Clara Henry – TAMPODDEN w/ Keyyo: sexism & mensdouchebags | ep.01

374,985
 

Klicka här!

Published on July 24, 2015 by

En videopodd. Fyra avsnitt. Mens.

TACK KEYYO! ♥
https://www.youtube.com/user/VeryCoolNinja/

Se alla avsnitt av TAMPODDEN här: http://bit.ly/1MvIP55
… eller lyssna på dem här: http://bit.ly/22ws8rR

Jag skrev en bok. Hör mer om den här:
https://www.youtube.com/watch?v=lrScz…

Eller, för all del, köp den här:
http://adlibr.is/henryclara

Le merch: http://clarahenry.spreadshirt.se/
Le blog: http://www.claraslife.com
Le facebuk: http://facebook.com/clarahenryofficia…
Le twittuh: http://twitter.com/glasklart

50 comments

 • Emma Gåsberg 4 years ago

  choklad innehåller mycket magnesium och magnesiumbrist, som är relativt vanligt särskilt för folk med ätstörningar, kan leda till stark mensvärk

  Reply
 • Oumou Toure 4 years ago

  Aså Clara du har inspirerat mig till mycket typ som att jag har börjat tala med både killar och tjejer i min klass om mens.vad fan säger jag!!! Ja jag sa att jag pratar mens med alla i min klassoch det är tack vare dig du är min förebild:P?

  Reply
 • Alice Vinlöv 4 years ago

  Keyyo och Clara varför svär ni ❓???

  Reply
 • Alva Kjellgren 4 years ago

  Min teori om varför det är "äckligt" med mens är att det är en vätska som kommer ur ett hål i underlivet bredvid två hål där det kommer bajs och kiss och jag tror att det är just det som många killar (inte alla) har i huvudet när dem tänker på mens vilket ger ett första intryck av vedervärdighet som man dessutom kan reta fram. Om man tex blöder näsblod så tycker inte många att det är "äckligt" därför att det kommer liksom från näsan som man ser varje dag men även att alla kan få näsblod.

  Reply
 • nej stick 4 years ago

  Kan man bada med mens bara en fråga

  Reply
 • Natzz04 4 years ago

  vad är PMS?.. ?

  Reply
 • Helena Lundén 4 years ago

  Fan va bra ni är!!! <3

  Reply
 • KawaiiMolang 4 years ago

  Jag och min kompis är dem ända som har fått sin mens :3 hon fick sin igår c: I'm da Queen Bee c8

  Reply
 • Tilda Åström 4 years ago

  Vad skulle ni gjort om ni blödde igenom när du hade S…e…x

  Reply
 • Melissa Johansson 4 years ago

  Vad är PMS?

  Reply
 • Aabee_nr1 4 years ago

  Jag blev förvånad!

  Reply
 • Amanda Berander 4 years ago

  Haha asså Gud, ni två är som jag och min kompis sofia??? asså jag vet inte hur men jag känner bara igen mig i konversionen, det är typ som att Sofia är Clara och jag är Keyyo?????

  Reply
 • Alma S 4 years ago

  Tycker att det är sjukt hur killarna i min klass kan prata om hur de kollar porr och runkar hela dagarna utan att någon bryr sig men så fort jag nämner ordet "mens", "tampong" eller "binda" är jag den äckligaste personen i hela världen -.-

  Reply
 • Grey Rainbows 4 years ago

  När jag har fått mig mäns så ska jag prova, typ mitt i månaden, att typ sticka mig lite i fingret och torka av det på en binda och sedan lägga ut en bild på bindan på Instagram och se vad de kommenterar??

  Reply
 • Loveve 4 years ago

  Jag brukar skypa med mina kompisar och prata om mens samt puberteten

  Reply
 • ulrika ahlberg 4 years ago

  Vad är pms? Clara

  Reply
 • felipo bond 4 years ago

  Har du mens i håret också?

  Reply
 • Lina Evensen 4 years ago

  Jag är typ 11 och vet att om några år kommer jag få min mens! Jag vet inte så mycket om mens typ hur ofta man får det osv… Skulle gärna vilja ha det förklarat för mig.

  Bra video?? tacksam för svar!❤️?

  Reply
 • Alinis 4 years ago

  Oj, jag fick hört TALAS om mens när jag var nio. Nu är jag tolv?

  Reply
 • Unboxingbrothers 4 years ago

  så jäkla nice podcast

  Reply
 • Inez Engstrröm 4 years ago

  bästa kommentaren om ngn ba: "har du mens elleh?" man ba: "aa äru avundsjuk elleh?"

