HejaInternet – HAR JAG MISSLYCKATS?

31,755
 

Klicka här!

Published on February 2, 2016 by

▲PRENUMERERA▲
http://bit.ly/HejaInternet

▲FÖLJ MIG▲
TWITTER: http://www.twitter.com/HejaInternet
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/HejaInternet
FACEBOOK: http://www.facebook.com/HejaInternet
SNAPCHAT: HejaInternet

50 comments

 • Miranda Söderholm 4 years ago

  Kämpa Jocke ingen tycker att du är misslyckad

  Reply
 • Matilda Bernhardsson Nodesjö 4 years ago

  <3 <3 <3 <3 Kämpa på Jocke! Ge inte upp!! Följ hjärtat, följ magkänslan. Gör det som du känner gör dig lycklig! Ge inte upp, vi är så många som tror på dig!! <3 <3 <3 <3

  Reply
 • Agust Kronkvist 4 years ago

  Du är bäst!

  Reply
 • Agust Kronkvist 4 years ago

  Du är bäst!

  Reply
 • Jesper 4 years ago

  Starta en sån där Patreon sida där folk kan donera? Många youtubers gör det och jag hade gjort det i din sitts.

  Reply
 • Annie Gustafsson 4 years ago

  Du har inte misslyckats! Heja dig, du kommer finna dig till rätta när det är dags för det ❤️

  Reply
 • Soliana Teklebrahn 4 years ago

  Fortsätt kämpa Jocke du är så jävla stor inspiration för jättemånga. Nästan 50 000 personer finns där för dig. Du är bäst ❤️❤️ det kommer säkert gå över. Love You ❤️❤️❤️

  Reply
 • Alex Svensson 4 years ago

  Du är en av mina favorit kanaler, Du behöver inte ha någon speciell plats för du är bara bäst för den du är, Jag älskar inte din kanal för att den har någon speciell plats utan bara för att du äger den! Man har dåliga dagar men också många bra dagar. Människor fungerar så att om man får 1 hatkommentar och får 10 positiva kommentarer fokuserar vi på hatkommentaren, Men det är bara att fokusera på dem positiva kommentarerna istället för att tänka på den negativa. Du är perfekt, Rolig och underbar. Jag hoppas att det blir bättre så snabbt det går! Styrkekramar åt dig!

  Reply
 • Fanny Hjertqvist 4 years ago

  Du är ju BÄST!!! Du har inte misslyckas!

  Reply
 • La Linda 4 years ago

  Hälsan först. Det säger jag som en som varit där du är, som lever med ångest, är egen företagare och en person som folk har ögonen på. Du måste tillåta dig själv att vila mentalt. Jobba när du jobbar och vila när du vilar. Försöka släppa oron. Hälsan måste få komma först.

  Du behöver inte placera dig själv i ett fack, nästan 50 000 pers har prenumererat på din kanal, de gillar dig för den du är, du behöver inte vara mer eller mindre än den du är. För den du är fungerar ju jättebra – folk gillar ju dig! Ge inte upp, men var snäll mot dig själv.

  Dina följare bryr sig om dig, tycker om dig, så en här video bygger er relation, så känn inte att du behöver dölja när mår dåligt.

  Var snäll mot dig själv!!

  Reply
 • Ewelina Hammar 4 years ago

  jocke! du har inte misslyckats! finns om du behöver prata! o jag har haft och har problem med panik och ångest! och du ska veta att du inte kämpar själv. Vi kämpar alla tillsammans och jag förstår dig hur du mår! har själv mått så dåligt. nästan lite sämre! men det ska vi ta att ändra på va? vi ska hitta på något bra så du mår bra o orkar göra det du vill! o om det blir att du behöver ta ett jobb så kan du dra ner till 1 dag i veckan o så redigerar du lite varje dag om du orkar osv. Skriv bara om du behöver prata! finns alltid som sagt ☺??

  Reply
 • Pelle Persson 4 years ago

  ska du sluta med youtube?

  Reply
 • Ida Malmberg 4 years ago

  ❤❤

  Reply
 • Sonja Multing 4 years ago

  det gör inget att det inte kommer upp ngn video på länge alla älskar dig ändå

  Love You

  Reply
 • Erika Kalmestad 4 years ago

  Jocke! Du kan, du vill, du klarar det, du har redan klarat det, du har 50k subs snart. Vlogga dina dagar lite, mejla företag om förslag, sponsrade videos är grymma! Det är våran chans att få se o höra andras åsikter! Jag älskar samarbeten, sen får vi tittare dessutom oftast en rabattkod. Vilket gynnar oss!
  Du la upp en video själv om hur man lyckas på youtube, sett dig ner och titta på den själv ? hitta dig själv igen! All kärlek till dig och vi ses snart igen här ??

