HELEN TORSGÅRDEN – En olycka händer så lätt, ta vara på dem ni älskar! | VLOGG

250,749
 

Klicka här!

Published on April 13, 2017 by

Vloggen spelades in 2-3 april – 2017.

Hej på er!
Usch, så mycket jag har gruvat mig och haft oro och faktiskt ångest att lägga upp den här videon, även att redigera den. Det tog mig tre dagar.. Lite, lite åt gången. Till en början klarade jag inte av det alls.. Och att påminna mig om detta igen, och mina känslor och saknad är fruktansvärt jobbigt. Och den lilla “minnesstunden” i videon är så himla fin, men fy så jobbigt. Gråter så mycket varje gång jag ser den. Men jag hoppas ni ser hur mycket kärlek de finns för dessa fyrbenta familjemedlemmarna hos oss. Ni måste också förstå chocken att hitta sitt älskade djur dött är fruktansvärd!

Jag hoppas att vi denna gången slipper kommentarer som “Varför gör du inte en video om barnen i syrien istället”, “Det finns folk som har de sämre, fjantigt”, “Det var bara ett får”, som vi fick höra när Ingmar dog.. ( http://bit.ly/2iqRzvz ) Hemsk kommentar från någon, och jag fattar inte hur man kan skriva så? Ibland känns det som att många av er bara dras till det hemska och desto värre desto “smaskigare”. Youtube är fyllt av hat! Men jag är så tacksam över att det är så lite på min kanal, tack!
Så, jag hoppas att ni har respekt och iaf lite förståelse att det här är våran sorg. Det finns alltid någon som har det sämre, det gör det inte fel av oss att vara ledsna över det vi är ledsna över.

Som jag säger i videon.. så är det här nog de värsta med att vara “offentlig” på youtube. När man delar med sig av så mycket av sitt liv, så måste man också dela med sig av det dåliga, sorgliga och hemska. Det tar så mycket längre tid att gå vidare när man måste berätta och bli kritiserad. Kritiserad över att man gjort något “fel”, eller att man lägger upp en video bara för att få pengar. Så är det absolut inte, och jag blir riktigt ledsen att höra det. Det handlar om att jag måste berätta, annars kommer vi få frågor resten av året.. Tar man upp det snabbt i en vlogg eller på Instagram så “har man inga känslor”. Det här är mitt sätt att berätta det på för er. Jag hoppas att ni förstår!
Alla intäkter för denna video kommer gå till att försöka rädda ett annat liv.

Det kändes också fel att lägga upp videos över huvud taget efter det fruktansvärda som hände i stockholm. Mina tankar går till alla drabbade, och fina stockholm som jag själv bodde i för 2 år sen. Det här ska inte hända!
Därför har det dröjt, också för att vi inte mått bra. Ångest tog över min kropp helt enkelt och jag måste tänka på min hälsa, som ni nog förstår.

Efter omständigheterna så mår vi bra, resten av familjen. Vi försöker leva på som vanligt. Och jag vill gärna komma igång med youtube igen. En ny video kommer nog på söndag, och en gravidvideo på tisdag.

Tack för att ni tittade, stöttar oss och är så fina!
Jag har fått så många kommentarer & mejl från er och det betyder verkligen jättemycket ska ni veta!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Jessie tha Queen 3 years ago

  ❤️ både Ingemar å Greta hade det jätte bra hos er, don't ever doubt that ❤️ de e uppe i himlen å tänker på er nu, hur lyckligt lottade de blev när de fanns på jorden där de fick massa kärlek, den lyxen de fick. Det kan ingen ta ifrån er och de små liven ? STOR KRAM PÅ ER! ??

  Reply
 • Linda Jungarå 3 years ago

  Usch vilken otur ni har jag! Jag beklagar verkligen allting ni blir drabbade av, det måste vara så jobbigt. Stor kram <3

  Reply
 • Miranda Mikaelsson 3 years ago

  Gud det gör ont i hjärtat efter att ha sett den här videon… Skickar all kärlek till er och ska krama alla mina djur extra varje dag nu… <3

  Reply
 • Julia Wachenfeldt 3 years ago

  är greta en ko??❤

  Reply
 • Kikolojsan Cool 3 years ago

  Nej men Gud vad hämskt?❤vad ledsen jag blir nu!❤och du behöver inte ha ångest för det var inte någons fel❤LY stay strong ??

