Anty – Vill du ge bort en extra julklapp? ?

51,661
 

Klicka här!

Published on December 3, 2015 by

Instagram: https://instagram.com/antyse/
Snapchat: Antylizzle
Twitter: https://twitter.com/Antyey
Periscope: AntoniaJohnson

Min vloggkanal hittar ni här: https://www.youtube.com/channel/UCIGnZZcAQ7OYFZNLw9ZnE6A

Vill ni läsa mer om Farstaklappen kan ni göra det här: http://farstacentrum.se/farstaklappen

För er som bor i Skellefteå: http://www.scandichotels.se/settings/Free-standing-pages/julklappsinsamling/

Vet ni några andra organisationer som gör liknade insamlingar, länka dom gärna i kommentarsfältet så ser jag till att skriva upp dom här!

Affärsförfrågningar / Business inquiries: [email protected]

Vill ni skicka post till mig så skickar ni till:

Splay AB
Antonia Johnson
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

50 comments

 • Elena Qween Firinci 5 years ago

  förlåt anty min kompis heter Antonia med y jag skrev det med y då förlåt????

  Reply
 • rita .o 5 years ago

  Mycket bra sagt , jag blev så rörd jag med , det borde vara flera som tänker som du , familjen går förre allt <3

  Reply
 • Tilda 5 years ago

  biopresentkort

  Reply
 • Izabelle Martin 5 years ago

  Jätte bra video! Mina 2 brödrar önskar sig spel och kläder. Min kill kompis önskar sig spel. Spel vill någ många ha. Du är bäst! Det är en väldigt bra och fin video! Älskar dig också Antonia! ❤️

  Reply
 • Celina Renman GRBe 5 years ago

  jag ska ge till min bror som små högtalare man kan he under kudden istället för att ha på sig hörlurar passar nog mellan 10-17 finns på coolstuff

  Reply
 • Agnes Thoren 5 years ago

  min pojkvän önskar sig hårvax haha!

  Reply
 • By Peyzi 5 years ago

  Hej fina du! Jag har idé på en video som du skulle kunna göra. Som jag skulle tycka vara jättekul och inspirerande att kolla på. 🙂 Jag tycker alltid att du har så fin bas Anty! Jag har tittat på dina makeup-videos och många gånger testar du nya bas produkter. Jag har beslutsångest över vilken foundation eller primer jag ska testa, finns såå många som man vill prova. Men letar liksom alltid efter den perfekta basen!
  Kan du inte göra en video där du bara pratar bas. Berättar om just dina bästa bas produkter och erfarenheter. Varför du gillar just dom, för och nackdelar osv. Tänker framförallt på dina favorit foundations samt concealer och vilka dina/din favorit primer är? Har du olika primers till olika foundations, berätta då vilken som är bästa kombon tex.. Eller vilka foundations tycker du är fina att blanda, vilken concealer lägger sig inte i linjerna under ögonen.. (några exempel på saker du kan ta upp) Känns som du har provat en del olika basprodukter och det skulle vara jättekul att få höra vilka du tycker är dom bästa. 🙂 Samt länk i beskrivningen till de olika produkterna.

  Annars vill jag säga tack för en otroligt bra youtube kanal. You go girl! Varma kramar!

  Reply
 • Martyna Cerba 5 years ago

  Vart är din läppstifthållare ifrån?

  Reply
 • Matilda Elmrin 5 years ago

  För yngre killar så tror jag de flesta vet och gillar minecraft, så typ minecraft grejer, kläder, böcker, leksaker allt! De är mitt tips till dig 😉

  Reply
 • Jonna Krigsman 5 years ago

  Jag har gjort olika julklappar som jag gett bort varje jul sen några år tillbaka. Och någonting jag har förstått saknas när det gäller killar är basic grejer. Såsom snygga handskar, halsduk, mössa, hygien grejer mm. Sånt som en inte har råd att lägga pengar på annars. Men sen kan en även slänga ner ett par bra hörlurar, godis, plånbok eller en snygg tjocktröja tex. Den målgrupp som behöver mest brukar vara unga män. Då det är så svårt att köpa saker till dem så är det inte så många som gör det. Det är superbra och framförallt superviktigt att du tar upp detta! Heja medmänskligheten!

