Jocke & Jonna – Storytime | Jag kan inte sluta gå upp i vikt

563,218
 

Klicka här!

Published on January 4, 2017 by

Kontakta Jonna:
❥ Instagram: Sessano
❥ Facebook: https://www.facebook.com/jonna.lundell
❥ Snapchat: Sessut
❥ Kontakt: [email protected]

Kontakta Jocke:
❥ Instagram: Jockiboi
❥ Facebook: https://www.facebook.com/jockiboitv
❥ Snapchat: Jockiboitv
❥ Kontakt: [email protected]

50 comments

 • Cecilia Jonsson 4 years ago

  Hej fina Jonna. Min mamma fick struma, (som sjukdomen även heter)1989. Alltså efter att jag föddes. Hon åt levaxin. Och som jag kan minnas så hade mamma ett bra minne, inte överviktig och så. Men hon hade dock andra sjukdomar. Bla högt blodtryck och diabetes. Så det kanske va därför hon stanna på samma vikt, men jag märkte inget av att struman påverkade henne. Hon lever inte längre, så i dagsläget känner jag ingen som har det. Men hon dog pga en hjärtinfarkt, hade inget med struman att göra. Men en sak jag minns var att hon hade problem med matsmältningen så hon fick matsmältnings tabletter. Kolla om det finns något som hjälper för din matsmältning. Kanske kan göra så att förbränningen ökar. Många kramar till dig ?

  Reply
 • Ellen Appelqvist 4 years ago

  är det samma sak som giftstruma? isåfall har min mamma också det

  Reply
 • Matilda Skullman 4 years ago

  Som någon redan skrivit så bara måste du kolla på sista avsnittet av "du är vad du äter" på viafree (tv3). Det är en kvinna som har Hypotyreos och precis som du medicineras med Levaxin. Där får du massor av bra tips på vad du inte ska äta och vad du ska äta. De nämner just detta att det är lättare att gå upp i vikt men svårare att gå ner, men ABDOLUT inte omöjligt att gå ner i vikt och framför allt så med rätt kost är det lätt att hålla sin vikt. Det nämner också att Levaxinet tas upp och verkar olika bra i kroppen beroende på vilken mat du äter. Viss mat gör att det inte kan tas upp av kroppen vilket innebär att det har samma effekt som om du inte skulle äta de alls.. Viss mat ökar i
  alltså också symtomen. Socker är till exempel livsfarligt att stoppa i sig med denna sjukdom.. Så titta på det! Tror att du kommer inspireras massor och lära dig en hel del!
  Hoppas att du ser detta!
  Kram!

  Reply
 • Hilma Larsson 4 years ago

  jonna!!? sluta va så jävla snygg????

  Reply
 • Isabella and zac 4 years ago

  Jonna, det finns folk på flashback forum O sånt typ som sitter i din situation. Kolla sådana så KMR du att hitta massvis med personer som sitter i din situation❤️? du är en extremt fin & stark kvinna och vi alla älskar dig❤️

  Reply
 • EfeTez 4 years ago

  Tror att jag har denna sjuk dom stakars dig

  Reply
 • Mikaela Aksu 4 years ago

  Jag har också samma sjukdom.
  För två år sedan fick jag reda på det.
  Jag hade gått upp sjukt mycket i vikt, jag var konstant trött, hade svårt och fokusera och mitt humör svängde rejält. Läkarna sa att om jag inte kommit in så hade jag inom 2 år varit mycket sjuk.
  Jag började med levaxin och det har blivit lite bättre.
  Jag har gått ner mycket i vikt sedan jag började med medicinen, jag har lättare med att koncentrera mig på saker. Jag är fortfarande trött men inte i samma utsträckning.
  Förstår vad du går igenom och jag hoppas att medicinen kommer att hjälpa dig. Ta hand om dig ❤

  Reply
 • Felicia Karlsson 4 years ago

  Min mamma har samma sak och de är faktiskt en jobbig sjukdom för både en själv å omgivningen, men de är en daglig kamp å de e något man blir starkare, du klarar de här de vet ja!❤

  Reply
 • Hannah Lind 4 years ago

  Min mamma lider också av denna sjukdom. Det är en hemsk sjukdom, hoppas verkligen att du får bra hjälp! ❤️

