Ida Warg – Dags att riva badrummet┃VLOGG

20,874
 

Klicka här!

Published on August 13, 2017 by

Hej vänner! Först vill jag bara tacka för alla fina ord, pepp och stöttning som ni har gett mig i hela dramat som varit. Ni är bäst! ❤

Nu tycker jag att vi fortsätter på som vanligt och hoppas på att detta drama slutar här. Pga. allt så ligger jag efter i vloggschemat, men här kommer i alla fall en ny blog från veckan. Vi kör på med renoveringen och i denna videon så får ni sista titten på vårt badrum innan det rivs. Buuu lite sorgligt men förhoppningsvis så kommer det nya bli ännu bättre.

Sedan har vi satt in nya elementskydd. Vi beställde rutiga men fick randiga. haha. Men de gjorde randiga för att det är de som egentligen tillhör en sekelskiftslägenhet + att ni som röstade på Snapchat och stories gillade rakt bäst. Tror att rakt kanske blir bäst i längden då man nog lätt kan trötta på rutigt. Vad tror ni?

Sedan så går jag på nybörjarkurs i tantra. OMG säger jag bara! Visste inte vad som skulle vänta men det var riktigt intressant.

Hoppas ni gillar vloggen. Älskar er! Puss, I

☆ MIN WEBSHOP (reklam): http://welloteket.se

☆☆☆ SOCIALA MEDIER ☆☆☆
❥ BLOGG: http://www.idawarg.se
❥ INSTAGRAM: idawarg
❥ SNAPCHAT: idawarg
❥ MUSICA.LY: idawarg

☆ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]

Lämna mer än gärna en kommentar innan ni går ツ ❤

40 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.