HELEN TORSGÅRDEN – Den hemska nyheten..

391,372
 

Klicka här!

Published on January 4, 2017 by

Kolla gärna på hela videon för att inte missa något, har ni frågor så hittar ni nog svaret i videon om ni har lite tålamod. Tack för att ni tittade och tack för all stöttning vi fått på instagram m,m.. även fast ni inte alls visste vad det handlade om.

Jag ville ta det i en video för att den inte skulle bli några spekulationer och frågor. Nu vet ni allt.

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • HELEN TORSGÅRDEN 4 years ago

  Fina ni ❤ Tack för all stöttning!

  Reply
 • Queen A 3 years ago

  Älskar dig

  Reply
 • Okeeyo 3 years ago

  ååååå jag förstår att du är ledsen stakars dig 🙁 man såg att du älskade han det gorde vi alla

  Reply
 • Linneabell 3 years ago

  Ingmar var så söt och älskade honom❤

  Reply
 • Mollie nilsson 3 years ago

  Jag höller tummarna ??

  Reply
 • Gustav Weden 3 years ago

  Kommer sakna ingmar❤️?

  Reply
 • Alva Krooks 3 years ago

  börja gråta???

  Reply
 • Wilma5985 3 years ago

  Så hemskt

  Reply
 • Lobnamansor 3 years ago

  Å herregud jag trodde hennes mamma dog elle nått o så vare ett lamm som dog asså??‍♀️

  Reply
 • Sanna Mankefors 3 years ago

  Helen och din sambo har gjort ett underbar med Ingmar taget hand om honom visat eran kärlek till honom. Beklagar vet att det var ett tag sen jag titta på nu 1 april 2017 . Kram till er två

  Reply
 • alva blue5 3 years ago

  Asså Börjar gråta på riktigt 🙁 så synd

  Reply
 • Engla Ojalehto 3 years ago

  Helen gumman förstår hur ledsen du e jag har också förlorat en. Men du är stark hål ut ❤❤❤❤❤❤❤❤???

  Reply
 • Molly Hansson 3 years ago

  Man undrar ju varför alla djur inte kan leva för evigt. Det E jobbigt att någon har dött.
  Stöttar!!

  Reply
 • Elin Svensson 3 years ago

  har inte sätt någonting typ på videon men jag ser i kommentarerna vad det handlar om och JA jag vet att det var typ. 2 – 3 månader sedan.
  Jag vet det eftersom vi är bönder och brukar och har 2 lamm hemma oss hos och vi har varit med om många dödsfall, jag min det första lammet, jag gick upp 4 på morgon för att mata chili klut som han hette jag mins att var så stolt och han överlevde inte och jag märkte det när jag gick upp och skulle mata honom, nu har vi en som heter Lydia och en som heter Bambi, bambi blev nobbade av sin mamma och sparkad av sina syskon, lamm kan stå inom ett par minuter han kunde stå efter 3 veckor. han lever idag och är som våran hund, han är inte med som andra han är med oss vid hästarna med mera.
  Lydia lever men hon har en sjukdom som
  (jag kommer inte på den nu)
  men den gör att hon kan inte stå, hennes ben orkar inte bära henne så hon bor i mitt sovrum för hennes hjärta kan stanna men det kommer en veterinär till oss nästa vecka som ska se om hon kommer bli bättre någon gång men Bambi ja är som en hund men jag är stolt för att han gick från att inte röra sig på 3 veckor till att kunna göra allt, fortsätt kämpa Helen jag glömmer aldrig någon av vårat lamm, som chilli knut och det han älskade var att springa i köket och höra hur det låter när han
  springer ❤
  Lydia kommer kanske aldrig klara sig själv och det gör en svag det gör en ledsen men jag tänker inte svika henne, Jag kommer inte svika Bambi heller.

  Reply
 • SRGaming 3 years ago

  man ska inte ha två han bagar och den bruna är lite för stor och skulle ni köpt ett till lam då hade gott bättre

  Reply
 • It ́s me Maja 3 years ago

  Tänk att sånthär händer människor oxå… Att folk stöter ut andra pga sjukdomar

  Reply
 • Thindra Andersson 3 years ago

  Finns alltid❤❤❤❤

  Reply
 • Jonnah Björk 3 years ago

  Jag började gråta när jag såg den här videon?jag är så ledsen för din skull?????

  Reply
 • Jonna 123 3 years ago

  ❤❤❤❤du är bäst❤?

