HejaInternet – RAMLADE I DIREKTSÄNDNING ✌

16,307
 

Klicka här!

Published on November 17, 2015 by

Idag berättar jag om när jag nästan ramlade i direktsändning och om andra tillfällen när jag varit klumpig…

▲FÖRRA VIDEON▲

▲PRENUMERERA▲
http://bit.ly/HejaInternet

▲FÖLJ MIG▲
TWITTER: http://www.twitter.com/HejaInternet
INSTAGRAM: http://www.instagram.com/HejaInternet
FACEBOOK: http://www.facebook.com/HejaInternet
SNAPCHAT: HejaInternet

50 comments

 • Flygt 5 years ago

  förra veckan så skulle jag låna lärarens stol och hon är rätt så stor och hon har inte ramlat av den. Och så när jag satte jag mig på den så skulle såklart ena benet ramla av och så ramla jag och skadade svanskotan och att hela klassen såg det gjorde det inte bättre.

  Reply
 • Frida Olsson 5 years ago

  Somna på en resturang och ramla rakt ner i min glass

  Reply
 • Elenorice Carstens 5 years ago

  sommarlovet 2014 cyklade jag och skar upp halva jumsken ??

  Reply
 • Martina Wing 5 years ago

  Detta hände i Måndags.. Jag är en sån som verkligen ramlat ner rakt på marken HELA tiden (in public också) & så var jag & mina kompisar påväg till våran träning, så fanns det massa stora rötter som stack upp igenom marken.. Jag snubblar först lite & sen springer jag i full fart fram & försöker rädda mig själv & tror verkligen att jag ska klara det! Men det gör jag it så jag ramlat RAKT ner på marken & typ faceplantar (stav) & ramlat rakt på magen! & så var det en man som gick bakom & började as garva! Även om jag skämmer ut mig själv så bryr jag mig it för jag tkr bara det är kul? Men ändå lite pinsamt men mest kul!!?

  Reply
 • Martina Wing 5 years ago

  Ramlar*

  Reply
 • Kasper Stenbom 5 years ago

  Står du upp när du gör dina videor? 😀

  Reply
 • Matilda Wilkman 5 years ago

  Kan inte du göra en serie på youtube där du läser upp pinsamma händelser som dina tittare har varit med om skulle vara jätte roligt att titta på☺️

  Reply
 • McFoxyGamer 5 years ago

  Jag vill inte vara dum men….. Jag tror inte att vi kommer nå 2000 tumme up ☹️för Att typ 2000 har redan set på videon och det är typ bara 300 som har gillat ?? fast annars var det än jätte bra och rolig video ??????

  Reply
 • sandramaija 5 years ago

  Mitt pinsammaste minne måste vara när jag på en möhippa/svensexa satte mig på grillen i tron om att det var en stol (kollade inte så noga) och ja, den var igång.

  Reply
 • Ellinor Mohlin 5 years ago

  Jag är en expert på att va klumpig/klantig..

  Reply
 • Ewelina Hammar 5 years ago

  jag är alltid klumpig! men det här var med mig o min kompis. hon såg killen hon gillade och gick in i papperskorgen och då flyttade den sig till mig så jag snubblar på den och skriker och sen skrattar jag. o killen jag gillade var där oxå?.
  och en annan gång var jag o min kompis på g ner från övervåningen och han killen jag gillade var på g upp. och vi krockade nästan och jag skrek alvarligt talat SKREK! "OH SHIT!" och sen sa jag det var en människa och han ba kollade chokat och förvirrat på mig o typ gav mig blicken som va typ "wuuut The f*ck" så han stod där i 30 sekunder o fortsatte gå och sen kollade han bak fortfarande lika förvirrat o chokat på mig! akward af!??

