Ida Warg – VLOGG | Tillbaka i Sverige

55,133
 

Klicka här!

Published on January 22, 2017 by

Hej älsklingar! Nu är jag tillbaka i kalla Sverige igen och det känns tråkigt men ändå väldigt kul! Var ganska jetlag när jag spelade in vloggen så om jag låter lite seg ibland så är det därför 🙂

Nu när jag kommit hem ska jag ta tag i min träning igen. Skulle vara så kul om ni ville berätta lite om er träning…

♡ Tränar ni?
♡ Vad tränar ni?
♡ Vad har ni för mål?
♡ Eller har ni brist på motivation?

Skulle vara så kul att höra 🙂

Dagens fråga var: varför använder inte jag proteinpulver? Det gör jag faktiskt typ dagligen och här kommer länkar till de jag använder:

(Reklamlänkar till min webshop)

PROTEINPULVER:
✖ Inflamino: http://welloteket.se/produkt/risprotein-2/
✖ Hampaprotein Holistic: http://welloteket.se/produkt/hampaprotein-active-by-holistic/

▼ MIN WEBSHOP (reklam)▼

▼ SOCIALA MEDIER: ▼
✖ S N A P C H A T: idawarg
✖ B L O G G: http://www.idawarg.se
✖ I N S T A G R A M: idawarg
✖ P O D C A S T: http://apple.co/1qB0QFu

♡ För samarbeten kontakta mig på: [email protected]
♡ För frågor till podden maila [email protected]

50 comments

 • freja karlsson 5 years ago

  kan du göra en video med ett träningspass hemma?

  Reply
 • Rebecka Nylén 5 years ago

  Tränar orientering och löpning. Har två mål hittills , ett är att springa ett lopp som jag sprungit varje år sedan ja var 3,5 år gammal, blir 18 i år. Mitt största mål är att springa ett marathon innan studenten om 1,5 år , hittills har jag sprungit 30 km som längst i en följd.

  Tack Ida för bra och inspelande videos ❤️, du inspirerar mig att äta mer vego mat.

  Föresten Ida vad har du för mål med din träning ?

  Reply
 • Ida Backén 5 years ago

  Jag tränar tisdag,onsdag,torsdag
  TISDAGAR TRÄNAR JAG skidor 1tim 30min
  ONSDAGAR TRÄNAR JAG skidskytte 1tim
  TORSDAGAR TRÄNAR JAG TVÅ STYKEN PASS första passet är totbollsträning i 1tim 30min andra passet är skidor i 1tim 30min men jag hoppar över 30min från fotbollsträningen för jag är bara 11år men 25 februari blir jag 12år. Vilket datum fyller du år? ?ILYSM?

  Reply
 • Rå Go 5 years ago

  Legenden är tillbaka! Härligt och se Pärlan, filma han ngt från Killimanjaro?

  Reply
 • Therese Mill 5 years ago

  vad heter låten?

  Reply
 • Amanda Henrikson 5 years ago

  Jag tränar crossfit, hur kul som helst , men jobbigt!? Har väldigt mycket motivation!

  Reply
 • Clara Lindqvist 5 years ago

  Ja !!! Jag vill jättegärna att du gör träningsvideos. Men kan du inte göra flera stycken videos som du släpper en för varje vecka. Ex en för mage, en för rumpa, en för rygg, en för benen och en för armar ❤❤ ILYSM

  Reply
 • Julia Rohden 5 years ago

  Jag vill så gärna ha tränings tips och videosar när du går till gymmet osv! Behöver oxå hjälp med motivation! Har du några tips?

  Reply
 • Tyra Larsson 5 years ago

  Tränar ca 3 gånger i veckan.
  På tisdagar har jag och några kompisar börjat gå på thaiboxnings-pass på vårart gym och det är verkligen så kul!!
  Sen kör jag styrketräning, antingen ben eller överkropp på torsdagar innan skolan. Och fredagar efter skolan brukar jag köra rejält med stretch/rörelseövningar!

  Reply
 • Amira Jawad 5 years ago

  Ja Ida, det skulle vara så kul att Se hur du tränar, tränar nt själv så skulle jätte gärna vilja se hur du tränar

  Reply
 • Elsa Westerlund 5 years ago

  Jag spelar fotboll och rider?⚽️

  Reply
 • Marthe Galåen 5 years ago

  Hei! Jeg ønsker å bestille fra Welloteket, men det sendes ikke til Norge? ?

