HELEN TORSGÅRDEN – Youtube hat, och frågestund “Jag har gjort en abort…” | VLOGG

170,560
 

Klicka här!

Published on September 4, 2016 by

LÄS MER INFO OM DENNA VIDEO HÄR UNDER ↓↓↓

Vloggen spelades in: 2/9- 16

Hej på er! 🙂
Förlåt för en extremt deppig video, och ett tråkigt avslut på denna vloggecka. Men känner att jag måste få förklara, det är så tråkigt när man blir anklagad för något som inte stämmer och då får hat för att ni tror att jag är en avensjuk idiot, “en dubbelmoral till människa” som de också kallade mig på denna skvallerbloggen.

Det är extremt tråkigt att man inte kan prata om saker utan att någon skall tro och tänka att man är elak och har en elak avsikt.
Jag berättade ju bara om min egna gräns och mitt egna val. Skulle detta vara en pik så hade det väl inte varit negativt då jag isf håller med Therese? Använder hon inte The body shop? Jag skall vara ärlig och säga att jag inte har stor koll, och visste inte att hon köpt en ny väska? ELLER har koll på alla hennes samarbeten. Uppenbarligen har personen bakom bloggen mycket bättre koll.

När jag använde cocopanda som exempel, de är för att det är den enda hemsidan som JAG samarbetar med som har produkter som också säljer produkter som är testade på djur. Och när jag sa H&m, kicks, cubus, lindex… ? Hålla det är några av de vanligaste skönhets/mode butikerna i Sverige! 😀
Ang skinn och fejkskinn väskor, det kom också upp som ett exempel eftersom jag själv precis köpt in väskor i fejkskinn från företag som också gör skinnväskor till min webbshop (som ni kan se på webbshoppen) och funderade då på om vad jag tyckte om det.

Hade jag sagt att jag tycker att det är fel att tex dricka alkohol (vilket jag inte tycker), så hade det istället vinklats till att jag är avundsjuk på Linn ahlborg som som måste pika på henne.. (bara för att skvallerbloggen nyligen skrev om att det stod alkohol på bordet framför henne). Förstår ni hur jag menar? Så himla tråkigt att allt skall vinklas och vridas så att jag blir hackad på? Nu råkade ju det jag prata om passa in på Therese, de kan jag hålla med om nu i efterhand när man ser det så här. Men det är precis så här det är med allt – Man kan hitta precis alla vägar och kopplingar till det man vill.

Detta är absolut inget illa mot Therese, och de hoppas jag att ni fattat redan 🙂 Jag har skrivit privat till henne om detta.

Ångrar nu i efterhand att jag pratar om mina egna val/åsikter över huvud taget och kanske bara skall skippa det framöver. Det krockar alltid med någon annans val, och alla får göra precis som de vill. Sist jag gjorde det var när jag berättade att jag inte var vegetarian, men äter vegetariskt ca 6 dagar i veckan..och då blev det samma typ av tråkiga uppståndelse.

Tro inte på allt ni ser, speciellt inte från en blogg som förmodligen får betalt av att komma på så mycket om youtubers som möjligt.

HÄR KAN NI SE GÅRDAGENS VIDEO: http://bit.ly/2c9oODK

OCH JAA! Doris skall ha kattungar igen, hur går detta ens? Hon måste ju spotta ut tabletterna, eller så tar de inte på henne?! Haha Hon hade tydligen varit dräktig redan i ca 5-6 veckor när vi gjorde ultraljud hos veterinären, och de är minst tre stycken.. Visst saknar ja de små som nyss flyttade här ifrån, men… det är mycket jobb och passande också.. och kattbajs!! De fyller ju en kattlåda på bara någon dag?! haha.. fy vad jag är trött på kattbajs haha

KRAM PÅ ER! 🙂

Min webbshop: http://bit.ly/1TNawY4

♥ Här hittar ni mig:
Blog: http://bit.ly/1Pek9h9
Instagram: hiilen_makeup
Snapchat: hiilent
Contact: [email protected]
Store: www.beybeybeauty.com

♥ Övrigt:
Camera: Canon eos 80D / Canon legria mini X
Lightening: Natural light & softbox
Editing: Cyberlink powerdirector 13
Music : http://www.epidemicsound.com

Videon innehåller produkt/er som skickats till mig för påseende från företaget eller en PR byrå. Dock är det alltid mina egna åsikter om produkterna som ej påverkas av tredje part.

