Ida Warg – ETT RADHUS KANSKE? | Vlogg 71

54,385
 

Klicka här!

Published on November 8, 2018 by

Coola kläder!

Hej älsklingar! Elvis har det senaste stoppat in sina händer upp i gommen och tuggar på allt. Kan det vara ett symtom på tänder? Han är ju bara 3 mån och vet att de brukar komma mellan 6-9mån. Kanske bara är att han är så glad att han hittat händerna. Haha.

Sedan undrar jag om ni tycker det är intressant med träning i vloggarna? Vill ni ha mer eller mindre?

Vi hälsar även på Elvis gudmor Isa som är Alex syster. De bor i mysigaste radhuset och blev typ sugen på att flytta. Någon av er som bor i radhus?

Sedan vad kallar ni det kvinnliga och manliga könsorganet? Funderar på vad man senare ska lära Elvis.

Hoppas i gillar bloggen! Puss, I

❥ Här hittar ni min sköna mössa: http://revr.at/2pe
❥ Och här kan ni lyssna på alla våra poddavsnitt: https://apple.co/2DhB7re

☆ SOCIALA MEDIER ☆
❥ BLOGG: http://www.idawarg.se
❥ INSTAGRAM: https://instagram.com/idawarg
❥ PODCAST: “Sånt är livet – Alex & Ida” https://apple.co/2DhB7re
❥ MUSICA.LY: idawarg

Video redigerad av Lisa Höök: https://www.instagram.com/lisa.hooks/

☆ MIN WEBSHOP (reklam): http://welloteket.se

☆ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]

Lämna mer än gärna en kommentar innan ni går ツ ❤

50 comments

 • Alicia Silfverhjelm 4 months ago

  Vill bara säga att jag började få mina tänder när jag va tre månader!❤️så vem vet det kanske är tänder😏😏

  Reply
 • Alma Carlsson 4 months ago

  Jag fick mina tänder när jag var 4 månader. Så det går säkert att han får tänderna nu.

  Reply
 • Selma Palm 4 months ago

  Vet nån hur man får mindre lår?😹

  Reply
 • Siri Gustafsson Lindén 4 months ago

  Jag tränar 4-5 gånger i veckan:)hahahahah älskar träning

  Reply
 • andrea lima 4 months ago

  Tränar inte alls

  Reply
 • Agnes 1 4 months ago

  Jag fick mina tänder när jag var 4-5 månader, så Elvis tänder kan absolut vara på gång

  Reply
 • Ellie Petersson 4 months ago

  Min kusin fick tänder efter lite dryg två månader, så det är inte helt omöjligt. Bara för att det normala är 6-9 månader behöver det absolut inte se ut så för ditt barn.

  Reply
 • Lilly Sverin 4 months ago

  Jag tränar 4 ggr i veckan + en gång gym 💓🤩

  Reply
 • Vanessa Sjögren 4 months ago

  💗Tycker om din träning och dina träningstips så gärna lite mer av det💗

  Reply
 • Noemi Melen 4 months ago

  Alltså Natasha är ju bara så himla snygg!❤😍

  Reply
 • Emelie 4 months ago

  Tror absolut det är tänder! Min systers 2 barn har fått sin första tand vid 3 månader 🙂 dreggel, klåda, feber och begär att stoppa saker i munnen och bita 🙂

  Reply
 • Frida Lindgren 4 months ago

  Jag är 2barns mamma till en 3åring & en 1,5åring. Studerar till förskollärare på 100%. Pendlar 1,5h enkel resa till skolan & hem ca 3ggr i veckan. Min man är handbolls spelare på fritiden så kvällstid & en dag i helgen är han iväg på det så jag vet inte hur jag ska få ihop nån träning. Jag tränade 3-5ggr i veckan innan men nu inget.. älskar dina tränings tid & blir så pepp! Skulle gärna se mer snabba träningstips som man kan göra hemma🙏🏼😊❤️ ilysm💕✨

  Reply
 • Tove &Matildas 4 months ago

  Hur blir man motiverad till att träna, har du några tips på alternativa målsättningar (förutom att bli normsnygg och smal)?

