Ida Warg – VLOGG | Tatuerar 3D ögonbryn – Update!

59,374
 

Klicka här!

Published on December 21, 2016 by

Hej älsklingar! Nu börjar julen närma sig och jag tycker det är så mysigt! Här kommer en vlogg från helgen då jag besöker bästa Malika för att fylla på mina 3D ögonbryn. Många har frågat vart jag går, vad det kostar mm så jag länkar så ni kan läsa mer här: http://www.malikasbeautystudio.se

Jag betalade 3995kr för mina och jag har hela bryn och då ingick denna påfyllning.

Sedan får ni hänga med på fika med 2 svenska youtubers från Berlin. Jag älskar deras kanal! De har så bra vegansk recept och tips om hur man lever mer minimalistiskt. Så himla kul när man träffar några man klickar så bra med också! Tiden bara flög iväg 🙂

Ni hittar Jennys kanal här: http://bit.ly/2h1jpNm

Vi avslutar vloggen med superbra tips för hur man når sina mål! Missa inte det! Så viktigt att sätta upp mål för att nå dit man vill i livet 🙂 Så berätta gärna nedan vad har ni för mål och drömmar?

Hoppas ni gillar vloggen så ses vi imorgon igen! Älskar er! Puss, Ida

▼ MIN WEBSHOP (reklam)▼

▼ SOCIALA MEDIER: ▼
✖ S N A P C H A T: idawarg
✖ B L O G G: http://www.idawarg.se
✖ I N S T A G R A M: idawarg
✖ P O D C A S T: http://apple.co/1qB0QFu

♡ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]
♡ För frågor till podden maila [email protected]

50 comments

 • Ellinor Backfält 4 years ago

  mitt mål är att få jobba med träning och hälsa

  Reply
 • Matilda Bergrahm Nilsson 4 years ago

  Har du fyllt dina läppar? Så fall med vadå? Så fina! Kram

  Reply
 • Karma Wilson 4 years ago

  Forskare vill jag bli ?

  Reply
 • Ofelia Eskilsson 4 years ago

  Vad knäppt! Jag tänkte precis på det där med huruvida man litar på folk eller inte häromdagen. Jag är som dig när det gäller väskor och grejer. Kan lämna min mobil på gymmet och vara borta i tio minuter. Trots att det finns dem som snor kan jag inte riktigt tro eller förstå att någon människa skulle göra något sådant. Man är för snäll för det. Däremot kollar jag gärna kvitton om jag skulle storhandla. Då är det snarare kampanjsaker jag vill checka av att kassasystemet har registrerat. Tror inte alls att någon i kassan skulle göra någonting medvetet mot mig ? Har dock blivit bestulen flera gånger och förlorar både kamera, märkesväska och diverse andra prylar. Trots det ger jag inte upp hoppet om mänskligheten ovh litar blåögt på alla som om det vore något väsen och inte en människa som snott mina grejer tidigare gånger.

  Ögonbrynen blev jättefina! Å tycker att du passar såå bra i kortare hår ???

  Reply
 • Tova Skogström 4 years ago

  Kollar aldrig kvittot, kanske om jag tycker att något känns fel. Jag är som dig och litar på människor överlag. Lämnar väskan och vi låser knappt bilen eller dörren till huset ?

  Reply
 • Najib Husseini 4 years ago

  Mitt mål är jag kan pratar svenska bra för att jag är Afghan flykting

  Reply
 • Linda Winkelbauer 4 years ago

  Måste bara säga…har sett det sen du tatuerade förra ggn och trodde nu att det skulle fixas till, men ditt högra ögonbryn är smalare i början på brynet än det vänstra…Ha en fin dag och Goood juuul ?

  Reply
 • Elida Eliasson 4 years ago

  Jag har börjat kolla kvittot på senaste tiden just pga dom har fått mig att betala mer än vad jag ska behöva. Och gällande ställa ifrån mig Saker och tro att det ska finnas kvar så har jag också slutat med det eftersom man i dagens samhälle inte kan lita på någon längre. Spelar ingen roll vart man är. ? kramis du är grym! ??

  Reply
 • YT Fen 4 years ago

  Litar också för mycket på andra och tror att alla är goda, idag fick jag stå mitt kast då min cykel blev stulen ?

  Reply
 • Anna E 4 years ago

  4:00 – Du kan ju inte vifta dina nya fina ögonbryn framför stackars Jenny som inte har några 🙁

  Reply
 • ida Eriksson 4 years ago

  9,04till 10 typ. logiska pärlan.

  snygg brows girls

  Reply
 • Angelica Boden 4 years ago

  Ni verkar vara ett stabilt par som pushar varandra! Det behövs och jag är glad att se det! 🙂
  Mina mål: Att bli klar med min kandidatuppsats och kanske ta ut examen, välja om jag ska ta en dubbelkandidat eller master, sluta arbeta på Coop och hitta ett nytt deltidsjobb vid sidan av mina studier så jag får in en fot i den branschen jag studerar i. Bli mer fokuserad på studier och planera mina dagar bättre, lägga upp hur och vad jag ska plugga på varje dag. Sluta röka.
  Det finns mycket jag vill och ska göra det kommande året!

