HELEN TORSGÅRDEN – HON FÖDER (MASSA!!!) BÄBISAR! | VLOGG

332,935
 

Klicka här!

Published on September 26, 2016 by

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

Vloggen spelades in: 24-26 september.

Alltsååå åååh hur söta är dom inte?! Vi kunde aldrig tro att det skulle bli så många, och så fina och friska och Doris mår jättebra. Tror ni att Doris väntade tills vi kom hem? Det tror jag absolut!
Självklart lämnade vi inte Doris, eller de andra djuren själva hemma när vi åkte bort. Vi hade två personer som var här och tog hand om dem och höll koll på Doris och Sören hela tiden.
Ni som undrar vad som fanns på brickan vi bar upp.. Det var vatten, kattmat, äggula (bra med energi och bra att ge katter som precis fött) och en termos med varmt vatten som vi la under en handduk vid ungarna för att de skulle hålla värmen lättare.

Som sagt, vi vet inte vem som är pappa till Doris små bäbisar. Det är inte Sören eftersom han är kastrerad. Och vi är fortfarande chockade över att hon ens blev dräktig igen!!
Vi skulle ju in och kastrera henne, men vi kunde inte de eftersom de märkte att hon hade minst 3 i magen som dom kunde se. Nu skall vi vänta tills Doris bäbisar är 6 veckor innan vi skall kastrera henne så att de inte blir fler bäbisar.

Och nee, vi skall nog inte behålla katterna denna gången heller, absolut inte alla! Men man vet aldrig om en kanske stannar kvar? Det får vi helt enkelt se. De andra kommer vi sälja för ca1500kr/st när de är minst 12 veckor gamla. Då kommer de vara vaccinerade och kollade hos veterinären. Alla pengarna kommer gå till välgörenhet, vi letar efter att katthem för hemlösa katter som vi vill ge detta till. Har ni tips så får ni gärna komma med det!

Är ni intresserade av en katt så kan ni mejla mig: [email protected] – Enbart om ni är mycket intresserade. Kraven är att de skall få vara utekatter, gärna bo på landet men hus funkar bra. Ser också det som ett stort plus om ni bor i Värmland så att de slipper åka så långt, mycket stort plus om ni vill ha två så att de får bara med varandra och inte vara ensamma.

KRAM PÅ ER!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.