HELEN TORSGÅRDEN – Letar efter hjärtljud + visar magen! | GRAVID VECKA 17

195,728
 

Klicka här!

Published on March 7, 2017 by

Hej på er!! Och välkomna tillbaka till veckans Gravid video!
Det är verkligen så himla kul att spela in dessa, och så roligt att ni också verkar gilla det? Tusen tack för alla kommentarer och tummar upp som ni ger mig på mina videor, betyder massor!! Tack!!

– Så, vad har hänt sen förra veckan? Som jag sa.. spökveckorna fortsätter? Håller iaf tummarna att det är de och ingenting som hänt i magen.

– Någon mer gravid som haft denna ”spänningshuvudvärk” som jag pratar om? Det lixom strålar upp i hela huvudet! Tänkte att de kunde ha med graviditeten att göra, och google säger de samma?
Om inte, så måste jag verkligen kolla upp nacken! Som tur är har jag världens bästa sambo som masserar mig varje dag.

– Men alltså?! Magen!! Haha jag som trott att det inte är någon skillnad. Men när jag satt videobilderna bredvid varan så var det ju absolut en skillnad. Större, rundare och till och med naveln har ju typ flyttat på sig? Längre ner på magen, och som jag sa.. naveln är mer ihålig än innan och de kan man ju nästan se också? Haha

– Angående ”Angel sounds”, jag köpte den hos Medistore här: http://bit.ly/2maWcNj , såg dock nu att det fanns en med en skärm som också räknar hjärtslagen. Och då räknar den förmodligen när maskinen Verkligen hör hjärtljuden – och då behöver man ju inte oroa sig att man hör fel? Hade köpt den istället om jag hade sett den innan!
Men vad tror ni? Visst var det de rätta ljudet jag fick in? De första jag hörde.. de lite mer ”swochande” ljudet skulle ju kunna vara de där som man trodde var hjärtat? Typ ett pulserande ljud genom navelsträngen? Men hade inte det haft typ samma takt som min puls då? Eller var det hjärtat också men inte lika tydligt? Det andra, mer ”galopperande” måste ju vara rätt? Så häftigt! Jag och Oskar testade senare på kvällen igen eftersom han också ville höra.. Hans kommentar var ”haha det låter som en hel snickarverkstad där inne!”
Förmodligen kommer jag känna mig lugnare framöver med denna!

– Dagens fråga i videon.. Har ni märkt av att era djur reagerat när ni eller någon i er omgivning varit gravida?

– Och hörrni, som jag sa i videon.. Hjälp! Hur är det med skönhetsprodukter? Vad SKALL man absolut inte använda och vad rekommenderas inte? Specifika produkter är också bra om ni varnar mig för.

– Och som sagt, jag tar gärna emot tips OM JAG BER OM DET! Som nu, annars kan jag tycka att det är riktigt jobbigt med alla tips om vad man skall äta och inte..

Tack för att ni hjälper mig, stöttar mig och kollar på mina videos. Ni är bäst!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

♥ Ni är bäst!

50 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.