HELEN TORSGÅRDEN – Känner mig mobbad på internet… | Reklam i samarbete med Lyko.se

109,988
 

Klicka här!

Published on December 7, 2016 by

REKLAM I SAMARBETE MED LYKO.SE

Från och med nu och 72 timmar framåt har ni 20% rabatt på all hudvård hos lyko med rabattkoden “BadaMedMig” – Hudvården hittar ni här: https://www.lyko.se/hudvard?utm_campaign=bada_med_mig_2_helen_torsgarden_youtube&utm_medium=social&utm_source=youtube

Produkter i videon:
Maria Nila SIlver produkter: http://bit.ly/2h3goNW
Bomb cosmetic gift box: http://bit.ly/2gbc9y5
Yankee Candle, hazelnut coffe: http://bit.ly/2gkBDMS
Yankee Candle, Christmas cookie: http://bit.ly/2h6l5Xz
Yankee Candle, candy cane lane: http://bit.ly/2h3fcdx
Foreo ansiktsrengörare: http://bit.ly/2h6o6Y0
SugarBearHair, hårvitaminer: http://bit.ly/2h6wnxE
Tangel Angel hårborse: http://bit.ly/2gkCey6
Face stockholm skrubb, (skall egentligen användas i ansiktet): http://bit.ly/2h6o6Y0

Jag har tidigare gjort en Bada med mig video, den första hittar ni här: http://bit.ly/2gCESNn

Ber om ursäkt för ännu en deppig och annorlunda video. Jag hoppas ni förstår att det är tråkigt att höra allt detta skitsnack om youtubers, som sagt är det oftast inte riktat till mig. Men det tär på mig ändå, jag blir deppig av att höra allt skit hela tiden… och tar åt mig själv!
Gillar ni inte mejl, eller min kanal – Det går bra att bara sluta titta nu 🙂 Och varför måste man sedan berätta för alla hur tråkig den och den youtubern är? Hur dåligt måste man tycka illa om sig själv för att försöka trycka ner alla andra ännu mer? Är det någon eller något jag inte gillar.. Då skippar jag det och håller det för mig själv.

Jag är så glad över att få göra det jag vill, och älskar. Men jag vet att för mig och många andra youtubers så finns det en gräns. Och det är många fler än jag som känner så här och tappar lite gnistan att lägga ner de tid vi lägger ner för att sedan få skit.

Jag har fått höra mycket skit om mig ang att jag “bara lägger upp vloggar” – de flesta fattade nog inte att jag då hade en vloggmånad.. men jag lyssnar på er, jag lägger upp de majoriteten av er vill se. Och självklart det jag gillar att göra!

Jag hoppas att ni förstår hur jag menar med denna video, och jag vill bara säga TACK till alla er som följer mig för att ni gillar mig och mina videos.. och alla ni som mejlat, skrivit på facebook och instagram.. ni som frågat vart jag tagit vägen och om jag mår bra.

KRAM PÅ ER!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Lilli Westerlund 4 years ago

  ILYSFM hoppas allt blir bättre och jag vet att det är svårt men försök att ignorera alla haters. Sluta ALDRIG med det du gör du är bäst❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Allikatten ! 4 years ago

  Snälla kan du göra flera vloggar du är sååååå grym!<3<3<3❤️❤️❤️

  Reply
 • ###hello### hahaha 4 years ago

  Hah precis när du ba "pausa videon här och gå och bada" så gick jag raka vägen till vårt badrum!!
  På vägen frågade min mamma vad jag skulle göra och jag svarade "bada med Helen" och hon bara "ursäkta Helen?" XD mamma trodde typ att jag hade blivit hjärndöd eller något!! xD

  Reply
 • Vendela Axelsson 4 years ago

  Det kommer kanske inte hjälpa så mycket men jag tycker du borde ta bort alla taskiga kommentarer du får eller blocka dom som ger dig taskiga kommentarer!
  Och du, glöm aldrig att du är grym! Du är bäst!
  ILYSM?

  Reply
 • Amanda Tillman Tollezon 4 years ago

  Hej Helen! Vad kul att du är tillbaka igen? har saknat dina videos. Jag älskar det du gör. ❤ jag blir så glad när jag tittar på dina videos, jag har tittat på dina videos ganska länge nu.

