HELEN TORSGÅRDEN – Nu flyttar dom.. | VLOGG

137,479
 

Klicka här!

Published on September 3, 2016 by

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

REKLAM I SAMARBETE MED CHIQUELLE.
I dagens video har jag valt ut några favoritplagg från chiquelle.

CHIQUELLE: http://bit.ly/2bIwIVk
Tröja: http://bit.ly/2c0GsIN (onesize)
Klänning: http://bit.ly/2bKJAZq (Large)

Boken, “the secret” jag pratade om är denna:
http://bit.ly/2bKJOzD

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Elina Hugg 5 years ago

  De går bra för katterna, dom flyttar ju tillsammans❤️

  Reply
 • Alva Åhl Ericsson 5 years ago

  Gud va ja grät när du klippte ihop från mär kattungarna var jätte små tills dom blev stora❤️

  Reply
 • Wilma Lindberg 5 years ago

  Jag har inte behövt ta farväl av kattungar som flyttar men jag har varit tvungen att ta ett permanent avsked utav två hundar under mindre än ett års tid. Den första hunden var en kinesisk nakenhund fast med hår och han dog förra året nån gång i mars-april och han hade cancer mellan tarmarna och magsäcken, vi visste inte det först och en dag när jag var i skolan tog mamma honom till veterinären där de fick reda på att han hade cancer. Alternativen var operation eller avlivning, mamma och pappa fattade det svåra beslutet om avlivning, att operera skulle innebära att vi höll honom vid liv för vår egen skull. Det var bra att jag var i skolan den dagen, annars skulle jag ha brutit ihop.

  Om du vill veta vad som hände men den andra hunden får du gärna kontakta mig på:
  Mobil:0705307475
  Eller:
  E-post:[email protected]
  PS.det är skönt att dela med mig utav mina känslor

  Reply
 • Emma Funck 5 years ago

  Vi fick 6 st kattungar i Maj, så de flyttade alltså för några veckor sen. Det gick jättebra och mamman letade inte efter dem någonting alls och ungarna installerade sig i sina nya hem jättefort. Jag och exet separerade precis efter, och han äger mamman och jag pappan så jag, pappakatt och en unge flyttade hem till Falun, mammakatt och en unge stannade hos exet i Borlänge och resten av ungarna hamnade i jättebra hem! Så det värsta för mig var att behöva flytta ifrån mamman, jag blev mer påverkad än katterna. Men jag är glad att jag ändå har mina två kattkillar här som tar hand om mig!

  Reply
 • Ida Leandersson 5 years ago

  trodde du grät i början??

  Reply
 • TheDogLover 5 years ago

  åh, kommer sakna dom där små kattungarna i vloggarna <3 🙁

  Reply
 • Queen Emelie 5 years ago

  Jag har också varit med om det och tyckte att det var jätte jobbigt? men jag vet inte riktigt hur han har det nu men jag tror det går bra

  Reply
 • That Girl 5 years ago

  Now tou see me och 2:an är såååå bra!

  Reply
 • Alma Brännström 5 years ago

  vi har haft kattungar när dom skulle lämna var jag lite ledsen men tänkte att dom ska ha det bra

  Reply
 • Maja Jonsson 5 years ago

  Asså Gud vad jag är blödig… Började gråta direkt när du filmade när du grät? Jätte bra video, den gav verkligen en verklig känsla☺️ ILYSM❤️❤️❤️

  Reply
 • Madeleine Malmberg 5 years ago

  Det gick bra för våra katter. Vi har åkt och hälsat på vissa av dem och de trivs riktigt bra❤️❤️

  Reply
 • semisen1 5 years ago

  Alltså ditt hår är så sjukt snyggt just nu! Tycker att du passar bättre med löshåret i 40 cm faktiskt 🙂

  Reply
 • Sabina Stenhill 5 years ago

  Åh, det är alltid jobbigt när man måste lämna bort sina djur och ta dom till veterinären.

  Reply
 • Linnis 5 years ago

  jag vet hur det känns att lämna kattungar, vi sålde 3 kattungar men dom bor hos bra familjer nu? älskar dig❤

  Reply
 • Gadir Shubbar 5 years ago

  Du liknar Meghan trainor

  Reply
 • Ebba Jensen 5 years ago

  Förstår verkligen hur jobbigt det är, min allra bästa vän, min hund flyttade. Jobbigaste jag vart med om :(( ❤️

  Reply
 • Nellie Och Julia 5 years ago

  Jag har haft katt ungar flera gånger… Men det är alltid jätte jobbigt att lämna dom. Två katt ungar ha kommit tillbaka till oss. De som köpt dom säger att dom är konstiga. Så nu bor de katterna hemma hos oss och jag har 8 katter❤️❤️??

  Reply
 • Angelica Sandahl 5 years ago

  Ja har ett KANONTIPS!!!! Storytel…. så himla skönt att pyssla med allt hemma (tex puta fönstren 😉 och lyssna samtidigt … OCH jag kan verklige rekommendera att lyssna på Attraktionslagen!!!! Lite som the secret! Sen jag lyssnade på denna boken har allt förändrat sig! Jag fick min sambo, min hästgård som jag driver en liten verksamhet kring och alla mina negativa energitjuvar har jag lyckats ta omvägar kring ! Kan verkligen rekommendera den!!!!! Och en dagens fråga : Har du några kristaller hemma, isåfall vilken är din favorit ? Tänkte eftersom du verkar lite medial och så :)Stor kram från Ransäters -farmen !

  Reply
 • Sagan Ander 5 years ago

  Du är världens finaste människa. En bra förebild, human och jag gillar dig otroligt mycket. Just för att du är så sympatisk, jordnära och snäll.

