HejaInternet – 5 SAKER DU INTE SKA GÖRA I EN BUTIK

45,216
 

Klicka här!

Published on January 26, 2016 by

▲PRENUMERERA▲
http://bit.ly/HejaInternet

▲FÖLJ MIG▲
TWITTER: http://www.twitter.com/HejaInternet
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/HejaInternet
FACEBOOK: http://www.facebook.com/HejaInternet
SNAPCHAT: HejaInternet

50 comments

 • Erika Kalmestad 5 years ago

  Jag jobbar i en godisbutik och känner sååååå igen det du säger!!! Blir fan galen och känner känslan igen haha

  Reply
 • Bella Hellman 5 years ago

  Kan du göra en video om hur en som jobbar i en butik inte ska vara☺jätte rolig video?

  Reply
 • Josefin Molander 5 years ago

  Det som har stört mig mest när jag har jobbat i butik är de personerna som stressar sönder till exempel äldre människor eller barn för att de är långsammare. Som står och suckar och stånkar för att det tar någon minut extra för dem att packa ner eller ta upp pengar. Vart är medmänskligheten någonstans??

  Reply
 • Morgan07 Andersson 5 years ago

  Prenumerera på the Probadores

  Reply
 • Åsa Poromaa 5 years ago

  Kan inte du ha (kan du öppna en till kassa) till intro på dina videos

  Reply
 • ESC Emil 5 years ago

  Vilken butik jobbade du på?

  Reply
 • Molly Dahlgren 5 years ago

  Tyckte videon var sååå rolig!! "Kan du öppna en till kassa"?❤️

  Reply
 • Lina Sandell 5 years ago

  Klockrent! ? Jobbar själv i livsmedelsbutik, Netto. Så en del av dina punkter kände man helt klart igen ?

  Reply
 • LunaticSwe 5 years ago

  Garvar som fan åt "kan du öppna en till kassa!?" – det är så jäkla spot on!

  Reply
 • That Girl 5 years ago

  Ca 3:40 med småmynt i påsar. Haha minns när jag, pappa och min lillasyster gick till coop för några år sedan med påsar fyllda med enkronor och hon i kassan tyckte att det var jobbigt och var nervös? och sen så var det en lång kö… xD

  Reply
 • Frida Åslund 5 years ago

  hahahahh *lakidoris*?

  Reply
 • Annie 5 years ago

  Jag fick ofta "ursäkta jobbar du här?" Haha "nej nej absolut inte! jag älskar bajsbruna byxor och schackrutiga skjortor med Maxi-tryck på baksidan, jag går alltid klädd såhär" såg denna videon och fick en helt ny respekt för våra myntautomater!! ?

  Reply
 • Hannez Frohm 5 years ago

  har vart med flera gånger om att den som sitter i kassan inte ens säger hej. Själv kommer man fram med sina grejer och säger hej men han i kassan bara tittar åt sidan och slår in varorna 😛

  Reply
 • Amanda Karlsson 5 years ago

  Haha så sant! Skitbra video ?? Ett annat exempel är när en kund: " jag glömde en grej kan du slå in en matlagningsgrädde så länge" man bara neeee vi har inget tangentbord där vi skriver in saker utan grejerna har något som heter STRÄCKKODER! Jag har också pratat om liknande saker i två videos som jag gjort för rätt länge sedan som jag döpt till "Amandas Kundskola" vore skiiiitkul om du ville titta ?

  Reply
 • Wilhelmina 5 years ago

  Jag har några saker! Haha, jag jobbar i butik och i den butiken, precis som i många andra butiker, slår man in varan i kassan på streck-koden eller liknande och INTE PRISET! Det händer flera gånger varje jobbpass att kunder upprepar priset på varan när jag inte bryr mig om priset utan vill ha en streckkod eller någon form av nummer för att kunna slå in själva varan i kassan. Då står kunden där och upprepar priset femtioelva gånger och så får man trevligt säga "jag slår inte in varan på priset utan jag slår in själva produkten i datorn". Grejen är att kunden ofta tjatar om priset, precis som jag inte skulle lita på dem utan måste ringa och dubbelkolla priset men det handlar ju icke om det!! haha.

