HELEN TORSGÅRDEN – Är något fel på henne? Min största rädsla! | GRAVID V 39

76,941
 

Klicka här!

Published on August 1, 2017 by

♥ Hej på er!
Så länge sen det var som jag bara satt ner och pratade med er, det fick lov att bli så denna gången. Min gravid hjärna kan ibland inte tänka så långt framåt haha men med listor brukar de gå bättre haha.

Böckerna i videon är ifrån: lilla-hjartat.nu
Carpe that fucking diem: http://bit.ly/2tVmupT
Lilla hjärtat – Första boken om dig: http://bit.ly/2f5oj0F

Bilderna framkallade jag med framkalla appen: http://bit.ly/2iefBfU

Skulle ni vilja se mer när jag fyller i dessa böckerna? Säg till! 🙂
Hoppas att ni gillade videon!

Tack för att ni tittade!

♥ Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Instagram: helentorsgarden
Snapchat: hiilent
Mejl: [email protected]
Webbshop: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Kamera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Ljussättning: Dagsljus och/eller softbox
Redigeringsprogram: Cyberlink powerdirector 13
Musiken: http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Anna Hanna 3 years ago

  Du är däst ❤️❤️❤️?

  Reply
 • matilda wass 3 years ago

  Om du har massa gammalt smink kan du då göra en giwey av det:) Love you?❤️❤️

  Reply
 • Angemangelange 3 years ago

  Serien kan heta "selmas och mammas liv" bara ett förslag

  Reply
 • Emma Vestergaard 3 years ago

  Ett tips från mig till dig (för att lindra stress och ångest) skippa dessa punkter på listan: panta, baka, städa städskåpet, sätta upp lampa (att installera belysning kan du göra med en bäbis). Resten lät viktigt (enligt mig själv alltså) men dessa punkter kan du överleva utan att göra. Ha gott samvete, ta det lugnt och andas! <3 Du behöver inte ha kontroll på allt, det kommer bli bra ändå, du är omgiven av människor som bryr sig om dig och som hjälper dig! Jag vet att den här kommentaren kan låta nedvärderande, att jag säger hur du ska göra när vi inte känner varandra och som att du inte "skulle veta bäst själv" – det gör du. Men jag känner igen mig själv i det där och jag tror jag hade behövt höra ibland från någon annan att "just den delen är inte så viktig att ta tag i" <3 Hoppas du mår bra! och att förlossningen går bra! Såg klippet på snapchat förut och fnissade för mig själv xD såg ut som en liten ailen <3 haha!

  Reply
 • Maya Spangenberg 3 years ago

  Vad ska ni göra med låset om det blir en kille??❤️❤️❤️

  Reply
 • Moa Wännström 3 years ago

  Jag skulle bli en kille så min mamma fixade ✌kill✌ saker men när jag kom ut så blev jag en tjej ??

  Reply
 • Emma Mellblom HA16 3 years ago

  serien kan heta mamma vecka för vecka

  Reply
 • Stina Klinga 3 years ago

  Det kan heta"mamma vecka…" eller "Selma vecka…."❤️

  Reply
 • Cornelia Baldervin 3 years ago

  Vill typ också bli mamma och vara gravid och förbereda osv haha så mysigt<33

  Reply
 • Viveca Björniden 3 years ago

  Kära Helen! Du är så mogen och klok. Du gör som kvinnor har gjort i alla tider- du boar in dig, skapar ett rede för dig och dig och ditt barn ( och Oscar förstås). Vid förlossningen: ta inte ut all smärta i förväg, ta en värk i taget och koncentrera dig på den. Tacka din kropp för att den gör sitt jobb. Kämpa inte emot. Var inte rädd, det är inte farligt! Och du, kanske du kan ta emot ditt barn själv när det är på väg ut. Häftigaste känslan i världen! Behåll kontrollen och Lycka Till!!!