  Reply
 • Ellen Lindström 5 years ago

  Kortlek till ja alla

  Reply
 • sofia wirth 5 years ago

  jag köpte en parfym och deodorant till min pojkvän för han önskade sig det. 🙂

  Reply
 • Peter Törmä 5 years ago

  kan du göra en till snapchat tag?

  Reply
 • Ann-Sofie Palm 5 years ago

  Vad fin du är Antonia ☺️

  Reply
 • Elsa bergström 5 years ago

  Fotbollar eller nåt sånt till killar det passar alla åldrar!!

  Reply
 • Emma Carlsson 5 years ago

  Hörlurar

  Reply
 • Alma Nordlund 5 years ago

  Du kan ge FIFA 16 till en 12 årig kille!?

  Reply
 • Clara Zie 5 years ago

  Lego 6+ år

  Reply
 • linn södling 5 years ago

  Oj varför ser dina tänder så blåa ut vackra antonia? ?❤️

  Reply
 • Choklad_Maria 5 years ago

  Du kanske kan ge nån fotboll till killar?

  Reply
 • Olivia Utter 5 years ago

  Ett coolt, simpelt basketlinne kan man ge till både tjejer och killar, antingen för att man går på basket eller för att man vill ha det till en "vanlig" outfit.?

  Reply
 • Bilz_liisa Queen 5 years ago

  Bra

  Reply
 • Josefin Lundell 5 years ago

  Så fin video 😀

  Reply
 • Erika Palmberg 5 years ago

  Mina bröder gillar skjortor som passar 15- 20 år. Det är väldigt modernt nu att ha skjortor. Man kan också ge hårvax, hårtrimmer, armband, fina halsband, olika tröjor, parfymer. Till lite yngre killar kan man ge gosedjur, lego av olika slag, pussel, tofflor, rubiks kub, olika bilar, dinosaurier, star wars svärd. Det finns massor, men detta kom jag på för ska köpa julkappar till mina små kusiner och alla är killar hehe. Hoppas du köper bra julkappar och blev nöjd med mina tips. Du är bäst och älskar dina videos och dig. Du har inspirerat mig med många av dina videos, gjort att jag har börjat tänka annorlunda med många av dina videos t.ex om mobbning och om läraryrket osv. Du är bäst och är en JÄTTE stor inspiration för mig <3 älskar dig MASSOR <3

  Reply
 • Yeok Peng Petersson 5 years ago

  min kompis lillebror vill ha billig tröja som tex från hm för ca 50 kr med tex angry beird

  Reply
 • Evelina04h 5 years ago

  Jag har en bror som är 11 år han önskar sig nörfpistoller och man kan också ge lego till pojkar 5-11år

  Reply
 • Emily Bea 5 years ago

  Min kompis (han är kille) som är 12 år å han önskar sig en keps❤️❤️ Love u❤️❤️

  Reply
 • Izabelle Nilsson Lidin 5 years ago

  10-100 år present kort

  Reply
 • Linn Andsberg 5 years ago

  Asså! Du är så fantastisk!❤️ och grattis till vlogg-kanalen!❤️❤️ Girl your the best!❤️❤️

  Reply
 • alice ahlberg 5 years ago

  min kusin önskar sig en liten bil

  Reply
 • alice ahlberg 5 years ago

  min kusin önskar sig en bil han är 3 år

  Reply
 • Amanda Lindstrand 5 years ago

  Hej Anty❤️ jag heter Amanda och älskar dig och dina videos? jag har en youtube kanal och skulle bli glad om du kollade på den ❤️ Och om du vill göra en collab även fast jag inte är känd❣