  Reply
 • Sirius2.0 Happy 3 years ago

  Helen❤ Det är inte ditt fel!❤ (Greta)

  Reply
 • Sirius2.0 Happy 3 years ago

  Det där med Greta och Ingemar, ni gjorde allt för de, gav de mat, gosade med de nattade de! Tänk på allt gott ni gjort mot de! Tänk vad mycket bättre ni behandlar de än vissa andra människor som tror att de är levande leksaker!

  Ni har dessutom gjort det ni kunnat. Ni bryr er alla fall! ❤ Ofta när jag är i Thailand t.ex så ser jag hundar ligga längs väg kanterna och skada sig❤ Ni bryr er!❤??

  Reply
 • malin bergkvist 3 years ago

  de så jävla synd om dig du är bäst och inget av det som har hänt är dit fel och du måste fortsätta kämpa och de är du så jävla bra på det ?????

  Reply
 • Hanna Sellbrand 3 years ago

  Du klarar det ❤❤❤❤

  Reply
 • Melanie Asplind 3 years ago

  det är bra att du uttrycker dina känslor

  Reply
 • Roksana Wrobel 3 years ago

  Förstår dig verkligen, vi va tvungna att avliva våran katt pågrund av att hon hade en sjukdom?

  Reply
 • Eva Medene 3 years ago

  Du har mer än 261 000 bästa vänner som är här och stöttar dig i allt! Och vi älskar dig <3

  Reply
 • Rachel Alfa 3 years ago

  DU ÄR SÅÅÅÅÅ STARK HELEN DU KLARAR ALLLLLLLLLLT DU FÖRSTÅR INTE HUR GLADA VI ÄR ATT DU KÄMPAR OCH KLARAR JAG SKULLE ……..??????????

  Reply
 • Rachel Alfa 3 years ago

  dom e sååå söta dom kommer ha bästa livet me er för ni har hjärta av guld och ni tar hand om dom ❤❤❤❤❤❤

  Reply
 • Ninas life 3 years ago

  du är så jävla strakt Helen

  Reply
 • Ninas life 3 years ago

  Stark

  Reply
 • Pointless Vlog 3 years ago

  att förlora en 4 bent.. Så ledsen av att bara tänka på det.

  vad heter låten som spelades vid Gretas minnessnutt❤

  Reply
 • Kiss Bertillson 3 years ago

  Puss på dig❤❤❤

  Reply
 • Michelle Mariolina 3 years ago

  Skickar massa kärlek till dig ❤️

  Reply
 • salome lingesjo 3 years ago

  All kärlek som finns till er❤️❤️hoppas att ni mår lite bättre, jag kan knappt fatta hur jobbigt det måste va, men du och Oskar och dem andra djuren ni klarar det
  Puss?❤️❤️❤️

  Reply
 • Sanna och julia 3 years ago

  Hoppas du mår bra??

  Reply
 • Julia Power 3 years ago

  du är en sån fin person jag vill inte förlora dig du moset fortsätta kämpa ly

  Reply
 • BlueStar Gaming 3 years ago

  Det kanske är något virus som går omkring?LYSFM?Dom finns hos dig jag lovar?

  Reply
 • Soflow60Fps 3 years ago

  ❤❤❤

  Reply
 • Vendela Nordling 3 years ago

  Du är så jävla stark Helen! du vloggar fast en massa saker hände dig på samma dag. Verkligen starkt. Du inspirerar många, genom att visa att du är en sån stark tjej!