  En sak till! Eftersom jag arbetar i matbutik så finns det mycket rabatter och många varor att hålla reda på. Av den anledningen är det lätt att något blir fel, t.ex. att rabatten på kaffet inte läggs in automatiskt i datorn och att kunden får betala fullpris för en rabatterad vara. Jag kan helt förstå att om kaffet skulle kostat 130:- för fyra paket och det i med rabatt skulle kostat 89:- så vill man självklart ha pengar tillbaka och det ordnar jag mer än gärna! Ibland när det är stressigt ser nämligen inte vi i kassan om en rabatt har gått in eller inte, speciellt inte om man som kund handlar runt 30 varor. Dock så finns det vissa gånger när kunden, skulle ha fått 2 kronor och då menar jag verkligen 2 kronor (!!) i rabatt och att den inte har gått in i kassan. Då kommer kunden, efter genomfört köp och vill ha tillbaka dessa pengar (och ja det är också HELT OKEJ såklart) men ibland inser kunden detta när den kollar på kvittot och vänder sig om när jag redan börjat samtala med nästa kund och ska ändå avbryta och kommentera detta. Dessutom tar kunden allt som oftast inte hänsyn till att det i många av dessa fall är lång kö bakom dem.. Det värsta av allt är att kunden ofta lägger kommentaren "inte för det spelar någon roll egentligen". FAST va? jo det spelar ju roll om du kommenterar det, avbryter nästa kund och stoppar en hel kö…

  Den tredje saken… När en kund har betalat sina varor och ska stanna upp innan den går vidare för att ta sina varor/packar ner sina varor och dubbelkolla på kvittot, trots att det är lång kö! Ja kolla gärna kvittot men ta helst och packa ner dina varor/ta din påse så kan du i sådana fall kolla kvittot en meter bort och låta mig fortsätta med mitt jobb och sen kommentera om något inte stämmer eller liknande…

  Förlåt för mycket text, du är grym Jocke!

  Reply
 • Olivia 5 years ago

  håller med!! Eller (speciellt) tanter och gubbar som ska ställa sig vid kassan och LUSLÄSA kvittot varje gång dom handlat något… får PANIK på det!

  Reply
 • Saga Birgersson 5 years ago

  Förstår att det kan vara irriterande när folk inte prat´tar men det finns folk som har social fobi, är rädd för att prata med främlingar och som har e´haft en dålig dag osv så tänk på det!!!!

  Reply
 • mikael carlsson 5 years ago

  när jag är på en affär och ska betala men pappa betalar man jag säger alltid Hej till den som sitter i kassan

  Reply
 • Mr Happy 5 years ago

  Hahahaha jag är alltid den där som står och snackar och skojar med kassa-snubben, alla är så trevliga!!! Jag vill bara krama om alla sköna som sitter i kassor

  Reply
 • Julia Edvinsson 5 years ago

  RELATERAR!
  "Kan du öppna en till kassa", värsta meningen man kan höra när man sitter där stressad och försöker snabba på…

  Reply
 • Ida Ahonen 5 years ago

  Haha this is soooo true.

  Reply
 • Wilma H 5 years ago

  Vet känslan med folk som måste sega mer än nödvändigt bara för att… Sålde våfflor på mitt sommarjobb i en stuga förra året, vi stängde klockan 5 vilket stod klart och tydligt på dörren. Det kom ett par 5 i 5 en kväll och skulle ha våfflor och kaffe, dom satt kvar till halv 6 ":)". Dessutom var vi sen också var tvungna att diska(fanns inte någon diskmaskin) och göra ren våffeljärnen + köket innan vi fick gå hem 🙂 Då var det tur att man själv kunde smygäta en våffla medan man väntade iallafall

  Reply
 • Lollo Backman 5 years ago

  Bra video! ?

  Reply
 • Ellinor Gunnarsson 5 years ago

  jätte bra video ❤

  Reply
 • Amelie Malmqvist 5 years ago

  Kan du göra en video där du visar hur du sminkar dig och fixar håret??

