Felicia Bergström – UTMANAR MIN LILLASYSTER | PINSAMMA HISTORIER

215,220
 

Klicka här!

Published on July 23, 2016 by

Hola idag utmanar jag min lillasyster i elstöts challege där förloraren måste berätta en pinsamma historier osv! Vill ni ha fler videos med min lillasyster så gilla videon, puss!

Bli en del av min internet familj! ♡
▶ Instagram: https://instagram.com/fellsis/
▶ Twitter: https://twitter.com/fellsis
▶ Snapchat: Felllsis
▶ Periscope: Fellsis
———————————————————
♡ CONTACT // SPONSORSHIP ♡
✎ Mail: [email protected]
———————————————————
♡ SKICKA POST / SKICKA PRESSUTSKICK ♡
Splay AB
Felicia Bergström
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm
———————————————————
Denna beskrivning kan innehålla annonslänkar aka affiliate länkar. Dessa länkar är märkta med (*). Detta påverkar ej mitt omdöme på något vis.
———————————————————
♯ VANLIGA FRÅGOR
▶ Jag filmar med min Canon EOS 600D // Canon G12 // Iphone 4
▶ Jag redigerar alla mina videor i Final Cut Pro x
▶ Jag är född 1994-02-05
▶ Jag bor i Stockholm
▶ Kommentera gärna om ni har frågor!
———————————————————
Till dig som läser:
Jag älskar dig massor och utan dig hade jag inte kunnat gjort det jag får göra idag, tack! ❤

ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤ

50 comments

 • A.E SISTERS 5 years ago

  Jag var typ sex år och gick i skolan. Vi skulle gå och äta men jag behövde gå på toa så jag gick. En kille i min klass gick sist till maten med en lärare. Så då blev jag kvar sist (på toa). Han ville då öppna de två toadörrarna han gick förbi. Ja, då hade ju jag inte låst, såklart?

  Reply
 • Esma Bella 5 years ago

  ?

  Reply
 • Evelina Holttinen 5 years ago

  Detta var absolut något utav det pinsammaste jag varit med om. Jag och min tjejkompis var inne i stan och jag hade precis köpt en sak på en affär och vi gick ut från affären och gick vidare. Jag hade en v-ringad tröja den dagen och ser två killar kolla på mina bröst. Märker sedan att dom tittar på varandra och små skrattar lite och sedan ger mig en blick som att "kolla ner". Jag kollar ner och ser alltså att hela min nipple sticker ut från bh:n samt att min tröja sitter snett. Då har jag alltså även stått så i kassan och betalat… Hahah

  Reply
 • Random Gaming The Real Gaming And Vloggs 5 years ago

  Menar inget illa Felicia men du va lite elak mot Emelie när hon får stöten

  Reply
 • Casper Söderholm 5 years ago

  När vi var utomlands år 2011 alltså när jag var 7 ( 14 nu ) på kos badade vi i havet och jag fick en kallsup så jag blev skitnödig av saltvattnet ( probably ) så jag drog ner badbyxorna och la en kabel och då visste inte jag att det flyter i saltvatten så bajskorven flöt upp till ytan och alla vände sig om så jag simmade under vattnet till stegen och sprang och gömde mig. Alltså så jävla pinsamt

  Reply
 • Sissel Lystad 5 years ago

  En av de pinsammaste saker som har hänt mig var när jag var på sommarkollo förra året. Då hade jag berättat för mina rumskompisar att jag brukar kunna fisa i sömnen.
  En morgon kom de fram till min säng precis när jag vaknat o bah: vi vaknade mitt i natten av en grej. Vi vaknade av att du fes så högt. Det var sååå pinsamt!?

  Reply
 • Kim Rosenberg 5 years ago

  När jag var 5 år så vågade jag aldrig spola i toan och då så när jag gick ut från toan så hade jag dessutom lagt i papper i trosorna och då så stack lite papper ut ur byxan och min dagisfröken drog i pappret som det var bajs på och det kletade ner hela min rumpa, och en halvtimme senare kommer ett barn fram och säger, Eve jag var på toa efter dig och det var bajs överallt, men det pinsammaste var att alla hörde????