  Reply
 • Sharissa Angulo Garces 5 years ago

  haha asså det, var, inget jag skulle gö ett trick på min skateboard på skate lektionen och alla skulle titta och jag feila (stav) som in I helvete hela min armbåge, vart svart haha

  Reply
 • Livet som kusiner 5 years ago

  Jag är världens klumpigaste människa och för ett tag sen när jag skulle hem till en kompis skulle vi gå igenom garaget för att komma in och då fastnar min väska i en cykel och jag välter alla cyklarna sen kommer hennes mamma körandes i bilen in i garaget och kör på en av cyklarna och det var mitt fel.

  Reply
 • Louise Göransson 5 years ago

  Hmm, händer ju klumpiga saker hela tiden känns det som… Som jag dock förtränger haha! Men förra veckan, så regnade och var blött ute. Jag hade på mig gymnastikskor och när jag skulle in till tunnelbanan och åka ner för en rulltrappa så halkar jag såklart på metallen som är innan rulltrappan. I och med att skorna var blöta. Jag har hörlurar på mig och är inne i min bubbla och så halkar jag till, men räddar det ganska snyggt… Men reaktionerna runt om var ju så pinsamt tycker jag. De reagerade så starkt… Men snabbt får man försöka resa sig igen trots att det gjorde ont haha! Svårt att förklara i text!! ??

  Reply
 • PojkenDrommer 5 years ago

  Haha även fast jag blev lämnad kvar i gamla stan så var det helt värt att se dig fastna med armen! HAHAHA <3

  Reply
 • Zarrow 5 years ago

  Jag skulle gå up i från en trappa men det går två bakom mig men så ska man ramla och stöta en som gå bakom mig , och det blev riktigt pinsamt men vi klarade up 🙂

  Reply
 • Zarrow 5 years ago

  Söta till en*

  Reply
 • Qelicia 5 years ago

  Älskar dina videos såååå mycket!!!

  Reply
 • UsagiWhiteNight 5 years ago

  Jag slår ALLTID i tårna i alla hörn och kanter som finns i vårt hus och de gör så jävla ont!

  Reply
 • Elsa Gustafsson 5 years ago

  oj ja hände faktiskt en sjukt klumpig sak idag. jag har börjat på högstadiet nu efter sommaren på en helt ny skola. så ska jag ta mat (vilket för övrigt är korv med mos) och så går jag mot senapen och ställer upp min tallrik på mjölkmaskinen medan jag tar senap. då ramlar såklart min tallrik ner och korven o moset splachar ut på golvet och bakom mig står åttor och skrattar åt mig. i det tillfället vill man bara dö, vad ska man göra lixom, jag bestämde mig iaf för att skita i att plocka upp o köpa mig en toast i cafeet när jag då ska gå in på cafeet så får jag it upp dörren o står o rycker i den i säkert en minut till det att det kommer 2 nior och trycker på knappen så dörren åker upp. näe har helt enkelt it vart den bästa dagen idag❤?

  Reply
 • Linnea Boström 5 years ago

  Asså inte så pinsamt men är så himla klumpiga har blåmärken hela tiden över allt men vet inte vart de kommer ifrån…?

  Reply
 • Tahdige Iraniii 5 years ago

  En pinsam sak som hände mig var för bara en vecka sen. Jag och min kompis hade precis tagit vår mat från matsalen (i skolan haha) så men min kompis gick o satte sig på sin plats, o jag tänkte gå o hämta ett glas vatten, sen så går jag till vårt bord och precis bredvid min plats så bara gled glaset med vatten i, ur min hand och spräcks på golvet. Och ALLA killarna (14 st) i min ställde sig upp och börjar applodera.sen så kommer kocken och ger mig en sopborste för att få bort allt glas så när jag gjort det så kommer han och typ börjar torka osv där glaset föll ner, så alla stolar var tvungna att flyttas så han kunde torkas upp, så dom som satt vid värt bord fick gå och sätta sig någon annanstans?

  Reply
 • Alma ! 5 years ago

  Jag är typ alltid pinsam! Jag gör sånt här varje dag!

