HELEN TORSGÅRDEN – SLUTA MED YOUTUBE NÄR BEBIS KOMMER?! | Gravid vecka 30

89,111
 

Klicka här!

Published on May 30, 2017 by

♥ Veckans gravidvideo! 🙂
Ber om ursäkt för det knarrande ljudet, det är min kamera som fått fnatt. Inget man hör när man spelar in, bara på själva inspelningen 🙁
Magen får ni se nästa vecka, glömde helt bort det idag!

KRAM PÅ ER!

♥ Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Instagram: helentorsgarden
Snapchat: hiilent
Mejl: [email protected]
Webbshop: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Kamera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Ljussättning: Dagsljus och/eller softbox
Redigeringsprogram: Cyberlink powerdirector 13
Musiken: http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • rymd bruden 4 years ago

  Men om ni döper ert barn så är de lättare för dom att komma med i kyrkan om hon skulle bli kristen. Om hon skulle bli allergisk mot djur skulle man kunna bygga en liten bod (eller någon av era rum ute) och skaffa katt lucka på och där inne kan ni har sovplatser mm men jag tror inte att hon kommer känna av så mkt om ni skulle ha samma kläder på er beroende på hur allergisk hon är (ILYSFM!<3)

  Reply
 • Hajzan 4 years ago

  Va kul det hade vart om bebisen föddes den 12:de augusti för då föddes jag ???

  Reply
 • Ellen Hansson 4 years ago

  Tips på serienamn är Gravid – vad hände sen? ?
  Hedvig eller Hillevi är superfina och gulliga tjejnamn! ??
  Jag personligen älskar Svea också, men det hänger nog i efter min gammelmormor☺️

  Måste även säg att det känns som att du och Oskar är gjorda för varandra. Super härliga personer båda två ❣️
  Kramisar ?

  Reply
 • Sanya Wiklund 4 years ago

  Jag tycker Vera är väldigt fint, så jag håller tummarna för att det blir just det namnet! 😀 Ett annat förslag på namn som jag verkligen tycker är superfint är Saga! Lite gammaldags men som ändå blivit mer modernt, samt fint med ett namn som har en innebörd också! Kram <3<3

  Reply
 • Jojobojjan 4 years ago

  men nää ville se magen ju ❤

  Reply
 • Erika Olsson 4 years ago

  ?

  Reply
 • Emelie Bengtsson 4 years ago

  Min familj e ikketroende, men både jag och min lillebror e döpta, så det är inget fel att vara döpt även om man inte är kristen, det skulle väll isåfall vara att följa en tradition ❤️?

  Reply
 • Emilia Andersson 4 years ago

  Asså man blir ju helt varm i kroppen när man direkt efter intro låten hör din varma röst säga: Hej på er, hoppas allting är super bra med er! Du är ju verkligen den personen som kan göra dom värsta dagarna till dom bästa!!!❤
  ILYSM??

  Reply
 • Mosquito 4 years ago

  Klicka på videon för jag tyckte titeln lät bra. Gör de !

  Reply
 • Phelicia Palm 4 years ago

  My eller Alexia är finna namn

  Reply
 • 91thessa 4 years ago

  Kollar alltid på dina videos, verkar vara en sjukt jordnära och härlig person! Lycka till med föräldraskapet!:)
  Vad det gäller allergi, så kan det vara som ni säger ärftligt eller något sånt. Jag själv växte upp med djur men blev ändå helt plötsligt allergisk. Det är knepigt hur det funkar !:)

  Reply
 • Emilia Johansson 4 years ago

  Födde min lilla pojk när jag var 17 och trodde jag skulle gå över tiden då de kändes som min mage aldrig riktigt växte då jag hade så liten mage. Men han valde att komma hela 17 dagar för tidigt utan direkt förvarning, var beredd hon kan komma när du minst anar ? du är underbar!

  Reply
 • sabina olsson 4 years ago

  Min son på 8 år blev allergisk mot katter och hundar, och då hade vi haft katt i 4 år. Det enda vi kunde göra pga han var jätte allergisk var att finna nytt hem åt våra tre hjärtan. Det var (fortfarande är) jättejobbigt men de fick komma till ett superbra hem som vi håller kontakten med ❤️

  Reply
 • josefine eriksson 4 years ago

  Har suttit och funderat alldeles för länge på nu ifall Oskar har en skum bondbränna i pannan eller om jag bara har någon slags synvilla.

  Reply
 • Roxanna 4 years ago

  ???