  Reply
 • Mathilda Andersson 5 years ago

  Mer träningstips! Skit inte i det. Du är grymt bra på att inspirera till träning. Vad va det för maskin du satt i och körde armar på videon 🙂 ? Har ej sett den förut och vilka muskler tränar man i den 🙂 ?

  Reply
 • Esra Atilgan 5 years ago

  Hej Ida jag undrar om du kan skriva vilka låtar det är på början av dina videos ???

  Reply
 • Miranda Englöf 5 years ago

  Mitt löfte är att äta nyttigare och träna

  Reply
 • Julia Linnéa 5 years ago

  Jag har häst, det är ju inte bara träning utan en livsstil. Men de senaste året har varit lugnare, då jag var gravid och sedan nyförlöst. Hade en väldigt jobbig graviditet och riskgraviditet så blev tyvärr ingen ridning nästan. Nu är vi nästan igång 100 % igen, målet är att börja hoppträna för min tränare till våren och sedan terrängträna till sommaren ? något som min häst älskar!! Å jag också såklart ?

  Reply
 • Isabelle Bylund 5 years ago

  Vad heter låten precis i början av videon? Tacksam för svar!

  Reply
 • Nelly Stenman 5 years ago

  Jag tränar längdskidor ca 5-6 gånger i veckan inklusive ca 2 tävlingar i veckan på vintern ??

  Reply
 • emelie michaelsdotter 5 years ago

  tränings tips och mat tips ?

  Reply
 • Wilma M 5 years ago

  Jag vill börja gymma igen men min ork är noll. Jag har så mycket i skolan just nu och knappt ingen motivation, men när vår provvecka (jag är finlandssvensk så vårt skolsystem i finland är heeelt annorlunda) börjar ska ja nog få tid för det! Jag behlver bara lite motivation….

  Reply
 • Amalie Tellåsen 5 years ago

  Jag rider?

  Reply
 • Noor shihab 5 years ago

  Kolla in min yt kanal ❤️❤️det finns också en video där jag frågar om att spela in en video när jag kollar på era video skriv din yt kanal i en av mina videos så kan jag kolla på de?

  Reply
 • Gabriella H 5 years ago

  Kan du göra en video om träning? Behöver motivation, tips och kanske lite bra anledningar till varför det är så bra att träna. Du är fantastisk! Kram <3

  Reply
 • Sahra Faysal 5 years ago

  Jaa,kan du göra ett träningspass?

  Reply
 • My Forsmark 5 years ago

  mitt gymkort gick precis ut men jag vill börja träna mer och äta bättre för mig egen hälsas skull och för mitt mål att komma i min balklänning inför studenten!!!

  Reply
 • Jenny Björksten 5 years ago

  Jag försöker gå till gymmet 4 gånger i veckan och promenera så mycket som möjligt 😀
  Har även som mål att forma kroppen lite och få mer muskler, samt att äta bättre och skippa sötsakerna!

  Reply
 • Emilia Starck 5 years ago

  Hej, Jag tränar hopprep 2 ggr i veckan. Roligaste som finns när man kan

  Reply
 • Amanda Strandell 5 years ago

  Jag tränar på Sats och mitt mål är att få synligare muskler, gärna tips på vad man ska göra för att få det ? för just nu känner jag mig "bulkig"

  Reply
 • Elin Jansson 5 years ago

  Hej världens finaste Ida ❤️
  Jag vill gärna ha mer tränings videos, jag skulle vilja ha lite ny börjar pass. Som jag typ jag är 11 snart 12 och jag vill börja träna lite enklare nu typ. Och helst saker man gör hemma Som man gör hemma och inte behöver så mycket grejer till. Du är bäst på yt Love you❤️❤️ puss o kram❤️

  Reply
 • Natalie Liljedahl 5 years ago

  Haha ååh var bara tvungen att flika in och säga dethär. Kollar på how to get away with murder nu och insåg precis att en av skådisarna är såå lik pärlan (fast en äldre pärlan ;)) benito martinez heter han. Iallafall i vissa vinklar och tillfällen i serien ??

  Reply
 • Sjungandemakeupartisten ! 5 years ago

  Välkommen tillbaka?

  Reply
 • Du Vet Sandra 5 years ago

  jag tränar fotboll 3 dagar i veckan och har gjort det i nästan 7 också tränar jag på gymmet

  Reply
 • Ellen Nygård 5 years ago

  Kan vi inte du göra en haul vad du köpte ILYSM ❤??

