HejaInternet – HUR DU GÖR SLUT MED EN KOMPIS

25,587
 

Klicka här!

Published on June 7, 2016 by

I denna video berättar jag hur du gör slut med en kompis!

Förra videon: https://youtu.be/U-0NccWfKfE

GLÖM INTE ATT GILLA & PRENUMERERA!

—————————————­———–

▲ MINA SOCIALA MEDIER ▲

▲ TWITTER: @HejaInternet
▲ INSTAGRAM: @HejaInternet
▲ SNAPCHAT: HejaInternet
▲ PERISCOPE: HejaInternet
▲ ASK.FM: HejaInternet
▲ FACEBOOK: HejaInternet
▲ BUSINESS: [email protected]

—————————————-­———–

▲ VANLIGA FRÅGOR ▲

▲ Vilken kamera filmar du med? Canon EOS 600D och Canon G7X
▲ Vilken program redigerar du dina videos med? Final Cut Pro X
▲ Hur gammal är du? Jag är född 1983
▲ Har du tips till nybörjare på Youtube? Kolla här: https://www.youtube.com/playlist?list=PLe_wmQbZRrymHy2iv63Xuzmnb_-dmxsx7
▲ Vart bort du? Västerås (men oftast på vänners soffor i Stockholm haha)
▲ Kan man skicka post till dig? Ja, adress här under!

Splay AB
HejaInternet
Malmskillnadsgatan 32
111 51 Stockholm

—————————————-­———–

▲ SPONSRADE VIDEOS ▲

Om en video är sponsrad anges det alltid i början av klippet och i beskrivningen. Dock är mina åsikter alltid mina egna, jag gör aldrig samarbeten eller rekommenderar en produkt om jag inte själv gillar den.

—————————————-­———–

▲ MUSIK & LJUDEFFEKTER ▲

Musik/ljud jag använder kommer ifrån ljudbiblioteket i Final Cut Pro X och Epidemic Sound.

—————————————-­———–

TACK FÖR ATT DU TITTADE PÅ MIN VIDEO! Är så glad för alla fina kommentarer och all pepp jag får från er varje dag! ♥

50 comments

 • Veg : D 5 years ago

  Jag har det jättejobbigt för när jag började i 6:an så fick jag en ny bästa kompis och vi sov över hos varandra nästan varje helg och va med varandra på varje rast och det var för ungefär ett år sedan men nu har jag fått reda på av min kompis att hon har skrivit skit om mig i en gruppchatt och om jag säger till henne att jag inte vill va med henne längre för att jag vet om gruppchatten så kommer min kompis som visade det för mig att få hat och jag vill verkligen inte det så jag vet inte vad jag ska göra. Snälla hjälp mig för vill inte såra min kompis.

  Reply
 • MOOOLLYS 5 years ago

  Så otroligt bra sagt! Jag har varit med om så otroligt många gånger att folk inte vill vara min vän längre. Visst, såklart det ska accepteras. Och jag vill ju inte vara vän med någon som inte vill vara vän med mig (alltså herregud vad barnsligt det låter!).
  Men det vanligaste sättet är ju att folk bara slutar höra av sig eller slutar svara när jag hör av mig till dom. Det är ALLTID så. Under hela mitt 27-åriga liv har jag varit med om att EN person faktiskt berättat orsaken, och det efter att jag i princip fått dra ut orsaken ur personen.

  Jag har själv aldrig behövt avsluta en relation med någon, för när jag lyckats skaffa en vän så har den tröttnat på mig och gör slut själv. Men kan tänka mig att det måste vara svårt att göra slut med en vän.

  Hur som, väldigt viktig video som alla borde se och ta till sig av! Kram!

  Reply
 • Tuva Bogfors 5 years ago

  Jag har ett problem, det är en tjej i min klass som jag vill göra slut med. Hon äter bara upp min energi och det gör mig sur och grinig. Det första problemet är att vi är en väldigt liten klass. Ute på landet, vi är 11 personer i hela femman, och i femman blir man ju tvungen att vara med alla så jag kan inte riktigt göra slut. Det andra problemet är att hon inte riktigt har några vänner så jag får sånna skuldkänslor när jag inte vill vara med henne, vad ska jag göra??

  Reply
 • Hannes Helling 5 years ago

  Hahahhahaha svara ja på alla

  Reply
 • Katja Salmi 5 years ago

  Tack 🙁 <3

  Reply
 • Vit Makt 5 years ago

  varför är dina glasögon så stora lmao

  Reply
 • Elllencupcake 5 years ago

  Jag hade en kompis som slog alla så vi pratade om det då ändrades hon över en natt typ men nu är hon den bästa kompisen?