  Lycka till allihop! ?

  Reply
 • Crystical 4 years ago

  Jag brukar kolla på kvittot men det gör jag ju efter jag har packat ihop mina varor och lämnat kön.

  Reply
 • Lina Olofsson 4 years ago

  Jag kollar ibland. Och jag har sett flera gånger att kampanjvaror inte har gått igenom. Men det är inte kassörskans fel det är att den som är ansvarig inte lagt in det i systemet. Spec på Ica nära oss de gör ofta så.

  Reply
 • Lina Olofsson 4 years ago

  Mitt mål är ganska tråkigt. Ska försöka betala av vårat bil lån och sen spara till så vi kan köpa hus ?

  Reply
 • Ida Björk 4 years ago

  Mitt mål är att åka SM och att kvala in till elitlägret i vattenskidor ❤️älskar dig så mycket❤️ly

  Reply
 • Leone Törngren 4 years ago

  Mina mål är att bli godkänd i eng

  Reply
 • Matilda Flodin 4 years ago

  Såååå irriterande när Pärlan dricker smoothie när Ida pratar hahaha

  Reply
 • Julia Salonpää 4 years ago

  Mina viktigaste mål är att börga röra på mig mer och ta mina medesiner så att min mage kommer igång som den ska, men också att fokusera mer på mina studier(stavning)

  Reply
 • Julia Blome 4 years ago

  Jag har också jobbat i kassan och jag kollar alltid kvittona. Jag tycker det är tvärtom! Jag kollar eftersom jag vet hur lätt det kan bli fel 🙂 klart man inte tror att nån gör fel med flit. Det kan hända den mest ordentliga också, men alla är vi mänskliga, saker och ting kan bli fel ändå och de är väl inge mer med det 🙂 i slutändan så handlar det oftast om pengar men jag har faktiskt inte så mkt och har aldrig haft och jag tycker det är onödigt att betala 50kr mer när man bara kan kolla kvittona.. men ja brukar försöka smyga om det, just för att jag är rädd att nån ska tänka som dig, men de är ju verkligen inte så! ?

  Reply
 • Sandra Pettersson 4 years ago

  Jag har läst om att fleece är jätte dåligt att använda varje gång du tvättar så hamnar vissa kemikalier i vattnet och spolas ut i havet. ? jag tänker på du som är vegan och så. Då borde du kanske inte använda Fleece. Eller slänger du dem efter att du använt dem? ?

  Reply
 • Victoria 4 years ago

  Vad heter den låten du använde då du tränade? 🙂

  Reply
 • Alvis 04 4 years ago

  Hahahhhahahahah jag är som du Ida, jag tror också gott om alla människor. Jag har dock aldrig blivit bestulen???

  Reply
 • Ellie Eeem 4 years ago

  Asså gamlingar är så slöa, haha. Skrev liknade observation i lakidoris video om tanter, haha ?
  Några av mina mål är att satsa mer på min youtube kanal så den kan bli bättre och växa, bli bättre på engelska, lära mig tyska(en gång för alla !) och börja träna igen! Sjukt pepp på 2017! ?

  Reply
 • M10Productions 4 years ago

  goals ögonbryn

  Reply
 • Johanna-Louise 4 years ago

  Ett av mina mål är att äta nyttigare (dvs inget socker minst 5 dagar i veckan) sen försöka få till att jag får äta socker 1 dag i veckan, för jag vet att jag och hela min kropp mår & fungerar bättre då 😀

  Reply
 • Magdalini Goulo Ewertz 4 years ago

  Omg vad snygggg du e?❤️?

  Reply
 • thea logren 4 years ago

  Har du fyllt din läppar eller är det naturliga? för dom är super fina❤❤ (ILYSM)

  Reply
 • Moa De Sinegube 4 years ago

  Det handlar inte om att man inte litar på kassören eller kassörskan utan det kan slås in fel i systemet. Så jag litar på folk och lämnar min grejer öppet i tillexempel skidbacken men jag kollar ändå alltid kvittot.

  Reply
 • Petra 4 years ago

  Jag kollar kvitton bara för den ica jag handlar hos lägger inte in alla kampanjvaror osv i kassan, blivit lurad så mkt där…

  Reply
 • Eline B 4 years ago

  Jag littar bara på de jag känner och jag tittar iblan på kvitot men det är bara när det är något viktigt jag köpt

  Reply
 • Jenna Johansson! 4 years ago

  Om jag kidnappade pärlan tror ni att Ida märker ngt om jag e pärlan eller!? Hahah skulle göra allt för sig Ida!❤

  Reply
 • Linn Öhlin 4 years ago

  Kollar alltid kvittot, jobbar också på Ica men inte i kassan så jag vet att många extrapris inte alltid är inlagda ?