  Reply
 • Wilma Sjöström 5 years ago

  Vad heter låten i början? Tacksam för svar

  Reply
 • Sofia H 5 years ago

  Jag tränar skytte och har gjort det sen jag var 8 så halva mitt liv?

  Reply
 • Salmi Torfve 5 years ago

  Hej bra video

  Reply
 • Rozzan K 5 years ago

  JO!!! Fortsätt med dina träningsvideos regelbundet!!❤ Helst rumpa och mage

  Reply
 • YoutubexEmmS 5 years ago

  Inget nyårslöfte men jag tränar mest bara vanlig styrketräning och typ lite stronglifting. Springer/tränar inför göteborgsvarvet. Du är en stor inspiration för mig❤️

  Reply
 • M E 5 years ago

  Jag vill gärna ha mer träningsvideos! Sättet jag tränar på är nämligen att jag följer workout videos på youtube. Brukar bland annat träna till en av dina rump-videos! Haha. Tycker att den innehåller bra övningar 🙂

  Reply
 • Matilda Lindsten 5 years ago

  Tycker om dina videos när du gör pass på gymmet jätte mycket! Jag tränar friidrott 2 ggr i veckan och går på gymmet. Älskar att träna mage/ben! Skulle inte du kunna göra fler pass på gymmet där du använder maskinerna? Behöver lite inspiration och vill helst inte göra gummiband osv. Känns som att du mest använder gummiband och olika övningar där man drar vikter . Hade vart kul med ngt nytt. Kram på dig bästa Ida?

  Reply
 • Cornelia krafft 5 years ago

  Hej Ida! Älskar dina videos supermycket! Jag tycker främst om dig för att du inspirerar så mycket om tex träning, kost mm… Saknar dina veckansutmaningsvideos dom är super!!!??

  Reply
 • Tova Skogström 5 years ago

  I LA skiljer det 9 timmar så är inte 5 timmar överallt i USA 😉 men jag skulle gärna träna massor men tycker inte att det är kul…känner ingen motivation alls :/ älskar att dansa som träning så dansar Wii-dance rätt ofta men det blir tråkigt i längden och har inte råd att betala en massa för att gå på dansklasser då jag också måste betala för bussbiljett och åka en timme till närmaste dansklass…

  Reply
 • Julia Linnea Axelsson 5 years ago

  Vad heter låten i slutet??? Sjukt bra de få sekunderna man fick höra! 😀 <3

  Reply
 • Tilda Wembro 5 years ago

  Hej Ida jag har grova komplex över min mage och mina lår och vill börja träna men är deprimerad och orkar då inte så mycket men vill få platt magen och mindre lår så om du har några tips på hur jag kan träna och hur mycket i så fall för jag mår så sjukt dåligt av min kropp så du får gjärna hjälpa mig älskar dig?? PS jag är 12 år ?

  Reply
 • Elicia bodelsson 5 years ago

  hejsan 🙂
  Jag tränar måndag ben och rumpa, mycket squats och deadlifts.
  tisdag överkropp
  torsdag underkropp
  fredag överkropp
  Mitt mål är att se fit ut och att må bra, vilket jag gör 😀

  Reply
 • Ellinor Backfält 5 years ago

  Jag varvar både styrka och kondition på gymmet 4-5 ggr i veckan och har fått jättemycket resultat både psykiskt och fysiskt.

  Reply
 • Good Fighters 5 years ago

  Kanske lite sent att skriva nu men mitt nyårs löfte är att jag ska kunne gå ner i splitt innan 2018 och spagat på benet jag är nära på <3 jag tränar konståking 4 gånger i vecka <3 :DDDDD

  Reply
 • Hilma Hindsberg 5 years ago

  Jag tränar stavhopp❤️

  Reply
 • Sandra E 5 years ago

  gymmar 2ggr/vecka, rider 1-3 ggr i veckan och försöker få in 1-2 promenader ? Trivs på gymmet nu just. Mitt mål är att må bra, bygga muskler och bli mer tonad

  Reply
 • Ellen Tyrberg 5 years ago

  Lite sent att svara nu haha! Jag älskar att träna och gör det 6 gånger i veckan. En liten blandning av bodybuildning, crossfit och tyngdlyftning! Tyngdlyftning, mark och knäböj är det roligaste tycker jag??

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.