  Reply
 • Linnea P 4 years ago

  min önskan till jultomten: mer nätkärlek till alla! <3 <3

  Reply
 • Alma Andersson 4 years ago

  schampo är uttorkande och balsammetoden är bäst.. det är ett tips mot tort hår

  Reply
 • Viktor Gustavsson 4 years ago

  Du är bäst så jävla bra är du ly ❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Glad Tjej 4 years ago

  Helen du är så jäkla bra, ta inte åt dig för du är en sån fin människa. Love u❤️❤️

  Reply
 • Majalisa Turesson 4 years ago

  Hej jag är en tjej med kort hår altså ( som killar brukar ha) jag använde balsam när jag hade långt hår men slutade när jag klippte av det. borde jag använda balsam fast det är kort? för jag använde mest balsam för att reda ut tovor när jag hade långt hår. nu får jag ju aldrig tovor längre? ? ♡♡

  Reply
 • Johanna Wik 4 years ago

  Jag gillar dina videos jätte mycket!❤ tycker aldrig att dom är tråkiga eller så ? och det är inte du heller ?

  Reply
 • Isa Karlström 4 years ago

  jag älskar dig om du inte tål hat så kan du sluta men jag älskar din kanal puss Helen

  Reply
 • Emilia Larsson 4 years ago

  All kärlek till dig Helen!!!!? en fråga: använder fortfarande den där ''borsten'' till ansiktet med pigar?? ILYSM

  Reply
 • Ida Lundstedt 4 years ago

  Kärlek till dig!! ❤️

  Reply
 • Eline Bergdahl 4 years ago

  Du är den bästa yuotuber.Det är tråkit att höra att du känner dig dålig men du ska vetta att du är perfekt som du är låt aldrig någon trycka ner dig för den då är.PS Love you ❤️❤️

  Reply
 • Felicia Eriksson 4 years ago

  Jag vill vara som du jag började vilja bo i Värmland för att du är typ min förebild?????

  Reply
 • Tilda Nielsen 4 years ago

  Kan du inte göra en video när du pratar om de där björnarna, vad de e, vad du vill ska hända och va de e bra för osv. Sedan prövar du dom varje dag en period och sedan recenserar du dom i en annan video, om du tycker dom har hjälpt eller osv❤ jag tror det heter recenserar?❤
  Älskar dig puuuuuuusss❤❤???

  Reply
 • Jonna Persson 4 years ago

  finaste helen❤️❤️❤️

  Reply
 • Martina Palm 4 years ago

  ❤så tråkigt att höra du ee f*n BÄST! ❤Så stark❤

  Reply
 • Emil Gladh 4 years ago

  du är inte alls tråkig du är underbar precis som du är ILYSM<3

  Reply
 • Malvasimmer sims4 4 years ago

  Älskar dig ❤❤

  Reply
 • Ania Lenestad 4 years ago

  Detta är fösta gången jag kommenterar något i över huvud taget på Youtube men kändes som att det kanske behövdes. Jag har inte kollat på youtube på flera veckor för att jag inte har haft tid helt enkelt, men idag tryckte jag mig in och det allra första jag gjorde var att kolla igenom alla videos som jag har missat från dig! Så det där med att du inte ska känna dig uppskattad stämmer iaf inte från min sida <3

  Reply
 • Mikael Karlsson Klint 4 years ago

  Helen skit i dom där hj*vla haters!!! Du är bäst och vem vill liksom inta va din vän? ♥ Du är så sjukt fin? Mina kusiner tittade på dig först och jag bara typ gud vad konstig men sen började jag kolla på dig och kolla nu, du är min idol och jag skulle kunna göra vad som helst för att träffa dig♥ Du är bäst!!! Puss och kram?♥ (PS: pappas konto)

  Reply
 • Jasmine Hansson 4 years ago

  Jag älskar dig du e bäst på yt älskar dina vloggar är bara bäst❤️ OBS! Det här är vad jag tycker❤️

  Reply
 • Wysteriia 4 years ago

  ❤❤❤

  Reply
 • Arriba Lunita 4 years ago

  Helen du är bäst jag har en väldigt liten kanal men jag har fått hat på några videos som jag sedan raderas och så har jag varit borta väldigt länge

  Reply
 • Tova Löfström 4 years ago

  älskar dina vloggar och videos de är så himmla mysiga och bra.<3

  Reply
 • Ebba Fröjd 4 years ago

  Du är bäst!!!?❤

  Reply
 • Tilde J 4 years ago

  Balsam metoden är bäst man kan köra med shampoo också fast som inte innehåller de dåliga ämnerna cylofater och sånt!❤️

  Reply
 • Ebba Alson 4 years ago

  Du är så snäll. Jag inte du är tokig. du är en fin person som man blir varm i hjärtat av. tycker om dig supermycket. dina djur är så roliga.?? och du är absolut inte tråkig. du är en av mina favorit Youtubes. du ska veta att det är många som tycker att du fortsätter med dina vloggar. älskar dig.?

