Felicia Aveklew – Uppkörning och valpmys | vlogg

54,206
 

Klicka här!

Published on April 2, 2017 by

Hej mina fina!!♡♡

♡ Min facebook sida: https://www.facebook.com/MakeupbyAvek…

♡ Min egna smyckeskollektion: http://blueboom.se/products/felicia-x-blue-boom
♡ Vägen till Bråvalla: https://www.youtube.com/channel/UCZih…

Samarbeten eller frågor?
[email protected]

Här hittar du mig:
♡ Instagram- http://www.instagram.com/feliciaaveklew
♡ Twitter- http://www.twitter.com/feliciaaveklew
♡ Snapchat- feliciaaveklews

Övrigt: Filmar med min SONY A5000 och redigerar i iMovie

50 comments

 • Novahs, liv 3 years ago

  jag har ochså en sån hund ras ❤?

  Reply
 • Joel 3 years ago

  Bara öva öva öva så mycket du kan på de moment som blev underkända, lycka till nästa gång!!

  Reply
 • Rebecka Sjögren 3 years ago

  vad tråkigt att du kuggade. kanske berodde det på att du var så nervös? till nästa gång vet du iallafall hur det går till och slappnar förmodligen av mer. tänk på att vara noggrann och tydlig så kommer det gå galant. jag klarade min första, men var också suuupernervös. förstår att du blev ledsen, det är stort att ta körkort. håller tummarna nästa gång, kommer gå superbra! ???

  Reply
 • Ida Siljehult 3 years ago

  Kuggade också första gången på min uppkörning på bil.. det är skit segt, men ta det som en lektion och satsa allt på nästa ??☺

  Reply
 • Mathilda Riegertzon 3 years ago

  De blev EXAKT samma för mig, klarade teoriprovet sen dagen efter uppkörning men jag klara det inte då, hade uppkörning igen en vecka senare och då gick de☺ har haft körkort sen 8 februari

  Reply
 • Ellie Eeem 3 years ago

  Äsch, det tar några gånger för de flesta att klara uppkörningen! Men jag vet hur det känns, blev jätte ledsen när jag inte klarade det, så mycket press och stress involverat med körkortet. Men 2a gången gillt! <3

  Reply
 • Stella Nilsson 3 years ago

  klarade inte heller uppkörningen första gången, nerver och annat som var ivägen! grät hela dagen för kände mig sämst!! men när jag klarade det på andra försöket så var det så jävla skönt!!! och var svin stolt över mig själv 🙂 Du kommer klara det och det är bara att fortsätta kämpa och inte tänka tillbaka på detta utan bara framåt!

  Reply
 • Roxy Nda 3 years ago

  Älskar dina vloggar! ?

  Reply
 • Ell Ie 3 years ago

  Dino var sååå söt

  Reply
 • håkansdotter 3 years ago

  Bölade ögonen ur mig när jag inte klarade uppkörningen på första försöket. Men andra försöker hade jag lugnat mig och hade inte lika mycket nerver. Detta gjorde att jag klarade det. Lycka till nästa gång 🙂

  Reply
 • RememberRox 3 years ago

  Men GUMMAN 🙁 Det är okej att gråta. Klart man blir besviken ju, inga konstigheter. Kommer gå bättre nästa gång!

  Reply
 • Tilda Nordgren 3 years ago

  Niiiie vilken sötisss?

  Reply
 • Ella Gustavsson 3 years ago

  Felicia jag lovar att nästa gång så klarar du uppkörningen❤️❤️❤️❤️ Jag fyller år dagen innan din andra uppkörning den 18 April❤️❤️❤️ILYSM

  Reply
 • Thea Olofsson 3 years ago

  Nya tag nästa gång!? Lycka till, jag håller tummarna för dig!!✊

  Reply
 • Izzie 3 years ago

  Att klara av sitt körkort ska absolut inte ha med tur att göra……..

  Reply
 • Amalie Fanny 3 years ago

  Så söt?❤

  Reply
 • Ida Bergman 3 years ago

  Underbar vlogg! Så himla gullig hund, ditt hår vart så fint och skönt att se hur starkt du är✨

  Reply
 • Ida Warg 3 years ago

  Du klarar det nästa gång, heja dig! <3 <3

  Reply
 • Johanna Träff Jonsson 3 years ago

  Var är dina jeans ifrån????

  Reply
 • cavecanem 3 years ago

  Gud vad söt!

  Reply
 • Ilaf Abdnour 3 years ago

  Var det ett april skämt?

  Reply
 • Jessy Gunnarsson 3 years ago

  Åh, känns som igår när min lilla plutt var sådär liten! Men nu är han redan snart ett år haha, tiden går för fort men jag dör så söt!
  Och håller tummarna på att du klarar uppkörningen nästa gång! 😀

  Reply
 • adrianacajani 3 years ago

  Du klarar det nästa gång ??

  Reply
 • Dijana Nikolic 3 years ago

  Du klarar det nästa gång, kämpa!