  Reply
 • theake1992 5 years ago

  Min bror på 20 år önskar sig bland annat snygga läderhandskar(fejk också men inte typ tygvantar eller tumvantar lixom) och en plånbok. Min kille önskade sig inte något specifikt men saker som jag har köpt till honom tidigare som han gillat är t.ex: Klocka(finns ju även billigare varianter som ändå är sjukt snygga), halsduk, rak-grejer som t.ex raklödder, sån kräm som man tar på efteråt eller likande, skärp, kan även tillägga att han är 25(dessa grejer köpte jag dock när han var typ 22-25). Andra förslag är till exempel någon bok, biobiljetter(tänker mig om det är en kille som inte har så mkt pengar som får paketet ¨så kanske han blir jätteglad för han kan bjuda med sin tjej/bror/syster/mamma/pappa på bio), något fint armband eller en t-shirt.
  Förlåt för en sjukt lång kommentar!! Vill också bara säga att du verkar så fin och genuin Anty! 🙂

  Reply
 • Ellaan 5 years ago

  Min lille bror som är 9 år och han önskar sig hörlurar

  Reply
 • kanalen används inte 5 years ago

  ge en kille en tröja ellr kläder radistyrd bil

  Reply
 • Thess 5 years ago

  Vilken bra video! Jättefint initiativ! Så synd att folk inte får ha en fin jul 🙁

  Reply
 • Thindra Åkerblom 5 years ago

  Faan va gla man blir när man ser/hör hur mycket du bryr dig om andra! Fortsätt med det Antonia…?

  Reply
 • tuva luva 5 years ago

  min brorsa önskar sig typ pyjamas, leksaker, ritblock och legos hahah han är 7

  Reply
 • Ulrikalo1 5 years ago

  Jag har en bror som är 16 år och han önskar sig moddarna kläder och data spel❤️❤️

  Reply
 • RandomTutorials x 5 years ago

  Någon som vet vilka lösögonfransar hon använder? ??

  Reply
 • saranda_marja muji putrus 5 years ago

  Jag har en kompis som är 11 å han älskar shortsen

  Reply
 • Ida O Elsa ! 5 years ago

  Jag har en lillebror som önskar sig kort spel, gossedjur och filmer han är 8:a år ❤️ ❤️. Jag älskar dig ❤️ ❤️.

  Reply
 • linnnnea00 5 years ago

  Min lillebror 9 år önskade sig tofflor, jag vet inte om det är lite ovanligt kanske men det var vad han önskade sig?❤️❤️

  Reply
 • Maja H 5 years ago

  Min lillebror önskar sig Axe, alltså typ parfym/deospray och liknande och vet att det är ganska populärt! Han är 14 och har önskat sig det de senaste 3 åren typ! Men annars så tycker jag att lego eller målarböcker eller läsböcker är väldigt bra att köpa! De funkar till mixade åldrar!

  Reply
 • Snubben från Gubbängen 5 years ago

  Fotbolls saker, t.ex fotbollar, målvakts handskar, tröjor, skor osv. Till ungefär 9-12 kanske.

  Reply
 • Gulbahar Matruzieva 5 years ago

  fotbollar

  Reply
 • Elly Lindkvist 5 years ago

  Jag har en bror som är 18år och när jag frågade vad ha önska sig så svarade han "en fylla ?" vet inte riktigt hur man ger bort de… -_- ?

  Reply
 • Philippa Örnjäger 5 years ago

  så fint av dig att göra en sånhär video??❤❤❤

  Reply
 • Ebba Larsson 5 years ago

  min bror är 9 år och önskar sig sport mössa, en vanlig mössa

  Reply
 • Tilde Berglind 5 years ago

  Min kill kusin som är 12 år önskar sig tv spel och headset och sånt, min kusin som är 9 år önskar sig en fotboll och fotbolls saker

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.