  Reply
 • Drakens disco Fritidshem 4 years ago

  du har lång hals precis som en giraff…:(

  Reply
 • Robin Nikula 4 years ago

  300 videor

  Reply
 • Bara ett Barn 4 years ago

  Du kanske ska börja träna även om du inte går ner i vikt så är det bra och du förlorar inget på det. Och du kanske går ner i vikt lite och kanske äta mer hälsosamt. Man förlorar inget på det och du mår iallafall lite bättre?❤️❤️❤️❤️

  Reply
 • Lovisa Ramsten 4 years ago

  Helén Torsgården har det tror jag!❤❤❤Älskar dig❤❤❤ Du är otroligt stark?? Jag förstår allt även fast jag inte har det. Dock har jag IBS och det är en sak jag mår HÄMSKT över? LY❤

  Reply
 • Mr 4 years ago

  har också den sjukdomen vafan jag gick ju ner i vikt …..

  Reply
 • Mariella Jakobsson 4 years ago

  ❤️

  Reply
 • C&J Vlogs 4 years ago

  Min farmor har inte just din sjukdom men hon har allsigmers

  Reply
 • Magic Potato 4 years ago

  det med är med mag syran. min är inte lika stark som andra. och jag går bara upp i vikt och det enda jag kunde göra är att stoppat det. jag har haft detta från början av mitt liv.

  Reply
 • Tuva Tofters 4 years ago

  Jonna. jag är 12 och snart 13 men jag har en sjukdom som är lika som din. jag har struma och tar levaxin dagligen. Min lilla syster blev inlagd på sjukhus för att hon blev för sjuk. Då blev hon trött inte kunde koncentrera sig lika bra och hon ville inte vara med kompisar utan bara vara uppe på sitt rum.

  Reply
 • Linus Karlsson 4 years ago

  Du kanske är gravid??

  Reply
 • Sofia Kazemifar 4 years ago

  min farster har också det och hon har också gått upp jätte mycket

  Reply
 • RonPanda 4 years ago

  6:38 Det e ingen sjukdom som gör det… Vissa personer har det så och vissa har det tvärt om! (jag har det lätt att gå upp i vikt men svårt att gå ner i vikt igen) Jag har ingen sjukdom!

  Reply
 • Filip 4 years ago

  Man blir inte tjock utav luft. Tyvärr

  Reply
 • KeeJzYoutube ExtraZ 4 years ago

  Bra Video Men Det Är Inte Så Roligt Hoppas Att Det Går Över

  Reply
 • Svenska Snubbar 4 years ago

  Min mormors lilla syster har den sjukdomen. 🙁 men jag vet inte så mycket om det! Krya på du dig Jonna!

  Reply
 • Marcia De B. 4 years ago

  Gå ner i vikt snabbt – Förlora 14kg i 3 veckor!!!
  https://plus.google.com/113096864831251735682/posts/D3BxTXMUVTk

  Reply
 • Yasmin 4 years ago

  Du är så sjukt stark som kan berätta det här, you go girl <3

  Reply
 • StaR ChilD 4 years ago

  har skullejås min rygg rad är för störd

  Reply
 • Wouse 4 years ago

  oh fattade du de nu!?

  Reply
 • Wouse 4 years ago

  ok

  Reply
 • Maja Hallberg 4 years ago

  jag Vet att jag lider av det här! men jag får ingen diagnos.. läkarna vill inte ens ta prover på mig eftersom jag kom med förslaget själv.. efter 1 års utredning med konstanta blodprovstagningar som visade järn och blodbrist så började jag leta själv och föreslog det här.. men dom säger bara Nej och tar inga prover.. är konstant trött, minnet sviktar mer och mer, har gått upp 20 kilo hittills, tom när jag gick på diet och åt 1000kalorier om dagen fortsatte jag gå upp i vikt.. böt ut allt onyttgit och åt grönsaker och ägg ist och drack bara vatten, gick fortfarande upp.. jag kan inte prata normalt och blir så jävla frustrerad när jag inte får ut orden så jag får ett utbrott.. har kraftiga humörsvögningar osv osv osv… vet inte vad fan jag ska göra! ingen läkare hjälper mig… orkar inte mer

  Reply
 • TheBigGamer 4 years ago

  Ingen bryr sig om dina problem!

