Ida Warg – Frisör, spraytan & bråk!┃VLOGG

28,401
 

Klicka här!

Published on September 14, 2017 by

Hej mina älsklingar! Här kommer en ny vlogg. Jag hälsar på min älskade kompis Becka som färgar mitt hår. Blev så himla nöjd med färgen! Såå duktig är hon! Just nu är hon mammaledig med lilla söta Vendela men sedan så kommer hon öppna sin salong hemma. Så till er som bor i Farstad måste besöka henne!

Efter det träffar jag Chrisopher för att repa dans inför musikvideon. Så himla roligt + att jag även går på Spraytan. Haha alltså jag ser så sjukt kul ut. Men det blev faktiskt väldigt bra när jag sedan duschade.

I slutet så frågar Pärlan ut mig med de jobbigaste frågorna! Så pinsamma frågor! Haha OMG! Hoppas ni gillar vloggen!
Älskar er!

☆ MIN WEBSHOP (reklam): http://welloteket.se

☆☆☆ SOCIALA MEDIER ☆☆☆
❥ BLOGG: http://www.idawarg.se
❥ INSTAGRAM: idawarg
❥ SNAPCHAT: idawarg
❥ MUSICA.LY: idawarg

☆ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]

Lämna mer än gärna en kommentar innan ni går ツ ❤

45 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.