Felicia Aveklew – FUCK KROPPSIDEAL!

99,764
 

Klicka här!

Published on July 18, 2016 by

Coola kläder!

Hej mina fina!!♡♡
Jag hoppas innerligt att ni märker någon skillnad i denna videon… Jag spelar nämligen in med min nya kamera! 😀 Jag vet att mitt objektiv “klickar” när det fokuserar men ska inom tid köpa ett nytt objektiv + en extern mikrofon. Btw, FUCK KROPSSIDEAL!!!

♡Chiquelle kläder:
http://www.chiquelle.se/nyheter2016/khaki-suede-set
http://www.chiquelle.se/nyheter2016/never-wrong-pants-lightpink
http://www.chiquelle.se/nyheter2016/flowy-bodysuit-black
http://www.chiquelle.se/nyheter2016/how-to-say-no-bag
http://www.chiquelle.se/klader-online/jackor-kavajer/so-hype-bomber-jacket-grey

♡Chiquelle bikinis:
http://www.chiquelle-swimwear.se/shop/fit-bikini-set-blush
http://www.chiquelle-swimwear.se/shop/strappy-bikini-set-black
http://www.chiquelle-swimwear.se/shop/bali-bikini-set-nude
http://www.chiquelle-swimwear.se/shop/mesh-bikini-set-black

♡Min akryllåda i bakgrunden är från Muji och går att köpa på Åhlens City!

♡ Vägen till Bråvalla: https://www.youtube.com/channel/UCZih…

Samarbeten eller frågor?
[email protected]

Här hittar du mig:
♡ Instagram- http://www.instagram.com/feliciaaveklew
♡ Twitter- http://www.twitter.com/feliciaaveklew
♡ Blogg- http://www.nouw.com/feliciaaveklew
♡ Snapchat- feliciaaveklews

Övrigt: Filmar med min Canon EOS 70D och redigerar i iMovie

50 comments

 • Julia Sjölin 3 years ago

  Väldigt fint intro!

  Reply
 • Elin Ingrid 3 years ago

  Jag tyckte denna video vart riktigt bra Felicia. Att även fast du är sponsrad av ett företag så ger du ärliga åsikter vilket känns bra för mig som tittare att få den bekräftelsen att youtubers inte försöker sälja på saker man själv inte tro på.

  Du har fått en till prenumerant! ♡

  Reply
 • Fanny Westerlund 3 years ago

  För några år sedan ansågs jag i princip ha kroppsidealet av mina närmsta vänner. De kunde under den tiden få klaga hur mycket som helst på sina kroppar medan jag inte fick säga en enda sak som jag var missnöjd över utan att få en massa hat från dem. Sanningen är att alla har vi något som vi är missnöjda med över våra kroppar om än alla är fina precis som de är. När en "smalare" person säger att den inte är nöjd med hur ett plagg får kroppen att se ut menar i princip ingen att nedvärdera någon annan, man måste ju få tycka att ett plagg inte sitter bra på en själv utan att få allt detta hat. Felicia du är bäst och har en kropp att dö för! Love you och ta ingen skit ?? #fuckkroppsidealet

  Reply
 • Lisa Abrahamsson 3 years ago

  Felicia snälla kolla på Aftonbladets miniserie Sweatshop det är så sjukt viktigt! Bäst är du ?

  Reply
 • Rebecka Pedersen 3 years ago

  Gud vilken vacker kropp du har kvinna ? och så himla snygga bikinis ❤

  Reply
 • Amanda Izabella 3 years ago

  Relaterar angående the big boob-problemet! Hittar aldrig en topp som inte får mina tatas att antingen trilla ut eller ge mig smide boob galore. Strl L är inte L. Hur kan de vara så småååå 🙁

  Reply
 • Hanna Eriksson 3 years ago

  Jag bugar mitt djupaste och klappar mina händer högt, tack!