  Reply
 • Adam Brodrej 4 years ago

  jag kopplar ite vad menas det är väl hjärnan bre?

  Reply
 • Beatrice Niemi 4 years ago

  dom e så stora drama queens?

  Reply
 • Victoria Cunelius 4 years ago

  Hej, jag har haft samma sjukdom som dig i 9 år, för 1 år sedan gick jag ner 10 kg på 1 månad genom att bara äta hälsosammare och träna mycket, det går att gå ner i vikt men ja det kan vara lite svårt. Ge inte upp hoppet!

  Reply
 • Hiba Alsaaid 4 years ago

  Hej Jonna ty best

  Reply
 • abooo din mamma 4 years ago

  tjocka jävel

  Reply
 • Kevin Jensen Jusufi 4 years ago

  Försök att hålla vikten ist än att gå upp i vikt

  Reply
 • TheBigGamer 4 years ago

  Jävla Fetto!
  Hur mycket väger du? (Säker flera tusen ton)
  Vad är små saker?
  Du kommer aldrig att bli en mamma jävla fetto
  Vem fan vill hänga med dig om du har en sjukdom? (Ingen!)

  Reply
 • Lara Karaaslan 4 years ago

  Jag går bara upp i vikt jag tränar och tränar och äter hälsosamt. JAG ORKAR INTE MER…………..

  Reply
 • Tintin Ekelund 4 years ago

  Alla som har skrivit hat på denna video, HEJDÅ!❤

  Reply
 • Ida Jirhede Cardell 4 years ago

  love u du är bäst du är mitt liv luve u menar det värkligen love u

  Reply
 • Linnéa Was Here 4 years ago

  Det KAN bero på för lite sömn, men vad vet jag? För lite sömn ska man akta sig för, för det kan få många konsekvenser. T.ex risk för övervikt, lättare sjuk och depression.

  Reply
 • Amanda Rutström 4 years ago

  Du är best❤

  Reply
 • Stina Lundbom 4 years ago

  Min mamma har opererat bort en del av sköldkörteln hon blir lätt arg och kan inte sluta gå upp i vikt

  Reply
 • Lindalej 4 years ago

  Du behöver läsa på om din sjukdom o jag rekommenderar precis som flera andra här att du går med i nån av de större grupperna fb! Du har Hyporyreos den autoimmuna varianten som heter Hashimotos! O du förlorar inte ditt immunförsvar av sjukdomen! O gå ner i vikt går visst! Men det gäller att själv ha koll på dina värden o va med o påverka läkaren med medicineringen! Det finns tex en medicin som heter Liotyronin som är hormonet T3, o det är det hormonet som man går ner i vikt av o även blir pigg av! Som sagt, det finns massor att lära o många i grupperna på fb är otroligt pålästa!

  Reply
 • Rebecca Madeleine Lauritzen 4 years ago

  Hei Jonna! Ville bare si at jeg fikk den samme diagnosen for ett år siden, og jeg har også slitet mye med hukommelsen.. Det som har hjulpet meg er ikke levaxinen, men b12 tilskudd. Sjekk verdiene dine for det, den skal ligge veldig høyt. Ca 500-1000 er en veldig god verdi 🙂

  Reply
 • Pontus 4 years ago

  why you haff to be mad only game

  Reply
 • Nenad Tomic 4 years ago

  Weight World has helped thousands of men and women with weight management across Europe. The brand has developed a reputation for promoting high quality products that have a proven track record.

  The WeightWorld site consists of more than 200 products with many of these been exclusive, meaning that you will not find them anywhere else. Best price!
  http://track.healthtrader.com/track.php?c=cmlkPTcxMDMwOCZhaWQ9NjU1MjM1OTc

  Reply
 • Yoyo Kaulitz 4 years ago

  Äter du medicinen kommer du att hålla din vikt stabil. Har samma sak och gick ner 5 kg på ett halvår i början

  Reply
 • Miss Duffy 4 years ago

  Du är bäst Jonna vi älskar dig❤️

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.