Clara Henry – TAMPODDEN w/ Manfred Erlandsson: Killar & mens | ep.04

147,262
 

Klicka här!

Published on October 18, 2015 by

En videopodd. Fyra avsnitt. Mens.

TACK MANFRED! ♡
http://youtube.com/manfrederlandsson

Se alla avsnitt av TAMPODDEN här: http://bit.ly/1MvIP55
… eller lyssna på dem här: http://bit.ly/22ws8rR

Jag skrev en bok. Hör mer om den här:
https://www.youtube.com/watch?v=lrScz…

Eller, för all del, köp den här:
http://adlibr.is/henryclara

Le merch: http://clarahenry.spreadshirt.se/
Le blog: http://www.claraslife.com
Le facebuk: http://facebook.com/clarahenryofficiallpage
Le twittuh: http://twitter.com/glasklart

50 comments

 • Draco Malfoy 6 years ago

  En gång sa min kompis att hon hade ont i magen och jag undrade varför, och hon svarade generad: " Du vet ….. Ehm… Tjejgrejen.." Jag sa då "jaha mensvärk?". Hon och min andra kompis tittade jättekonstigt på mig och hon med mensvärk sa "SCHHH, sånt ska man inte prata om! Det är ju pinsamt."

  Reply
 • Johanna Segel 6 years ago

  Ta in någon ryttare eller sport kändis som håller på med djur

  Reply
 • Wilma Karlsson 6 years ago

  Therese lindgren

  Reply
 • alexandralumme 6 years ago

  Jag känner nästan aaaaldrig något när jag har mens. Aldrig någonsin haft några smärtor, så jag vet inte riktigt hur det känns heller haha. Dock har jag 5 dagar och ganska oregelbunden/hoppar över ibland så jag vet aldrig riktigt när eller om den kommer.. vilket kan vara lite jobbigt. + att jag blöder sjukt mycket och har upplevt ditt sova-över problem…

  Reply
 • Sackari Love 6 years ago

  tjejer tjejer…. vi märker när ni har mens även fast ni har tampong och allt det där skiten

  Reply
 • Berry Cherry 6 years ago

  Bjud in en medelålders man

  Reply
 • Isedor ljungstrom 6 years ago

  Jag tycker inte att mens är konstigt

  Reply
 • Lina Sjöberg 6 years ago

  Någon gäst som inte fått mens än?

  Reply
 • Snuttefia 6 years ago

  Spökmens är ju extra frustrerande när man även har andra "mens symptom" om man kan kalla det så. Till exempel att man har ont i magen eller är svullen…

  Reply
 • Sophie Janols 6 years ago

  Dom bästa 2 ❤️❤️

  Reply
 • Sophie Janols 6 years ago

  Wow Manfred! Du är ju fan grym,älskar dig bästa människa❤️❤️ ni båda är så inspirerande❤️❤️

  Reply
 • Moa säll 6 years ago

  Snälla kan inte Thomas sekelius vara med i ett avsnitt!❤️ Love u?

  Reply
 • PC Gaming Channel 6 years ago

  Gaaay

  Reply
 • Elina Sköld 6 years ago

  had är PMS? undrar en tjej som vet att sin mamma är sämst på att prata om mens. Och kommer få det själv.

  Reply
 • Emma Star 6 years ago

  OMG! Den här videon var uppladdad på min födelsedag?☺️

  Reply
 • Therese Andersson 6 years ago

  asså fan vad söt Manfred var i den här videon

  Reply
 • bassam noren 6 years ago

  mens är inte äkligt

  Reply
 • Linnea Highwatcher 6 years ago

  Clara snälla!! <3 När texten i början när det står " TAMPODDEN" Snääälla kan du göra så det slutar blicka… <3 För jag kan nt kolla på det för jag har typ en sjukdom att jag inte kan kolla på det för jag får ont huvudet… Snälla ta bort att det blinckar.. <3 <3 <3

  Reply
 • Hailie Tuven 6 years ago

  Kan tova helgesson koma

  Reply
 • Emma Olsson Thorell 6 years ago

  Åh gudinna detta påminde mig om en sån grej i skolan. Minns precis hur dom delade in oss, killarna i ett rum och tjejerna i ett rum och jag kände bara ????????? Jag var först i min klass att få mens och hår och allt sånt och jag tyckte det var jättepinsamt. Men när mina tjejkompisar fick reda på det så verkade dom tro att jag var någon slags levande uppslagsbok om puberteten… vid typ 11 års ålder. Det är lite kul när jag tänker tillbaka på det nu? Är glad att någon har tagit tag i det här med att prata om "mens". Go Clara!

  Reply
 • Emma Olsson Thorell 6 years ago

  Åh gudinna detta påminde mig om en sån grej i skolan. Minns precis hur dom delade in oss, killarna i ett rum och tjejerna i ett rum och jag kände bara ????????? Jag var först i min klass att få mens och hår och allt sånt och jag tyckte det var jättepinsamt. Men när mina tjejkompisar fick reda på det så verkade dom tro att jag var någon slags levande uppslagsbok om puberteten… vid typ 11 års ålder. Det är lite kul när jag tänker tillbaka på det nu? Är glad att någon har tagit tag i det här med att prata om "mens". Go Clara!

  Reply
 • Leia Larsson 6 years ago

  Bjud in Tova Helgesson!! <33

  Reply
 • Stall ängeln 6 years ago

  Nelly Berntsson kan vara med

  Reply
 • maccifyme 6 years ago

  Bästa videon jag sett på youtube på HUR LÄNGE SOM HELST! Tack Clara. Tack Manfred. Tack!