  Reply
 • Sascha's Vlogs 3 years ago

  ugh the idiot who complain! Du är amazing, Felicia!! (och flaming hot) ily

  Reply
 • Ella Bergman 3 years ago

  Först och främst du är GRYM Felicia!! Skit i alla töntar som hackar ner på dig, haha!? Du jag tänkte fråga vilken st du har i den sjukt snygga settet? ?

  Reply
 • Hannah Schemper 3 years ago

  Hur lång är du? Bra o veta när man ska köpa själv så man kan jämföra storlek o längd på en själv??

  Reply
 • Cosmo Catastrophe 3 years ago

  Din kropp är hur fin som helst omg och cred till dig som vågar visa dig så mycket!!

  Reply
 • Julia Eriksson 3 years ago

  Asså du är verkligen as fin?? du rockar verkligen allt vad du en har på dig även fast du inte tror det❤️

  Reply
 • Andreas Olsson 3 years ago

  DAAAAAAAAAAAAMN FELICIA

  Reply
 • Angelica Serlheimer 3 years ago

  gällande kläderna undrar jag vilka storlekar du (vanligtvis) har på överkropp och underkropp, samt längd? så man lättare vet vilka storlekar som kan passa en själv ?

  Reply
 • Klara Sjoberg 3 years ago

  Vart e den gråa collegetröjan från?

  Reply
 • Wilma Fors 3 years ago

  Jag äälskade denna video, du är bäst!! Plus plus plus: Din cut crease är to die for

  Reply
 • Jomanda L 3 years ago

  Snälla gör en tutorial på ögonsminkningen! ??????

  Reply
 • mf wts 3 years ago

  helvete vilken kropp?

  Reply
 • Plina Andersson 3 years ago

  Bra video, bra budskap ?????? älskat att du är ärlig ??

  Reply
 • Emelie Bergdahl 3 years ago

  Du är fantastisk!

  Reply
 • Alva hed 3 years ago

  Kan du visa alla dina bästa bikinis som du äger/använder när du är ex på stranden och var man kan hitta dem för jag har samma problem som dig att hitta bikinis till min kropp då jag har oxå stora bröst men smal midja. Hade uppskattat de eftersom jag inte hittat rätt bikini till min kropp och jag anser att vi har lik kroppsbyggnad det hade underlättat om du tipsade ??

  Reply
 • Simi Bang 3 years ago

  "Jag är inte pinn smal och vältränad och min rumpa är inte fast" man bara aha du är typ goals?! din kropp är dröm.

  Reply
 • Liv bexell 3 years ago

  fan va snygg du e

  Reply
 • Evepevve 3 years ago

  du är så vacker <3

  Reply
 • Nellie Lorentzson 3 years ago

  det är också jobbigt att köpa bikinis och sånt om man inte kan köpa överdelen och underdelen i olika storlekar. För jag är stor där nere och liten uppe så om jag tillexempel köper då typ M då blir den bra uppe men liten nere och om jag köper L eller mer så blir den stor uppe. Så är det ofta om man köper på nätet. JAG FATTAR INTE HUR DOM TÄNKER IBLAND. PS älskar dig oh du har en jätte fin kropp <3

  Reply
 • Hej hej Hej 3 years ago

  Åhh älskar din kropp❤️? Döör?❤️?

  Reply
 • Nora Malmström 3 years ago

  Fett bra video! Du har drömkroppen! FUCK ideal❤️??

  Reply
 • MJBigpac4ever 3 years ago

  800 kr för en bikini från chiquelle? Hell no!

  Reply
 • David bobwell 3 years ago

  How the fuck did i get here

  Reply
 • Tetti Hungry 3 years ago

  Älskar att du är ärlig och säger negativa saker också!

  Reply
 • Jasmine Shir 3 years ago

  Asså vet nt hur många ggr ja tittat om introt ??