  Reply
 • the habesha girl 4 years ago

  om barnen har allergi mot katter vad tänker ni gö med katten då?

  Reply
 • Karina Larson 4 years ago

  Helen vet inte om det stod på din lista men ett tips ta med ett par sköna skor typ ballerina det är skönt att ha och springa runt i
  ???? och jävlar va brun Oskar är dammmm

  Reply
 • Minna Lindberg 4 years ago

  När jag ser att du laddat upp en ny video får jag lyckorus genom hela kroppen, när jag sätter på videon får jag lyckorus och blir alltid helt avslappnad, när jag kollat klart vill jag bara ha meeer. Du gör mina dagar Helen, helt ärligt ❤

  Reply
 • Ellissens 4 years ago

  Åååå Freja och Selma låter som så sjukt gulliga namn! <3

  Reply
 • the freaks 4 years ago

  packa nu eller nästa vecka. hade min mamma packat förlossnings väskan i v35 när jag föddes hade hon vart 1 (nästan 2) vecka sen.

  Reply
 • Aricela Shadowstorm 4 years ago

  Tycker serien efter att du fött barnet ska heta förädlar vecka. Där ni berättar vecka för vecka hur det går för er som föräldrar och att Oscar också är med i dem 🙂

  Reply
 • Erica Zackrisson 4 years ago

  Vera skulle vara såå fint namn till henne. Det verkar passa in på er och henne så bra❤

  Reply
 • Anja Håkanson 4 years ago

  När jag födde barn fick jag inte äta under förlossningen (tänkte på frukt/godis-punkten på packlista), i och med att OM det blir akut snitt, som ju är en operation, så ska man ju helst vara fastande.. fast det kanske är olika!

  Reply
 • Samira Mikho Mallo Ös7M1 4 years ago

  Vera!❤️

  Reply
 • Emelinne Roos 4 years ago

  Haha vad roligt för den 13 augusti förra året började jag spela Pokémon GO?

  Reply
 • Malin 4 years ago

  freja var sött :))

  Reply
 • zmillah 4 years ago

  Kan du inte göra en tutorial på sminkningen du har i denna video? 🙂

  Reply
 • Elina Axell 4 years ago

  förslag på vad du kan döpa serien till när hon är född(nu vet man ju inte namnet men ex): Freja 2 veckor gammal

  Reply
 • zmillah 4 years ago

  15:17 sekvensen, så guld klippt! skratt

  Reply
 • zmillah 4 years ago

  Btw, Kerstin är ett gulligt namn 🙂

  Reply
 • Ebba Wall 4 years ago

  Måste ju bara tipsa om Margaoux Dietz förlossningsvideo! Bästa jag har sett den hade jag gärna velat se när jag själv va gravid! Och jag älskar namnet Freja! Så fint! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Emma Johansson 4 years ago

  Att döpa sitt barn i Kyrkan innebär inte att barnet får sitt namn. Det har den redan fått. Man döper barnet in i den kristna församlingen. Tänk på det ?

  Reply
 • Alexandra Ljungberg 4 years ago

  "Öh.. ja.. inte tills hon fyllt fyra" trodde han skulle säga 13 eller nåt hahah!

  Reply
 • 1glund 4 years ago

  Jag är inte döpt men heter Cecilia,Love you❤️

  Reply
 • Tova Engkvist 4 years ago

  Jag vet inte hur du är med engelska titlar men annars kanske newborn? Eller den kanske einte alls var bra hahaha det var bara det första som kom upp i mitt huvud

  Reply
 • P W 4 years ago

  Man behöver inte döpas för namnet ska bli fast ,och finns inga krav att man måste va kristen för få döpa barnet i kyrkan om man vill de.

  Ett äldre syskon till mig är döpt Medans jag inte är de och ens namn blir fast ändå så att säga.

  Man blir ju folkbokförd , där fastställs ju namnet och ev.mellannamn och ens efternamn (ja man kan ju också välja ett av barnens efternamn efter ena eller Båda föräldrarna)som
  föräldrarna väljer till sitt barn

  Så med andra ord de behövs ingen dop för fastställa namnet.
  Och man får döpa barnet även om man kristen eller inte.

  På 70/80 talet blev fortfarande barn automatisk tillhörande närmaste kyrka och kyrkobokförd(tror jag de heter )

  Sedan 90/2000 talet tror jag man väljer att tillhöra kyrka eller inte när barnet är liten .

