Kammi Husum Rosenskjold – MIN FÖRSTA MUKBANG. Lite om vikt, Tubecon & en sak jag stör mig på

103,571
 

Klicka här!

Published on September 16, 2016 by

Min smssignal:
iPhone Download: https://itunes.apple.com/album/nu-koh… (iPhone only!)
iPhone Download: smarturl.it/NuKohVie (iPhone only!)
Android & iPhone Download: https://tuunes.co/ringtone/nu-koh-vie

Tack för att ni finns i mitt liv. :*
★ INSTAGRAM: danskhelvetet
★ ANTONS INSTAGRAM: anton_frenchie
★ TYSONS INSTAGRAM: farbror_tyson
★ SNAPCHAT: karinahusum
[email protected]
★ ask.fm/sugasvamp
★ SPOTIFY: https://goo.gl/vTgDGR

50 comments

 • Siri Lindström 6 years ago

  Fick inte något svar från din mor ang denna fråga så ställer den till dig. Tänker ni på danska eller svenska?

  Reply
 • Susanne Dalarve 6 years ago

  Ja gör gärna fler mukbanks ?
  Tycker det är bra du säger ifrån youtubers är oxå människor

  Reply
 • Possy S 6 years ago

  Ska du byta namn på ask eftersom du inte suger på svampar länge? Du är bäst och min förebild❤️❤️?

  Reply
 • Katrin Elfström 6 years ago

  Anorexia är när man inte vill äta och så fort man äter vill man bara gå och spy. Men kammi äter fullt normalt och äter mkt bra och dåligt som en vanlig människa så sluta lägg er i vad hon äter för hon är hen helt vanlig människa… UTAN ANOREXIA ❤️

  Reply
 • Linda Winkelbauer 6 years ago

  Det som du äter är Tofu, gjort på sojabönor! Underbart gott!!

  Reply
 • Alexandra Chrzanowska 6 years ago

  jag är 15 och jag har aldrig ätit sushi jag vet att jag kommer gilla det men varje gång jag är på stan och ser en restaurang som säljer sushi jag ba nää jag går till donken istället

  Reply
 • Regina Ädel 6 years ago

  Kan varit den bästa videon, älskar att du blev så engagerad och verkligen klargjorde om din vikt osv? grym e du kammi!

  Reply
 • Jenny Peterson 6 years ago

  Jag själv är underviktig och typ det värsta som finns är när någon (nästan varje dag) typ ska krama mig eller något och så säger dem "fan va smal du är, ta och ät en hamburgare"…. Ursäkta mig men jag har varit underviktig i hela mitt liv och personen som säger att man ska äta en hamburgare tror att det kan hjälpa att äta EN extra hamburgare när jag kämpat att bli "normalviktig" i hela mitt liv? Knappast.

  Reply
 • lindaholmberg 6 years ago

  11:41 haha älskar dig kammi <3

  Reply
 • Madeleine Wiklund 6 years ago

  Inte meningen att vara elak nu men det är meningen att ge kritik. En mukbang betyder inte att man skall sitta och prata med en tallrik framför sig. Det är en video där man helst bara ska äta. Och du klipper tillochmed bort när du äter/tuggar. Döp videon till "chitchat" eller liknande så blir det bättre.

  Reply
 • Madeleine Wiklund 6 years ago

  Jag kunde inte svara på din kommentar så jag får svara här. Du verkar inte kunna ta kritik eller ens vilja ta emot och lyssna så glöm bara den kommentaren. Det enda jag ville ge kritik för är att det var missledande att din video heter mukbang när det inte är en mukbang. Men endast positiva kommentarer godtas, got it.

  Reply
 • Moa Risberg 6 years ago

  hallå världens bästa tips för viktökning!!!!
  ät sesamolja, typ på mat osv osv! funkat för mig! tar tid men funkar

  Reply
 • Lina Angelwings 6 years ago

  Älskar dina videos! Grym youtubekanal! Nu kör vi!

  Reply
 • Sophie Janols 6 years ago

  Du är så jävla bra Kammi❤️

  Reply
 • Sophie Säwe 6 years ago

  Omg jag älskar dit hår? Kan vi byta??

