Felicia Bergström – DET SPÖKAR HOS MIG (SISTA!) | STORYTIME | HALLOWEEK

140,371
 

Klicka här!

Published on October 19, 2016 by

Bli en del av min internet familj! ♡
▶ Instagram: https://instagram.com/fellsis/
▶ Twitter: https://twitter.com/fellsis
▶ Snapchat: Felllsis
▶ Periscope: Fellsis
———————————————————
♡ CONTACT // SPONSORSHIP ♡
✎ Mail: [email protected]
———————————————————
♡ SKICKA POST / SKICKA PRESSUTSKICK ♡
Splay AB
Felicia Bergström
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm
———————————————————
Denna beskrivning kan innehålla annonslänkar aka affiliate länkar. Dessa länkar är märkta med (*). Detta påverkar ej mitt omdöme på något vis.
———————————————————
♯ VANLIGA FRÅGOR
▶ Jag filmar med min Canon EOS 600D // Canon G12 // Iphone 4
▶ Jag redigerar alla mina videor i Final Cut Pro x
▶ Jag är född 1994-02-05
▶ Jag bor i Stockholm
▶ Kommentera gärna om ni har frågor!
———————————————————
Till dig som läser:
Jag älskar dig massor och utan dig hade jag inte kunnat gjort det jag får göra idag, tack! ❤

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

50 comments

 • Frida Olebratt 5 years ago

  Undra hur mycket av detta som är sant?

  Reply
 • IDA ERIKSSON 5 years ago

  Du kommer väl visa videon med kassettbandet? Om du hittar den.♥

  Reply
 • SimonWelund 5 years ago

  Hur går det med kassettbands letandet??

  Reply
 • Tilda Åhman 5 years ago

  Jag fick en idé du kan la göra en ny story time serie fast med tittarnas spökupplevelser så vi tittare kan skicka genom insta och så läser du upp det i video? bara en idé lixom du kan ju fundera på det. Jag har jätte mycket som här hänt♥️ (förlåt för min stavning)

  Reply
 • linda sjöström 5 years ago

  ????????????????????????????????????

  Reply
 • Carola Forslund 5 years ago

  Jag tror dig men hur går det till asså jag är f.rvånad?

  Reply
 • Melisa Toadere 5 years ago

  Hehe du länkade aldrig till videon ?❤️❤️

  Reply
 • Hannah Bergstedt 5 years ago

  omg nej gör fler du äger hahah

  Reply
 • Rebecka Zandelin 5 years ago

  Jag har en fråga. Anledningen till att jag frågar NU på en video som du lade ut för ett tag sedan är för att det handlar om spökerierna hos dig osv. I en storytime som du lade ut för länge sedan berättade du någonting om att det var någon kista som rört sig på någon vind. Du sa att du skulle berätta vad som fanns i kistan i din nästa storytime, men gjorde det inte, så jag har undrat länge över det och ställer äntligen frågan haha. Love you!❤️

  Reply
 • Star Boy 5 years ago

  du borde kolla in kanalen hemsökt Sverige

  Reply
 • Pär Wallin 5 years ago

  samma sak hände mig!!!!

  Reply
 • Emmi ! 5 years ago

  min stabyhoun (en hund) skäller varje natt typ mot min garderob där det står en docka från min pappas faster som dog för 4år sen!

  Reply
 • Cornelia Baldervin 5 years ago

  Ligger i min säng och klockan är 01:36 helt svart ute och är livrädd nu?

  Reply
 • Aisha Lanker 5 years ago

  Det har hänt mig också jag sov o jag hade en sån app som spelar in alt jud som händer på naten för jag vile höra mig skjälv prata i sömnen men istelet så händer nåt anat vi bor i en bongår med 2 våningar jag såv på andra våningen o vad den här appen spelar in är när jag sover så kan man höra små steg och min hunds steg springa upp för trappan och de små stegen slutar vid min systers dör och min hund stanar framför dören och böjar skäla men ingen vaknar och sen efter en stund så slutade. Huset är 106 år gamalt. Hund mini bådecolli.

  Reply
 • Anton Mårtensson 5 years ago

  Nej ??????

  Reply
 • Filipa Kingcage 5 years ago

  När jag kollade så började jag andar konstigt

  Reply
 • aferdita jashari 5 years ago

  Nu tror jag att de är inte sanna för mer kan ju hända och de står att det är sista

  Reply
 • HibaMix 5 years ago

  OMG vad läskigt

  Reply
 • HibaMix 5 years ago

  OMG vad läskigt ???????????????????

  Reply
 • Nora Ahlström 5 years ago

  Var du med när det hände eller har någon bärettat för dig?

  Reply
 • Novis 5 years ago

  du kan försöka göra en sån här video varje haloween

  Reply
 • Evelina Norqvist 5 years ago

  OMG vid ca 18:33 .Min katt tittar ut precis som du säger varje dag:o

  Reply
 • Eddie Pernikliski 5 years ago

  Asså jag kunde inte sova så räd

  Reply
 • Ida Jerberg 5 years ago

  Hej ja vill inte att du ska sluta med spök historier

  Reply
 • Ida Jerberg 5 years ago

  nej

  Reply
 • Ida Jerberg 5 years ago

  jag jilar deg

  Reply
 • Pride 5 years ago

  Snälla gör flera spökberättelser, dom är så bra!!!!

