Jimmie Star – DET FINNS NÅGOT INGEN VET OM MIG – Deep talk

27,948
 

Klicka här!

Published on November 22, 2016 by

Kan vi nå 1500 gillningar kompisar?

★ MINA SOCIALA MEDIER ★
Instagram: jimmiestar
Snapchat: Jimmiestar
Ask: http://ask.fm/jimmiestar
Periscope: Jimmiestar

★ VANLIGA FRÅGOR ★
Vart bor du? -Luleå.
Är du homosexuell? – Ja.
Har du pojkvän/flickvän? – Ja.
Vilken kamera filmar du med? -Samsung NX20 & Canon legria mini.
Kan du göra en boyfriend tag? -Troligtvis inte.
Vad är dina hundar för ras? -Chihuahua & Fransk bulldog.
Hur gammal är du? -25

★ KONTAKTA MIG ★
[email protected]­­­­­­­­m

Tack för att just du tittade denna video, du är bäst!
Om du gillade videon glöm inte bort att Gilla, Kommentera, Dela & Prenumerera så blir jag glad! ❤

Vi ses igen i nästa video!
xoxo Jimmie Star

50 comments

 • Marinette Caroline 4 years ago

  Alla har väl social fobi i dagens samhälle. Eftersom att det är mycket mer via internet nuförtiden och ja…

  Reply
 • That Weird Channel 4 years ago

  Funderar också på o göra en deep talk, just nu är min konstigaste video när min polare dricker toalettvatten :'(

  Reply
 • Julia Calmhede RL16 4 years ago

  Kärlek till dig Jimmy du är jättestark <3 #snapsquad

  Reply
 • Natalie Davidsson 4 years ago

  Har själv social fobi, panikångest och add. Känner igen mig så i det du säger <3

  Reply
 • vendela Rolfs 4 years ago

  hej jag såg dig igår vid kioskpiraten med min kompis. pst älskar dig

  Reply
 • Jenni H 4 years ago

  För att bli av med sina fobier så måste man utsättas för dom. Så öva och öva!!

  Reply
 • Lolly pop 4 years ago

  så himla bra video och känner igen mig så sjukt mycket! ❤

  Reply
 • Sara Gyllhag 4 years ago

  Du är så sjukt vacker, härlig och underbar, älskar dig super mycket, DU ÄR BÄST!????

  Reply
 • Tyra Pinewood 4 years ago

  Kan inte du göra en till träna hundar video? ❤️ (Vi finns alltid med dig) ❤️

  Reply
 • Ronja Ekman 4 years ago

  <3

  Reply
 • Isabella Jonsson 4 years ago

  Du är så modig och inspirerande ❤️

  Reply
 • Sandra Latis 4 years ago

  Läs inte

  Du läste så du måste lika komentaren❤️

  Reply
 • Hilda Hintze 4 years ago

  Så starkt av dig att prata om det här Jimmie!

  Reply
 • Mozzarella-Owl 4 years ago

  Har själv social fobi. Dock är den inte lika grov.
  Jag är bara rädd och tycker det är obekvämt att umgås och prata med människor. Jag hatar att vara ute offentligt där det finns många människor. Blir ofta ganska nervös och det leder till att jag blir arg och skäller.

  Reply
 • Camilla Lorentsen 4 years ago

  Modig du är som vågar berätta. För det är skit svårt. Heja dig å varm kram till dig och din kille får krya på sig.

  Reply
 • Dutt 4 years ago

  Starkt av dig att dela med dig! Tror det hjälper många som går igenom precis samma sak. Själv har jag nog inte social fobi men är otroligt blyg och blir lätt nervös för ingenting. Det enda jag riktigt har fobi för är egentligen att prata i telefon. Klarar inte av det men försöker gå in i en slags roll när jag väl måste. Du är stark Jimmie!

  Reply
 • NEW YORKY 4 years ago

  Läs mer och lita på mig?❤️??

  Du är så fin och kommer alltid att vara det. Du borde tro på dig själv för du kan göra vad du vill bara du försöker och kämpar!!?????????

