HELEN TORSGÅRDEN – JAG ÄR SYNSK! | VLOGG

122,667
 

Klicka här!

Published on June 18, 2016 by

VLOGGEN SPELADE IN 17/6 – 2016

♥ Reklam i samarbete med BEYBEYBEAUTY.
Min webbshop: WWW.BEYBEYBEAUTY.COM

♥ TACK SNÄLLA NI FÖR ALLA TUMMAN UPP I GÅRDGENS VIDEO! Vi klarade ännu mer än vloggen innan, ni är helt tokiga! Sist jag kollade var det 23055 tummar upp!
Nu kör vi MINST 10 000 tummar upp idag så att vi kan vlogga imorgon också, kom igen nuuuu!
Get-vlogg kommer snart! haha

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Isolde Bernhed 4 years ago

  Jag känner ofta exakt samma som du me sinnet å så❤️❤️❤️

  Reply
 • Mimmi Olofsson 4 years ago

  Jag har haft cellförändringar i mitt knä som jag har opererat bort två gånger i Umeå. Jag bor i Jämtland och e 11 år gammal??❤️Älskar dig Helen❤️?. Jag gick på kryckor andra gången jag opererade mig?

  Reply
 • Anna Östergårds 4 years ago

  Kan du vlogga när du åker till England❓❤️❤️ PS du är bäst❤️❤️❤️????????

  Reply
 • Hanna Sjögren 4 years ago

  Fyller år den 1a juli!! Så då har vi båda något att längta till????

  Reply
 • olivia hellten 4 years ago

  Jag vet när min bästa vän var tillsammans med en kille så vaknade jag en natt och drömde att dom gjorde slut, sen så dagen efter så kändes de lite konstigt å då frpgade jag min kompis hur de va melllan dom å då sa hon att hon precise gjort slut för bara några minuter sen…

  Reply
 • Rebecka Wiklund 4 years ago

  Jag vet inte vad detta är om det är ett sjätte sinne eller nåt men ibland drömmer jag drömmar och några dagar senare händer det jag drömt om eller bara några minuter efter..

  Reply
 • Ida Kindberg 4 years ago

  Min mamma, moster och mormor har haft kontakt med många "energier", "änglar" & "spöken". De har bland annat känt saker, och sett saker. Jag brukar även känna en del energier och ibland höra röster hemma hos mig. Eftersom att jag bara är 13 år så kommer energierna nog utvecklas om ett par år. Jag tycker också att detta är sjukt häftigt men samtidigt lite obehagligt. Man vet inte vad man ska tro på något sätt. Du är bäst Helen, fortsätt med det du gör!

  Reply
 • Nadja Birath 4 years ago

  Hej jag beställde en väska på tradera och D H L skulle skicka paketet till mig och det tog ett år

  Reply
 • Hanna Smedberg 4 years ago

  Kan du inte visa hur getterna bor???? typ en room thour ( stav )
  Ilysm

  Reply
 • Nathalie Persson 4 years ago

  Det du säger början på 03:54 känner jag också! Tack och lov att jag inte var ensam om det.

  Reply
 • Sabina Kovacec 4 years ago

  När vi skulle flytta in i våran lägenhet kunde jag förklara precis hur den såg ut utan innan jag sett hur den såg ut?

  Reply
 • Lovisa himdriks 4 years ago

  Jag är ganska så mottaglig till andar. Det har hänt mycket saker i mitt hus. Älskar dina vloggar!❤️?

  Reply
 • Laura Fagerlund 4 years ago

  Jag upplever samma känsla som du! Både bra och dåliga saker. T.ex. läste jag Blondinbellas blogg en gång och jag fick känslan av att hon är gravid och efter en tid berättade hon att hon och Odd väntar barn 😀

  Reply
 • musik tjejen 4 years ago

  det här hänt att jag har känt så.

  Reply
 • Bjorn978 4 years ago

  Jag kan gå runt och nynna på en låt och sen går jag in på en affär och då spelas den låten där

  Reply
 • Tindra Johansson 4 years ago

  jag har också typ kämt av ett sjätte sinne och det är bara olika scenarion som jag ser och sen kommer jag på att jag har varit i exakt samma scenario bara någonbdag tidigare är det nån annan som känt av det???

