HELEN TORSGÅRDEN – ÖPPNAR PAKET & MIN NYA TELEFON ♥ | VLOGG

122,495
 

Klicka här!

Published on October 1, 2016 by

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

Vloggen spelades in 30/9 – 2016

Idag har vi haf en ganska så lugn och skön dag ändå.. Mot alla andra våra hetsiga dagar haha. Efter att vi packat alla dagens ordrar storstädade vi ute åt djuren och sen hämtade vi vårat nya golv som vi skall ha i sovrummet!! Tyvärr fick ni inte se de, eftersom vi inte fick ta bort plasten än, den skall tydligen ligga sådär i rumstemperatur i typ 48 timmar innan man får öppna den, så ni får helt enkelt se det en annan dag.

Sen köpte vi mat, chips och godis och åkte hem och myste framför tv;n och Idol. FAN att min favorit, Zeana åkte ut  Men, de kommer bli något stort av henne ändå! Nu hejar vi vidare på Liam! Vem är er favorit? Rebecka är också grym!

Imorgon (idag) kommer min kusin och min moster hem till mig. Det blir massa mys i helgen. DOCK så ligger jag sååå efter med videos, och eftersom jag får besök kan jag (och vill jag inte) jobba. Måste komma på en lösning så att jag kan lägga ut en video på söndag till er, för just nu har jag ingen på lager!! Om jag skall vara ärlig är det inte det lättaste att ha en videomånad, hamnar man efter en dag så är man körd haha.

Vad tyckte ni om all inredning jag köpte från H&M HOME? Är sååå nöjd med allt, speciellt ljuse. Så himla fina! Knopparna gjorde susen på vår Tv tänk också! Nu måste jag bara ta tid och lära mig den nya telefonen, det blev ju en samsung galaxy s7 edge i guldfärg. Jag tycker att det är jobbigt att köpa ny telefon, innan man fått iordning allt, laddat ner alla appar .. och LÄR sig hur den funkar.

Och nej, vi matar inte Sören med pommes. Han bara naffsade på den, så gör han med allt. Han gillar det inte. Så där gör han mad våra fingrar om vi sticker fram dem också haha. Ang Sören.. Han är bättre!! Dock sover han lite mer än vanligt, är gosigare och vill gärna ligga i knät hela tiden.. Är inte jättesugen på mat, som jag berättade igår så vill han ha sällskap när han äter. Vilket vi ger honom varje gång. Men vi måste fortsätta utredningen och se vad felet är. Det är ju inte helt 100% än. Har fått jättemånga tips att kolla upp bukspotskörteln, så det skall vi absolut göra!

Ang dagens fråga, så måste jag tillägga lite eftersom det inte kom ut rätt. Man får INTE ta saker från sitt egna företag bara sådär, man måste tex momsa på det osv isf vilket jag glömde säga. Det jag gör dock är att jag använder de produkterna som jag använt till fotogafering och reklam, som sedan är osäljbara eftersom att de är “oanvändbara”. Jag är ju också ansiktet utåt och produkterna jag använder är reklam helt enkelt. Så, på sett och vis så tar jag produkter från företaget, men bara de som är oanvändbara….Och som reklam på mig själv! Jag behöver inte gå in på min webbshop och lägga en order och betala den, men jag måste ändå betala moms och så vidare.
Och när det används/visas upp i mina andra videos så är det lag på att det står att det är REKLAM i samarbete med Beybey beauty, även fast det är mitt egna företag. Så på sätt och vis kan jag använda de produkterna, men inte bara ta ett från lagret utan att “skriva upp det” och tec momsa på det.

Det är många som undrar om jag ångrat att jag startat en webbshop eftersom den tar så mycket tid.. Absolut inte!! Det är sååå himla kul. Jag hade planer på att starta webbshop redan för 4 år sedan när jag bodde i Norge. Men det hade blivit lie problem när jag bodde i Norge, det är krångligt när man vill skicka varor ut från sitt eget land. MEN… jag kommer så snart jag kan också skicka varor till Norge, Danmark och Finland. Men det tar ett tag att ordna det. De kommer!

Nej hörrni, nu skall jag gå och lägga mig. Hoppas att bi gillade vloggen, gör ni det så vet ni vad ni skall göra 😉

KRAM PÅ ER!