  Förresten, om en är en mensare som tycker mensen suger så har jag ett litet tips. På engelska säger man ju "period" om mens, och mitt tips då är att tänka att mensen verkligen är YOUR PERIOD! Din tid på månaden liksom. Skäm bort dig själv! Köp fett snygga men jättesköna menstrosor(/menskalsonger om man föredrar det) istället för att ta några gamla fula. Gör värsta lyxmiddagen eller ät på restaurang! Kolla på favoritserien eller favoritfilmen. Gosa med husdjuren dubbelt så länge som vanligt. Ta sovmorgon. Boka in en massage eller be en vän massera dig. Du vet bäst själv hur du skämmer bort dig, men passa på att göra det under mensen! Det är YOUR PERIOD och rocka den precis som du vill!
  Jag älskar inte min mens (fast jo, det gör jag också, för som du sa Clara – kroppen berättar att jag inte är gravid! Även om jag har fattat att vissa blöder ändå) men den har blivit mycket lättare att hantera sedan jag dels hittade rätt mensskydd för mig, och framförallt, tänker att det är MIN vecka liksom.

  Reply
 • Anna Mähler 6 years ago

  Prata om panikångest med Therese Lindgren

  Reply
 • Elsas place 6 years ago

  Jag hade det där med grupper där tjejer fick gå in i ett rum och vi fick stick ner en tampong i ett glas med vatten, vi gjorde det förra året och jag går i 6:an nu, då gick jag i 5:an

  Reply
 • Elisabeth Sjölund 6 years ago

  VI BLEV INDEALDE sååå pinsamt men alla skratade typ hela tdien såå.

  Reply
 • Julia Heusinger 6 years ago

  Du sprider ett bra budskap
  ?

  Reply
 • Nora Lidfeldt 6 years ago

  BJUD IN LAKIDORIS

  Reply
 • Hampus Nilsson 6 years ago

  Mens, mens,mens,mens, mens,mens,mens, och mer mens i varje tampodd

  Reply
 • natti nattson 6 years ago

  Tycker man ska få säga å tycka att mens är jobbigt om man tycker det. Varför ska man behöva visa upp en fasad eller dölja det? Jag tycker det är fett jobbigt även om jag inte är den som har ondast eller har lika mkt pms längre.

  Reply
 • Molly Sand 6 years ago

  Fortsätt med tampodden??

  Reply
 • Ronja Nilsson 6 years ago

  Hampus Hedström är en bra jäst

  Reply
 • jacob v 6 years ago

  Nu fattar jag inte. Kan någon annan än en tjej ha mens?! ?

  Reply
 • candy godis 6 years ago

  2chips1cola
  sam

  Reply
 • Emilia Lejon 6 years ago

  Vad är PMS?

  Reply
 • Maxine Jarebäck 6 years ago

  Asså jag älskar det här, det käns ju som julkalendern???

  Reply
 • BAME ! 5 years ago

  Hej! Clara du e bäst!!!
  Hela min alla mina kompisar i min klass (icke mensarna) pratar om det helt normalt.
  Asså vi kan typ prata om det som om man frågar om man vill spela fotboll.
  De e sååååå skönt att inte behöva skämmas o jag känner mig så trygg tills jag får mens. Tack vare dig Clara!!!❤️

  PS. Om ngn som läser detta tittar på videorna som e på min kanal så e det inte ja, min lillasyster lånar typ min kanal…

  Reply
 • Jemon Line 5 years ago

  Fan det tråkigaste jag sett

  Reply
 • Ida Lindberg 5 years ago

  I min klass så fick tjejerna kommentarer tex: har du bytt binda idag eller? , jävla mens monster.. Men sen när vi fick nya klasser så har vi varit väldigt öppna i klassen både tjejer och killar om mens så ja alla vet om typ vilka som
  Har det i vår klass!!

  Reply
 • Abbe King 5 years ago

  Jocke

  Reply
 • Hilda Kronesäter 5 years ago

  Åhhhh ta med keela eller anty

  Reply
 • Marcus & Martinus Fan 5 years ago

  Varför säger alla "typ i 8:an när alla börjar få mens" jag fick det i 3:an och det blir som att jag känner mig utanför då?. ?? om ni håller med!

  Reply
 • Lovisa Wärn 5 years ago

  jag och mina vänner pratar om mens på rasterna

  Reply
 • Lovisa Wärn 5 years ago

  vi i vår skola får vi bindor och tamponger av helsosyster

  Reply
 • Denise Iversen 5 years ago

  I min skola så delar vi inte upp i grupper när vi har sex och samlevnads lektioner så killar får lära sig vad vi får veta och vi får veta vad dem lär sig

  Reply
 • Flora Åstrand 5 years ago

  Jag såg på tv, Johan Glans, när han var i typ tonåren satt han med några kompisar och tittade på film, den handlade om en tjej och en kille som typ blev strandsatta på en ö helt ensamma, men hur som helst så var tjejen och badade i havet och helt plötsligt ligger det något rött i vattnet. En av killarna i rummet frågar typ: eeeeuuu, vad är det? En av tjejerna i rummet svarar: men det är ju mens! Då svarar samma kille som frågade: men det är ju bara killar som får det. ??????

  Såg det för ganska länge sedan så det är inte exakt men har skrattat som en galning flera gånger åt denna.

  Reply
 • Swedish MusicallyVideos 5 years ago

  Nu går jag i femman o vi jobbar med puberteten nu sista veckorna. Alla killarna får vas med när vi snackar om tjejernas pubertet som mens osv, och tjejerna är med när vi snackar om killarnas 🙂

  Reply
 • Amber Hagman 4 years ago

  På den korta rasten så pratar några om mens

  Reply
 • Emilia Jonsson 4 years ago

  jäst:hampus Hedström

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.