  Reply
 • Marie Lönnborg 4 years ago

  Du är så himla bra? älskar din humor och allt det där med psykisk ohälsa går att fixa med lite hjälp. Och det är bra att du pratar om det så dom yngre förstår att dom inte är ensamma med detta ?

  Reply
 • Fredagsbarnet 4 years ago

  Imorgon kl.05.00 i svensk tid, kl.06.00 i finsk tid kommer en video upp på min kanal som handlar om dig <3 Den är ganska lustig, det skulle betyda allt för mig om du skulle kolla på den imorgon. Hoppas att du gillar den ifall du ser den. Styrkekramar från mig, du är stark <3

  Reply
 • Articia89 4 years ago

  Du beskrev just mig exakt! Du ska veta att du inte är ensam. Känner igen precis allt du pratar om. Jag har social fobi. Jag tycker att du ska söka hjälp för detta. Det finns bra hjälp att få. Den vanligaste behandlingen för social fobi är kbt = kognitiv beteende terapi. ❤️❤️❤️

  Reply
 • Lovisacelander 4 years ago

  Kolla in min kanal Lovisacelander Jag har haft youtube i snart 1 år. Och har haft film och redigering som intresse i ca 4 och ett halvt år. Och tycker att youtube är så jäkla kul haha.

  Reply
 • : : 4 years ago

  Så jävla stark e du?

  Reply
 • Wakeupandmakeup 4 years ago

  Psykisk ohälsa kommer fram mer och mer bland svenska youtubers men även psykisk misshandel mot deras partners också.. Lite skrämmande :/

  Reply
 • Emil Göthlin 4 years ago

  Hej Jimmie! Jag har också social fobi och har blivit "diagnostiserad" av en psykolog som jag gick hos över 1 år. Jag gick på något som heter KBT (kognitiv beteendeterapi) om du vet vad det är? Jag har liknande erfarenheter som du berättar och jag kunde inte gå och handla, kunde inte åka buss eller tåg och jag hade stora problem att ens gå utanför dörren. Åka till skolan var en mardröm. Men KBT har hjälpt mig bland annat såååå mycket. Det utgår efter ens fobi som man sedan tvingar sig att utmanas i. Jag hade ett rent helvete men jag började små steg. Nu flera år senare har jah små drag kvar men mycket av det jag hade svårt för har jag bearbetat och klarar av. Att gå och handla ensam, att åka buss. Inget är längre ett problem. Jag har fått panikångest jag med, kallsvettats, se suddigt, torr i mun ja alla symptom. Men jag är gärna ett stöd ifall du vIll nu under vintern träna dig i att våga utmana dina rädslor. Ha de gott! /Emil

  Reply
 • Alien Youtube 4 years ago

  ❤️

  Reply
 • Ellen Larsson 4 years ago

  Klockrent, har aldrig riktigt kunna förklara hur jag känner. Men varje ord du sa stämde precis på mig. Såå skönt att få veta att jag inte är ensam att känna så här och du ska veta att du inte heller är ensam❤️

  Reply
 • Lo Me 4 years ago

  Hej Jimmie, fy va synd att du känner så! 🙁 men tänkte på de om man ser dig ute kan man komma fram till dig eller tycker du att de blir jobbigt? Vill verkligen träffa dig!❤️ men vill ej komma fram om du tycker de blir jobbigt! ❤️

  Reply
 • Maria Blom 4 years ago

  Bästa du❤️

  Reply
 • Blue Unicorn 4 years ago

  Har det hänt mer spökerier i ditt lägenhet? Isåfall kan du gjöra en storytime? ❤️

  Reply
 • agnes Eriksson 4 years ago

  omg ja e så likadan. De e typ bara amen ja tror de e nån som följer efter folk som kollar på en å ja e sååååå mörkrädd ja har alltid varit blyg.du e min förebild å ja älskar dig å din kanal?ps när kommer du hit till gve?????

  Reply
 • Rebecca Forsström 4 years ago

  Fina Jimmie!