PS!! Idag kommer jag ha en tävling på min webbshops instagram konto @BEYBEYBEAUTY, ni vill INTE missa denna! 🙂 Så in och följ, och var med och tävla när tävlingen kommer upp, Lycka till!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : Niklas Gustavsson – Some kind of magic 2

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Fia 5 years ago

  Varför står det "Anna can you keep a secret"? på cetaphil påsen? ;P

  Reply
 • Sigge Hendin-Apell 5 years ago

  Helen du är en bra kompis på youtube jag gillar att titta på digjag älskar dig

  Reply
 • Ebba Nordlander 5 years ago

  Vad var det som kröp i taket 5.27 det kröp två grejer

  Reply
 • Nicole J 5 years ago

  Helen<3 Du säger att du har gått upp i vikt och det har inte du<33 Och Ingen behöver ge dig hat för du är så snäll och har en gullig röst! Och alla som ger dig hat sikt i dem för de är 1 åringar som håller på med dig:( Men jag finns här för dig!!! Love You So Mach!!!!

  Reply
 • Ayaan Ahmed 5 years ago

  Du är bäst!

  Reply
 • Emelie Gourie 5 years ago

  Dina videos är såååå mysigaaa♡♡♡

  Reply
 • Kajsa Smedberg 5 years ago

  I och med att du även tar bilder på produkter osv så kan ju de du har som dina produkter räknas lite som "demo" ☺️??

  Reply
 • Lindy Sweden 5 years ago

  Dagens fråga: Varför har du slutat göra konstiga saker som fins i smink videos? PS: Älskar dig???

  Reply
 • Angelina Lövgren 5 years ago

  Dagens fråga: Skulle du kunna ta in skal som fodral med fickor om du fattar vad jag menar? 🙂 Sånna som skyddar lite mera! Skulle vara sjukt kul eftersom att jag inte använder vanliga skal <3 ilysm finaste Helen

  Reply
 • Julia Lindström 5 years ago

  dagensfråga: hur många timar jobbar du varje vecka samanlagt. I ❤ U

  Reply
 • Thyra H 5 years ago

  Älskar dina vloggar!!!! Blir typ ledsen och känner mig elak om jag inte kollar för du verkar så sjukt snäll!!!!!!! PS ILYSM??????❤️❤️❤️❤️❤️??????❣❣❣❣❣?????????????????????????????????????????

  Reply
 • maya maya 5 years ago

  dagens fråga: när du lanserar en produkt får du då en egen test produkt eller den helt färdiga produkten. Och ifall du skulle råka ta sönder den kan du få en helt gratis eller hur går det till. bara undra eftersom är veldigt intresserad av företagande PS. ILYSM ❤❤❤❤??????

  Reply
 • Mina Pettersson 5 years ago

  Kan du göra en getvlogg #2

  Reply
 • Fatma Alkurdi 5 years ago

  Dagens fråga: varför pratar du inte om din familj bor dom inte nära dig
  ILYSM

  Reply
 • Marie Berglin 5 years ago

  Hej! Älskar dina vloggar !
  Vill tipsa dig om ett spökställe eller vad man ska säga som heter chateau miranda som ligger i celles belgien!
  ha de så bra, och jätte gärna mera djur i vloggarna!

  Reply
 • Malin Hessedahl 5 years ago

  älskar din webbshopen beybeybeauty ❤ ❤ ❤

  Reply
 • WHAT IF2 5 years ago

  hej dagens fråga: tjänar man pengar på att ha djur tex getter 🙂 ?

  Reply
 • Karin R 5 years ago

  Dagens fråga: Tittar du ofta på dina fp konton❤️PS har ett till dig?helen_lifesaver))ILYSM

  Reply
 • Mille 5 years ago

  Jag har nog missat det men vart tog ingvars Kompis lamm vägen?

  Reply
 • Queen Bina 5 years ago

  dagens fråga : har du tat vaksijonen eller hur det nu stavas som gör att du inte ska få livmodern cancern?? ILYSM♥

  Reply
 • Jenny H 5 years ago

  Älskar dina videor så mycket Helen, du är så otroligt fantastisk och vacker glöm aldrig det, ilysm❤

  Reply
 • Sara 5 years ago

  Men gud när ni bärde in golvet så kollade jag inte så noga så ja ba "MEN NEJ HAR DEM KÖPT ETT BLÅTT GOLV" haha

  Reply
 • pia johansson 5 years ago

  inte alls snällt å lämna kvar hunden å låta den va själv. ???????

