HejaInternet – SLUTA RÖKA – Första veckan

3,892
 

Klicka här!

Published on May 15, 2017 by

Det har nu gått en vecka sedan jag bestämde mig för att sluta röka och i den här videon får ni en uppdatering om hur det har gått. Tusen tack för all pepp ni gav mig på förra videon!

Förra videon: https://youtu.be/OKFaIs-eAhE

GLÖM INTE ATT GILLA & PRENUMERERA!

—————————————­———–

▲ MINA SOCIALA MEDIER ▲

▲ TWITTER: @HejaInternet
▲ INSTAGRAM: @HejaInternet
▲ SNAPCHAT: HejaInternet
▲ PERISCOPE: HejaInternet
▲ ASK.FM: HejaInternet
▲ FACEBOOK: HejaInternet
▲ BUSINESS: [email protected]

—————————————-­———–

▲ VANLIGA FRÅGOR ▲

▲ Vilken kamera filmar du med? Canon EOS 600D och Canon G7X
▲ Vilken program redigerar du dina videos med? Final Cut Pro X
▲ Hur gammal är du? Jag är född 1983
▲ Har du tips till nybörjare på Youtube? Kolla här: https://www.youtube.com/playlist?list=PLe_wmQbZRrymHy2iv63Xuzmnb_-dmxsx7
▲ Vart bort du? Västerås (men oftast på vänners soffor i Stockholm haha)
▲ Kan man skicka post till dig? Ja, adress här under!

United Screens
HejaInternet
Kammakargatan 23
111 60 Stockholm

—————————————-­———–

▲ SPONSRADE VIDEOS ▲

Om en video är sponsrad anges det alltid i början av klippet och i beskrivningen. Dock är mina åsikter alltid mina egna, jag gör aldrig samarbeten eller rekommenderar en produkt om jag inte själv gillar den.

—————————————-­———–

▲ MUSIK & LJUDEFFEKTER ▲

Musik/ljud jag använder kommer ifrån ljudbiblioteket i Final Cut Pro X och Epidemic Sound.

—————————————-­———–

TACK FÖR ATT DU TITTADE PÅ MIN VIDEO! Är så glad för alla fina kommentarer och all pepp jag får från er varje dag! ♥

24 comments

 • Chomp142 4 years ago

  1

  Reply
 • ida Eriksson 4 years ago

  tidig 🙂

  Reply
 • ida Eriksson 4 years ago

  KÄMPA JOCKE HEJAINTERNETT

  Reply
 • Dragon Gamer 4 years ago

  jag tror på dig!!!

  Reply
 • Arisu S 4 years ago

  du kommer klara det Jocke! Du kan! det är mänskligt att det hände trots att du verkar vara motiverad. inget att beat yourself up av liksom! Vi tror på dig allihop och bra att du sysselsätter dig. Du och Thomas kanske borde teama och stötta varandra 🙂 kram

  Reply
 • Amalia Eldståhl 4 years ago

  Du är så himla bra jocke! <3
  röker själv och blir så taggad på att sluta när jag ser "Sluta röka" -videos!! 😀

  Kämpa <3

  Reply
 • Lilly Tholin 4 years ago

  Du har viljan att sluta röka och då kommer du klara det. Jag tror på dig ☺

  Reply
 • Ludwig Sjö 4 years ago

  Komigen nu! Du kommer att klara det?? Jag tror på dig☺️

  Reply
 • josefine popovska 4 years ago

  Du klarar det! ??

  Reply
 • Bianca Stromberg 4 years ago

  Kom igen Jocke, du klarar det <3

  Reply
 • rut anesten möttus 4 years ago

  Jag är faktiskt jättebesviken. Känns som att du inte alls tar detta på allvar. Gör det helhjärtat eller gör det inte alls. Så onödigt att festa om du redan innan kunnat ana att du kommer att bli röksugen när du fått i dig alkohol. Hur svårt kan det vara att hålla sig undan festandet i två-tre veckor? Tycker du borde tänka till en extra gång innan du gör sådant, du är ändå vuxen och kan fatta vettiga beslut. Visa det.

  Reply
 • Elza Rydell 4 years ago

  ????❤️

  Reply
 • Pixel Mc 4 years ago

  DU KLARAR DEEET!

  Reply
 • Sara Gyllhag 4 years ago

  Du är jätteduktig Jocke, du kommer att klara det, jag tror på dig. lysm, du är bäst<3

  Reply
 • FAILS OF SWEDEN 4 years ago

  Du klarar detta!! Kung är du,kämpa på!!

  Reply
 • Ost2214 4 years ago

  hahahaha fyfan va dålig

  Reply
 • Elstar 22 4 years ago

  Sluta röka börja kröka. Skoja ,det rimmar

  Reply
 • Potter Puth 4 years ago

  Ja vet att du kommer klara det! Du klarar vad som helst????

  Reply
 • Emelie Stenberg 4 years ago

  Kämpa på!

  Reply
 • Elin Fridström 4 years ago

  Du är riktigt duktig!

  Reply
 • Natalie utan H 4 years ago

  Är inte besviken på dig, det är inte lätt att sluta direkt med något man har varit beroende i åratal så det är klart man får återfall det har jag också fått. men tycker du är duktig som har klarat dig rätt bra. Det kommer ta tid innan man blir av med suget/beroendet, men det är babysteps man får ta. att minska med rökningen är inte ett alternativ heller för det gör inte bättre för har själv provat. Men fortsätt kämpa =) det ÄR jobbigt I know, men tänk bara att det är inte cigaretterna som är din boss utan det är du som ska gå över cigaretternas nivå att det är DU som bestämmer över din hälsa och att ciggen har ingen makt över dig. Du KAN krossa detta, kämpa på bara, som sagt det tar tid att bearbeta sånt här men bara man får stöd och tror på sig själv och fortsätter säga "Jag KLARAR detta, jag KAN detta och jag VILL detta" liksom peppa dig själv också så får du extra kraften att avstå och få motivationen att bekämpa mot det som bara förstör <3 Hejja hejja :D!!

  Reply
 • Olivia Lindqvist 4 years ago

  tycker det är bra att du kan berätta att du gör misstag, vi alla är mänskliga. det här kommer ta tid med du kommer fixa det! jag tror på dig!!

  Reply
 • SanZamy96 4 years ago

  Det är såklart inte bra att man får återfall, men det får man oftast! Men nu är det bara att resa sig upp pch kämpa dubbelt så hårt! Jag slutade i augusti förra året men sa att jag fortfarande feströkte. Så gjorde jag ända fram till december då en ny kollega fick mig att röka med henne, sen rökte jag som fan på nyår. Sen dess har jag inte tagit ett enda bloss, och nu har min sambo också slutat, och vi mår så bra <3 det är så värt det Jocke! Kom igen nu!!! 😀

  Reply
 • Sofie Medin 4 years ago

  du kan klara detta och du kommer göra det!
  Du är bara människa och vem som helst kan få återfall för vad som helst.
  Men det är bara att ge sig fan på att man ska sluta och verkligen stå emot suget!
  You can do this!❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.