Ida Warg – KOLLAR PÅ ERA MUSICAL.LYS ♡

49,076
 

Klicka här!

Published on November 29, 2016 by

Hej älsklingar! Här kommer en väldigt efterlängtad video där jag kollar på era musical.lys. Så himla roligt!! Vill ni att jag ska göra en till sådan video så tryck tummen upp 🙂

Följ mig på Musical.ly: idawarg

Hoppas ni gillade videon! Älskar er! Puss, I

▼ MIN WEBSHOP (reklam)▼

▼ SOCIALA MEDIER: ▼
✖ S N A P C H A T: idawarg
✖ B L O G G: http://www.idawarg.se
✖ I N S T A G R A M: idawarg
✖ P O D C A S T: http://apple.co/1qB0QFu

♡ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]
♡ För frågor till podden maila [email protected]

50 comments

 • Fanny Vik 4 years ago

  kolla min Musikal ly Fannyvik

  Reply
 • Stina Bladlund 4 years ago

  Kolla gärna in mitt och min kompis konto på musical.ly vi heter: stina_ida ❤️❤️❤️

  Reply
 • Aisha Elhassan 4 years ago

  Kolla på mina musica.lys heter:Aishaofthebest snälla älskar gör flera kolla era musica.lys och älskar så himla mycket i Love you i❤️u i?u

  Reply
 • Evelina 172 4 years ago

  Så här gör du en duet: Gå in på någon anans video tryck på de tre prickarna sen start duet. Då gör du din video sen så kommer dem mixa era vidios. PS!! I❤ U och den videon du kollar på den låten kommer du få. Hoppas det går.

  Reply
 • Milisson 123 4 years ago

  Känner du Viktor frisk??

  Reply
 • Luna Gunnarsen 4 years ago

  Snälla du är min förebild❤️❤️
  @lunaluciamaria

  Reply
 • Mie Hallen 4 years ago

  Jag vet inte häller hur man gör en diet

  Reply
 • Ellen Jerkhage 4 years ago

  Hur man gör en duett: du går in på den personens musikly som du vill göra, sedan trycker du på dom tre plupparna till höger & när du trycker där kommer det fram olika alternativ, tryck på duett & då spelar du in duetten? PS älskar dig & dina videos❤️?

  Reply
 • Alicia Leyton 4 years ago

  Duet! Du trycker på dem tre små prickarna under kommentars knappen i en video, och så kommer det komma up olika val att trycka på och på en står den "do a duet" tryck på den så filmar du in din musically och när du är klar så så har musically blandat upp några delar från din video och några från den som du ville göra duet med! Men du kan bara göra dieter med dem som följer dig elr dem som är dina bff's. Gör en duet med miig!! (alicia_smiile)❤️❤️

  Reply
 • Annie Cnattingius 4 years ago

  Skulle vara jätte kul om du kollad in min kanal som heter "Annie_cnatt04" ❤️❤️

  Reply
 • Frida Dahlgren 4 years ago

  Kan du göra en duet med mig när du kan vet inte riktigt själv hur man gör!❤️❤️

  Reply
 • Iris Hatami Harrysson 4 years ago

  Jag heter iris_hif

  Reply
 • Stina Wrede 4 years ago

  Duet: gå in på den personens musical.ly du vill Göra och så finns det tre prickar tryck där sen på start Duet now .. sen gör DU Hela dansen som vanligt när du är klar trycker du på✅då blir det ❤️❤️??? som att du och den andra personen är med typ varannan mening ……. skulle betyda så mycket om jag får en Duet älskar dig❤️❤️❤️heter stissi på musical.ly har marmor som profilbild

  Reply
 • Hanar Babakir 4 years ago

  Snälla kolla på min musical.ly och följ mig heter hanar_wow

  Reply
 • Moa Karlsson 4 years ago

  Det finns 3 prickar nere i hörnet. Där trycker man. Och det står massa saker då trycker du på start duett. Och då gör du duetten

  Reply
 • Nellie Jennel 4 years ago

  Ida jag undrar ven det är du följer på Musicla.ly❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Emma Pohjonen 4 years ago

  Kan du göra duett med mig emma.pohjonen

  Reply
 • Elissa El Aaraj 4 years ago

  jag vet hur man gör en duet om du kollar på en video på musicaly så ser du tre prickar där ska du trycka och då står de starta duet då ska du trycka på de då kommer du först göra en dans sen så kommer den personen som du gör en duet med komma upp
  jag heter elissaela10 på musicaly

  Reply
 • Bakr Hussein 4 years ago

  du trycker på 3raka

  Reply
 • Molly Karlberg 4 years ago

  Hur man gör en duett:
  Du ska gå in på en video och så över "skivan" finska det tre punkter ••• dom trycker du på och sen står det "start duett" då trycket du där…. Sen gör du självaste musical.ly efter de gör den allt själv förutom att du måste trycka på "POST"??? P.S ILYSM❤❤❤
  Om du förstår hur man gör får du jättegärna göra en duett med mig? Om du inte förstår kan du på något sätt försöka skriva tillbaka till mig.. Har många Sociala medier ??

