ago

  Vad har du på läpparna i denna videon? Love it!

  Reply
 • Johanna Haglund 5 years ago

  Nån som vet vad tröjan kommer ifrån? Den va jätte snygg verkligen ???

  Reply
 • Fisk Fågelsson 5 years ago

  Asså dina videos har blivit lite tråkiga… Du pratar så tyst och din energi är så låg. De är inte lika kul som förut!

  Reply
 • Romina Sahdo 5 years ago

  Du är så sjukt jävla vacker och en stor förebild? det går inte att beskriva hur underbar du är? Tack Antonia du gjorde min dag❤️

  Reply
 • Ellen Johansson 5 years ago

  Du har så rätt i det du säger! 🙂

  Reply
 • Madeleine Essunger 5 years ago

  Snälla gör en kollar på gamla bilder, det hade varit jätte kul!!??❤️?

  Reply
 • Madeleine Essunger 5 years ago

  Snälla gör en yoga Challenge!????❤️❤️

  Reply
 • LyricsFor You 5 years ago

  Massa reklam har det ju bara blivit på sistone det är as tråkigt att kolla på. Förstår att ni måste göra det för att ni får pengar för det osvosv men varje video är ju reklam?

  Reply
 • Selma Hassan 5 years ago

  kan du göra en video när du är i köket jag gillar dina video när du är i köket♥

  Reply
 • Frida Andersson 5 years ago

  Jag har velat bli lärare sedan 6-års och vill det fortfarande!:))

  Reply
 • Emelie Back 5 years ago

  Du sa att du hade en jobbig skolgång i videon, och skulle inte du kunna göra en video där du pratar om din skolgång och varför d var jobbigt och så??

  Reply
 • hana isl 5 years ago

  Tack för att du uppmärksammar mitt blivande yrke! Jag blev väldigt glad, ämneskunskaper är bara en så liten del av yrket. / Lärarstudent

  Reply
 • Julia Johansson 5 years ago

  Vad snygg du är!!❤️?

  Reply
 • ida Berggren 5 years ago

  Åh min lärare nu heter Jonas Vikström!! Kanske samma… Han är iaf min favorit lärare?? vad hade han för ämnen?

  Reply
 • Ida J 5 years ago

  Shit vad snygg du var i denna videon!!

  Reply
 • Bea Andersson 5 years ago

  Gud vad fin du var i denna video, omg 🙂

  Reply
 • Sara Alsterberg 5 years ago

  Velat bli lärare sen nollan… Går i femman ?

  Reply
 • Wilma Larsson 5 years ago

  guud vad snygg du var i den här videon! ? Eller ahh, det är du ju hela tiden☺?

  Reply
 • Emelie 5 years ago

  Tack för att du tar dig din tid att uppmärksamma detta viktiga yrke!! 😀 / en förskol- och lärare 😀

  Reply
 • Malin Frolov Nordqvist 5 years ago

  asså jag vill ha en näspiercing det är såå snyggt!! massor av kramar till Antonia!!

  Reply
 • Theko Vloggers 5 years ago

  Sedan finns det ännu viktigare yrken, som vården?:)

  Reply
 • Wilma Strömberg 5 years ago

  Din sminkning on fleek

  Reply
 • anneli eskills 5 years ago

  jag hade många lärare som jag minns…..Misu, Marianne, Sonja,Tua, Benjamin(beniboy) Ole och Maria (ja o sen en hemsk lärare som fick mig att må så dåligt att jag grät på vägen hem Christina)

  Reply
 • Irma B 5 years ago

  Jag studerar till lärare och har precis börjat. Men jag tror att en av anledningarna till att så få läser till lärare är för att det är en så pass lång utbildning. Min utbildning är 5,5 år och för många kan det kännas som en evighet, vilket är synd för det behövs så många lärare. Jag hoppas också att fler väljer läraryrket och jag hoppas att dem gör det för att det är kul, och inte för att det blir enkelt att få jobb när man väl går ut.

  Reply
 • Eve123 5 years ago

  Jag vill bli lärare och har alltid villat bli det.???

  Reply
 • Alice Johansson 5 years ago

  Jag håller verkligen med dig om att man som elev vill bli sedd! Jag har haft den turen att jag har blivit sedd utav de flesta lärare men det var verkligen en lärare som stack ut i mängden och alla tyckte extra mycket om! Den här läraren gick alltid in i klassrummet med ett leende och drog alltid ett roligt skämt i början och i slutet av lektionerna så att vi skulle känna att det var roligt i skolan, han är för övrigt norrman så man kunde inget annat än att även bli gald av bara dialekten! 😀

  Reply
 • Madelene Linderholt 5 years ago

  hur gammal är du??

  Reply
 • Hulta 12 5 years ago

  nej

  Reply
 • Tilde Andersson 5 years ago

  Kan inte du snälla ha vlogmas i år också?

  Reply
 • NerdyWednesday 5 years ago

  Att lära ut till andra, både barn och vuxna är det viktigaste som finns!!

  Därför hoppas det är ok att länka till http://nerdywednesday.se

  Låt inte namnet skrämma dig, konceptet är att vi ska träffas och lära av varandra, från riktigt nördiga teman till mer allmänna. Vi hoppas fler o fler vågar ställa sig på scen och lära ut deras favoritämne.

  Jag tror du skulle passa perfekt Anty!!

  Reply
 • Ida Thunman 5 years ago

  Jag är snart 16 fyllda år och jag ska bli lärare. Jag tänkte på detta med hur du nämnde att en lärare skulle vara – det fanns en enda lärare som jag tänkte på. Min gamla hemkunskapslärare jag hade i åttan och nian. Hon såg mig, och inte som en elev. Som en människa, nästan som en dotter till henne själv. Min morfar hade precis dött och fyra dagar efter att det hänt kom jag tillbaks till skolan, det fanns andra lärare som visste om vad som hade hänt. Hon var den enda som frågade, och faktiskt tog sig tiden att visa att hon brydde sig. Hon satt och pratade med mig i timmar, i somras (alltså efter att jag slutat nian precis) tog hon sig tiden att träffa mig och hon har tillåtit mig att fortfarande hälsa på henne så fort det behövs och jag skulle aldrig klara en dag utan henne i mitt liv. Numera är hon min extramamma, en av de största inspirationskällorna och förebilderna som jag känner till. Jag tror också att hon är en av anledningarna till jag vill bli lärare, att bli som henne. För alla lärare borde egentligen vara som henne.

  Reply
 • Ulrika Löv-Wärnå 5 years ago

  jag jobbar som lärare

  Reply
 • Vanniis Li 5 years ago

  Du likar therese på nåt sätt❤

  Reply
 • Kungens Fru 4 years ago

  Pluggar du till lärare?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.