Ida Warg – MATDAGBOK VEGAN | What I eat in a day

51,146
 

Klicka här!

Published on November 2, 2016 by

God morgon mina vänner!
Här kommer en efterlängtad matdagbok. Har avvaktat med att göra en då så många förra gången klagade på hur jag åt. Ena stunden var det för mycket mat och andra för lite mat. Jag ber er att skippa de kommentarerna nu då jag mår toppen av den maten jag äter och jag älskar den 🙂 Se det bara som en inspirationsvideo och gillar ni det inte så behöver ni inte äta så.

Men jag gör den för så många har efterfrågat och inspireras så hoppas ni får lite inspo av denna matdagbok och tryck tummen upp om ni vill ha fler matdagböcker så jag vet 🙂

✖ Här kommer länk till videon där jag pratar om MSM och varför det är bra: https://www.youtube.com/watch?v=E7g0KtDh3Zw

Sedan här nedan kommer länkar till alla produkter jag använde i videon så ni kan läsa mer om dem och vad de är bra för.

(Alla länkar är reklamlänkar till min webshop Welloteket)

LÄNKAR TILL PRODUKTERNA I VIDEON:
✖ MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/
✖ Korngräs: http://welloteket.se/produkt/korngras-active-by-holistic/
✖ Spirulinapulver: http://welloteket.se/produkt/spirulinapulver-raw-eko-125-g/
✖ Kakaonibs: http://welloteket.se/produkt/6288/

▼ MIN WEBSHOP (reklam)▼

▼ SOCIALA MEDIER: ▼
✖ S N A P C H A T: idawarg
✖ B L O G G: http://www.idawarg.se
✖ I N S T A G R A M: idawarg
✖ P O D C A S T: http://apple.co/1qB0QFu

♡ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]
♡ För frågor till podden maila [email protected]

50 comments

 • _K_A_R_I_N_ 5 years ago

  Till dagens fråga eller som du bara kan svara på ändå: Du säger alltid att du ångkokar dina rotsaker och grönsaker, är det bättre än att koka i vatten eller vad är anledningen till det, om det finns någon speciell?
  Kramis!???

  Reply
 • Ramina Youkhanna 5 years ago

  Du kan gör mer matdagbok jag tycker dem är jätte bra???

  Reply
 • Victoria Hästbacka 5 years ago

  FÖREBILD. Så härligt att se att du också äter något innan du går och lägger dig… för inga youtubers gör typ det <3

  Reply
 • Alina B. 5 years ago

  Bästa Ida:Tror du att man blir smalare när man är vegan/vegeterian än när man äter kött,fisk osv.
  Fast man inte äter kött och inte tränar är man ännu "smal"?

  Reply
 • Suday Alkhoury 5 years ago

  Ida citron sänker blodtrycket så det är inte so bra att dricka citron varendadag

  Reply
 • Tova E 5 years ago

  Finns det något mer än typ bönor som har mycket protein?

  Reply
 • Jenna Johansson! 5 years ago

  Du är bäst älskar dig men en fråga vart köpte du kakao nibsen kan inte stava så bra men jag undrade bara!!

  Reply
 • Evelina Saarinen 5 years ago

  ÄLSKAR dina matdagböcker. Keep 'em coming! <3

  Reply
 • Hanna banana 5 years ago

  De här är inge hat men ditt högra ögonbryn är så mycket snyggare de liknar inte alls varandra medans de vänstra är mycket annurluda❤️❤️innan du tatuerade dina ögonbryn så va de helt perfekta???? men när du tatuerade de så blev bara ena ögonbrynet Goals men de andra så där.❤️❤️( skrev de här för ditt eget bästa så du får Goals på båda ögonbrynen.) så den du tatuerar hos kan ändra på det så hela du blir goals fast de är du redan men jag hoppas att du fattar ) ❤️PS älskar dina videos❤️❤️puss Ida

  Reply
 • Unna Hambraeus 5 years ago

  Till dagens fråga:Hej Ida! Jag är 14 år och älskar dina videor! Jag är såå inspirerad av bl.a dig, och flera andra youtubers som är veganer/vegetarianer. Jag vill så himla gärna bli vegan, eller åtminstone vegetarian, men jag får inte för mina föräldrar. Jag har försökt i snart ett år nu och har lagt fram flera olika argument, men de vill inte ge sig. Vi äter i och för sig ganska blandad kost hemma, och ganska ofta vegetariskt, plus att jag är vegetarian i skolan, men jag är så himla sugen på att börja äta vegetarisk/veganskt. Har du några bra tips, eller är det bara att vänta till jag blir myndig? Tycker du barn kan vara veganer/vegetarianer?