  Reply
 • Ebba Eskilsson 5 years ago

  Haha! Bästa❤️

  Reply
 • Maija Autio 5 years ago

  Asså älskar ditt skratt!⭐️

  Reply
 • Cajsa_123123_ Msp 5 years ago

  En pinsam sak som hänt mig var för typ 1år sen. Jag skulle låna min kompis mobil för att ringa till min mamma men när jag kommit in på mobilen så råkar jag trycka på safari (Typ som Google) och då ser jag att hon har sökt på sex!!! ?? (vi var 10 år)

  En annan pinsam sak var när jag var 5år och skulle ha kalas ? Det var typ 2tim tills det skulle börja men jag hade på mig kalas klänningen och satt i en fåtölj och helt plötsligt kissa jag på mig ?

  Reply
 • Sirius Black 5 years ago

  Vad säger Felicia?

  "Ja jag är en pl…"

  Jag uppfattar inte riktigt ordet

  Reply
 • Ulrika Wiklund 5 years ago

  jag tycker inte själv att någonting är speciellt pinsamt, eller att jag gör pinsamma saker, men andra kan nog tycka det. tex som den gången jag äntligen fick leka med "de coola" tjejerna i klassen. Vi har det jätteroligt och tydligen så roligt att jag skrattar så mycket att jag bajsar på mig.. Ingen av tjejerna märkte något konstigt nog så jag gick och hämtade nya kläder och gick och bytte om. Mitt i allt tvättande och ombytande tänker jag att jag ändå borde berätta för dem vad som hänt för det va en så sjukt komisk grej (enligt mig). Dum som jag är berättar jag såklart och det enda jag fick till svar va "ehm.. jag tror vi ska gå hem nu" oså gick dem?

  Reply
 • Thea Hellstadius 5 years ago

  Sara ÄR goals, och du meee❤️

  Reply
 • Ida Guldskep 5 years ago

  om din lillasyster skaffar en Youtube kanal då kommer jag premenurera

  Reply
 • SuperSpongeMan 5 years ago

  Felicia jag älskar ditt skratt ahahahahahahah??????????????

  Reply
 • Alva Sahlin 5 years ago

  ja

  Reply
 • Ella _Everyday 5 years ago

  När jag gick runt på Malmö festivalen så såg jag att folk små tittade på mig så jag undrade såklart varför så sen när vi va typ hemma så sa min mamma att jag hade en klick med fågelbajs på rugen?? Aså det var så pinsamt

  Reply
 • Elin Haeffner 5 years ago

  När vi en gång hade utedass i min sommarstuga, så råkade jag luta mig för långt fram i sitsen. Jag ramlade av toaletten, och fick hela tunnan med bajs och kiss över mig. Nu idag så undviker jag sådana toaletter!??

  Reply
 • Idk Va detta E 5 years ago

  Gilla om du tycker att Emelie ska skaffa en YouTube kanal! JAG VILL ATT HON SKA DE!!

  Reply
 • Idk Va detta E 5 years ago

  Gilla om du tycker att Emelie ska skaffa en YouTube kanal! JAG VILL ATT HON SKA DE!!

  Reply
 • Ana-Laura Corina jara 5 years ago

  din syster är lik dig och din mamma tycker jag

  Reply
 • Fjdjdbdbjz Zbksdb 5 years ago

  emelie måste skaffa yt hon e ju babe!

  Reply
 • Aminda Trash 5 years ago

  Jag skypade med en person och hennes pappa kommer och säger godnatt, efter ett tag trodde jag han hade gått och hel plötligt säger hon "älskar dig" och jag blir jätteförvånad men glad samtidigt så jag säger"älskar dig också", inser efter 5 minuter av stel tystnad att hon inte pratade med mig, utan sin pappa… Jag skämdes såååååååååå mycket HAHAHAHA

  Reply
 • Älska Hundar 5 years ago

  Du och din lillasyster är så söta

  Reply
 • Jessie N 5 years ago

  Du som läser denna kommentar är världen sötaste och underbaraste❤️ varenda person är det dom läser den a kommentar❤️

  Reply
 • Linn Sjölander 5 years ago

  vart köper man en sådan? PS älskar dig

  Reply
 • Tyra Kinnmalm 5 years ago

  Vart är Emelies tröja ifrån?!