  Reply
 • nova olsen 5 years ago

  jag vet att det e den sista spök storytimen men kan inte du ngn gång ta hem ett medium som kan kolla vilka spöken som bodde eller bor oss dig? <3 ILYSM

  Reply
 • Sara Jenderklint 5 years ago

  06:32 precis när jag sitter och tittar så åker en takpanna ner från taket ?

  Reply
 • Alva B 5 years ago

  Omgvadläskigt

  Reply
 • Alva B 5 years ago

  OMFG

  Reply
 • Slingerslang 5 years ago

  Jag vaknade up en natt kl 3, jag var livrädd har ingen aning varför, min katt ställde sig up och stirrade ut i tomma intet och han (Masarin) började morra. PS Sov inte mer den natten

  Reply
 • Solveig Sun 5 years ago

  Du är så fin!!!?

  Reply
 • Lavin Daban 5 years ago

  ohhhhhh shit

  Reply
 • Movies of the year 5 years ago

  Hundar och katter kan se spöken och kan vägra gå in i ett rum om de Fiona ett spöke där #teamtrorpåspöken

  Reply
 • Movies of the year 5 years ago

  Finns inte Fiona lol menar finns

  Reply
 • Ida 13 5 years ago

  Neeeej!!! Jag älskar dina spökstorytimes? säg till spökena att den ska spöka mer?

  Reply
 • Ida 13 5 years ago

  Under denna kommentar ska alla som varit med om spökhändelser skriva om det, kul att läsa och orkar inte skrolla i kommentarerna

  Reply
 • Feghadu 5 years ago

  Hjälp va rädd jag blev.

  Reply
 • Feghadu 5 years ago

  Jag vill faktiskt ha fler men vad kan man göra något åt.

  Reply
 • Tilda Söderström 5 years ago

  Jag älskar dig jätte mycket men jag undrar om det har hänt några mer spöksaker på de 5 månaderna? Älskar såna videos

  Reply
 • Sannu Sj 5 years ago

  Bara jag som tyckte att hon såg lite läskig ut 5.36

  Reply
 • Nattis06 30 5 years ago

  Neeeeeeeeej siiiiiiista kommer döööööö vill ha meeeeeeer nuuuuuuu???❤❤❤❤????

  Reply
 • Anna Qvist 5 years ago

  Du är bäst????

  Reply
 • Ella Törnqvist 5 years ago

  På min skola spökar det som bara den, speciellt i gympasalen. Forskare har varit här och typ som Laxton har varit där med och sagt att vår gympasal är sjuk. När jag var helt ensam på skolan hade jag haft idrott och det var bara jag kvar, mina kompisar hade gått och så. När jag är klar kommer min idrottslärare och låser larmar och så. Han säger typ: har du någon gång varit ensam på skolan. Jag ba nej. Han säger: då är du det nu. Sen sticker han till bussen. Vi har typ en upp höjning mitt på skolgården och från den kan man se typ de saker som hänger i taket inne i gympasalen t.ex repen. Repen i vår gympasal måste man typ knäppa upp som en säkerhets nål såhär typ trycka lite. Och när jag ställer mig på upphöjningen ser jag repen åka ut och börjar åka fram och tillbaks. Sinnes sjukt läskigt. Du kan väll görs en storytime där du berättar några av våra eller dina youtube friends eller bara vanliga vänner spökupplevelser. Hade varit kul. Ta gärna med denna.

  Reply
 • Frida Glasell 5 years ago

  Du kan ju läsa upp andras historier

  Reply
 • Enja Valtersson 5 years ago

  Jag tror inte på spöken, jag vet att dom finns…

  Reply
 • Enja Valtersson 5 years ago

  Jag tror inte på spöken, jag vet att dom finns…

  Reply
 • SaraaDuVeet _ 5 years ago

  Min hund har en matskål i hörnet av vårt kök. Varje gång han ska äta så går han en omväg under vårat matbord och sen står han under bordet när han äter. Varje gång han går omvägen så tittar han upp mot taket i hörnet. Har aldrig någonsin tänkt på det förrän för några veckor sen. Då stod han tre-fyra meter ifrån matskålen och morrade och skällde mot taket. Han har aldrig någonsin morrat förut.
  Efter att han hade morrat o skällt så ställde han sig på bakbenen, och han brukar ställa sig på bakbenen och framtassarna brukar han ha ihop och göra typ som om han ber. Så gjorde han mot taket och stirrade med stora ögon. Jag ropade på honom men han brydde sig inte.. Jag hoppas verkligen ingen har hängt sig i mitt hus för det är väldigt gammal :/ Skitläskigt..

  Reply
 • Alicia Persson 5 years ago

  Menade du Felicia Helloween eller helloweek

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.