  Reply
 • Julia E 3 years ago

  Klarade inte heller första gången. Know the feeling… Men du klarar det nästa gång! ❤️❤️

  Reply
 • Johanna Olsson 3 years ago

  jag har min uppsrivning den 19e april, är också så nervös. Lycka till <3

  Reply
 • Laura Holm Knudstrup 3 years ago

  Är tubecon inte den 22:a April (Malmö). Bara undra ska själv dit så tänkte om du sa fel eller om det står fel på hemsidan…

  Reply
 • Lou 3 years ago

  Förstår känslan med uppkörningen. Supertrist och klart man får vara ledsen! Jag var sjukt ledsen och hade en enorm press på mig själv. Jag klarade det när jag släppte på pressen. Firar ett halvår med mitt rosa kort imorgon, yay! Snart får du uppleva känslan. You go girl! ♥

  Reply
 • Zandra Kock 3 years ago

  Tråkigt med körkortet men bättre lycka nästa gång! ?

  Reply
 • Alice Ekenberg 3 years ago

  Fan va snygga jeans ?? var kommer dom ifrån?

  Reply
 • Male Baa 3 years ago

  om du kollar varje dag i trafikverket kl 7 på morgonen brukar dom lägga upp tider där folk har avbokat för liknade . oftss finns det tider samma dag för dagen efter kolla tidigt dom tar slut ganska snabbt

  Reply
 • Ida Johansson 3 years ago

  Synd på uppkörningen, men du tar det nästa gång ????

  Reply
 • Julian Dahlin 3 years ago

  En liten bebis hund den var cool

  Reply
 • wilhelmina sirén 3 years ago

  Bli inte ledsen! jag vet de suger att inte klara det, jag klarade heller inte den på första, jag klarade det först på tredje! 🙂 Du kommer att klara det till sist det är jag säker på! fick höra att man oftast kör bättre i framtiden om man inte klarar det på första men jag vet inte varför men du kan ju trösta dej med det!? de gjorde jag ??

  Reply
 • Rebella 3 years ago

  Jag blev också kuggad på uppkörningen i min hemstad, grät sönder ??‍♀️ MEN var så jävla envis och självsäker på att jag visst kunde så bokade en ny tid dagen efter i en stad jag aldrig ens varit i OCH KLARADE DET ?? Nya tag bara, du fixar det.

  Reply
 • Elin Stenman 3 years ago

  Klarade inte heller uppkörningen på första 🙂

  Reply
 • Jennifer Johansson 3 years ago

  Jag klarade teorin på första med och klarade uppkörningen på andra försöket 🙂 Det va ganska skönt att veta hur uppkörningen gick till och då kunde jag slappna av mer till nästa uppkörning och då gick det 😀 hoppas verkligen du klarar det nästa gång ! Puss och kram!

  Reply
 • Youtubefan Sweden 3 years ago

  Dino dinosaur va liten o feg o söt. vad gjorde du som gjorde att du blev underkänd på uppkörningen ? Dom vill bara mjölka dig. på mer pengar. räkna med o bli underkänd igen. motsats mot denna gång..

  Reply
 • Alvina Wallin 3 years ago

  Dina vloggar är så mysiga. Jag kan sitta en hel kväll och kolla om på de, då får jag lätt att sova för du är så mysig och lung. Typ. Haha älskar dig <33

  Reply
 • Malva Lidström 3 years ago

  hej ida

  Reply
 • Malva Lidström 3 years ago

  i vanligafal brukar jag tycka att såna hundar är fula men Dino är så söt

  Reply
 • Linda Jansson 3 years ago

  vilken söt hund, en sån skulle man ha.
  Vad är de för ras / plandning?

  Reply
 • Jennifer Björnler DRe 3 years ago

  Vilken ras är hunden? ?

  Reply
 • Nelly Annell 3 years ago

  Snygga glasögon?

  Reply
 • Sara Andersson Ibrahimovic PI 4 3 years ago

  så söt hund<3 du klarar uppkörningen heja dig heja dig<3<3<3<3

  Reply
 • Tindra Wickström 3 years ago

  Vilken tid är tubcon i Malmö och var i Malmö snälla svara vill veta och var det den 20 april

  Reply
 • Gabriella Björk 3 years ago

  Jag kuggade med teorin 3 gånger, klarade de på fjärde, första gången fick ja 49, andra 51, tredje 51, de sög. men jag gav inte upp, så nu ar jag de !!! du löser de <3

  Reply
 • tiara yohannes 3 years ago

  jag tror på dig ??

  Reply
 • Jenny Izabella 3 years ago

  Gud så söt hund!?

  Reply
 • Jenny Andersson 3 years ago

  för mig tog det flera teoriprov och uppkörningar innan jag klarade det nu den 30 mars då jag hade teorin kvar. jag gav aldrig upp fast att jag tyckte det var otroligt surt… det är svårt att ta körkort idag. mitt råd till dig OM du inte klarar de denna gång heller, var tyst om när du har provet. vi alla är olika men för mig funkade de med att inte berätta för någon när jag skulle göra proven då blev jag inte lika pressad. försök ta de lugnt bara och hoppas att nervositeten släpper betydligt.. oftast den som påverkar det mesta.. lycka till!! 🙂

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.