  Reply
 • Sanna Persson 4 months ago

  Just nu tränar jag nästan ingenting, men ska skaffa gymkort snart och då kommer jag kanske träna 1 gång i veckan

  Reply
 • Nora Andersson 4 months ago

  Jag tränar ca 7 gånger i veckan, borde nästan finans fler veckodagar så man får vila lite😂 tycker att du ska vissa mera träning så man får lite inspiration

  Reply
 • Linnea Karlsson 4 months ago

  När blev du vegan? Du är fett grym! Ly💘

  Reply
 • Magnus Wibert 4 months ago

  kan inte du skriva en bok om behandla rätter, tips osådär. Jag tror att de skulle hjälpa många att gå över till att vara vegan, jag tycker iallafall att de är väldigt svårt att komma på vad man kan äta❤️❤️

  Reply
 • Mollie Vollmer 4 months ago

  Jag tränar på roddmaskin varannan dag, har gymnastik två gånger i veckan, och kör på nån slags annan maskin man tränar magen med varannan dag❤️ Själv vill jag gärna se mer av din träning då jag inspireras och försöker göra likadant haha. Helst utan nån maskin då jag bara har 2 träningsmaskiner i hemmet🤛🏻❤️

  Reply
 • Elin Björkhem 4 months ago

  Jag tränar en gång i veckan ibland och ibland blir det ingen gång alla men jag vill träna men har ingen att gå och träna med och har svårt att dra mig dit själv 🙂

  Reply
 • Sister Poff 4 months ago

  Tack för tipset! Ska köpa sandpapper 😆

  Reply
 • almas100123 4 months ago

  Jag tränar 3 ggr i vecka plus idrott i skolan 2 ggr och profil me dans osv 2 ggr. Sedan så e jag sjlv tränare 1 gång i veckan och är då med o tränar själv och sedan så cyklar jag till skolan.

  Reply
 • Elin Ganander 4 months ago

  Vad heter fiket ni var på?

  Reply
 • Nellie Andersson 4 months ago

  Jag tränar hund varje dag. Inte riktigt samma sak men vi tränar agility så det är massa av springande och byten och till viss del springteknik. Jag och hunden kör drag. Hunden drar mig på cykel, men behöver trampa en del, på kickbike där man behöver sparka en del och även canicross där hunden drar medans jag springer. Det tycker jag är träning nog. Sedan har vi även idrott i skolan.

  Reply
 • Lovisa Fast 4 months ago

  Jag tränar 4 gånger om veckan (3 gånger simning,1 gång fotboll och ibland tävling,match eller cup på helgerna som denna veckan

  Reply
 • Amanda Olofsson 4 months ago

  Tycker det är lagom med träning! Men jag hade gärna önskat att du kanske kan göra en video där du tipsar till dom som vill börja träna. T.ex Hur ofta i veckan, vad man ska träna och lite sånt! Ha de bäst!

  Reply
 • Clara Andersson 4 months ago

  Jag förstör inte varför alla ska lägga sig i. Elvis tycker ju att det är kul att bada så låt Ida och Alex låta deras son få göra det som han tycker är kul!!

  Reply
 • Kim Engvåg 4 months ago

  Kan vara tänder min dotter fick första tanden vid 3 månader 🙂

  Reply
 • Antonia Berggren 4 months ago

  Min son bet o dregglade från 4-6mån innan första tänderna kom på 6mån dag. Ge honom en kall bitring för o linda kliandet 😁💕

  Reply
 • Ella K 4 months ago

  Gud vad kul att du också har prat bubblor som margaux på Arnold❤️

  Reply
 • FourwheelerLoverGirl 4 months ago

  Vad heter restaurangen du o Natacha åt på? Såg extremt gott ut 😍😍😍😍

  Reply
 • Ella Sofia 4 months ago

  Tränar friidrott 5-6 gånger i veckan! Hård träning men roligt

  Reply
 • Josefin Axelsson 4 months ago

  En kompis son fick sina första tänder redan vid 4 månader. Så det skulle absolut kunna vara tänder på g för Elvis! Jag har upplevt på mina barn att det var på gång länge innan de spruckit fram. Så ingen omöjlighet att det har börjat klia i tandköttet på lillen ☺️

  Reply
 • Ebba Höglund 4 months ago

  Jag tränar 3 gånger i veckan 5 med skolidrotten. 2 gånger gymnastik och 1 gång simhopp. 😂 ganska mycket.