  Reply
 • Elvira Jonasson 5 years ago

  Lite konstruktiv kritik som jag vill säga är att du kan tänka på att ljuset speglas i dina glasögon vilket kan bli ett litet störnings moment❤️

  Reply
 • Sinnaa 5 years ago

  Bra video Jocke ❤️ Förstör inte varför men älskar dina glasögon hahaha

  Reply
 • Ida Carlsson 5 years ago

  så bra video! denna behövde jag, tack! ❤

  Reply
 • Leja Delsson 5 years ago

  Du ba "jag vet jag ser inte ut som 32 – jag ser mycket yngre ut" men det gör du inte sorry? skulle gissat på typ 35

  Reply
 • Ana Carolina 5 years ago

  Så himla bra och viktigt ämne som du tar upp! Jag kände att jag växte ifrån en av ina bästa vänner och sa som det var, att "vi har växt ifrån varandra" Det var jättetråkigt att jag kände så men det enda rätta var att vara ärlig även om den personen kanske inte tog det så bra så tycker jag att det är viktigt att man kan gå vidare, mogna, och tids nog kunna hälsa på varandra när man ses trots att båda är medvetna om att det inte fungerar ihop. Superbra video Jocke!

  Reply
 • Maja Petersson 5 years ago

  Kan verkligen relatera till denna video, just för att jag är i den situationen just nu. Tack för att du tar upp ämnet<333

  Reply
 • Filip Grön 5 years ago

  Jättebra video Jocke! En liten fundering bara. Hur gör man om man till exempel är i ett kompisgäng och det är en person man skulle vilja göra slut med på detta sätt som är med i gänget. Hur gör man då som? Man kan ju liksom inte kicka ut folk från gänget.Har du någon fundering eller tips inom detta? 🙂

  Reply
 • The Pressure_Is_Here 5 years ago

  …..Har inga vänner.. så..

  Reply
 • Maja Gunnarsen 5 years ago

  Tack så himla mycket för att du gjorde den här videon Jocke! Jag har en vän som stämmer in på nästan allt med att jag borde göra slut med henne. Hon har rent ut sagt varit elak mot mig, slagit mig hårt "på skoj" och det har varit roligt att vara med henne då. Hon ljuger också extremt mycket. Man märker att hon ljuger och vi har pratat om det. Hon har ljugit om att hon har en häst i Hjo, hos sin pappa som inte ens bor där. Sedan när vi bestämt att jag skulle få träffa den så sa hon att den skulle avlivas. Hon har även sagt att hon varit modestjärna i Stockholm och varit med på TV ibland. När det var vår och hon skulle dit sa hon att hon sagt att hon inte ville vara med längre för att få vara med mig. Jag känner att denna videon gav mig underbara tips! Tack så extremt mycket <3

  Reply
 • bäkabertil 5 years ago

  såå bra video, tack för den!?

  Reply
 • Panda Stylech 5 years ago

  Min kompis prankade oss hela tiden och då höll vi på att göra slut men vänskapen men när vi berättade det ändrade han sig

  Reply
 • Märtha Lundholm 5 years ago

  Förr förra året efter sportlovet så slutade en vän till mig att svara på mina meddelanden. Jag var lite kär i honom och var väldigt VÄLDIGT närgången och needy. Jag skickade två långa meddelanden där jag skrev vad jag kände men fick inget svar. Jag blev inte så speciellt sårad och ledsen, mest besviken på att han inte kunde förklara eller berätta för mig varför han total-ignorerade mig. Jag vet vad det antagligen berodde på men det hade varit skönt att få höra det från honom. Jättebra video Jocke!!

  Reply
 • Annie Gustafsson 5 years ago

  Superbra video! Har själv varit i situationen och gjort slut med en kompis och det var verkligen inte roligt, fy vad jobbigt det var! Tror många går i dessa tankar med vänner, så länge man inte för något bra utbyte tror jag det är dags att släppa taget!

  Reply
 • SaraSongbird 5 years ago

  Så, så, så, så viktig och bra video!!!

  Reply
 • Sophie Janols 5 years ago

  Bästa Joakim❤️

  Reply
 • Elias Elling 5 years ago

  Behövde denhär videon, tack ?

  Reply
 • Raed Murad our lord and saviour 5 years ago

  sämsta namnet

  Reply
 • Bad Actors 5 years ago

  Väldigt bra ämne. Gillar verkligen den här videon!!! Du är en bra talare. Om man kan säga så?

  Reply
 • Baking sweden 5 years ago

  Hej! Jätte bra video, fick mig verkligen en tankeställare… Jag är en person som han ganska svårt att hitta kompisar och är den blyga typen. Jag går i 8:an och har en kompis som jag är med varje dag. Jag har alltid upplevt att hon är ganska otrevlig, kaxig osv. Men jag vet också att hon är uppväxt med att ha fått den attityden mot sig själv hemma. Så fort hon är på dåligt humör och jag kanske frågar en enkel fråga som "när slutar lektionen?" Så får jag tillbaka "det vet väl inte jag?" Eller "hur ska jag kunna veta det?!" På ett kallt sätt. Det är inte alltid, men väldigt ofta. Jag är sån som tar åt mig för minsta lilla sak, och bara en hård blick eller en kall ton mot mig kan få mig att tappa humöret och bryta ihop. Det är egentligen en lång historia om hur vi blev "kompisar" men jag har aldrig från första början velat vara kompis med henne… Eftersom jag vet hur hon är och hon är inte direkt en glädjespridare eller får mig att bli på bra humör. Hon har heller inga kompisar, bara mig

  Reply
 • Blutarch Mann 5 years ago

  Var är dagens video?

