Ida Warg – TIPS PÅ ATT BLI AV MED AKNE | Vlogg

43,647
 

Klicka här!

Published on November 13, 2016 by

God morgon min älsklingar! Här kommer en ny vlogg från instrålande dag. Fixar nya naglar. Hur snygga blev de inte? Som gammal discodansare så älskar jag glitter!!!

Sedan så glöm nu inte att skriva in min födelsedag i kalendern, 27 november. OMG 30 år!!!! Det måste firas 🙂

Vill ni läsa inlägget om D-vitamin som jag skrev när jag jobbade så hittar ni det här: http://welloteket.se/har-du-brist-pa-d-vitamin/

I slutet svarar jag på några frågor och där bla. om jag bär äkta päls? Vad jag tycker om valet i USA och om jag har några tips på att bli av med akne?

Jag tipsade om lite produkter i slutet som kan hjälpa mot akne. Men vi alla är olika och akne kan bero på olika saker. Ofta är det hormonobalans och just Maca och Progesterall är bra för det. Även bra att kolla upp sina Zinkvärden och speciellt om man lätt får bristningar. Sedan MSM kan alla ta och det gynnar både hår, hud och naglar. Läs gärna mer om produkterna nedan för att se vad som stämmer in på just er.

(Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webshop)

LÄNKAR TILL PRODUKTER SOM KAN HJÄLPA MOT AKNE:
✖ Maca: http://welloteket.se/produkt/macapulver-raw-eko-250-g/
✖ Progesterall: http://welloteket.se/produkt/progesteronkram/
✖ Zink: http://welloteket.se/produkt/zink-30mg-100kps/
✖ MSM: http://welloteket.se/produkt/holistic-msm/

▼ MIN WEBSHOP (reklam)▼

▼ SOCIALA MEDIER: ▼
✖ S N A P C H A T: idawarg
✖ B L O G G: http://www.idawarg.se
✖ I N S T A G R A M: idawarg
✖ P O D C A S T: http://apple.co/1qB0QFu

♡ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]
♡ För frågor till podden maila [email protected]

50 comments

 • Pauline Fri 5 years ago

  Dagens fråga: På vilket sätt har Youtube och dina andra sociala medier förändrat dig som person? Älskar dig, du är bäst!❤️

  Reply
 • Jasmine 5 years ago

  Hej, det vore bra om du diskuterade mjölkprodukters påverkan på akne och dålig hud, många vet inte om allt skit som mjölk innehåller och vad det gör med huden. Kolla in t.ex. Brian Turner på youtube, han har överkommit extremt svår akne genom att börja äta veganskt:)

  Reply
 • Moa Enqvist 5 years ago

  Grattis i förskott, bästa Ida!!!!!

  Reply
 • Alva Tysse 5 years ago

  kan inte du och t.ex. pärlan bygga snögubbar tillsammans<3<3<3<3ILYSM

  Reply
 • Alva Sätter 5 years ago

  Testade med cocosoljan och det funkade faktiskt bra undra om man kan ha det i hela håret❤️

  Reply
 • Mone Modaressi 5 years ago

  Dagens fråga: Vilket gym gymmar du på och vilka övningar på gymmet borde man göra för nybörjare? Jag har precis börjat gymma men vet knappt vad jag ska göra eller börja med. Kram du är bäst!❤️

  Reply
 • elvira sjödin 5 years ago

  bra video men när du gör naglar,hur mycket kostar det? taksam för det

  Reply
 • elvira sjödin 5 years ago

  svar*

  Reply
 • Timjan 5 years ago

  du e grym<3

  Reply
 • Maddy A 5 years ago

  Kan ni ta in BrunRis pasta-skruvar på WelloTeket? Den finns på Jabb.se En butik som ligger jämte globen. Den är Glutenfri,Sojafri,Äggfri,Mjölkfri,Baljväxtfri. Jag har dessa allergier. Så jag skulle absolut köpa pastan. Köper den från Jabb varje månad typ. För jag kan annars inte få tag på den 🙁 Vilka produkter hos er är Sojafria,Glutenfria,Äggfria,MjölkFria,BaljväxtFria ?

  Reply
 • Helena Fridström 5 years ago

  Blev kär i naglarna ?
  Vart är din svarta mössa från? Den är riktigt fin ?

  Reply
 • Marijana Rosenqvist 5 years ago

  Så fina naglar ????????

  Reply
 • Malin Björklund 5 years ago

  Du är verkligen så inspirerande! Varje dag ger du mig en till anledning till att vilja bli vegan! Du verkar verkligen vara en så bra person, både med din kost och allt annat som du gör. Tack för att du finns ❤️❤️

  Reply
 • Moa Gränshagen 5 years ago

  Kan du göra en video där du visar alla superfoods och kosttillskott som du använder? 🙂

  Reply
 • Sofia Ömalm 5 years ago

  Vart är din mössa ifrån?

  Reply
 • Jätterolig Humor 5 years ago

  Asså, Ida du ser mycket yngre ut! Inget illa ment!

  Reply
 • Lina Pettersen 5 years ago

  Super bra vlogg Ida

  Reply
 • Amelia Bjordahl 5 years ago

  Grattis i förskott bästa Ida!! <3

  Reply
 • Nikki 5 years ago

  Kokosolja kan fastna i avloppet om man duschar med det!!

  Reply
 • Ellie Eeem 5 years ago

  Vad kul att du tog upp det med hormoner och finnar, spekulerade om det i en av mina videos för någon vecka sedan så bra tajming 😛 Får väl testa hormonkrämen en gång för alla 🙂

  Reply
 • Agnes Söderholm 5 years ago

  Var någonstans gör du dina naglar. De blir så himla fina?

