Felicia Bergström – JAG MÅR INTE ALLS BRA + PRANKAR SYRRAN I DUSCHEN | VLOGG

140,023
 

Klicka här!

Published on November 7, 2016 by

Hola idag vloggar jag och ni får följa med under en dag där jag delvis även pratar om hur jag mår just nu. Inte nog med det så fick jag för mig att attackera och pracka min syrra i duschen. Älskar dessa små bus man får för sig från ingenstans!

Bli en del av min internet familj! ♡
▶ Instagram: https://instagram.com/fellsis/
▶ Twitter: https://twitter.com/fellsis
▶ Snapchat: Felllsis
▶ Periscope: Fellsis
———————————————————
♡ CONTACT // SPONSORSHIP ♡
✎ Mail: [email protected]
———————————————————
♡ SKICKA POST / SKICKA PRESSUTSKICK ♡
Splay AB
Felicia Bergström
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm
———————————————————
Denna beskrivning kan innehålla annonslänkar aka affiliate länkar. Dessa länkar är märkta med (*). Detta påverkar ej mitt omdöme på något vis.
———————————————————
♯ VANLIGA FRÅGOR
▶ Jag filmar med min Canon EOS 600D // Canon G12 // Iphone 4
▶ Jag redigerar alla mina videor i Final Cut Pro x
▶ Jag är född 1994-02-05
▶ Jag bor i Stockholm
▶ Kommentera gärna om ni har frågor!
———————————————————
Till dig som läser:
Jag älskar dig massor och utan dig hade jag inte kunnat gjort det jag får göra idag, tack! ❤

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

50 comments

 • Maria Bäck 4 years ago

  Felicia kan du färja dit hor
  Till blå äler råsa ?

  Reply
 • ehh joo 4 years ago

  Börja motionera och ändra din kost, det är många gånger grunden till depressioner. Nej inte alltid men frigör endorfiner är aldrig fel! Hoppas du mår bättre snart!

  Reply
 • Marshmallow 4 years ago

  Jag har varit i Egypten en gång för några år sedan. Det fanns så himla mycket att göra men ett tips som jag älskade att vi gjorde när vi var i Egypten var att åka ut med en båt som man kunde gå ner under ytan med och titta på fiskarna och korallreven .??Ett tips om ni vill göra något roligt och coolt?? Älskar dina videos??

  Reply
 • Benne Boi 4 years ago

  Kommer du göra "24 days of christmas till jul?????☺️❤️????????

  Reply
 • Mira Hedqvist 4 years ago

  Skulle vara bra om du kunde göra en deeptalk, själv mår jag dåligt och så.❤️

  Reply
 • HannahJ 4 years ago

  Jag har varit på Egypten och på hotellet du ska va på, maten är jätte bra där och hotellet är fantastiskt men tycker att vissa i personalen är lite äckliga och gav blickar å visslade på en men annars är de bra❤️❤️

  Reply
 • thetravelingswede 4 years ago

  Felicia alla behöver en pause här i livet tro mig har varit där nere i deppträsket och dit vill man inte igen. Så kom upp till Sälen (Lindvallen) på en spa/skidresa så kan ja lova att du blir som en ny människa igen, "away from all the fame så att säga".

  Reply
 • Moa Mella 4 years ago

  felicia vist kommer det egypten-vloggar???

  Reply
 • julia fältén 4 years ago

  Du var jätte fint sminkad i den här videon!!❤️

  Reply
 • Topit mate 4 years ago

  lol hon klagar för mycket

  Reply
 • Bajram Haziri 4 years ago

  När du pratade de där att folk tittar på dig från fönster lekte du dig Therese Lindgren 2.0

  Reply
 • Alva Brolinson 4 years ago

  Är sminket djurtestat

  Reply
 • Anita Pinkward 4 years ago

  Ditt rum är inget att jämföra med hur mitt rum ser ut 😀

  Reply
 • Benne Boi 4 years ago

  ???

  Reply
 • Alva Skog 4 years ago

  det är inte något fel på dej du är bäst.

  Reply
 • Alice Kjell Kungsberger 4 years ago

  Hahahahahah fyfan va rolig vlogg

  Reply
 • Aliceebresine 4 years ago

  Jag har varit i Egypten? loved it??man kan besöka pyramiderna o rida på kameler o de typ sakerna med en puckel??

  Reply
 • Meja Pettersson 4 years ago

  Hoppas du ser detta! Felicia du ska vara trygg i ditt egna hem och kunna gå i bara bh och trosor typ utan att andra ska se och det! Så mitt tips är att skaffa gardiner , puss älskar dig ❤️❤️❤️

  Reply
 • Moalonnquist 4 years ago

  Asså hur gammal är din mamma?
  Hon ser ut som typ 35 men det går väl nt om du är över 20?
  Om ngn annan vet så får ni gärna svara

  Reply
 • Vendela Svensson 4 years ago

  HAAJJ Felisha! HAHA !!
  Jag vill att du ska veta hur värdefull och underbar du är ! Du är perfekt hur du en ser ut och vad som än händer ! Jag älskar dej ! Ha d så himla mysigt på semestern. Pussar å Kramar från mej ! En fråga-är du Deprimerad eller något sånt eftersom du sa i videon att du verkligen mår dåligt ibland?