  Reply
 • Linnea Boström 5 years ago

  En annan är att vi hade hemkunskap och vi skulle göra gröt. Jag var ensam och alla andra var två och två (vi är 13 st). Första gröt "satsen" jag gjorde blev till typ gelé nästan? och alla kom och kolla på den… Skämdes typ ihjäl… Då gjorde jag en ny, jag råkade ta i för mycket salt så hela gröten smakade salt… Och så brände jag grytan så jag fick stå 20 minuter efter lektionen och göra den ren…? Detta var typ första veckan och det pratas fortfarande om det…? (har börjat i en ny klass nu i 6:an)

  Reply
 • Alma ! 5 years ago

  Omg jag har gjort typ exakt samma sak, lyckades hälla filmjölk i mitt te!

  Reply
 • jenny nyberg 5 years ago

  Jag går restaurang på gymnasiet och hade lektion i servering. Jag skulle ställa mig upp och plocka bort tallriken till killen jag satt mittemot gör att öva hur man ska höra sen för riktiga gäster, men jag kom inte så långt för jag fastnade i mitt stolsben och ramlade framlänges och försvann ner på golvet mellan bordet och fönstret så hela bordet flyttade sig ?

  Reply
 • Edvano 5 years ago

  En gång skulle jag lyssna på musik på en lektion och glömmer att sätta i hörlurarna… så jag sitter och spelar hög musik i klassrummet och alla skrattar!!!

  Reply
 • Maria Aaltonen 5 years ago

  Jag råkade få min mammas bh in i min skoltaxi med ungar i och alla såg typ… Vill du ha noggrannare förklarat?

  Reply
 • Märtha Lundholm 5 years ago

  En gång när jag skulle kliva av tåget där jag bor så stod det några från min gamla skola där några av de lite populärare och så klart så skulle jag då snava och höll på att ramla! Det värsta var att jag gjorde så stor grej av det mer än vad det var typ: OH JÄVLAR nära ögat!! Men det hände bara en gång och det var när de stod där….

  Reply
 • Nova Ekberg 5 years ago

  Gör en del 2❤️?

  Reply
 • Elin Walther 5 years ago

  Jag har ramlat från en buss förr (inför folk) ?

  Reply
 • Yohanna 5 years ago

  Har hänt mig så många gånger att jag trodde att jag pratade med min syster så var det någon annan?

  Reply
 • Tindra Strandberg 5 years ago

  De pinsammaste som har hänt mig va att jag va på en middag och så drack jag läsk. Precis efter så rapar jag en stor lång rap och ALLA stirrade på mig och jag skämdes i hela 5 dagar efter händelsen???

  Reply
 • Maja Westin 5 years ago

  Såklart vi kan få 2000 tusen??upp

  Reply
 • Axel 5 years ago

  När jag skulle springa till bussen så stängdes en av dörrarna, den jag skulle in i, men en annan dörr var öppen så jag rusade till dörren och ramlar in genom dörren och alla på hållplatsen applåderar. (Alla går på min skola)

  Reply
 • Ella Hedström 5 years ago

  PINSAMT!!

  En gång när jag skulle åka tunnelbanan med min kompis hände en fett pinsam sak. Vi skulle av vid brommaplan med vi steg ut en stasion för tidigt ( det var as mörkt så vi såg inget) , min kompis skrek -KOM DET ÄR FEL PERRÅNG!!! Men jag stog lungt kvar på stasionen och var tvär säker på att det var brommaplan. min kompis OCH en annan kvinna försökte övertala mig om att det INTE var brommaplan Så länge dörrarna var öppna, sen började dörrarna stängas och min kompis drog (bokstavligt talat DROG) in mig på tåget och så börjar tåget rulla, sen hör vi – Nästa, Brommaplan. Min kompis började slå mig och sa – AAA JAG SA JU DET!!!!! sen skrattade vi bara åt det HAHA

  Reply
 • ev 5 years ago

  Hahaha händer mig så ofta med valios laktosfria youghurt och mjölk

  Reply
 • Tindra Sjögren 5 years ago

  Jag såg min crusch & ville såklart imponera lite & se till att han såg mig. Men såklart eftersom att jag e så klumpig så ramlar jag. Man kan säga att han såg mig..?