  Reply
 • Frida 5 years ago

  Gör en video där du och pärlan gör en snögubbe ?

  Reply
 • Gabbi Vlogg 5 years ago

  Kan du göra en testar MUSICAL.Ly

  Reply
 • Malva Levinson 5 years ago

  snygga naglar?

  Reply
 • Sarilyn Bjorkroe 5 years ago

  jag tycker också att det är vidrigt att Trump vann, men att säga att Hillary borde vunnit, tycker jag är orättvist. De båda kampanjade efter så systemet ser ut, och därför blir resultatet också så. Så även om Hon fick fler röster än Trump, är resultatet rättvist. De lägger ju ingen tid att vinna de stater som redan är förlorade 🙂 sedan kan man ju tycka att valsystemet i usa är skumt! kram Ida, du är bäst❤️

  Reply
 • Kevin Asker 5 years ago

  Hej! jag är ny på din kanal, men jag har länge lyssnat på din och Viktors podd! (älskar den)!! Dina videos är så bra och inspererande! <3 BESATT!!! <3

  Reply
 • Sandra Pettersson 5 years ago

  Men grattis jag fyller också år den 27:e, dock bara 24 men ändå ??

  Reply
 • Sabina Stenhill 5 years ago

  Sjukt snygga naglar! Gillar oxå glitter.

  Reply
 • nagunnarsson 5 years ago

  Har du läst How Not To Die av Dr Michael Greger? Tror verkligen du skulle gilla den! Tror den finns översatt till svenska också. Puss! <3

  Reply
 • Hanna S 5 years ago

  Vaaa blir du 30?? Du ser ut som 20 haha 😀

  Reply
 • Elin Graff 5 years ago

  Jag får väldigt ofta ont imagen har du något tips eller något man kan äta för att slippa det (jag är redan laktos intolerant) Tacksam för svar❤️❤️

  Reply
 • karolina 5 years ago

  oj jag trode du var 25 år

  Reply
 • VaroitusVampire 5 years ago

  Jag beställde lite grejer från Welloteket tex D-vitamin. Men jag har en fråga…jag kan inte svälja tabletter,INTE ALLS,så kaplarna som kom får jag tugga, ger det endå samma effekt? Och spirulina-tabletterna försökte jag oxå tugga men smaka sk*t så dom gav jag till min mamma. Världens bästa youtube-kanal. Man blir så glad och peppad.
  Ha det bäst!!

  Reply
 • Linnea Dahlberg 5 years ago

  Vad heter den typen av naglar du gör? Älskar dem!! ?

  Reply
 • AmandaSBeauty 5 years ago

  Hej allihopa Ida Warg har alltid varit mitt Youtube stjärna ? och hon har gjort att jag vill starta med ett egen Youtube kanal och ett eget videos jag skulle bli super glad om ni kollade in min Youtube jag har inte än lagt upp någon video men lovar att det kommer snart skulle bli super glad om ni följde mitt Youtube för snart lägger jag upp videos och mina videos kommer vara från allt skönhet,Challenge,haul och pranks så va beredda och tack så mycket ❤❤❤

  Reply
 • Zehra Alkabi 5 years ago

  <333

  Reply
 • Agnes Johansson 5 years ago

  Det hade varit roligt om du och Viktor hade med Marisol som gäst i podden, du är bäst ❤️

  Reply
 • Maria Pizarro 5 years ago

  Jag personligen köper bara livsmedel från nätet om det är billigare än i affär! Men känner att jag snart måste göra en beställning på tillskott från welloteket! 😀

  Reply
 • LovingLife_Emily 5 years ago

  Å kul jag har också stor födelsedag i slutet av nov , 25 år blir jag och kommer köra på beach party tema på festen 😀 Brukar inte kommentera videos så ofta men såg hummuschipsen och då jag är vegan och hälso och träningsfreak så blev intresserad. Ta in dessa, ser väldigt najs ut. Skriver in i min kalender, Wargen 27:e ;-D .Hade gött bästa du <3!

  Reply
 • Häst- Muppen 5 years ago

  Kommer man kunna gå till welloteket och köpa saker där, eller måste man beställa på internet??

  Reply
 • Muff Muff 5 years ago

  Jag fyller år 20 november

  Reply
 • 13 37 5 years ago

  Sjukt fina naglar!! Älskar dig så mycket Ida<333 grattis i förskott!!

  Reply
 • Linnéa Backman 5 years ago

  Tack för bra videos, du inspirerar ❤️ jag hade önskat en video som handlar om welloteket. Speciellt msm, d-vitamin och macka. ❤️

  Reply
 • maja wisenius 5 years ago

  Du borde börja med matkasse på veloteket. Du är vegan och gör så jäkla god (de ser iaf gott ut) så du kan ta med den maten osv.. ilysm

  Reply
 • Angelica Granström 5 years ago

  Hoppas ni tar in linspasta, älskar det! Så jag skulle lätt köpa det av er 😉

  Reply
 • Malin Blom 5 years ago

  Jag fyller 30 den 24 november 🙂

  Reply
 • Astrid Karlsson 5 years ago

  Jag har namnsdag då men jag gratulerar dig ???

  Reply
 • Dansko05 5 years ago

  Dagens fråga: Har det någon gång hänt dig att du har vloggat i stan och nån har bett dig att ta ner kameran? ILYSM<3

  Reply
 • iiidda 5 years ago

  Haha min mamma fyller också år den 27 november!

  Reply
 • Vilma Moquist 4 years ago

  Vart går du och gör dina naglar? De blir alltid sååå fina!!! Kramisar

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.