HELEN TORSGÅRDEN – Kommer jag aldrig kunna få barn? | VLOGG

191,436
 

Klicka här!

Published on July 6, 2016 by

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

VLOGGEN SPELADES IN: 4/7 – 2016

Hoppas ni gillar dagens vlog!! Som jag berättade i den tidigare så kommer det inte längre ( iaf nu under sommaren) videos regelbundet på tis, torsdag och söndag längre då jag vill ha lite “semester” och lägga upp videos när jag känner för det helt enkelt. Men de kommer både skönhetsvideos och vloggar!
Och jag frågade ju er om ni ville ha en vloggvecka varje jämnt 10-tusental vi når på kanalen? 🙂 Tex nu har vi precis nått 170 000, TACK SNÄLLA NI! Va roligt att vi är så många här. Men vloggveckan kanske inte startar PRECIS då när vi når jämnt. Men de kommer, och skulle vi råka nå 180 000 innan jag startat första veckan.. så kör vi två veckor. MEN jag skall försöka göra de så snabbt vi nått ett jämnt 10-tusental. Men nu renoverar vi bara som sagt hela tiden vilket kanske inte är så kul (då de kommer i en renoveringsvlogg senare).

På lördag skall jag också på Jocke & Jonnas bröllop och vill inte vlogga där av många anledningar. Följ mig på snapchat om ni vill se mer från bröllopet! 🙂
Så därför tänkte jag att vi kanske kunde starta vloggveckan ev på söndag?

KRAM PÅ ER!!

Milkshake recept: http://bit.ly/29msZuU

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.