  Reply
 • Warga Blixt 5 years ago

  Det va en dag för några år sedan som allting bara hade skitit sig för mig. Skulle till UMO men så åkte jag fel då de hade bytt lokal. Jag skulle också till veterinären med mina tamråttor så jag va jättestressad. Jag gick av tåget för att byta till en buss och jag blev ännu mer stressad när jag såg att bussen skulle gå om typ 1 minut. Mellan tåget och bussarna är en rulltrappa, en smal rulltrappa som alltid är full av folk när tåget kommer. Jag tänkte att jag skulle springa upp i motsatt rulltrappa(den som går neråt) då den va still så jag började springa. Allt gick bra tills jag insåg att samma person va bredvid mig hela tiden… Rulltrappan hade börjat rulla och jag kom knappt upp. Alla i Rulltrappan bredvid glodde så jag fick snopet åka ner och ställa mig i kön i rätt rulltrappa.. Det va sjukt pinsamt men ja, jag hann med bussen ändå haha!

  Reply
 • Ehdi po 5 years ago

  Det där med någon som går iväg har jag varit med om

  Reply
 • Ehdi po 5 years ago

  Det var så att jag pratade med en tjej som går iväg med sin kompis och där går jag iväg och pratar med mig själv. Sen kommer min killkompis och frågar :öh vem pratar du med?

  Reply
 • Stall 28 schleich 5 years ago

  Det pinsammaste som har hänt mig var när jag och mamma var på Ica maxi och jag råkar gå fram till en annan och säger jag vill ha en häst och hon svarar köp det då och då tror jag att det är min mamma forfarande så jag skriker du är bäst och kramar henne när hon bara vad fan gör du ungjävel och jag bara oj och går till min mamma??????????????????????‍???‍♀️

  Reply
 • Abbas Haidar 5 years ago

  Jag har faktisk kissat på min trappa o någon kom o såg

  Reply
 • Edla Nord 5 years ago

  För typ 2år sedan så gick jag på dans och så var jag och hela min klass i det huset där jag hade dans förut och jag tyckte att det var töntiga och väldigt lätta danser vi fick lära oss, så där står jag och hela min klass i en kåridor, och jag visar och förklarar vad vi fick lära oss och att det var så töntigt och så säger mina kompisar något som jag inte hör så jag fortsätter. Sen kollar jag bakom mig och, gissa vem som står där jo min förra dans lärare, och det första jag gör är att skrika och sen springa och gömma mig bakom mina kompisar.

  Asså det var så pinsamt!!??

  Reply
 • HSTS 5 years ago

  En gång var det när jag var i Grekland och spelade Pokémon go, hade inget wi-fi, så vi gick till ett hus, den huset hade "öppen" wi-fi ( alltså alla kunde få wi-fi utav den), ägarna går ut och skriker till mig att jag snor deras nätverk och jag ba "nej" alltså jag e grek, de ba "vi ska ringa polisen" de ringer polisen och polisen kommer, jag springer som att jag får "adrenalin", de ba "det är han, det är han" polis kommer och jagar ( det va förut olagligt att sno någons internet) iallafall kommer tar fast mig och skjutsar mig till polisstationen och ringer min pappa, min pappa kommer och hämtar mig och vi får böter 5000kr! Det kanske inte e pinsamt men springa från polisen som barn????????

  Reply
 • missan lissan 5 years ago

  när jag var på musiken idag och övade luciasången så skulle jag amanda och kiki sjunga atouna et tugoole eller vad den nu heter men iallafall så vi sjöng och amanda stog jämte mig hon sjöng typ roligt så att jag började gapskratta. Åsa vår musiklärare trodde att jag skrattade för att jag sjöng fel men det var amandas fel att jag skämde ut mig inför 2 klasser + 2 fröknar

  Reply
 • Julia Andreasson 5 years ago

  Haha Emelie tar sig på bröstet 3.08

  Reply
 • Elsa Lembre 5 years ago

  En av mina mest pinsamma historier hände i onsdags!! Vi skulle göra ett skolarbete som gick ut på att man fick välja ett nummer som stod på tavlan och så får man en fråga och så får man poäng, läraren mot klassen. Jag tar då nummer 32 och min lärare säger: Elsa nu ska du få skämmas lite, du ska sjunga en hel vers av en jullåt. Och inte nog med att jag inte kan sjunga, jag började sjunga lucia o inser där efter att jag inte kan den….. så jag börjat sjunga tipp tapp, tipp tapp, tippe, tippe, tipp tapp, tipp, tipp taaaaapp!! Hahahahha jag dör, de va så pinsamt hahahahha

  Reply
 • choklad bomb 5 years ago

  en pinsam historia som hänt mig var jag var hemma hos min kompis och skulle gå och kissa men jag kissa på mig als jag han liksom låsa och så men han inte sätta mig på toan så kissa på mig så jag tog typ papper okej vad ska jag göra sän hade jag kiss i hela trosorna och bara du kompis ska vi gå hem till mig istället liksom lol aså ??????