  Reply
 • Maya Erixon 4 years ago

  Du är bäst????

  Reply
 • Sandra Pettersson 4 years ago

  sett denna varenda dag i en vecka men nu väljaer jag att kommentera. Du har INTE misslyckats! Du jag lovar dig du har hjälpt mig igenom mycket. Bara genom att titta på dina videos blir jag glad❤❤

  Reply
 • William Eriksson 4 years ago

  Jag håller verkligen Manfred,Felicia och Jimmie för du är den första you tudern jag såg och bästa <3

  Reply
 • Joel Joelsson 4 years ago

  Jag förstår dig precis!!❤️❤️ Jag är inte Youtuber men jag har verkligen känt den känslan som du beskriver men inte just om Youtube men andra saker. Du behöver inte ha en speciell "roll" inom youtube. Du kan ju vara den som gör lite olika videos och det är ju bara roligt med någon som gör olika videos och inte håller sig till ett ämne?? Du äger och det vill jag att du ska veta!!❤️❤️?

  Reply
 • lisa wase 4 years ago

  Stay strong Senpai!

  Reply
 • Hanna Högberg 4 years ago

  Jocke, Du är kungen över internet! Man kan inget annat än att älska dig. <3

  Reply
 • Alicia Berg 4 years ago

  <3<3<3

  Reply
 • Batgirl you know 4 years ago

  Alla dina fans tror dig och vi tycker att du är så jävla stark <3
  Ge ej upp och om du inte orkar ta några dagar och bara andas ut och gör något kul med vänner men sluta aldrig med youtube för du är en jävla fighter och Jag tycker du är bäst här på youtube <3 <3 OCH ALLA STÖTTAR DIG JOCKE <3 <3

  Reply
 • Flygt 4 years ago

  Så synd. Men jag måste säga att det är kul att se dig lalla runt.

  Reply
 • Madelen Öström 4 years ago

  Jag tror på dig Joakim det kommer jag alltid att göra, du är en av mina favorit youtubers alla dina videos är så jäkla bra och jag älskar dig jätte mycket!❤

  Reply
 • Dona Pham 4 years ago

  jocke du är stark fortsätt att kämpa ta din egen väg välj den vägen du tycker är bäst För dig. Följ ditt hjärta vad ditt hjärta vill. Vi störtar dig vilket beslut du än tar <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Reply
 • Xsodar 4 years ago

  ?Tumme upp?

  Reply
 • Alex Lovely 4 years ago

  Hur snygg är du inte?

  Reply
 • Ellen 4 years ago

  I din "avslöjar min ålder" video sa ju du att du inte kände dig som så gammal som du är. Skulle inte du kunna prata om det i en video? Älskar dig ?

  Reply
 • Malin Sörmlind 4 years ago

  Du är så fruktansvärt stark kompis. Du är en otroligt stor inspiration för mig, när jag ser framför mig vad jag vill göra och vart jag vill så är du en av dem som står framme vid min mållinje och tjoar. Man är antingen sin bästa vän eller största fiende, vi är med dig. Tillsammans är vi starka. Dina videos är alltid av riktigt hög kvalité, redigeringen är on point och det är aktuellt och bra. Du sprider glädje och gör skillnad Jocke, det är ovärdeligt. Du är ovärdelig. Love you man. ❤️

  Reply
 • Isabell Nunez Viberg 4 years ago

  #KÄRLEKTILLJOCKE vi alla stöttar dig till 110% du är en sån fighter!
  Älskar dig <3

  Reply
 • Ariana Diamondstreet 4 years ago

  Du är en stor förebild och är grym på det du gör! Vi, dina tittare stöttar dig! Älskar dig! <3

  Reply
 • Evelina Blomberg 4 years ago

  Det kommer ordna sig, ge bara inte upp! Du är sååå bra på det du gör!!

  Reply
 • Timjan Edman Ljung 4 years ago

  What doesnt kill you makes you stronger Jocke!??❤️

  Reply
 • Angelicanhh 4 years ago

  Stay strong, Du har din plats för du inte är enformig, vi följer dig för att du är du och ingen annan!

  Reply
 • Sandra Hjelte 4 years ago

  Du är helt jävla grym! Du ska aldrig ge upp!?

  Reply
 • Fanny W 4 years ago

  Sluta aldrig med det du gör, känn efter själv hur du känner men du klarar detta!!

  Reply
 • Sofia Wamsler 4 years ago

  Fina du ♡
  Vi är många här som tror & stöttar dig!
  Stor kram ♡

  Reply
 • Jasmina Magnusson 4 years ago

  Kärlek till dej <3 Du är jättegrym. Vi väntar tills du kommer komma tillbaka ta din tid!