  Reply
 • Alma Lindström 4 years ago

  Jätte starkt av dig! Vill bara säga att jag förstår hur det är för har också det❤️❤️

  Reply
 • Daniella korkida 4 years ago

  Brukar nt tycka det är särskilt intressant o lyssna på när alla säger att dem he socialfobier o sånt men din video får ett stort plus verkligen satt o lyssnade på hela din video. Och kände verkligen känslan som du går igenom! Men jag undrade under videons gång.. de finns så många som gillar hundar eller kanske ngn annan granne som har en hund som kanske hade kunnat ta ut era hundar samtidigt..

  Reply
 • high life 4 years ago

  Blir bara förbannad när jag som gått 6 mån utredning och har fått den diagnosen hör när folk som är lite folkskygga tror dom har social fobi, social fobi kommer inte och går , det har du eller inte. Du hade aldrig klarat o hålla föredrag eller gå på stora event om du hade det, blir förbannad när man tror man har social fobi för man blivit känd och blir igenkänd när man är ute och klart det är jobbigt men gå inte ur ned att du har nått du inte har, de blir orättvist mot oss som lever i skräcken att möta folks blickar och blir fånge i sitt hem. Och du ska absolut inte skaffa en till hund när dom du har inte får tillräckligt med motion

  Reply
 • Katarina Anderberg 4 years ago

  Jag har samma problem med att gå ut själv pga är rädd om jag set hör något som jag oftast inbildar och är rädd för personer jag inte känner. För jag inte vet hur dom är

  Reply
 • Vilma Knutsson 4 years ago

  Har faktiskt ingen aning om jag har social fobi för jag får ångest av att vara ensam bland folk?

  Reply
 • Emilia Westerholm 4 years ago

  Jag kan inte heller gå ut ensam, jag är livrädd varje gång att nån ska stanna och prata med mig, och det är pga att jag har selektiv mutism.

  Reply
 • Emmas Liv 4 years ago

  Vet hur det känns… har också socialfobi ☹️

  Reply
 • Ronja Wiklund 4 years ago

  Kram på dej!
  Modigt att du vågar berätta. Panikattacker och socialfobi upplevs olika för alla, det är individuellt och dina känslor är som du upplever dom, både på gott och ont.
  Har själv haft socialfobi och panikattacker en period i mitt liv, det positiva med det är att man kan bli fri från den, the key handlar om att utmana sej dom dagar man känner att man har ork och mod för det, bara myrsteg i taget och väldigt långsamt.
  Tror på dej Jim! 🙂

  Reply
 • Eyer 0nic 4 years ago

  Jättebra att du ska försöka ta tag i de bubbis :)) ?

  Reply
 • Marlen Björk 4 years ago

  Det finns hjälp att få ? jag hoppas det blir bättre?

  Reply
 • Linnéa Keyzer 4 years ago

  Hej, alla som kritiserar den som öppet vågar berätta om något som besvärar och skaver i livet som Du Jimmie, borde tänka till. Det är alltid den som upplever social fobi som har det. Att det finns olika grader men olika sorters social fobi kan vara värt att läsa på om innan man bedömer den som öppet vågar blotta flanken. En sak kan vara bra att veta och det är att exponering dvs att utsätta sig för det man är rädd för inte alltid är direkt nödvändigt och inte heller görs det i första steg. Jag tillhör tantåldern men tycker om att fördriva min tid med YT och fastnar för klipp med substans. Det finns fin hjälp att få när de bestämt dig för det. KBT är bra men det finns även andra sätt att jobba bort det. Jag skulle inte säga att alla terapeuter arbetar lika men om och när du söker hjälp har jag bara gott att säga om att det måste kännas som att du själv vill förändra något i ditt liv. Det är ingen som lever ditt liv och allt passar inte. Den terapeut eller metod du väljer bör få dig att känna dig trygg. Det är du som gör förändringsarbetet vägledaren är där som en guide. Jag har själv dels haft det och fått då jag sökte förändring de verktyg jag behövde för att komma loss från det som låste sig. Utbildade mig på kuppen då det intresserar mig. Jag är inte yrkesverksam pga sjukdom men helt klart förstår jag ämnet. Dels är det aldrig för sent, din upplevelse är din sanning och ingen annans. Det som duvtalar om kan visst klassas som social fobi eftersom det gör att du måste göra livsval för att undvika läget. Det finns garanterat hopp. Det första steget är att erkänna sina begränsningar för sig själv.. Vill bara supporta dig i det. Social fobi behöver inte vara konstant utan kan triggas av helt otippade situationer eller händelser. Till den som har det på ett annat sätt ta inte ut din frustration på andra med det som du inte kan acceptera. Det gör ju inte din sits bättre. Du har ju fullständigt rätt att tycka vad du vill men eftersom en del av att ha en fobi är frustrerande och begränsande blir det en rätt mycket sorgligare väg att tråka andra som känner att det sociala är skevt. Vet inte om du gillar att läsa men självhjälpsböcker kan vara en väg. Jag vet många som fått bort sin blockering. Är inte heller orolig för dina hundar mer ute efter att förstärka att din hjärna kan av olika skäl gå på högvarv. Minns då du beskrev att du hade svår smärta, sådant kan få en än mer nojig. Stresshormoner och långvarig t smärttillstånd kan resultera i ,entals blockeringar. Bra gjort, modigt att beskriva. Själv tyckte jag att den dagen jag fick mer kunskap i hur hjärnan, beteendet är byggt och hur det går att bemästra gjorde mig inställd på att lösa det problemet. Lycka till?

