HELEN TORSGÅRDEN – FÅNGAR ÖVERNATURLIGT PÅ FILM?! | VLOGG

191,922
 

Klicka här!

Published on October 7, 2016 by

Coola kläder!

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

Vloggen spelades in: 4/10 – 2016

GODMORGOOON! 🙂

– Vi startade dagen med en mysfrukost och chill. Sen spelade jag in en sminkvido!! Nu kanske ni redan sett den videon? Om inte så kan ni se den här: http://bit.ly/2e6JD4j , visst var det nya läppstiftet från Isadora fint? Det hette: LIP DESIRE “50 nude blush”. Fake piercingen är från JFR.
– När man pratar om trollen! Dr Phil, ahha älskar hans program. Brukar ni se på det? Har ni testat cornfärs? Supergott ju! Som jag sagt tidigare, jag är inte vegetarian men försöker äta mindre kött.
– ALLTSÅÅÅ, såg ni mitt gigantiska paket från partykungen?! ÅÅH, är sååå taggad på min halloween vecka! Ska bli så himla kul. De roligaste videorna att göra på hela året 🙂
– Men hörrni?! Låt oss snacka om hur den där “bananaskidden” flög över bordet? Sören stod helt still och han blev lika chockad och trodde något lät från golvet? Alltså va!!? haha creepy!!
– Kanelbullar och mjölk! jäklar så gott det är!! Vill ni ha receptet på dessa vaniljbullarna så finns de här: http://bit.ly/2dioS1p , skitgott recept! Testade också att ha i rörsocker istället för vanligt socker som det står att man kan göra i receptet. De ger en mer “karamell” smak, supergott!! Hur gör ni era bullar?
– HAHA, älskar att jag städade och HADE städat toaletten flera gånger med penseln?! Undra hur många ggr vi använda denna pensel till bullarna…
– I nästa vlogg skall jag försöka att göra en vlogg med alla djuren, lovar inget men vi får se! 🙂 Tänkte göra en vlogg/house tour också!

HA EN BRA DAG! 🙂
Vi ses imorgon igen, nu är det 6 dagar kvar på denna videomånaden egenligen. MEN jag kommer fortsätta typ 3 dagar till efter de, då min halloweenvecka börjar nästa vecka!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.