  Reply
 • Ylva Bomark 4 months ago

  Älskar när du visar maten du äter varge dag det är oinspirerande❤❤

  Reply
 • Ellen Alvesson 4 months ago

  Haha hur mycket jag tränar, jag tränar 6 dagar i veckan 15 timmar totalt konståkning och jag älskar det! Så visa mer av din träning för det är så motiverande! PS du är bäst!!

  Reply
 • Wilma Berglund 4 months ago

  Jag tränar ridning 3 ggr/veckan gymnastik 3 ggr/veckan o fotboll 2 ggr/veckan men kör fotboll oftast en gång i veckan fast nu på vintern är det ingen fotboll

  Reply
 • Matilda Mattsson 4 months ago

  Så gullig Elvis! Jag skulle jättegärna vilja ha vegetariska och veganska tips på mat, jag tränar 3-4 dagar i veckan, varit skadad så har haft en paus men skulle vilja få tips på övningar också❤️

  Reply
 • Loviabovis 07 4 months ago

  Jag tränar 5 dagar i veckan🙀❤️

  Reply
 • Jessica Nilsson Pulido 4 months ago

  Elvis är en kopia av pärlan 😍 så söt 😍

  Reply
 • Wilma Hyrkvist 4 months ago

  Jag tränar 4-5 gånger i veckan. 2 dagar Crossfit och 2 gånger fotboll.(en inne och en ute) Crossfiten kan bli 3 gånger i veckan någon gång.❤️

  Reply
 • Neha Grundström 4 months ago

  Min kusins barn föddes med två tänder, så det är nog fullt möjligt att Elvis börjar få tänder.

  Reply
 • Maria Stigenberg 4 months ago

  Klart att det kan vara tänder! Min första som fick sin första tand när han var 3,5 månader och efter första tanden som dök det upp en ny tand varje vecka kändes det som. Innan 9 månader hade han alla sina tänder. Min yngsta son är nästan lika gammal som Elvis, han blev tre månader nu i lördags. Och han gör precis så också. Båda mina sönder blev väldigt drägliga, kinkiga, biter på händerna, hugger och små gnager när han ammar jag misstänker nu att även denna grabb kmr att få sin första tand snart precis som storebror!

  Reply
 • My Roslund 4 months ago

  Jag tränar fotboll 2 gånger i veckan och går till gymmet 1 gång i veckan🏋🏼‍♀️⚽️ Älskar känslan efter träning 😍Känns som att man kan göra vad som helst🏋🏼‍♀️😻

  Reply
 • Amanda Andersson 4 months ago

  Hahahahahahah älskar pärlan! 😂 och att bada varje kväll är en jättebra rutin 😍 dom blir ju trötta av de, badar min son varje kväll. Man slutar lyssna på andra efter ett tag 😁

  Reply
 • Tyra Ek 4 months ago

  Jag fick tänder vid 3 månader så kan va så att han börjar få tänder

  Reply
 • Marika Liljeberg 4 months ago

  Min förstfödda fick sina första tänder när hon var mellan 3-4 månader. Då visade hon inga tecken alls innan. Dock så är det de två framtänderna nere som kommer först

  Reply
 • Sandra Öhlén 4 months ago

  Min dotter börja dregla och äta på allt när hon var 3 månader. När hon var 6 månader tittade första Tanden ut. Han har säkert upptäckt händerna och tänderna kanske har börjat tränga fram , de tar ju ett tag för dom att titta ut genom tandköttet 🙂

  Reply
 • caroline hansson 4 months ago

  Träning är verkligen livet:) Blir ngt varje dag! Men måste erkänna att träna styrka inte är en favorit blir mest kondition. Så gärna tips på ngr effektiva inte för långa cirkelpass på gymmet som man kan lägga på efter konditionsträning:) Du e bäst 💜

  Reply
 • Lovisa Högberg 4 months ago

  Älskar när du visar träning för du har så neutral syn på det, ingen hets utan bara för att du mår bra av det💪🏼

  Själv dansar jag 2ggr/vecka men önskar jag hade tid att träna i princip varje dag för jag mår så mycket bättre i psyket (framför allt, men oxå fysiskt såklart) av det!!! Men med skola, plugg och jobb så hinner jag inte mer😭
  Får typ ont i hjärtat när jag ser folk på gymmet för jag saknar det💔😂

  Reply
 • BoopBaby 4 months ago

  Mer träning och mer tips tack! =)

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.