  Reply
 • Rebecca Rosén 3 years ago

  Jag har haft 3 lam och alla hade blivit utstöt och dom dog efter de

  Reply
 • purpose tour 3 years ago

  jag är jättesen med detta och har inte alls varit aktiv på Youtube eller någonstans på sociala medier på ett tag men jag beklagar för det som hände med Ingemar. Han fick leva sitt liv lycklig med en massa kärlek in i det sista och allt är tack vare er. Det här med att förlora nära o kära och djur är inte lätt. själv har jag förlorat mina två älskade djur inom loppet av tre år, det är inte lätt att gå vidare men med tiden så läker såren. Ingemar har det bra där han är nu och han lider inte längre. Han kommer alltid att finnas i era och våra hjärtan. lilla ingemar <3 hoppas era andra djur inte är smittade. ❤ ps. mina djur kommer alltid att vara med mig, mina sår har läkt men sorgen finns fortfarande kvar långt in, men dem finns fortfarande kvar i mitt hjärta. Idag har jag fått min alldeles egna kattunge som jag älskar så mycket tillsammans med hans bror som min syster fått. Ingen kommer att kunna ta mina bortgångna djurs plats men det finns alltid plats för ny kärlek och nya djurvänner. Kram på er, sänder en massa styrkekramar till er!!!

  Reply
 • SKATEBOARD STARS YT 3 years ago

  Älskar djur så mycket och det lilla fåret som dog ????????❤️❤️❤️❤️?????????????????????

  Reply
 • Elisabeth Szabady 3 years ago

  Åh nej! Vad fruktansvärt! Vi känner med dig Helen ???

  Reply
 • Rebeka Laba 3 years ago

  Jätte hemskt

  Reply
 • Stall Hjärtat 3 years ago

  Jag älskar djur jätte mycket och hälsa han att vila i frid
  Stora hälsningar Elin Karlsson

  Reply
 • Björn Eriksson 3 years ago

  Jag älskade Ingmar???
  Och ni tog jätte bra handdom han.
  Jag förstår att du är ledsen.
  ??????❤️?????

  Reply
 • Anonym Karlsson 3 years ago

  ??puss och kram fina du??❤️❤️

  Reply
 • Johan Hedlund 3 years ago

  lol

  Reply
 • Minocchio 3 years ago

  Reply
 • Clara Molly 3 years ago

  vet tittar väldigt sent men har tittat å denna innan men glömde skriva en sak jag saknar också ingmar han var så fin och söt det är så himla himla himla synd om ingmar. r.i.o ingmar bra att ni fösökte rädda han han levde hos er n man ska alltid vara glad att man har levt med han mendet är så tråkigt när dem dör.

  Reply
 • Matilda Andersson 3 years ago

  Ingmar var fin och han hade tur som fick bo hos er.älskar dig

  Reply
 • Saga Petersson Kl1A 3 years ago

  jag stöttar dig hela tiden jag kommer att finas har för dig du behöver inte gråta du har ju oss vi kommer att hjälpa dig hela tiden jag började gråta du är så fantastisk

  Reply
 • jimmy augustsson 3 years ago

  Synd?

  Reply
 • Nora 3 years ago

  å herre gud

  Reply
 • Mio mästare 3 years ago

  gråt du det är helt okej.

  Reply
 • martin buch 3 years ago

  Så synd om dig

  Reply
 • Thailand Norige 3 years ago

  Vi älskar dig
  ❤️❤️

  Reply
 • Tindra Landén 3 years ago

  jag beklagar

  Reply
 • Aurora Struwe 3 years ago

  Love you??

  Reply
 • Fredrik Vesterberg 3 years ago

  djur är livet

  Reply
 • Caroline Åbonde 3 years ago

  när jag var rund 6 år skafa min syrra ett marsvin som heter målly hon dug av kanser när jag var ungifär 8 år

  Reply
 • Martinus Wehlin 3 years ago

  stakars lam jag elskar ju lam :'(

  Reply
 • Little Strawberry 3 years ago

  förstår att det är jobbigt! det komet bli bättre! kämpa vidare <3 älskar dig

  Reply
 • GrandEmilia 3 years ago

  <3 <3 <3

  Reply
 • Clara Ahlenius 3 years ago

  Du är ju så bäst

  Reply
 • Clara Ahlenius 3 years ago

  ????????????????????????

  Reply
 • Ann Bäst 3 years ago

  Allvarligt jag gråter

  Reply
 • Rutbuk PmmG 3 years ago

  du är min absoluta favorit youtuber du är så jävla grym,fin allt sånt där❤?????

  Reply
 • Malin Nilsson 3 years ago

  älskar dig helen är på din sida ❤❤

  Reply
 • the bad boy gun 3 years ago

  så sorglig

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.