  Reply
 • Elina Svensson 3 years ago

  gud va skönt att bara lyssna på dig när du pratar

  Reply
 • Vilma Westrin 3 years ago

  Du är bäst Helen lycka till på förlossningen 😉

  Reply
 • Carin Blomberg 3 years ago

  Min syster kom 2-3 månad för tidigt och jag kom 2-3 veckor för sent

  Reply
 • Emma Rosenqvist 3 years ago

  Haha ååh, mina anklar/fötter såg ut sådär efter en lång flygresa hem från New York ?! Lycka till dem resterande dagarna i graviditeten ? ska bli så spännande att följa er när Selma kommit ???

  Reply
 • Moa Adolfsson 3 years ago

  Du borde nog inte vara orolig för att något kommer vara fel med henne! När min gudsons mamma bar gravid med honom så spydde hon 1 gång för att hon hade typ ätit någon gammal röra eller något, och hon mådde toppen! Och bäbisen mår hur bra som helst! Han var 48cm när han kom ut och vägde 4253gram alltså en lite kort och rund bäbis❤️ men självklart jag är ju inte proffs eller vuxen nu, men jag har pratat med mamma efter min lillebror föddes 5 veckor för tidigt!

  Reply
 • Nathalyy 3 years ago

  Tycker den serien borde heter typ "mitt liv som mamma" ?? eller "mitt vardagsliv som förälder" eller liknande??

  Reply
 • Meja Froesslund 3 years ago

  Dom säger ju att när det är dags att föda så kommer allt naturligt, du kommer veta vad du ska göra!❤️ låter ju konstigt men det kommer gå bra!✨

  Reply
 • Susanne Sandbuløkken 3 years ago

  Ettersom du har operert for celleforandringer, er det ikke en risk å føde for tidlig? Jeg er også operert og legen sa ca 17% føder for tidlig om jeg ikke husker feil. Håper alt går bra med dere og st du får en bra fødsel?❤️❤️ ilu

  Reply
 • Hanna Whydoyouwanttoknow 3 years ago

  Helen, har du reumatism i släkten? Då kan man vara stel, svullen osv ifall man drabbats av det. Bara en tanke 🙂

  Reply
 • Rawaan Sadoun 3 years ago

  Jaha?

  Reply
 • Ruggie Queen 3 years ago

  Det ser helt bra ut Helen du behöver verkligen inte va orolig❤️❤️

  Reply
 • jojos YT 3 years ago

  Helen skulle inte du kunna starta en podd?❤️ skulle vara super mysigt?❤️ly❤️

  Reply
 • Nellie Bergquist 3 years ago

  Ja, snälla fortsätt att filma när du fyller i boken:)

  Reply
 • Ninja Balaj 3 years ago

  Jag har 3 barn och man tänker alltid att det ska hända något med barnet som kommer. Det tänker man speciellt när första barnet ska komma, men även med dom andra barnen. Super vanligt. Oroa dig inte, allt kommer bli bra. Så mysigt att följa dig och ditt liv ❤

  Reply
 • Line Jansson 3 years ago

  Inte långt kvar nu

  Reply
 • Amanda Gustavsson 3 years ago

  Hej Helen! Kom ihåg att du har nämnt att du inte vet hur du ska hinna med youtube efter bebben har fötts, jag följer en mamma-youtuber ifrån USA (Brittanilouisetaylor) som har en veckovlogg som kommer upp en gång i veckan och är cirka åtta minuter lång. Typ som veckans höjdpunkter. Tänkte att det kanske skulle vara något för dig sen efter bebben har kommit och inte har lika mycket tid, men vill lägga upp någon video då och då 🙂

  Reply
 • Jessica Axelsson 3 years ago

  Med våra två första tog vi inte reda på könet.dom blev pojkar båda två. Enda kravet jag hade på att bli gravid 3:e gången va att kolla könet. På UL sa dom att det blir en pojke.. men vi var tvungna att göra fostervattenprov pga avikelser på ul. De ringde dagen efter och sa då att det va bra med barnet och frågade om vi ville veta kön. Å det ville jag ju gärna och där kom chocken vi hade tillverkat en flicka .. haha.. kan säga att jag va glad. Så nu e jag klar med barnafödandet. Nu e dom snart 8 6 å 3. Jag själv e 29 och e glad att jag startade tidigt så e det överstökat?men man har mycket tankar när ma är gravid å när du väl e mamma har du ännu fler tankar. Ni kommer bli bästa föräldrarna du och oskar❤

  Reply
 • Vendela Sandberg 3 years ago

  Ett tips är att nästa serie kan heta "selma vecka…1..2..2..4…."