  Reply
 • Nathalie Pettersson 5 years ago

  Åååå vad gott allt ser ut! Blir så sugen på god mat, typ smoothie. Kan inte riktigt äta det just nu för bor på internat och det är jättesvårt att ha och laga egen mat men blir så så sugen på allt du äter!

  Reply
 • Tova Jonsson 5 years ago

  Förstår egentligen varför man ska klaga på hur en annan person äter. Till det som klagar och kommenterar att Ida gör fel, tänk efter lite ni med och fundera på om ni alltid äter helt rätt hela tiden. Ge komplimanger istället för att klanka ner på andra! Skulle göra världen mycket mer positivare?

  Reply
 • Tyra Bergholm 5 years ago

  Såg precis din MSM video kan man ta MSM om man är ca 11-12 år ?❤️❤️ skulle bli väldigt tacksam för svar!!❤️ ILYSM

  Reply
 • Lydia Rosén 5 years ago

  SÅÅÅÅ BRA! Älskar videor som dessa

  Reply
 • Olivia Lindgren 5 years ago

  Har du något bra tips på när man springer och får håll vad man ska göra för att inte få det. Jag får håll ändå fast jag inte äter innan.

  Reply
 • maria haddadi 5 years ago

  fler matdagböcker!!!!!!!! Tack:)

  Reply
 • ida Eriksson 5 years ago

  du inspirerar mig att äta Vegnmat du och Terese lindgren 🙂 🙂

  Reply
 • Mina internet vänner 5 years ago

  Jag är lite lik dig, jag måste också äta något innan jag går o lägger mig annars är jag jättehungrig haha :p

  Reply
 • Malva Hygrell 5 years ago

  Hej Ida?kan du göra en video när du visar hur du fixar dit hår?❤️PS:sluta aldrig med det du gör?

  Reply
 • Alva Mårths 5 years ago

  Kan du visa en sån här video när du äter hemma mat? älskar dig❤️ vad heter låten i slutet av videon snälla svara❤️

  Reply
 • Anna Kekko 5 years ago

  Jag bara älskar dina veganska "what i eat in a day" videos. Tack fina ❤

  Reply
 • Stina Åslund 5 years ago

  2 frågor: Hjälper de där produkterna tex msm som du pratar om, alltså hjälper dom för dig. Och kan man andvände det om man är 13 år??

  Reply
 • Marina Arturson 5 years ago

  synd att man inte kan gilla mer än en gång. älskar dina matdagböcker ❤❤

  Reply
 • Sofia Stuxgren 5 years ago

  Tack för inspirationen! Allt ser supersmarrigt ut. Jag älskar också nanisar 🙂 Har snöat in på havregrynsgröt till frukost, och kan tipsa om att ha rivet äpple, kanel och kokosflakes (och gärna blåbär också) på. Det är supergott! Har en fråga om MSM också, har försökt börja äta det i omgångar men jag får såna hemska utrensningssymptom. Jag brukar aldrig ha finnar, men alltså.. hela ansiktet, i över en månad. Jag liksom tappar modet för jag känner mig så ful och så slutar jag. Har börjat försiktigt, med bara några få korn, och ökat långsamt till ett halvt kryddmått bara innan jag gett upp. Fick du några såna symptom? Hur lång tid tog det för dig isåfall innan det vände? Förstår ju såklart att det är olika för alla men ändå.. 🙂

  Reply
 • Isabella Jonsson 5 years ago

  Dina matdagböcker är grymma!!!??

  Reply
 • Myrna Avellan 5 years ago

  Man önskar ju att man kunde vara så nyttig som du?