  Reply
 • Maya Östling 4 years ago

  Kan du inte skaffa ett jobb och lägga ut någon video när du har tid, lust och ork? All kärlek till dig och hoppas att du hittar det som passar dig bäst!♡

  Reply
 • TheBentish 4 years ago

  Welcome to my world säger jag bara!

  Reply
 • Amina Svaren 4 years ago

  du får inte sluta<3<3<3 vi stötar dig<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 kärlek till dig<3<3<3

  Reply
 • Bea Nilsson 4 years ago

  I Love You Heja<3

  Reply
 • kattis david 4 years ago

  så jäkla stark du är!

  Reply
 • Idun Alander 4 years ago

  Heja dig! Jag tycker du är en sådan YouTuber som är ganska "normal" och som verkligen känns som en riktig människa med både motgångar och framgångar och INTE en som lever ett jätte glamoröst liv och som alltid är glad och som ingenting går snett för. Du känns typ som en riktig kompis ?. Tycker att du och din kanal är toppen! Fortsätt med det du gör så länge du vill och kan, jag, och säkert många fler finns här för dig, även om det låter lite när en skriver det liksom. Du är bäst / Idun <3

  Reply
 • Victoria Heijbel 4 years ago

  Om du slutar gråter jag. Är villig att göra vad som helst för att du ska fortsätta! Du tänker kanske vem fan är denna främling som säger att jag inte ska sluta men jag är en av dina extremt stolta prenumenanter. Sluta aldrig med det du gör för att du är fantastisk!<33

  Reply
 • Tiinsah 4 years ago

  Jag hitta dig för kanske 2-3 dagar sen & jag har suttit och kollar nästa igenom alla videos! Du är underhållande & får mig skratta! Så misslyckad är det minsta du är, tro på dig själv! 🙂 vi hamnar i en bana där allt känns åt skogen, men det är helt okej att må dåligt. Du är inte ensam, glöm inte det. Vi är över 50 tusen personer som vill följa dig & stötta dig! Ta hand om dig bästa Heja internet!! ?

  Reply
 • Familjen Järestedt 4 years ago

  Du är fantastisk på att vlogga och redigera dem, satsa på det!! Jag är 35+ och uppskattar vloggar mer än olika challanges, collabs osv. Men du måste känna vad ditt hjärta brinner för och satsa helhjärtat på det och kanske inte göra 100 olika saker på kanalen. Jag uppskattar sådana här videos enormt mycket! "Pratvideos" där man delar med sig av erfarenheter, bra/dåliga sidor hos en själv och hur man kan jobba på dessa. Om man tex tar Therese L som pratar mkt om sin ångest/panikångest så är det enormt peppande och inspirerande att se hur hon utmanar sig själv i olika situationer för att jobba med sin ångest. Ibland går det bra och ibland inte – så är ju livet! All kärlek till dig Jocke, kämpa! Vi finns här <3

  Reply
 • Lovisa Hellgren 4 years ago

  Kärlek till dig!? Du gav mig inspiration till att börja lägga upp videos! Du är bäst!?

  Reply
 • Maria Matsson 4 years ago

  Jag vet hur det känns att vara deprimerad och ha ständig ångest över saker man vill eller borde göra men samtidigt inte orkar eller har lust med.. Det jag gjorde va helt enkelt att låta mig själv vara nere , låta mig själv vara lat och göra ingenting och låta mig själv strunta i vad andra tycker att jag borde göra osv.. Det va tyvärr många som inte förstod varför jag knappt ville eller orkade umgås med mina vänner t.ex. men det handlade inte om dom utan det handlade om mig. Klassiskt att säga så jag vet.. Och mår du verkligen dåligt så kanske du borde ta en paus ifrån YT och helt enkelt bara göra det du blir glad av och mår bra av just nu 🙂 Nu kanske det är svårt när du inte har ett till jobb utöver YT så du är väl nästan lite "tvungen" att fortsätta lägga ut videos även fast du inte vill eller orkar vilket jag tycker är synd :/ Så det är en ganska svår sits faktiskt. Ett tips är ju också att gå och prata med någon, folk sa det till mig men jag ville inte så jag struntade i det.. Enligt mig ska man bara göra det om det känns rätt för en själv.
  Lång text nu men hoppas du förstår vad jag menar, började faktiskt prenumerera på dig idag men tycker redan om dig väldigt mycket just för att du verkar vara en väldigt fin och ärlig person 🙂 Kram! Ps. Av vad jag sett hittills passar du väldigt bra med att göra sånahär videos där du pratar om något mer seriöst/allvarigt. Det är både intressant, lugnande och rogivande att sitta och lyssna på dig ^^

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.