  Reply
 • Moviegirl85 4 years ago

  Jag lider också av social fobi. Jag har svårt att möta blickar från folk, svårt att handla på affären själv och klarar inte av små utrymmen där det finns massvis med folk. Vet vad du går igenom Jimmie och jag blir förbannad på människor som tror har sig ha rätten att döma andra. Man behöver ingen diagnos, då man känner sin egna kropp utan och innan till. Och att inte våga möta människor är ju ett tecken på att man lider av social fobi. Jag har också hund och bor ensam. Och jag måste tvinga mig ut varje dag för att han måste rastas. Jag skaffade honom för att jag bara var inne hela tiden innan han kom i mitt liv. Jag bor även med en katt och jag skaffade min hund för att kunna tvinga ut mig själv, då dagar i en lägenhet kan bli dödstråkiga om man inte gör något annat än bara är hemma och sitter inne och glor. Jag går på platser där det inte finns människor i närheten. Jag har ett jobb, men vi är inte många som jobbar där jag jobbar och det är väldigt skönt. För då slipper man få panik attacker. Det har jag fått en hel del gånger. Jag klarar inte av då folk står bakom mig i kön då jag handlat, då får jag också panik och skyndar mig så fort jag kan att betala och packa i varorna för att sedan skynda mig ut ur affären. Det är skit jobbigt bara en sådan sak. Så vet vad du går igenom. Och man dömer inte andra tycker jag. Det finns olika grader på social fobi så att döma någon utifrån sig själv är så fel som det bara kan bli. Det är inte snällt gjort. Blev arg på det Sandra skrev faktiskt tycker det var kränkande om något, så därför jag skrev det här. Står på din sida Jimmie. Du är grym på det du gör. =) Ha det bäst och ta hand om dig. <3

  Reply
 • Tova Helgesson 4 years ago

  Bästa jimmie <3

  Reply
 • Anna Grenemark 4 years ago

  Super bra gjort av dej att berätta en sån sak. Kram ?

  Reply
 • Diza Swärd 4 years ago

  skulle inte du visa din kille vid 50 000 :/

  Reply
 • Jamen Elis 4 years ago

  Jag har två frågor som jag vill ställa för att jag har något liknande som du beskriver. 🙂 Efter du har skrikit och smällt i dörrar och så, då du har lungnat ner dig. Brukar du och din pojkvän prata om det? Och är din pojkvän förstående om varför du reagerar så eller blir han jätte arg att du skriker på han utan andledning?

  Reply
 • Hannah Kjellstrand 4 years ago

  !

  Reply
 • Milijasa 123 4 years ago

  Jag tror alla youtubers isolerar sig hemma och jobbar med yt och sedan vet dom inte hur man umgås med folk och får ångest och fobier.

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.