  Reply
 • Madeleine Fredberg 5 years ago

  Ida, du är så vacker men jag tycker verkligen du ska gå tillbaka och få en korrigering på dina bryn. Alltså säger det inte alls med en hatisk underton, utan jag tycker det ser ojämnt ut och säger det i ärligt och hjälpande syfte. Detta borde du kunna kräva gratis, korrigering alltså.
  Du är en så sjukt inspirationskälla och kollar alltid på dina videos, ibland flertal gånger! Puss och kram!

  Reply
 • ZUN980312 5 years ago

  du är min största förebild just nu! älskar dina videos och du är en så fin och fantastisk människa!

  Reply
 • Evelina J 5 years ago

  yummy

  Reply
 • Louisa lollo 5 years ago

  Jag älskar dig

  Reply
 • Ellie Rose 5 years ago

  Mums mums mums, allt såg jätte gott ut <3

  Reply
 • Julia B 5 years ago

  ahaha, bara jag som tänkte på Lakidoris när hon sa mogen banan? 😀

  Reply
 • Viola Börjesson 5 years ago

  Du är bäst❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️❣️

  Reply
 • Sanna Johansson 5 years ago

  Kan du inte göra en video om hur mycket mat en tonåring ska äta som inte tränar? Typ ta reda på det. Tror det är ganska många ungdomar som har svårt att veta hur mycket man ska äta på en dag❤️? ly

  Reply
 • Milou Bianca 5 years ago

  Sjukt bra du är Ida! Blir så peppad på att börja äta bättre och att träna ♥

  Reply
 • Ines Schnorrenberger 5 years ago

  Kan det inte heta "Matdagvideo" eftersom det är en video och inte en bok<3 du E bäst✨

  Reply
 • Tyra Eklås Chintoh 5 years ago

  Längtar till nästa matdagbok!<3

  Reply
 • Sara 5 years ago

  Du kan ju frysa bananerna och använda de i smoothies senare om du är rädd att de kommer ruttna.

  Reply
 • Frallan23 5 years ago

  Blir så inspirerad av dina matdagböcker!? Hade du velat berätta om dina erfarenheter av ImuPro i någon video??

  Reply
 • katarina andersson 5 years ago

  Hej Ida!

  Kan inte du prata om vad du tycker om pyramidspel? Så som exempelvis Nu skin, Mary kay, forever livning etc.

  Vore kul att höra dina åsikter om det!

  Du är bäst 🙂

  Reply
 • vixination 5 years ago

  du säger väldigt ofta att ett tillskott är värt en egen video. du får jätte gärna göra separat videosar om tillskott eller göra en där du samlar några. vore jätte kul å få mer inblick i alla tillskott ?

  Reply
 • Amanda St 5 years ago

  Ser matdagböcker som bra inspiration! Är själv veggo och väljer alltid bort animaliska produkter om jag kan men vill inte bli vegan fullt ut eftersom det skulle begränsa mig mer i min vardag än vad jag skulle må bra av. Älskar din inställning om att lyssna på kroppen och välja utefter en själv – det blir jag allt bättre på! Kram

  Reply
 • Malin Sahlén 5 years ago

  Älskar dessa! Så bra att du gör de. Tack! Puss <3

  Reply
 • Aya Ahmed 5 years ago

  Du äter ju jätte bra! Vad jag tycker iallafall? ÄLSKAR DIG ❤️?? ILYSM??????

  Reply
 • Hej Hej 5 years ago

  Älskar såna här videos ♡

  Reply
 • Elmira 5 years ago

  200 kommentaren?

  Reply
 • Angelika Karlsson 5 years ago

  Hej vad är det för låt du har i början av din video?

  Reply
 • Lovisa Malm 5 years ago

  Älskar dina matdagböcker! Det du lagar ser sååå gott ut<33 ❤❤❤

  Reply
 • maya gymnastic 5 years ago

  Vart har du köpt den där grejen du pressar ut citron saften med. snälla svar????

  Reply
 • maya gymnastic 5 years ago

  skulle du kunna göra någon mat lagning video? älskar dig du är bäst ???❤❤❤❤❤❤?????????

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.