♥ Ni är bäst!

50 comments

 • Nellie Johansson 5 years ago

  Haha kan du inte göra en vloggår vid 200k??❤️ älskar dina vloggar

  Reply
 • Tove 5 years ago

  har precis hittat till din kanal och jag verkligen älskar den, du lever min dröm. ute på en stor gård med mycket djur ?

  Reply
 • emma Super 5 years ago

  Kan du kolla in min kanal snälla Helen älskar dig…. Du är bäst???????du är så himla söt snyggis☺️☺️???????

  Reply
 • Fearless395 5 years ago

  Så tråkigt när folk slänger ur sig elakheter och dömer utan att ens kolla upp fakta först. Vi som såg din video vet ju vad du sa och det var ju inget fel eller konstigt med det!
  Haha, trots att det här med nya kattungar kanske inte riktigt var vad ni hade väntat er eller planerat inför, så måste jag säga att det kommer bli supermysigt att få följa dem nya ungarna! Ser verkligen framemot det!
  Och massa kärlek till dig Helen, du är en av min absoluta favoriter på Youtube, du är så ärlig, down to earth och härlig att följa ❤

  Reply
 • Ellinor Bengtsson 5 years ago

  Grattis o efterskott finaste du❤️❤️

  Reply
 • Ce Lelle 5 years ago

  Du är så underbar. lyssnar inte på några haters. kram!

  Reply
 • Olivia Johansson 5 years ago

  Jag hade velat sett en storytime om när du gjorde abort, om du hade velat

  Reply
 • Malin Murad 5 years ago

  Assåå ååh jag älskar värkligen att sitta på typ morgonen elr kvällen och kolla på dina vloggar eller videos, dem e så himla mysiga! <3 Love uu

  Reply
 • Jennifer Karlsson 5 years ago

  Ja gör gärna en story time om din abort! <3

  Reply
 • Cornelia Kristiansson 5 years ago

  snälla gör vloggar istället för videos i en månad, ÄLSKAR DINA VLOGGAR<3333

  Reply
 • Jessica Larsson 5 years ago

  ja gör gärna en storytime om din abort<3

  Reply
 • Bananens Bananan kaka 5 years ago

  Okay?

  Reply
 • Filippa Olsson 5 years ago

  vad är pikar tacksam för svar<3

  Reply
 • Tindra Isaksson 5 years ago

  storytime om din abort

  Reply
 • Anna Östberg 5 years ago

  Dagens fråga: skulle du kunna göra en vloggvecka eller liknade när Doris ska föda?älskar dina vidios<3

  Reply
 • Jessica Persson 5 years ago

  <3

  Reply
 • csgo Terzo 5 years ago

  en fråga kan man får köpa en av dina kattungar sen kanske ?? +HELEN TORSGÅRDEN – BEUTY CHANNEL

  Reply
 • Hey.Its.Wilda 5 years ago

  Älskar dina vloggar!!<3<3

  Reply
 • Tilde Ekman 5 years ago

  Vill jätte gärna att du gör en storytime om att du har gjort abort?

  Reply
 • Silje och iris Abrahamsen och fogde 5 years ago

  Kan du göra en spök vidio ????

  Reply
 • lovisa Hvornum 5 years ago

  dagens fråga: vilket är ditt favorit djur.

  Reply
 • felicia gustafsson 5 years ago

  Dagens fråga: hur är det med Sören???