  Reply
 • E 5 years ago

  Hur gammal är du? 🙂

  Reply
 • Malin Abrahamsen 5 years ago

  Jag är väldigt klantig så hälften kommer jag inte ens ihåg. Men något jag minns väl är när jag gick i 4an och går och pratar med mina kompisar, vi är ute på skolgården. De går lite bakom mig så jag vänder mig lite om för att fortsätta prata och sen vänder jag mig framåt igen för jag är påväg att snubbla, då går jag rakt in i en stolpe och får en mindre hjärnskakning. 10 minuter innan ett geografiprov. Toppen! (Y)

  Reply
 • Maja L 5 years ago

  Fler sånna här videos???????❤️

  Reply
 • Nathaliieeey 5 years ago

  Hahah åh tänker på när min kompis och jag skulle dricka te och hon häller fil i sitt te ?

  Reply
 • Familjen Järestedt 5 years ago

  Såå roligt med mjölken, hahaha 😀
  Men inte låsa in dig i lägenheten nu när du börjat ditt "nya" liv <3

  Reply
 • Emma Österberg 5 years ago

  Alltså är allmänt småklumpig hela tiden.. Men en sak som hände för några år sedan, kanske inte klumpighet men rolig är den iaf. Står på en lång buss med dragspel i mitten och pratar med mina kompisar, står bakåtvänd och helt plötsligt tvärnitar bussen och jag flyger fram till där barnvagnarna brukar stå och sen har jag 20ansikten runtom mig.. Men det är klart att jag varit kantig, brytit 4 saker (och bröt alla innan jag var 11år).. så är väl rätt klantig..

  (btw så gjorde jag om min kompis samma sak när tåget kom så sprang vi och jag hinner in men inte hon, såklart så går jag av vid nästa station och väntar på henne) 🙂

  Reply
 • Emilia Gottfridsson 5 years ago

  Lyckades snubbla på något skumt sätt på idrotten och gjorde en faceplant (tror det stavas så) och såklart såg alla det..

  Reply
 • LuffarÄngeln 5 years ago

  Jag kom ihåg när jag var yngre så gick jag och en kompis och vi pratade om folk som vi är k ra i. Såg jag en jag var kär i (är kär personen nu också) så gick jag in i en stolpe och fick blåmärke i ansiktet. för jag kollade på han.

  Reply
 • Irma Brohagen 5 years ago

  En gång hade jag varit hemma hos min kompis och gjort en film. Jag skulle spela mario och hade därför målat en jätte stor mustasch i ansiktet. Jag hade den där så länge att när jag skulle gå hem inte tänkte på att den var där längre. Jag skulle ta bussen hem och fick ett jätte stort leende Sv busschauffören, men tänkte bara att han var väldigt trevlig. När jag väl satt på bussen såg jag att många stirrade på mig men jag fattade inte varför… När jag väl kommit till bussterminalen mitt i centrum, gick jag av och satte mig för att vänta på nästa buss. Då kom tre äldre tjejer fram till mig och sa att jag hade en snygg mustasch. Det var tjaa… ganska pinsamt ?

  Reply
 • Johannes Pettersson 5 years ago

  Märkte du inte när du hällde filen att de va fil? ?

  Reply
 • Victoria Sundberg 4 years ago

  Du fick bara 1000

  Reply
 • yopedopes 4 years ago

  En klumpig grej som hänt mig är när jag var liten och försökte va cool för alla och går fram till en tjej och slår lilltån i bordet framför aj som fan säger jag bara och pinsamt och klumpigt var det! ??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.