  Reply
 • Sofie Strandlind 4 years ago

  Hej underbara och fina Helen, jag är 21 år gammal och har i min uppväxt 0-17 år bott i världens härligaste hus ute på landet men sen började det inte riktigt vara som det brukade, det hände alltid saker när jag var själv hemma alltså att det var "spöken" "andar" hos mig glas kunde kastas på nedervåningen medans jag var på övervåningen även fast jag hade låst varenda dörr och fönster..

  sen flyttade vi tyvärr därifrån av andra anledningar till en lägenhet istället och tro det eller ej så blev det samma jäkla sak här min klädställning som var stabil och i bra i skick ramlade alltid ihop när jag var själv hemma men som tur är jobbar min moster som medium på tairotguiderna och kom och rensade
  hon berättade för mig att jag är mottaglig och det är även min pappa, fast det roliga i det hela var ju att min mamma hela tiden trodde jag skojade men ikke?
  jag har typ oxå ett sjätte sinne, min magkänsla brukar vara rätt precis som du säger till 90%, tack för underbara vloggar ?❤️

  Reply
 • Catrine Meow 4 years ago

  Jag får ofta bilder i huvudet om läskiga saker som ska hända eller typ som meddelanden när nån kommer dö.. Ily

  Reply
 • Lina Lundin 4 years ago

  drömde att mina hamster dog när jag var liten och när jag vaknade så va den död!

  Reply
 • Sessan 4 years ago

  När du nämmde det med en 6 förmåga jag är motaglig och jag har också förmågan att förutspå saker hända å så händer det känna kännslor och allt sånt.

  Reply
 • Malliinn 4 years ago

  Oj vad stora kattungarna börjar bli ?

  Reply
 • Ella Sundkan 4 years ago

  Så söta de är ❤️❤️?

  Reply
 • Idaminoo Gustavsson 4 years ago

  Av spillet till tapeten kan du göra pyssel o du kan tapetsera på något annat ställe!!? Varsågod för tipset

  Reply
 • Idaminoo Gustavsson 4 years ago

  !!

  Reply
 • Idaminoo Gustavsson 4 years ago

  Ja jag har Doris som profilbild

  Reply
 • Olivia Hallqvist 4 years ago

  Jag ser andar, pratar med dom och har det sjätte sinnet och jag känner precis som du emellanåt och har alltid rätt och det är en enormt bra gåva man fått så va stolt 😀

  Reply
 • Pidgeypo 4 years ago

  ibland så drömmer jag om saker som händer senare tx jag drömde att jag åkte buss med en kompis och sen nästa dag hände det, det är sjukt läskigt

  Reply
 • Evelina Björk 4 years ago

  Jag har också så fast lite annorlunda. Om jag har grejer inplanerade som tex ett prov eller egentligen vad som helst så får jag ibland en känsla att nej jag kommer inte göra det det kommer liksom inte hända och sedan av någon anledning så händer det inte. Och det är inte jag som förhindrar det utan det är något helt annat som får det att inte hända.

  Reply
 • Hallu WeirdoFeFFe 4 years ago

  Jag har/får dechavou

  Reply
 • Emilia Wilhelmsson 4 years ago

  Typ 10 minuter innan så kände jag också en sån känsla och sen så åkte en i min släkt med ambulans in till sjukhuset för att han var allvarligt sjuk!?
  PS. I ❤️ YOU

  Reply
 • Sofia Svensson 4 years ago

  Jag e medium! De e min "förmåga" eller vad man vill säga❤️

  Reply
 • Tintin Thullners 4 years ago

  Asså jag ÄLSKAR ocå sushi sååå mycket♡?

  Reply
 • Almaisapotato 4 years ago

  Jag har drömt att en tjej i min klass skulle flytta tillbaka (för hon hade flyttat) och hon satt på en sten på skolgården och sa det typ 2 veckor efter satt hon på samma sten och sa att hon skulle komma tillbaka. Sedan har det hänt lite andra saker som jag drömt!