  Reply
 • Evelina & Robban 5 years ago

  förra årets skogssvampschips var gudomliga, måste iaf testa dessa!

  Reply
 • Ana Olson 5 years ago

  och jag som ville ha guld men den hade dom inte så fick ta en vit ??❤

  Reply
 • Emma Lagerblad 5 years ago

  Dagens fråga: använder getterna den där borst saken ni gjorde till dom?

  Reply
 • Hanna Mobjörk 5 years ago

  Dagens fråga: många kända youtuber har problem med att folk kommer hem till dem. Men det värkar aldrig att det kommer hem till dig, vad kan det bero på förutom att du bor på landet? ILYSM♥️

  Reply
 • Lovisas Djurliv 5 years ago

  Dagens fråga: Tycket Oskar det är kul när du går runt och filmat om dagarna?? PS, LYSM??

  Reply
 • Lavendel EllerLinblomma 5 years ago

  Ett till namnförslag: Lillian

  Reply
 • Maddiis 99 5 years ago

  Vad fick dig att 'falla' för Samsung? Älskar dig du är bäst❤️

  Reply
 • Elsag Guldstrand 5 years ago

  Dagens fråga: Hur många minuter tror du att du klipper bort när du redigerar?? Du är min förebild?? och blir de fler videos med Oskar?? Det va jätte roliga!!????

  Reply
 • Kattis Pinter 5 years ago

  Okej tack! 🙂

  Reply
 • Amelie Hultman 5 years ago

  ska direkt in på webshopen och kolla födelsedagspresent till min mamma och syster

  Reply
 • DADDY 5 years ago

  HAHAHHAHAH DET ser jätte roligt ut när Ingmar följde Äfter dig

  Reply
 • Martina Vennerberg 5 years ago

  prova att slicka på kantarell chipsen, haha! låter konstigt men tror att potatisen tar över mycket av smaken

  Reply
 • Fenja 5 years ago

  Dagens fråga: kan du starta en vlogg kanal ILYSM?

  Reply
 • Inez liv 5 years ago

  Dagens fråga: Är du med i något nätverk?❤️LYSM?

  Reply
 • Sara Olsson 5 years ago

  Jag har några förslag till vebbshoppen: örhängen med ett litet marmor sten i mitten, ett tillhörande halsband och en inrednings katt i te.x guld!

  Reply
 • Sara Olsson 5 years ago

  Dagens fråga: Såg Doris ut likadan ut nu eller har hon förändrats om man räknar bort med storleken/ längden!
  ILYSM

  Reply
 • trueelifee 5 years ago

  Du var jättefin i håret!

  Reply
 • Angelica Westin 5 years ago

  Ååå vad fin i håret du va med flätan!??? du får visa byrån sen i dagsljus för det såg så himla fint ut?? Ilysm?

  Reply
 • Thea W 5 years ago

  Dagens fråga: hur går det med Ingemar ? Har för mig att du sa någonting om att han kan vara sjuk och smitta? Kramkram!!!

  Reply
 • linnéa s 5 years ago

  Vaa jag tycker chipsen smakade jättemycket svamp ? asgoda!

  Reply
 • lisen Nordin 5 years ago

  mer av katterna?????? jättebra vlogg

  Reply
 • Anna Olsson 5 years ago

  Åh så fint hår du har 😀

  Reply
 • Susanne Sandbuløkken 5 years ago

  Jaaa gjør så du kan sende varer til Norge :D?

  Reply
 • Hannasskafferi 5 years ago

  Hej! 🙂 Försökte hitta vilken modell din nya mobil är men hittade det inte i videon. ville bara informera att en del Samsung galaxy note 7 har haft problem med batteriet så att de återkallas. Vill inte skrämma upp utan bara informera om det är en sådan du köpt. Tack för en underbar vlog som alltid! 🙂

  Reply
 • Ambely 5 years ago

  Finaste Helen ❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Linn Lindahl 5 years ago

  Kan du göra en what's on My phone tag? :)❤️

  Reply
 • Linn Lindahl 5 years ago

  Kan du göra en whats on My phone video

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.