  Reply
 • Jannicke Skytén 3 years ago

  Sitter och kollar på din video när min sambo plötsligt säger från andra rummet "ska hon föda snart? Vad snabbt det har gått" ? måste tilläggas att han aldrig har sett någon av dina videos, men han har tydligen snappat upp mycket när jag har kollat 😀

  Reply
 • Emilia Skoglund 3 years ago

  “Selmas Liv“ hade varit ett bra namn, eller kanske “Livet som Selma“ Eller “Livet med Selma“

  Reply
 • Anna Grenemark 3 years ago

  De var samma för mej mådde jätte bra under graviditeten och de behöver inte betyda att nåt är fel . Kram❤️

  Reply
 • Fabulous Unicorn 3 years ago

  Du glömde ju skriva i "klippa gräset" när du fyllde i under hur ni förbereder er för henne ????

  Reply
 • Bella Yaas 3 years ago

  Serien kan ju heta typ "Serien om …" alltså hennes namn så om det blir Selma = "Serien om Selma"

  Reply
 • Leonora Östlund 3 years ago

  Jag var också beräknad den trettonde men jag kom den trettionde, hoppas att lilla Selma också kommer då❤️

  Reply
 • Hansie 3 years ago

  Wtf dina ögon ser så lila ut..

  Reply
 • Du vet slime 3 years ago

  hej helen tycker att din kanal är BÄST har inte missat nån video! 🙂 här är lite tips på vad din serie kan heta:1 jag som mamma 2 Selmas resa 3 Selmas barndom 4 ly

  Reply
 • Miranda Falk 3 years ago

  Det är så mysigt att ligga och titta på dig!! Jag blir så lugn typ ? Sluta aldrig med de du gör!! Älskar dig ❣️❣️

  Reply
 • Saranda Gashi 3 years ago

  Serien kan heta livet med barn

  Reply
 • Myra Quitstitch 3 years ago

  Jag var beräknad den 19 juni och kom den 20 juni (jag va en HALVTIMME SEN) (jag föddes halv ett på natten)??

  Reply
 • Caroline Örtholm 3 years ago

  "Mamma vecka för vecka" eller "Selma vecka för vecka" (om hon får det namnet) tycker jag

  Reply
 • Taira Abrahamsson 3 years ago

  På morgonen är kroppen trött då brukar man inte kunna spänna händerna och har ingen kraft, helt normalt var lugn❤️

  Reply
 • ItsJustStrawberry MSP 3 years ago

  Döp nya serien till "hennes namn" vecka … 🙂

  Reply
 • Sarah Johansson 3 years ago

  Jag var 4månader för tidig så blev ju kuvös givetvis och behöll ingen mat på första taget innan de konstaterades att jag hade matallergi. Men sen vände de o sen har jag växt o knakat som bara den.

  Reply
 • Sarah Johansson 3 years ago

  Jag kräktés på tiede vulkanen och palma vulkanen och de är för att man är så högt upp över havs ytan och väderskiftningarna och kurvorna så det är helt normalt.

  Reply
 • Marie Karlsson 3 years ago

  Jag mådde också bra hela graviditeten o höll igång.Förlossningen gick bra o snabbt o min grabb var frisk.Tycker inte du ska vara orolig för att nåt skulle vara fel <3

  Reply
 • Julia Ramberg 3 years ago

  När min mamma va gravid med min storasyster så sa alla läkarna att de va en kille, dom bestämde namnet Odin och när hon föddes så blev de en tjej med namnet Frida ?❤️

  Reply
 • Hannah henriksson 3 years ago

  Livet efter graviditeten 🙂 (?)

  Reply
 • Elana Watheq Abed Al-Salihi 3 years ago

  Lika om du hoppas att Helens bebis ska komma ut som frisk tjej c; ❤️

  Reply
 • Maria Gustafsson 3 years ago

  Vad du än gör för vlogg Helen så blir dom så himla bra ❤⚘

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.