  Reply
 • Villemo Selin 4 years ago

  Jag har känt flera gånger att tillexempel "den här månaden kommer det hända något dåligt" och då händer det.. En gång så dog en häst som vi hade och en annan gång dog våran tupp.. Ville bara dela med mig av det ❤️

  Reply
 • Stina Sjögren 4 years ago

  Asså du är så härlig?

  Reply
 • Sura Asaad 4 years ago

  Kan du inte göra en klan lugnt?

  Reply
 • Tilda H 4 years ago

  h

  Reply
 • Anna Grenemark 4 years ago

  Jag brukar känna om nån ska ha barn vad dom ska få o har hittills alltid haft rätt. Drömde själv när jag vänta barn att jag skulle få en tjej o de fick jag

  Reply
 • Amanda Lindh 4 years ago

  Hej fina du!
  Hittade din kanal ganska nyligen och jag älskar den verkligen! Du är en så jordnära och härlig person. Dina bloggar är fantastiska och gillar att dom ofta är ganska långa. Det bästa är "Dagens Getryck". Dom får mig att le bara av att se dom. Fortsätt med det du gör du är grym! ?

  Reply
 • Ell ;D 4 years ago

  Min faster är gravid och jag har en konstig känsla av att det är en kille, hon valde att inte veta vilket kön det var och att det skulle bli en överraskning men jag är 100% säker på att det är en kille, jätteskum känsla eftersom det skulle kunna bli en flicka, men jag har ingen känsla alls av att det kommer bli en flicka, helt sjukt, har aldrig varit med om något sånt innan. ❤️

  Reply
 • Emma Villadsen 4 years ago

  Ja jag har

  Reply
 • Alexxzawesome 4 years ago

  Jag får ofta nån känsla, tex något jag ska säga till en speciell person eller bara att jag ska gå till den människan osv. Det häftigaste för mig var när jag fick en känsla att jag ska köpa en blomma till en vän och åka till henne med den. Sagt och gjort, och hon sa att precis innan satt hon och tänkte på självmord men jag räddade henne, bara med den blomman!! Det känns såå stort ♡

  Reply
 • MB Berglin 4 years ago

  jag har ocså den shänslan

  Reply
 • MB Berglin 4 years ago

  jag fyler 1/7 och jag är i hop med en som heter Oscar

  Reply
 • Emilia 123 4 years ago

  Ibland kan jag drömma att vissa saker ska hända, allt ifrån år till dagar innan det händer i verkligheten och jag kommer inte ihåg att jag har drömt det innan det händer heller. Utan det är först när det händer eller flera månader efter som jag minns när och att jag har drömt drömmen. Sedan så har det hänt typ 2-3 gånger att jag bara har fått en känsla och bara vetat vad som kommer att hända och sedan så händer det. Tror egentligen det bara är magkänsla, men det känns typ skumt iallafall ? men spännande och intressant också!

  Reply
 • Emelie Sjo 4 years ago

  Är synsk och jag är bara 10 jag kan ta kontakt med anndra och läsa framtiden
  Men vet ej hur man gör en

  Reply
 • Oskar Brännbacka 4 years ago

  Hej oscar bänncka ?????????????? Love puss

  Reply
 • Elina Ingenting 4 years ago

  De där med synsk händer mig med..

  Reply
 • Swedish Veggie Meatball 3 years ago

  dehär med att du är synsk kan ofta vara att ditt undermedvetna plockar upp mönster inom tex hockey. Om du upplevt något och sedan ser en liknande händelse igen drar din hjärna en slutsats om hur händelsen spelar ut sig från din tidigare liknande händelse. Du kanske bara har en hjärna som är riktigt bra på att plocka upp mönster och om du då tittat tillräckligt mycket på hockey kan ditt undermedvetna plocka upp mönstrena och dra slutsatsen till vilket av lagets "spelmönster" är mest successivt. Hjärnan är ibland smartare än vad man kan tro. Detta är bara något jag läst ett par artiklar om kan vara en del bullshit

  Reply
 • Elenkoism 3 years ago

  Tänkte innan på att mamma skulle få ett epilepsianfall, fem minuter senare börjar det krampa i hennes hand (alltså ett anfall i hjärnan). Helt sjukt

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.