  Reply
 • Christina Richardson 5 years ago

  Kloka ord från en klok människa! Toppenbra video!

  Reply
 • Emma bliss 5 years ago

  Gick just igenom något som fick mig att tänka på dom här sakerna.. Man försöker va snäll mot alla och ta hand om folk, vill att dom ska tycka om än såklart, men ibland så ger man för mycket och får inget tillbaka. Det är så mycket bättre att välja vänner med omsorg som faktiskt är värt din vänskap. Riktigt bra sagt vilket fall. <3 tumme upp

  Reply
 • Fotograf Maria Ekblad 5 years ago

  Jag lyssnade precis på intervjun med dig i Bloggbusiness och tycker du var så himla vettig och smart. Jag tror det är skitbra att vettiga personer finns på sociala medier som detta för alla ungdomar som följer dig. Keep up the good work. 🙂

  Reply
 • PolarDoge 5 years ago

  Jag förstår inte dislikerna DU ÄR BÄST

  Reply
 • Axel Bernelind 5 years ago

  Tycker du är en jätte bra youtuber kan inte du göra en Q&A

  Reply
 • Choklad skitarn 5 years ago

  Jag har två kompisar som jag känner att det inte funkar och jag kan inte prata med dom för då säger dom bara käften, sluta bete dig som en brud men om jag skulle göra slut så har jag inga vänner kvar.

  Reply
 • hajen15 5 years ago

  Har jag missat något eller? För det har inte kommit någon video på 2 veckor

  Reply
 • Olivia Martinez Lundh 5 years ago

  DET VAR TISDAG IGÅR! Varför kom ingen video?!

  Reply
 • Awet Tv 5 years ago

  Hej jag är ny här på Youtube och det skulle vara roligt och ni gick in och prenumerera och gillade. Kommer att pranka mina vänner och andra och kommer kanske Vlogga men ni kommer att få bestämma vad jag ska göra. Känn dig som hemma i min kanal.

  Reply
 • LoL JOP 5 years ago

  Asså du är bäst Jocke ???

  Reply
 • Hanna Andersson 5 years ago

  Jag tycker denna videon var toppen! Du verkar vara en så genuint bra och fin människa och jag hade gärna velat vara din vän! <3

  Reply
 • Miss Berg 5 years ago

  JAG SÅG DIG PÅ CITY FESTIVALEN IDAG (okej orkar inte med caps lock)! Du gick över stora gatan påväg mot punkt tror jag! Blå jacka och solglasögon! Men vågade inte gå fram ? Men eftersom att jag också bor i Västerås tror jag att jag kommer se dig någon gång igen❤️

  Reply
 • Jennifer Sundström 5 years ago

  Heeej Jocke, vart är du? we be missin u alot boy!

  Reply
 • William Flykt 5 years ago

  såg dig på dit jobb men jag ville inte ta en bild för jag vill inte störa dig men det var nog den ända gången jag kommer träffa/se dig

  Reply
 • LoafMo 5 years ago

  Sån jäkla bra video! Jag har en kompis som jag avskyr. Alla grejerna du sa som t.ex att jag stör mig på honom stämmer. Men hur ska jag "göra slut". Jag har bara ignorerat honom så han har känt sig utanför, det var så jag fick slippa honom. Men jag vet att det inte är rätt.

  Reply
 • Ida och Jerry 5 years ago

  Heeeeeej 🙂 älskar dina videos. Jag har en kanal med min pojkvän kolla gärna in våra videos, vi ska till karibien i 2 veckor och vlogga varje dag har massa saker planerat inför den resan. Vore så roligt om du ville kolla in vår kanal och prenumerera! 🙂 Kram!!!

  Reply
 • Fanny Andersson 5 years ago

  Varför kommer de inga vidios?

  Reply
 • Alma Sundin 5 years ago

  Har du slutat med youtube

  Reply
 • Blutarch Mann 5 years ago

  Dog du eller?

  Reply
 • Noah Zeba 5 years ago

  tack så mycket du är en intiligent pärson och det ska du vetta

  Reply
 • Awesomenezzez 5 years ago

  Om man är kompisar och ändå naturligt glider ifrån varandra ska man INTE "göra slut". Lifehack

  Reply
 • Robin Eriksen 5 years ago

  min kompis är jävligt störande han har adhd och bor granne med mig

  nästan varje dag kommer gan utanförin dör och knackar på men jag vill inte öppna

  Och han tror att jag tycker att han är min besta vän

  tipsen fungerade inte för mig,vad ska jag göra

  Reply
 • Ariba Lunita 5 years ago

  det håret som du hadde Ivan var mycket snyggare för att du såg yngre BTW DINA VIDEOS ÄR BÄST❤❤❤

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.