  Reply
 • All in facts 3 years ago

  Du kunde inte gjort något bättre!!❤❤

  Reply
 • Astrid Jonsson 3 years ago

  Var Greta ett får? hängde inte riktigt med….. Iaf R.I.P ❤️❤️

  Reply
 • Ella Nilsson 3 years ago

  All kärlek till er❤️

  Reply
 • Martha Rusch 3 years ago

  Är så himla ledsen just nu Greta jag älskade dig så mycket❤❤❤ mår så dåligt just nu jag vet inte vad jag ska säga??❤❤ finns här Helen du är så himla stark skulle inte klarat mig❤❤❤❤??

  Reply
 • Toova900 3 years ago

  Kämpa på Helen! Greta har haft en sån tur som har haft er som husse och matte och jag hoppas att det löser sig med Sören. Jag älskar dig och fortsätt ge dina djur 110% kärlek om dagen! <33

  Reply
 • Lisa Henrysson 3 years ago

  All kärlek till er!❤

  Reply
 • APX TV 3 years ago

  Du tar riktigt bra hand om dina djur!?Beklagar?

  Reply
 • M S 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • olivia ampiainen 3 years ago

  Helen, det far inte ditt eller Oscars fel att hon fasna där. Jag kände lika dant när en av mina katter dog. Jag tänker även nu om jag inte hade släppt ut honom just där och då så hade han kanske inte varit död just nu<3 Kärlek till Greta<3

  Reply
 • Alva Svensson 3 years ago

  Min hamster dog förra året och jag blev förkrossad, så jag vet hur det känns????

  Reply
 • Nathalie Karlsson 3 years ago

  Du kunde inte göra mer än du gjort, du gjorde allt du kunde o mer. Mina tankar e hos er ❤️

  Reply
 • Nathalie Karlsson 3 years ago

  När ska ni gifta er?

  Reply
 • Midnightezz 3 years ago

  <3

  Reply
 • Tyr Dennbrink 3 years ago

  ❤️

  Reply
 • nelly grahn 3 years ago

  Finaste du ❤️❤️ Det är inte erat fel på något sätt! Hemska saker händer utan att man kan göra något åt det tyvärr, kärlek till er och bästa Greta, Ingmar, Sören och alla andra djur

  Reply
 • Batcatten 3 years ago

  Jag orkar verkligen inte med att se ngn som du verkligen visa din riktiga rektion över ngn som dött. särskilt ngn i din familj. Jag vet inte varför jag inte såg videon tidigare men hoppas att du nu mår bättre över Greta

  Reply
 • Ronja Gunnarsson 3 years ago

  Jag vet hur det känns att ett djur dött och man hittar det.
  Min katt hade fått kattungar och typ 5 veckor sedan så skulle jag kolla till dom. Det var 4 kattungar och jag satt med dom 50% av dagen typ. Men en dag så såg jag bara 3 av dom och då gick jag och letade överallt. När jag hittade den låg den blixt stilla. Den var död… jag grät i en vecka och gråter än idag ibland. Dom andra kattungarna mår jättebra fast dom är inte ungar längre.

  Men jag vill bara säga att jag vet hur det känns så du kan prata med mig om du behöver en axel att luta mot? jag finns här❤️

  Reply
 • Annaëlle Lucas 3 years ago

  Vila i frid?

  Reply
 • Max H 3 years ago

  Va inte ledsen du vett att vi älskar dig så alla ska lika denna kommentar(:

  Reply
 • Alice Engström 3 years ago

  Helen du är den starkaste jag vet , kämpa på du är bäst , jag vet inte vad jag ska säga alla mina tankar går till dig och greta o ingmar o alla ♥♥

  Reply
 • Visualize 3 years ago

  Du kanske inte borde ha djur om du inte kan ta hand om dom???

  Reply
 • Neo Klevestav 3 years ago

  :(((((((((((((((((((((((((

  Reply
 • Neo Klevestav 3 years ago

  en av min katt har gåt bort. hans njurar är #####. han kunde inte kisa och inte bajsa.

  Reply
 • Bella Månsson 3 years ago

  älskar dig så jävla mycket och du är bäst. bättre än vad du tror.?.
  ILYSM????????

  Reply
 • natalie meri 3 years ago

  Stor kram <33

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.