  Reply
 • Tova Magnusson 5 years ago

  Snälla Emelie kan inte du starta en youtube kanal!!❤

  Reply
 • Vlogg Kanalen 5 years ago

  En gång när jag var med min kompis på hennes skola, då kom hennes kompis som var en kille, och han hade fyra kompisar med sig och då var jag typ åtta nio år. Och då sa han till min kompis vem är det där och då menade han mig, och då sa min kompis att det är Elin asså jag då hennes granne.
  Och då sa han till mig: vad söt och fin du är och sedan så frågade han skans på mig och han var ju typ mellan tolv och tretton år, och jag sa ingenting så vi cyklade där ifrån hahahhaahha??????????????☺️?????

  Reply
 • Freji STAR 5 years ago

  en gång på dagis på typ julavslutningen så tyckte jag att jag såg min vän i skogen så jag sprang dit och märkte att det var någon annan okänd person med sin vän som bara tittade på mig. jag sprang där ifrån!

  Reply
 • Adel Darwish 5 years ago

  Min pinsammaste historia är när jag gick i trean var mina bästisar runt mig i klassrumet då sa de: du måste ju prova våran lek jag sa okej. leken gick ut på att jag skulle trycka utan att andas till mitt ansikte blev helt rött sen hade jag en gas i magen och jag spände och track sen kom en super prutt ut och jag skämdes över det men hela lektionen grät jag av att det var så himla pinsamt.

  Reply
 • Michelle Flintzberg 5 years ago

  Det pinsammaste jag varit med om är när jag var i affären med min kompis å då såg jag en man som stod före oss i kassan som jag trodde var min pappa så jag sa hej pappa och sen vände han sig om och jag lossades att jag prata i telefon så hemla pinsamt haha?

  Reply
 • Alice Franzen 5 years ago

  Jag har spelat fel inför meniskor.

  Reply
 • Minna Gröning 5 years ago

  Pinsam historia: När jag var liten trodde jag att mitt bajs var choklad så jag åt det!!? L O V E Y O U F E L I C I A ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Enhörnings Valp 5 years ago

  Jag har varit med om en väldigt pinsam grej enligt mig: pappa var ute hos våra hästar en rättså lång stund mamma var i Stockholm så hon visste inget. Men då blev jag lite sugen på godis. Och vårat godis skåp står precis vid ett stort fint fönster som pappa går förbi så fort han ska in eller ut, jag tror att pappa inte ska gå in på lång tid så att jag springer effektivt och öppnar skåpet hittar en godis, men det är inte den jag vill ha! Jag stoppar snappt in den i skåpet igen och tar den jag vill ha. Sedan tittar jag ut genom fönstret och ser att pappa är på in och han tittar in genom fönstret och ser att jag står där som en idiot vänd in mot skåpets öppna dörr.????

  Reply
 • Emma Hagstedt 5 years ago

  Måste få fråga, Hur gammal är Felicia?

  Reply
 • MeniMen 5 years ago

  En gång när jag spelade agar.io i vårat vardagsrum så kollade min familj på TV och jag spelade då kom det upp en reklam när det var två personer som låg ner och hånglade och min mamma sa: "Men vad är det där då?" och jag tyckte det var jätte pinsamt så jag sa jätte snabbt en skit reklam.
  Jag minns inte riktigt vad det var för reklam men det var typ så. Jag kom och tänka på det när din lilla syster berätta den där historien om killen som sa att det var en reklam (ni fattar säkert vad jag menar).
  PS: Love you?❤️?

  Reply
 • MeniMen 5 years ago

  Var det bara jag som lade märke till att det var varannan som fick berätta pinsam historia förutom i slutet???

  Reply
 • ella huljegård 5 years ago

  Jag och min kompis sovöver hos en anan kompis till mig.jag vaknade klockan 3på natten att jag hade kissat i sengen.på morgonen lodades jag som ingenting.hahaha??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.