  Reply
 • Anna vucic 4 years ago

  Finaste Helen! Va ledsen jag blir av att höra detta! Så tragiskt att människor väljer att lägga sin tid på att göra skit för andra. Du är en av mina absoluta favoriter på yt och vill aldrig att du ska sluta med videos. Du är grym på det du gör vare sig det är vlogg, smink eller inredning. Hoppas verkligen att du kommer ur denna deppiga period och kör hårt som den grymma tjej du är! Du inspirerar till tusen och verkar vara en underbar tjej! ?❤

  Reply
 • Ullrika Gustafsson 4 years ago

  Helen du är en sån BRA FÖREBILD en bra tjej som altid är den roliga tjejen älskar dig?????????????????????????

  Reply
 • Beatriz campos 4 years ago

  Älskar dig

  Reply
 • Piano Låtar 4 years ago

  superbra video, älskar dig och dina vloggar, och när jag försöker sminka mig som dig ser jag bara ut som en zombie……iaf är du bäst❤?????????

  Reply
 • Piano Låtar 4 years ago

  *Bäst över heeela youtube

  Reply
 • Victoria Kinberg 4 years ago

  Du är bäst, kärlek till dig ?

  Reply
 • Sussie Eriksson 4 years ago

  Upp med hakan❤?

  Reply
 • Sofia Eriksson 4 years ago

  Är det milier på hakan du har kanske? Hade väldiga problem med det tills jag började med Exuviance. Älskar de produkterna!

  Reply
 • Emelie Johansson 4 years ago

  Du är grym, fina du!❤Vart har du köpt det där filtret du har på duschslangen??

  Reply
 • Alicia Johansson 4 years ago

  du är så mysig å titta på, blir så glad!❤

  Reply
 • JinniSan 4 years ago

  Jag kan tänka mej att det är sjukt svårt att inte ta åt sej..
  Så jag hoppas att all den kärlek du får av dina fans kan ge dej lite glädje i din nedstämdhet! <3

  Du är min absoluta favorit Youtuber! Så fort du lägger upp en video så blir jag så glad även när jag är nedstämd och det gör sjukt mycket för mej!
  Jag älskar att följa dina vloggar, som djurälskare så älskar jag att vi alla får följa med dej på din gård och ditt "lantliv"!
  Eftersom jag är en tjej som också kommer från Dalarna och har flyttat därifrån är det också så sjukt mysigt att höra dalmål/dalska och jag har insett att det inte bara är jag som säger "mäd" istället för med och det är så grymt kul!
  Du är sjukt underbar och en grym förebild!
  Sluta aldrig vara du och tack för att du lyst upp mina gråa dagar! <3

  Reply
 • Ami Romanenko 4 years ago

  Jag blir så piff of med gäng trögisar. Helen du är en smart tjej och har en strålande personlighet av värmen och kärlek omkring dig. Dom som går på någon har inget liv för dom är så uttråkade av sina liv som är mindre händelse än ditt liv. Och din skönhet är oxå del av dig dom är bara svartsjukar läs inte bryr dig inte. Love.

  Reply
 • ELIN Sahlin 4 years ago

  dagens fråga: vad ska man göra om man är mobbad?

  Reply
 • Estonian sisters 4 years ago

  ❤????

  Reply
 • Tyra Lu 4 years ago

  Du är världens bäst❤????

  Reply
 • sofie karlberg 3 years ago

  Helen du är bäst dom som skriver sont har ingen hjärna du är snygg finn söt ? du är bara precis som du är jag är 9 du är INTE TRÅKIG ?

  Reply
 • Angelina DRYG 3 years ago

  Bara jag som hade ett silver shampoo på badkanten??

  Reply
 • Molly Österlund 3 years ago

  Du ska inte taåtdig. de som skriver är kan inte tenka du är best i världen jag älskar dig?

  Reply
 • Agnes Persson 3 years ago

  Tack för videon som du la ut på min födelsedag 7 dec det var en bra video

  Reply
 • Agnes Persson 3 years ago

  Du är värd allt

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.