  Reply
 • Angelina Redstorm 4 years ago

  Hej jag undrar om ni kan göra en vidio när ni ställer frågor och sen ska ni säga de namnet som passar in??

  Reply
 • Swift 4 years ago

  Mina mål är att få ett A i matte innan jag går ut i sommar, börja träna samt skaffa fler vänner 🙂

  Reply
 • Natalie Liljedahl 4 years ago

  Jag kollar nästan alltid kvitton. Mest för att ibland går inte alltid erbjudanden in i systemet. Sedan kan ju även kassörskan råka blippa in två av något när man bara tagit en. Är ofta med om att det blir fel pris så jag kollar nästan alltid kvittot ?

  Sedan angående väskan så skyller alltid sambon på mig om att jag lämnar börsen i vagnen rätt så öppet då jag inte brukar ha väskan med mig in på affärer ?

  Reply
 • Karolina Tängmark 4 years ago

  Jag tror att om man oroar sig för mycket för att bli bedragen och bestulen så drar man åt sig det. Då är det större risk man blir det.

  Reply
 • Tessimibell / Teresija 4 years ago

  Du är bäst på Youtube

  Reply
 • Laureta Peci 4 years ago

  hej ida tycker du man kan gå till gymmet om man är 11 år? ps lysm?????

  Reply
 • Queen M 4 years ago

  Jag brukar kolla på kvittot när jag har handlat mycket, men annars så brukar jag slänga det!!!

  Reply
 • sophie 4 years ago

  Jag litade förut på människor jag höll min iPhone 6 plus under min arm och trodde inte att någon skulle ta den men tydligen så tog någon den 🙁 ett tips är när man är ute ska man se till så man tar hand om sina saker! För jag skulle bara packa upp maten när jag hade handlat med min mamma och någon tog den

  Reply
 • Lisa Mattsson 4 years ago

  Mitt mål 2017 är att komma in på min drömutbildning!

  Reply
 • Ida Rehnsbo 4 years ago

  Åh ja har alltid undrat hur dom låter när dom pratar svenska haha! Älskar Jenny och Davids kanal, så himla fin och bra! Och dina ögonbryn blev asbra 🙂

  Reply
 • Wilma E 4 years ago

  Gör det ont att tatuera ögonbrynen?<33

  Reply
 • challenge 06 4 years ago

  Mitt mål är att vi ska få en större yt kanal. Kolla gärna in min kanal.

  Reply
 • Li Persson 4 years ago

  asså jag personligen tycker det är bra att kolla kvittot efteråt, eftersom det handlar om mina pengar. Det behöver ju inte vara så att man blir lurad, men kassörskan kan göra fel, vilket jag själv råkade göra några gånger under de 4 veckor jag sommarjobbade på ica 🙂

  Reply
 • oliwiaeriksson 4 years ago

  Kollar alltid kvittot men inte i kön så det stoppar upp, kollar när man kommit ut ur butiken 🙂 storhandlar en gång i veckan och tittar om det finns saker på extrapris, sparar ändå lite pengar så då vill man ha rabatten 🙂

  Litar inte på människor. Kan också hålla hårt i väskan på stan om det är extra mycket folk 🙂

  Reply
 • Tea Persson 4 years ago

  Ida, jag tänkte på det du sa om kvittona. Det hör inte till ocanligheten att en pensionerad person får 6000:-/månad att klara sig på. Enstaka kronor har verkligen betydelse för våra äldre ❤

  Reply
 • anne Vogel 4 years ago

  Vart kommer dina gråa tränings byxor ifrån???

  Reply
 • Noelle 3 years ago

  Jag kollar alltid kvitton, men jag har även stenkoll innan jag ställer mig i kassan vad allt blir och om det inte stämmer med summan säger jag det direkt istället för att gå tillbaka sen. Jag lämnar aldrig väskan, inte ens med en kompis om jag ska på toaletten typ. Lämnar aldrig mobil eller ens min vattenflaska någonstans. Litar inte på någon, och blir typ aldrig bestulen på något. De få gånger något har åkt ur min väska eller jag glömt kvar något så har jag alltid blivit bestulen på det. Så jag litar verkligen inte på folk. Finns så hemska människor att jag knappt kan föreställa mig det liksom…

  Sen kan jag faktiskt knappt komma på 100 saker jag vill ha i mitt liv. Jag har min bucketlist men inte ens den är 100 saker. Det som är högst upp på min lista är i alla fall barn, jag vill ha en bebis och det är min högsta prioritering i livet. Sen vill jag ta körkort, ta studenten, fortsätta träna varje vecka och någon gång bli egen företagare. Simpla mål men för många mål känns bara ouppnåeligt typ. 🙂

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.