  Reply
 • Ida Almne 4 years ago

  ja har varit i egypten å de är det bästa landet ja har varit i och de är sååå fint coralrev och såå fint hav och jättefina stränder

  Reply
 • Vendela Axelsson 4 years ago

  Du är grym Felicia!! Glöm aldrig det!!
  ?ILYSM?

  Reply
 • The A.C.R Videos ! 4 years ago

  I Egypten kan man rida på en kamel jag har vart där så jääävla kul

  Reply
 • KingJolie 4 years ago

  vart har du köpt dem concelern?? har letat öööver alllt efter dem 🙁

  Reply
 • Vendela Lindgren 4 years ago

  Åh vad söt du är Felicia, jag vill bara krama dig hahah!! Puss på dig snart mår du bättre ❤️

  Reply
 • luzia lindgren 4 years ago

  jag undrar vad filmen hette???

  Reply
 • Molly Agenheim 4 years ago

  du är bäst oavsett hur du ser ut☺??????

  Reply
 • Kusinerna Nilsson 4 years ago

  Kan du inte kolla in min kanal den heter Kusinerna Nilsson ❤️❤️❤️❤️❤️❤️skulle va väldigt snällt ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • felicia steen 4 years ago

  vart i egypten. man kan göra, man kan gå på delfin show

  Reply
 • felicia steen 4 years ago

  ok mera

  Reply
 • Miss LightLills 4 years ago

  Visste inte att du har samma ringsignal❤️??????

  Reply
 • Stephanie Mentzas 4 years ago

  Såg nerve på premiären. Såå bra, älskar den.

  Reply
 • Annette Trønnes 4 years ago

  Know the feeling? Føler med deg, håper du føler deg bedre snart. Keep on shining?

  Reply
 • GabriellaJ 06 4 years ago

  Hej bästa Felicia kan man skicka mail till dig om man inte mår bra och prata med dig om det?Love you ?

  Reply
 • thaipinnen 4 years ago

  Om du tycker ditt rum är stökig ska du se mitt ??

  Reply
 • Clara Stenström 4 years ago

  Inte för att vara så men de som bor mittemot dig e ju typ dina "grannar". Asså du bor i en lägenhet med fönster, oavsätt om du hade varit känd eller inte så kan ju folk kolla in så fattar inte vad problemet är? Det var ju inte direkt så at de stod utanför din dörr och knackade på utan de kollade ut genom sitt eget fönster hahahahah. Dra för gardinerna 🙂

  Reply
 • Felicia Lilja 4 years ago

  Vad heter backgrunds musiken?

  Reply
 • Mat K 4 years ago

  Mår dåligt över matte

  Reply
 • Sara Suleiman 4 years ago

  Jag åker till Egypten varje sommar har gjort det sedan jag var 5 år och nu e jag 12 i Egypten kan man besöka pyramiderna, rida kamel elr åsna, man kan köpa fina saker, åka söta små bilar som kallas för toggtogg, man kan sola sig brun, äta god mat mm det e så fint där Felicia men det e sand ÖVERALLT bokstavligen men deras hotell är fantastiska du kommer uppleva så mycket under din tid där så ja det är nog allt roligt jag kan komma på men det är sopor ÖVERALLT man slänger sopor på trotoaren, på vägarna, i husen osv PS. jag älskar ´dig och jag skulle bli så glad ifall du svarade skulle betyda allt du är bäst på det du gör sluta aldrig med det om det är något fel säg det till oss vi finns för dig WE LOVE YOU <3<3!!

  Reply
 • Dom busiga syskonen Ebba och robert 4 years ago

  Hur gammal är ni skriv skulle vara kul att veta

  Reply
 • Mn Tokigabarn 4 years ago

  Du är den bästa på youtube❤️❤️?

  Reply
 • Yana och Bella 4 years ago

  hahaha dom bodde ju mittimot och såg dig o ville ba hälsa ?

  Reply
 • Angelica H 4 years ago

  du är så fin ❤

  Reply
 • Veronica Viderberg vv 4 years ago

  Du är bäst love you, ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Danai Delfina 4 years ago

  Du har så fint hus måste jag säga! Så fin smak på både ditt rum och lägenheten allmänt. Och gillar din personlighet <3.

  Reply
 • Clara & Feffe Co 4 years ago

  Jag har varit i Egypten. Kanske är för sent nu, men det är totalt värt att kolla på pyramiderna i Kairo.

  Reply
 • horseevelina 4 years ago

  Hej Felicia jag mår väldigt dåligt psykiskt dem här dagarna för mitt ex pojkvän gjorde slut för två veckor sen och jag försöker att inte tänka på det men jag gråter dem dagarna jag behöver det och jag försöker att göra saker om dagarna men har ändå svårt att släppa honom när han var den enda som accepterade mig som jag var 🙁 han verkar inte må dåligt alls och skämtade med mig idag om att träffa andra killar jag blev så arg att jag nästan slog honom vi studerar ihop så måste träffa honom plus att han vill vara kompis med mig efter allt har lagt sig men jag vet inte om jag klarar det 🙁 är det någon som känner så här och kan ge några tips vet inte hur jag ska komma över honom tack på förhand

  Reply
 • Anig ililahk 4 years ago

  Jag älskar ditt hår

  Reply
 • Isabella Ovesson 4 years ago

  bor du hemma eller har du flyttat hemifrån ?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.