HELEN TORSGÅRDEN – Passar Chiquelle kläder när man är gravid? | VLOGG

2,592
 

Klicka här!

Published on May 23, 2017 by

Denna video är REKLAM I SAMARBETE MED CHIQUELLE.

– Nu startar vi vloggveckan, hoppas att ni är lika taggade som mig!?

– Usch så trött jag var i morse! Kollade på finalen i hockey VM kvällen innan och det blev sent, MEN Sverige vann ju, så värt! Jag sover väldigt bra just nu, och har gjort de de senaste veckorna. Somnar som en stock, och vaknar vanligtvis av mig själv, pigg och glad runt 6-8. Idag hade jag dock velat sova lite längre när klockan ringde haha.

– För er som missat det i tidigare vloggar (så att det inte blir några frågetecken) Håkan har strukit/kliat sig mot en rödmålad vägg. Därför är han röd, det är INTE blod som några gissar på.

– Nu är hon igång i magen som sjutton igen, dock så var hon jättelugn i morse. Hon brukar alltid sparka när jag vaknar och när jag äter frukost, samt efter. Men knappt någonting.. Så jag försökte sätta igång henne med en söt och kall piggelin glass och det gick super.

– Det gick bra hos BM (barnmorskan) vi hade en vanlig kontroll som jag hittills går på en gång i månaden, snart blir det varannan vecka typ. Allt som vi kollade såg bra ut, dock en liten mage. Vi växer nog snart ikapp? Imorgon skall jag lämna in urinprov, blodprov och göra en glukosbelastning för att kolla att jag inte har eller ev kommer få graviditetsdiabetes. Man kan få det när man är gravid, och försvinner efter. Så det blir upp med tuppen imorgon, i skrivandes stund är klockan redan 23.30 och jag har suttit och redigerat denna video i 2,5 timme. Nu skall bara en ”thumbnail” göras, ni vet den där start bilden ni ser när jag lägger upp en video.. Samt skriva klar denna text, och ladda upp videon på youtube.

– Typiskt mig att somna på soffan! Jag som inte ens var trött?! Men det här med en paus mitt på dagen är super för mig, magen får inte jättestarka sammandragningar.

– Brukar ni ha någon period eller så där ni tömmer kyl/frys/skafferi? Jag tycker att vi köper alldeles för mycket mat, när man faktiskt har massor hemma. Man får tänka till lite, använda de man har.. använda fantasin och få bort saker som kanske håller på att bli gammalt. Idag blev det en enkel pasta. Vi får se hur länge vi klarar oss utan att handla mat.

– Vad tycker ni om kläderna från chiquelle? Jag är supernöjd! Va roligt att allt verkligen passade. Men tänker man till lite så kan man använda en del ”vanliga” kläder. Jag brukar tänka på att ta en storlek större, stretchigare material, lite längre klänningar och att de sitter åt under brösten och inte längre ner. Då funkade det ju faktiskt! www.chiquelle.se

Kläderna i videon:
Grå/beige klänning: http://bit.ly/2qdwEiD
Vit kavaj: http://bit.ly/2q4A4Jx
Vit klänning med spets: http://bit.ly/2q4ACz8
Vit fejkskinn jacka: http://bit.ly/2qdBMmW
Gammelrosa klänning: http://bit.ly/2qIBwjr
Vit volangtopp: http://bit.ly/2rK1ly4

– Aaaw, Benny är sååå gosig nu när hon FÖRHOPPNINGSVIS är dräktig. Det brukar inte kräva så mycket mer än en pojk-get för att de skall bli dräktiga haha. Så vi hoppas på det, men vi vet som sagt inte helt säkert. Lite tjockare och latare är hon iaf, vilket är tecken på dräktighet. Tänk att få en liten mini Benny. Så mysigt! Getter är verkligen så himla goa!

– Skallarna och drömfångaren i videon kommer från: Skullartdesignbysweden (instagram samt facebook), hon designar skallar efter ens önskemål, så kan man bolla lite ideér med henne. Jag älskar ju marmor och roséguld, så det fick det ju blir för mig. Älskar drömfångaren! .. och kan inte vänta på de fina skallarna som kommer till barn rummet. Kommer bli sött!

– Hur ser ni på jämställdhet i förhållanden? Har nog inget mer att tillägga än det jag sa i videon.

– Vi ses imorgon igen, med en ny vlogg. MEN, vi kommer förmodligen ses ikväll vid 18 också i en ny gravidvideo med superfina saker jag köpt till barnrummet. KAN knappt vänta på att få börja inreda där. Just nu är vi i princip klara med renoveringen, vi filmar lite lite hela tiden när vi håller på… Sen skall de inredas och den videon kommer upp när det är klart, kanske nästa vecka… kanske senare, vi får se!

Som sagt skall jag försöka att få upp vloggarna till dagen efter vid 06 tiden. Blir det för sent kanske jag får redigera samma morgon. Men det skall nog gå 🙂

Hoppas att ni gillade vloggen.
Tack för att ni tittade!

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

25 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.