  Reply
 • Amanda Scherbetz 5 years ago

  Förstår att det är super svårt att inte ta åt sig men du är verkligen inte en dålig människa. Du är jätte fin och bra. Min största förebild. Föresten va du super fin i det kortare håret. Passar dig jätte bra ❤️❤️❤️

  Reply
 • Stina Johansson 5 years ago

  Jag ska hålla mina tummar som bara den??

  Reply
 • Linnea Hagström 5 years ago

  våran katt är sjuk??

  Reply
 • Filippa Glimryd 5 years ago

  Du värkar vara en sån fantastisk och helt underbar människa???. Älskar dina videos

  Reply
 • Ellen Grannas 5 years ago

  jag älskar dina bloggar

  Reply
 • Ellen Grannas 5 years ago

  vloggar

  Reply
 • Agnes Abelin 5 years ago

  Du kan kolla in min och min kompis kanal! AAbsolutaVloggar! Hoppas du gör det isf kommentera gärna!

  Reply
 • Vilma Moquist 5 years ago

  Gör gärna en story-time om din abort. Skulle vara intressant att höra din historia. Kram

  Reply
 • Tilda Lemon 5 years ago

  Dagens fråga: Tycker du att du är kul Megan trainer? Dagens fråga: Varför just gätter?

  Reply
 • Isabelle Vlogg 5 years ago

  ❤️❤️❤️❣

  Reply
 • Lova Espmark 5 years ago

  Du är underbar Helen! <3 Du är min favorit youtuber! Fortsätt med det du gör. Älskar dina vloggar super mycket!! <33

  Reply
 • Josefin Madsen 5 years ago

  men underbara Helen! lyssna inte på detta för vi som verkligen tycker om dig VET HELT SÄKERT att DU INTE skulle vara dum mot någon 🙂 massa kramar till dig❤

  Reply
 • Hilma Dahlin 5 years ago

  Hej? Jag älskar dina vloggar??

  Reply
 • Johannes Paulus II 5 years ago

  Abort är mord

  Reply
 • Michal Stala 5 years ago

  Du är jättebra youtuber, jag tycker synd om dig.

  Reply
 • Magda_ Husky älskaren 5 years ago

  Du borde titta in Martin Cavalheiro

  Reply
 • ryman89a 5 years ago

  jocke och jonnas vän tobbe har också en Youtube kanal den heter fam erpewijks om jag inte minns fel sen har du ju grannen Alex kanal också han heter grannen Alex på YT

  Reply
 • Carina Karlberg 5 years ago

  Tycker du är grymt duktig.
  Bry dig inte om de med negativa ord.
  Du har ett grymt liv.
  Jag har precis börjat. Följa dig och plöjer igenom alla alla dina vloggar.

  Reply
 • Ebbis Ekholm 5 years ago

  Hata inte Helen ❤❤❤❤❤

  Reply
 • lilli kaslin 5 years ago

  Helen du är världens största o bästa YouTubers i Love you,?????❤❤❤❤

  Reply
 • Emma Nygren Tibblin 4 years ago

  gilla om Helen är bäst

  Reply
 • Anneli Ahlsen 4 years ago

  Du får göra vad du vill

  Reply
 • Aleandra Laasonen 4 years ago

  Jag älskar dig du är bäst

  Reply
 • Caroline Rodriguez 4 years ago

  Hej Helen , jag tycker synd om dig med alla hatkomentarer . Mvh kattälskaren.???

  Reply
 • Caroline Rodriguez 4 years ago

  obs! Är det normalt att en katt är borta i 2v?

  Reply
 • Jasmine Arapi 4 years ago

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Emma J 4 years ago

  Älskar din kanal s❤️❤️ dina vloggar är inte som andras för du gör inte så mkt saker så de blir inte rörigt och dina vloggar är långa och mysiga❤️?

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.