  JAG HETER: mollymus123456 på Musical.ly…

  Men man kan också söka på AnimalsLoverPower

  Kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig??

  Reply
 • neah Rydback 4 years ago

  så här gör man en duet. Först tittar man på en m.ly sen trycker man på det små tre prickarna sen står det på en va raden står det starta duet now så trycker man där sen spelar man in så gör man en duet.

  Reply
 • Freja Holmén 4 years ago

  Ja följer moapinja

  Reply
 • Vilda-Josefine Treard 4 years ago

  Gör duett me mig jag heter @yourbaejossan

  Reply
 • Alvia Karlsson 4 years ago

  man trycker på dom tre prickarna på höger sida … och så står det något med duet älskar dig ?

  Reply
 • Beautyshop I 4 years ago

  Du har så bra musical.ly kan du snälla kan du följa mig snälla snälls jag heter Yourbabeliriini ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Beautyshop I 4 years ago

  Tryck på …den knappen på den du kollar på och vill göra duett med den knappen ligger på sidan av videon ❤️❤️❤️

  Reply
 • Anita Tibblin 4 years ago

  gör en duett med mig

  Reply
 • Tilde Carlbark 4 years ago

  Du går in på de tre prickarna och då står det duett nu sedan filmar du den och sen har du gjort en duett

  Reply
 • Markus Hasselberg 4 years ago

  Sämst

  Reply
 • Rybergsson 4 years ago

  Prenumerera på mig så får ni 1 års tur

  Reply
 • Joline Olson 4 years ago

  Om du ska göra en duett då klickar du på en vidio du vill göra duett med och sen på videon finns det 3 prickar och den klickar du på och sen står det: start duett : och klicka på den sedan kommer det fram som att du gör en och så spelar du in den och senan e du klar ! Om du läser denna så heter jag: jolineisesson2007 och ett annat konto jag har heter : JollyQueen07

  Reply
 • Adde 4 years ago

  Hur man gör en duett: du går in på en musical.ly klickar på några punkter . . . TYP och då kommer det stå lite längre upp start duet now !!
  Kan du göra duett med mig <3

  Reply
 • Moa olsson 4 years ago

  Du måste följa den personen sedan går du in på personens musical.ly och på sidan finns tre prickar tryck på dom och sedan kommer massa alternativ, bland dom finns start Duett så tryck på den och gör musical.ly'n du vill göra skulle vara kul om du följde mig heter @musse0605

  Reply
 • yourbaenina 4 years ago

  Du ska gå till någons video sedan ska du klicka på en knapp med 3 prickar sedan klick på "Start duet now" (stav)

  Reply
 • Linn Sandberg 4 years ago

  Gör en till!! Kolla snälla på @kajsauhlin och @liinnsandberg !!! Snälla ❤❤ du är bäst, puss o kram skumbanan??

  Reply
 • Moa höglund 4 years ago

  Gör duet med mig moahoglund07

  Reply
 • Sebastian larsson 4 years ago

  För att göra en duett: först går du in på den du vill göra duett med men först måste den som du ska göra duetten med följa dig eller bffat dig men sen i hörnet finns det en sån här symbol ••• klickar du där så kommer det upp start duet now

  Reply
 • Wilma Raak 4 years ago

  på fom tre plupar så stor det start duett now ps love you❤

  Reply
 • Agnes Bengtson 4 years ago

  man går in på en låt, sen finns det tre prickar ○○○ dom trycker du på, sedan står det på en rad "start duett" tryck där♡

  Reply
 • Alice & Englas Life 4 years ago

  Jag vill

  Reply
 • angelica engström 4 years ago

  kan du kolla på min musikally angelicaengstrom

  Reply
 • angelica engström 4 years ago

  snälla

  Reply
 • Lova Lindblad 4 years ago

  HEJ fina Ida jag har en fråga,Jag skulle vela att du kolla på lovalind på musical.ly jag skulle bli jätte glad puss.

  Reply
 • Freja och Agnes Johansson 4 years ago

  Jag är med i den första

  Reply
 • Alicia Ejderland 4 years ago

  Om du vill göra en duett så går du in på m.lyn som du vill göra med personen som gör den sedan så du på sidan av m.lyn så ser du 3 st vita prickar och så klickar du på dem och så står det start duett tryck på det och så kommer det upp att du ska göra m.lyn så gör du den sedan så delar den automatiskt upp m.lyn i olika delar sedan lägger du upp den som vanligt. Jag älskar dig och din kanal❤❤❤

  Reply
 • adoahmetovicvevo 3 years ago

  nästa gång kan du kolla på mig snälla jag heter @adoahmetovic1 följ mig kolla

  Reply
 • adoahmetovicvevo 3 years ago

  min syster 5:24 omg hon är glad

  Reply
 • adoahmetovicvevo 3 years ago

  hon heter ebba

  Reply
 • Linnéa Petersson 3 years ago

  Kan inte slut titta på den här videon blir alltid så glad tittat på det här när du regera på mina musicaly kan inte förstå attan är med i din video en❤️??

  Reply
 • Alice Granberg 3 years ago

  kolla på mig på musical.lys [email protected] twinpower1888

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.