  Detta för att välja om man som förälder vill att barnet ska eller inte ska tillhöra kyrka för betala eller inte betala kyrkoskatt.

  Sedan kanske de olika var man bor ,hur detta funkar antar jag.

  Ville bara skriva de så du och Oskar vet detta.

  Anledning att jag inte blev döpt var för våra föräldrar inte kunde bestämma sig om de skulle eller inte döpa mig sen blev de "bara" så att de aldrig blev av .

  Hoppas detta hjälpte lite i era funderingar kring detta :).

  Reply
 • Purjo M 4 years ago

  Superbra video. Men jag klarar verkligen inte av smaskljudet.. ? Inte hans fel såklart, men jag var så nyfiken på att få höra frågor och svar så att det var väldigt jobbigt att behöva stänga av videon.. Helt klart mitt fel och min psykiska ohälsa som verkligen blir illa av smaskljud.. Men ni kanske inte ska äta i frågestunder eller andra inslag som kräver att man lyssnar på vad ni säger osv, bara ett tips. Ta hand om er! ❤

  Reply
 • Jennie Backius 4 years ago

  Söta ni är ihop ?❤️

  Reply
 • Louise Britz 4 years ago

  kan hon inte döpas till freja/ freya

  Reply
 • Linn Horse 4 years ago

  Svea och Selma är två jättefina namn♥️

  Reply
 • Alicia Hedell 4 years ago

  Sigrid är ett fint namn

  Reply
 • Signe Söderberg 4 years ago

  Mina föredrar är kristna eller har vart så dem döpte mig inte för att jag skulle välja själv när jag är äldre

  Reply
 • Laku 4 years ago

  Alla i min familj är döpa även fast vi alla är ateister, mer för att det är tradition än religiöst i våra ( och många andras ) ögon. Precis som att vi firar jul eller påsk utan att vara kristna. ?

  Reply
 • ewa-maria antonsson 4 years ago

  Litet tips: byt ut regnskyddet som kommer med bugaboon mot ett annat. Buggans regnskydd är bedrövliga, väldigt hårda och stela. Vi använder oss av regnskydd från Elodie Details men finns många andra märken att välja på. Vi har även hyrt babyskydd på BB, grymt bra! (Mycket billigare än köpa nytt) Gällande namn, mina döttrar heter Elsa och Vera, och våra katter heter Gertrud och Svea. Älskar "gamla" namn! ❤️

  Reply
 • Emmapemma02 4 years ago

  Gravidförsäkring är AS viktigt!!! Jag fick diabetes å hade mamma haft en sån försäkring så hade jag fått 500 tusen!!!!! Men nu hade hon ingen så där förlorade man lite pengar

  Reply
 • Emilia Woksepp 4 years ago

  har ni hittat Doris?

  Reply
 • Nikita Michelle 4 years ago

  Om man inte vill döpa sitt barn finns ju det alternativet – Däremot om eran dotter skulle utveckla en kristen tro, och kanske framåt i tiden vill konfirmera sig så får man inte konfirmera sig förens man är döpt har jag för mig. Men i det fallet skulle det inte heller vara ett problem för hon kan gå och döpa sig när som helst i princip. Jag har sett två tjejer och tre pojkar bli döpta när dom var ca 14-16 år gamla.
  Jag är döpt men eftersom jag ej är kristen och spirituell hade jag själv som spädbarn velat kunna säga ifrån. För mig känns det tråkigt att vara bunden till svenska kyrkan och behöva konvertera ifall jag så ville det. Jag skulle se att mitt barn utvecklar sin egen tro innan jag döper hen. Men däremot på ett annat håll så är det ju som så att i dagens läge handlar dop inte lika mycket om vare sig man är kristen eller ej eller om man vill att sitt barn ska vara det, utan det handlar mer i dagsläget om – som ni nämde – tradition, de flesta gör det bara för att göra det. Men ett dop kan också vara ett trevligt minne och ha doppresenter att se tillbaka till när man är vuxen. Det är iallafall det enda jag har sett en mening i mitt dop – minne.
  Lycka till

  Reply
 • Maria Gustafsson 4 years ago

  härligt när Oskar är med ?

  Reply
 • Estrid Kjellman-Erlandson 4 years ago

  Nu låter det jätte själviskt men ett förslag på namn är Estrid

  Reply
 • GIRL MAKE DIY 4 years ago

  Mina föräldrar är inte kristna och inte jag heller med dom döpte mig typ för att det ör fint , man behöver ju inte bli kristen för att man döps❤

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.