  Reply
 • Edit LA 4 years ago

  Jag är 14 och år ganska bekväm med min mens. När jag får mensvärk i skolan är jag bekväm med att berätta det fär killar och säga till lärare att jag måste gå hem pga mens. Det beror mycket på att jag har under hela min mensperiod och innan haft dig Clara som en förebild!! Du har "hjälpt" mig mycket och jag har redan som liten förstått pga dig att det är helt normalt. Man tackar

  Reply
 • Demir Sabotic 4 years ago

  Vad är mens

  Reply
 • Demir Sabotic 4 years ago

  Jag glömde

  Reply
 • Alva Urbanek 4 years ago

  om 6 dagar ska jag åka till turkiet

  Reply
 • TRANSES Gaming 4 years ago

  vad är mens

  Reply
 • maja och Clara 4 years ago

  Jag vill ha mens

  Reply
 • Palme Beck-fries 4 years ago

  KEyyyO HAR GIGANTISKA BRÖST! JAG RUNKAR.

  Reply
 • KawaiiMolang 4 years ago

  Man brukar ju vänta typ 25/22 dagar innan man får sin mens… Jag väntade 141 dagar… (Det var första året på min mens)

  Reply
 • Linn Karlsson 4 years ago

  så jävla bra

  Reply
 • alexwallinb 4 years ago

  asså jag förstår inte det pinsamma?

  Reply
 • Blomgrens Blogg 4 years ago

  Clara ditt hår där är ju goals! 😉

  Reply
 • Hej Hej 4 years ago

  Vi har precis börjat med sexualkunskap i skolan (går i sexan). Vi delas inte upp killar & tjejer utan vi sitter hela klassen. Vår lärare är jättebra, de som fnissar och håller på blir lixom tillsagda och hon förklarade för oss att mens, sex mm är helt naturligt ??

  Reply
 • Majken 4 years ago

  ifall jag har mensvärk, så brukar jag säga det till typ samma personer och behandla det som typ när jag är dålig i magen eller så, allts lite äckligt, ugefär som jag tycker det andra man gör på toaletten är, men fortfarande som något helt normalt och helt okej

  Reply
 • Klara A 4 years ago

  Men om man inte tycker om choklad, banan och det andra

  (Menar inte att jag inte gör det?❤️??)

  Reply
 • Malva Lidström 4 years ago

  jag är 9 år och kommer snart få mens.

  Reply
 • Malva Lidström 4 years ago

  Clara vad är mens verk.

  Reply
 • Moa Moa 4 years ago

  Ni två är liksom bäst 🙂

  Reply
 • Ellie 4 years ago

  Finns inte podden på soundcloud, jag hittar den inte där?

  Reply
 • Fareeha Amari 4 years ago

  Jag har pms i två veckor innan jag har mens… Fyfan vilken plåga jag är då x) Men om choklad faktiskt funkar så e det ju sjukt bra!! 😀

  Reply
 • Siri Vikman 3 years ago

  Omg?? Keyyo fick sin mens på min födelsedag!!?

  Reply
 • Kgifif Jgirkighk 3 years ago

  Läs på om saker innan ni pratar om det…

  Reply
 • Fredrika Rasmussen 3 years ago

  Mens är coolt när jag kommer få mens så kommer jag att bli glad älskar er Clara och keyyo jag är 8 och min mamma och syster har fått mens första gången när dom var 11år

  Reply
 • Swedish MusicallyVideos 3 years ago

  Fick min första mens för vita två-tre månader sen. Själv så tycker jag att det inte är äckligt men de e skitjobbigt haha. Innan så var jag så himla taggad men nu vet ja inte om ja gillar det längre haha.

  Fick dessutom min mens på min pappas födelsedag o han sa "Jättebra födelsedagspresent att jag får en stor flicka till present!" Haha

  Aja, mensvärken är olika men just min gör jätteont.. varit borta från skolan pga just mensvärk men ingen i min klass vet om min mens utom mina allra närmaste vänner så typ alla undrade vad jag var för sjuk så ja skämdes lite för de men ja..
  Vet man ska inte skämmas men ja 🙂

  Reply
 • The Animals Friend 3 years ago

  I min skola fins den boken som du sa i början✌️️?

  Reply
 • Tinas Värld 3 years ago

  nu blir ju jag fan typ arg, jag vill typ att nån icke-mensare ska typ säga "haru mens eller" så jag kan svara med så bra argument ; D

  Reply
 • Elvira Persson 3 years ago

  Jag är tolv år och nymensare, vad gör man om nån säger: Öö nån har pms!

  Reply
 • Fred 3 years ago

  Jag och en polare funderar på att starta "spermapodden" där vi pratar om blue balls-syndrome, vinballe-knull och öken fittor… Skulle det vara lika intressant? För att ge er lite kontrast.

  Reply
 • Squiddie Da Squid 3 years ago

  11:47 Rip headphone users

  Reply
 • Astrid Kaplan 3 years ago

  Har Keyyo gift sig ?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.