  Reply
 • Pink Beauty 5 years ago

  Jag och min kompis körde chatroulette, och då så kom du, Daniel H och Pojkendrömmer upp. Kommer det typ någon video på de, eller asså spelade ni in en video när ni körde chatroulette?

  Reply
 • E2009i 4 years ago

  Haha älskar detta! "Kan du öppna en till kassa?" Ba NÄEEE!!! jag sitter ju redan i en kassa hur fan tänkte du att ska jag kunna öppna en till samtidigt!

  Reply
 • Maja Lindh 4 years ago

  Jag köpte en mobiltelefon för ca 800 med bara mynt, hahaha

  Reply
 • Kasper bäckström 4 years ago

  Du och jockeboi är mina favorit YouTubes

  Reply
 • Sonja Multing 4 years ago

  kan du inte göra en video som ska vara vad man inte ska göra som kassör skulle vara kul

  Reply
 • Sadeel Angels 2 4 years ago

  Kan du öppna en till kassa?

  Reply
 • Åsa Persson 4 years ago

  betalar med mycket mynt på en gång bara för att vara jobbig ibland lol

  Reply
 • WilliamTheFilmmaker WTF 4 years ago

  Håll mun! det är inte TYP olagligt att betala med mynt!!!

  Reply
 • The Pressure_Is_Here 4 years ago

  Jag är den som inte säger något lel (Socialfobi)

  Reply
 • Människa Människa 4 years ago

  Hande, där bor jag xDD

  Reply
 • Lovisa Benson 4 years ago

  0:53 hahahaha?

  Reply
 • YoTo`s 4 years ago

  Vilken butik i Västerås satt du i? (Bor precis utanför Västerås)

  Reply
 • Sara Byström 4 years ago

  Snälla gör en till den var så bra

  Reply
 • Msp Queen 4 years ago

  Jag är tio år men jag har inte haldlat själv som tioåring men när jag var åtta nio år så handlade jag själv handlade men egna pengar/sedlar och några mynt. Om inte den i kassan seger hej seger inte jag hej men om den i kassan seger hej seger jag så klart också hej och jag är tio. Så dom vuxna som inte seger hej eller svarar är sämre än en tioåring

  Reply
 • Sunshine 4 years ago

  Vart jobbade du?

  Reply
 • Shukri Maxamuud 4 years ago

  Sista punkten var den roligaste jag har hört?? jätteroligt/bra video

  Reply
 • Elias Hällestrand 4 years ago

  du har typ börjat få grått hår

  Reply
 • Oh Wow 4 years ago

  Jag stod i kassan, näst längst fram men det var nån framför mig som köpte ingefära. Detta sa han säkert tre ggr; vadå ingenfara? Och kassörskan fatta ju ingenting och man vill bara skrika"Ingefära! INGEFÄRA!!!"

  Reply
 • Lilian Mattiasson 4 years ago

  Du satt i kassan en gång när jag va in med min familj, kändes dumt att ba " tjena sett dig på tuben" när du jobba (kanske inte egentligen för de va ingen kö men jag är feg heh) , men stod där med min bror å smått fangirla hahahah ?

  Reply
 • respect women 4 years ago

  Ingen kanske kommer se detta men är det okej att springa in 5 minuter innan stängning och köpa chips?

  Reply
 • RaZerOscar 4 years ago

  `´´Kan Du öppna En till Kassa?¨¨
  Hahahha

  Reply
 • Melina Tihic 4 years ago

  När du sa att man kan heja på den i kassan trodde jag att du menade att man ska typ sjunga en hejar ramsa t.ex heja … Heja… A du fattar va??

  Reply
 • Signi staris 4 years ago

  Jobbar du i kassan för att du säger vi

  Reply
 • lungan 05 4 years ago

  jag jobbar i butik och det är jätte jobbigt när vissa kunder säger öppna en kassa de är jätte jobbigt

  Reply
 • Siri Vahtras 4 years ago

  Det som jag brukar göra när jag handlar är att ha med mig en handskriven inköpslista där jag skriver ner priset på varorna jag ska ha när jag hittar dem och sen räknar ihop hur mycket det totalt kostar. På så sätt kan jag bestämma om jag ska betala kontant eller med kort.

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.