  Reply
 • Linn 821 5 years ago

  Doris och Sören är ju ganska olika och jag har för mig att du sa att du inte trodde att dom var syskon. Det kan vara så att när Sörens mamma blev parad med hans pappa så kan en annan hankatt samtidigt para sig med honan och då kan det bli kattungar med två olika pappor så dom är troligen syskon. Hoppas att du förstod hur jag menade 🙂

  Reply
 • Lova Karlsson 5 years ago

  Du är så jävla bra på att Vlogga du är bäst❤️

  Reply
 • S Orava 5 years ago

  alltså jag missar ingen av dina videos! du äe så jäkla grym och din personlighet äe så underbar ❤

  Reply
 • Ax3rxD 5 years ago

  Sasc234/8

  Reply
 • Louise Marklund 5 years ago

  Vart kan man köpa ljusslingan med bollar som är i ditt sminkrum som man ser i slutet? älskar dig <333

  Reply
 • Jejja2 5 years ago

  Hoppas det känns bättre nu!! Förstår att du är ledsen. Hade typ bölat i flera dagar.

  Reply
 • Elin Rydén 5 years ago

  Åh gud vad jag känner igen mej från när vi gav bort våra kattungar !! 🙁
  Men dom kom till jättebra hem och vi fick lite bilder på dom efteråt och så !

  Reply
 • Moa Gustafsson 5 years ago

  började gråta när du visade kattungarna! Så söta och de e så jobbigt att se sånt här! Älskar dej<3

  Reply
 • Sanna Hallberg 5 years ago

  Tack för en super bra video! ? vart fick du tag på kat's ögonskuggs palett? ?

  Reply
 • Amizz Sörebäck 5 years ago

  Jag har varit med om att mina två syskon katter fick 4 kattungar och sen såldes kattungarna och mamman och pappan och dom såldes på typ samma dag och det va inte roligt och se dom säljas en efter en???❤️❤️❤️men nu mår dom bra❤️men de va ingen rolig syn???❤️❤️

  Reply
 • Beatrice Zebraheart 5 years ago

  Dagens fråga:Är du ledsen nu i efterhand? ILYSM?

  Reply
 • LEIA ABELIN MILFAIT 5 years ago

  min katt har fött fyra kattungar och dom ska snart säljas

  Reply
 • Erica Nylund 5 years ago

  Varför ska katterna flytta? Är Doris gravid igen? Tänkte mest på de du sa i din senaste vlogg

  Reply
 • Lovisa Goldgren 5 years ago

  Mina grannar på landet har katter + kattungar, men det finns inte så många som vill ha deras katter så dem måste avliva dem ;( Eller så händer det att dem springer till skogs ;( ILSM! <3

  Reply
 • Svea Kullberg 5 years ago

  jag har inte blivit av med nån katt men jag har varit medryttare på olika hästar och varit tvungen att skiljas. Det är det jobbigaste jag har varit med om

  Reply
 • MISS-MACARON 5 years ago

  Gillar dina vidios ?????????

  Reply
 • Elena Stanimirovic 5 years ago

  dagens fråga:har ni solt alla kattungarna

  Reply
 • choklad katt 5 years ago

  Idag klämdes min katt i ytter dörren han klarade sig men han slutare andas tror jag han är 5 människoår skulle aldrig skiljas med han älskar han mäst

  Reply
 • Anka 5 years ago

  Min vänns katt flyttade och sen dog, R.I.P Charlie :(((

  Reply
 • Louisa F 5 years ago

  Älskar dig hlen❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Jens Stjernström 5 years ago

  Jag har varit med om det när jag var fem. För jag tållde inte katter så jag fick lämmna mina två katter som hette oscar och moa
  / Stella

  Reply
 • Aili Pettersson 5 years ago

  Katrin ja

  Reply
 • Rebecca Strinnefors 5 years ago

  now you see me är jättebra!!

  Reply
 • Jessan94 5 years ago

  now you see me är en sevärd film!

  Reply
 • Matilda Cederberg 5 years ago

  Jag måsta ge bort ett syskon till min katt på min bild

  Reply
 • Lillith Wendel 5 years ago

  jag har aldrig haft kattungar men mamma var fodervärd till en kattunde i ca 1år sedan fick vi lämna tillbaka hne då hon passade inte me våra andra katter❤ de blev ett stor bråk o aa:/ Hon flyttade till ett annat hem o hon har de super!❤ Men de ända ja tänker på med ett ledsamt hejdå är när vi fick sälja vår häst:/ Honr nu bara 5år ska ele 6år o vi hade hne när hon var 4år och var den underbarasre häst ja någonsin träffat! Hon och jag klickade bara❤ vi byggde upp ett väldigt starkt band bara på nån vecka o hon fick kompisar också!❤ hon kom till mig o hagen enda vägen upp från längst ner!❤ usch gör ont att tänka på när vi sa hejdå!❤

  Reply
 • Merissa Muffins 5 years ago

  du har tur jag får inte ha djur ????? jag vill ha en katt och den ska heta mono ???

  Reply
 • Nora Nilsson 5 years ago

  Jag har varit med om det men med min hund. Men vi hälsar på honom ca, en gång i månaden

  Reply
 • Slime fluffy I&e 5 years ago

  Jag börja gråta när mina katter åkte

  Reply
 • Lildgkxbc Kv 5 years ago

  Min mormor hade en katt den var min favorit jag börja gåta bara av att jag såg honom men han har det jätte bra där han är nu❤️ älskar dig!❤️

  Reply
 • Lanya&Nusayba twinz 5 years ago

  dagens fråga: har du lämnat alla kattungarna

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.