  Reply
 • Linnea Silfver 3 years ago

  Din kropp är skitfin! Tycker alla bikinisar satt asbra på dig! Men ha på dig det du är bekväm i ❤️

  Reply
 • Amanda Fredriksson 3 years ago

  Jag tycker du har en jätte fin kropp ?

  Reply
 • Amaaiindaa 3 years ago

  Om en L inte ens passar en smal kropp så förstår nog folk hur sjuka idealen är och det skulle vara sjukt intressant att se hur många av typ företagen som sponsrar youtubers som har ett plus size sortiment om ens XL (och nu menar jag XL på riktigt och inte bara lite oversize för en smal typ). Inget agg mot youtubers utan kanske en tankeställare för folk att förstå hur svårt det kan vara att ens vara inkluderad i såna här saker som större. :/ trist

  Reply
 • Kansinee Lidving 3 years ago

  Stor rumpa du har

  Reply
 • Edith Håkansson 3 years ago

  Vadå L ?

  Reply
 • Elsa Völgy 3 years ago

  Felicia du har verkligen skit fin kropp med perfekta kurvor och allt<3

  Reply
 • Fredrika Keybro 3 years ago

  guuuud vad snygg du ääääär????

  Reply
 • Julia Vallin 3 years ago

  Är du modell?

  Reply
 • Filippa Söderström 3 years ago

  Köpte en byxdress i största storleken på chiquelle och kunde inte ens knäppa den, storlekarna är sjukt små där tyvärr 🙁

  Reply
 • Miriam Tekeste 3 years ago

  Jag förstår dig t 100% gällande topparna:) #Bigboobsproblem lol

  Reply
 • Laku 3 years ago

  Det suger att deras kläder är helt fucked i storlekarna, är småkär i större del av deras sortiment. 🙁

  Reply
 • Freaky Friends 3 years ago

  DU HAR VACKER KROP fuck idealet" <3 DU ÄR FERFECKT SOM DU ÄR ILMY

  Reply
 • Sabine wågberg 3 years ago

  Älskar då youtubers är ärliga även fast det är ett samarbete!

  Reply
 • Alex Biersack 3 years ago

  Jag vettefan va du klagar på. Du kanske inte kan bli nån jävla modell men alla killar drömmer av att få din kropp. Alltså. Jag är smal. Jag är platt. Har knappt nå bröst eller rumpa. Och jag får klagomål hela tiden. Platt o ful är vad jag blir kallad och jämförd med sånna som ser ut som dig, har rumpa o stora bröst och platt mage. Så sluta klaga 🙂

  Reply
 • Alice Sondell 3 years ago

  vad fin du är 🙂

  Reply
 • Eli Spacecyborgunicorn 3 years ago

  Trodde så som du ser ut är samhällsidealet….? 😮 Sjukt snygg, fyllig rumpa (som ser fast ut iaf), smal mage/midja, fylliga bröst och hela kroppen är timglasformad.
  Håller med om att man skall skita i kroppsideal, även om jag går emot mig själv lite med att säga att så som du ser ut är mitt ideal, men alla är seriöst vackra som de är. Så länge insidan är vacker så är utsidan perfekt.

  Reply
 • Mathilda Riegertzon 3 years ago

  Men hallå, nu mena hon ju inte att hennes egna kropp va ful bara att för små bikinis inte riktigt va så smickrande FÖR hennes kropp, finns många kläder jag själv inte passar i och inte för att jag inte gillar min kropp utan för att plagget ser fel ut, var ju bara de hon menade, sen så kan ni väl lägga fokus på er själva istället? Älskar alla olika kroppstyper, helt underbart att man faktiskt får se ut hur som helst eller hur?

  Reply
 • Sofie Ross 3 years ago

  älskar att du älskar din kropp, men att du också älskar alla andras kroppar! you go girl.
  du är superfin och jag tyckte att allt passade jättebra på dig!!

  Reply
 • latitud3_55 3 years ago

  cameltoe

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.