  Reply
 • Ebba Skog 6 years ago

  Nej! Anorexia och fetma är INTE samma sak! Anorexia är en psykist sjukdom och fetma en pskyisk. Jag tror att man ser på någon om personen har fetma, dock kan man vara smal utan att ha anorexia och det är därför folk frågar. Från någon som mycket väl vet vad anorexia är.

  Reply
 • Martina Soto 6 years ago

  Asså kan fort farande inte fatta att jag träffade dig i nordsatn idag det va min bästa dag ever LUSM

  Reply
 • Lisa Karlsson 6 years ago

  När är tubecon Kungsbacka?

  Reply
 • Filippa Andersson 6 years ago

  Du är så jävla bra!! Fan fortätt att stå upp för dig själv Kammi! bäst. puss!

  Reply
 • Linnea jensen 6 years ago

  Jag förstår dig kammi är i samma Situation som dig

  Reply
 • WhiteDeerx 6 years ago

  Du äter jättegulligt med pinnarna x3

  Reply
 • Emelie Lindberg 6 years ago

  Asså folk som säger att Kammi har anorexia, ni personer, LÄS PÅ innan ni uttalar er! Som du sagt ett antal gånger Kammi, man behöver inte ha anorexia för att man är smal. Det kan ha med matsmältningen och immunförsvaret att göra. ALLA människor är olika. Till och med invändigt. Jag håller på med hälsa. Har läst mycket om hälsa och har hjälpt personer i min närhet med hälsa och alla måste hitta sin grej. Det kan till och med komma med åren, vikten. Pga att kroppen faktiskt ändras hela tiden.

  HÄR HAR NI LÄNK TILL ANOREXIA: https://sv.wikipedia.org/wiki/Anorexia_nervosa

  Läs och lär!!!
  Ha de gött! 🙂

  Reply
 • Tilda Ödén 6 years ago

  Ge Anja en kram från mig <3

  Reply
 • Salvation0fMind 6 years ago

  Äkta fetma är inte en kroppsform – kroppsformen är dock ett ibland
  uttalat bifynd av fetman som i sig egentligen är en Psykisk entitet – En
  psykisk entitet som avgör vad man gillar att äta (onyttigheter främst)
  😀 Och Kammi är Rätt jävla FetmaTjock om du frågar mig 😀 Loving it
  /Med Student

  Reply
 • Moa Brandt 6 years ago

  Det var längesen vi såg din pojkvän???

  Reply
 • Lina Emelie 6 years ago

  För att klargöra en sak gällande vikt och olika kroppar. Jag äter precis som kammi själv säger, äter på donken och dricker Cola och äter onyttigt. Men jag har jätte lätt för att både gå upp i vikt och gå ner i vikt. Medans kammi som i detta inte kan gå upp i vikt för att vi alla har olika kroppar. Och det är lixom bara så det är, vi alla fungerar så olika med så många olika saker. ??❤️ kram på dig fina du !

  Reply
 • Marnelia 6 years ago

  HAHAHAHA.. Alltså dom jävla sushibitarna med avokado är typ omöjliga att äta. Bara glider iväg mellan pinnarna. Älska sushi!!

  Reply
 • Moa Dahlberg 6 years ago

  Klipp inte bort när du äter, de e ju meningen att man ska titta då du äter? Älskar dina videos btw!❤️❤️?

  Reply
 • M B 6 years ago

  Alla som kollar på dig på yt kanske inte har snapchat?? Min teori ???

  Reply
 • Vanessa Gonzalez 6 years ago

  Fuck va alla tycker vafan , det spelar ingen roll hur du ser ut eller vilken kropps form du har för det avgör inte vem du är ,du kan ha en jätte fin kropp men en ful personlighet asså palla bry sig, men vrf i huvudtaget ska man behöva döma någon för hur en person ser ut. Shit ät va du vill o va stolt för hur du ser ut .

  Reply
 • Fanny Walhed 6 years ago

  Hahahah jag jobbar i kassa och många kunder gör lika dant som du berättade, om vissa kassörskor/kassörer, lägger pengarna på disken när man står med handen redo och utsträckt! Vill bara ta pengarna och kasta de på dom ?

  Reply
 • Emelie Rosen 6 years ago

  så irriterande att alla ska lägga sig i vad andra äter

  Reply
 • Cecilia Andersson 6 years ago

  Har suttit och skrattat i 10 minuter nu pga "kamikaze"

  Reply
 • Tuva o Saga 6 years ago

  Jag är väldigt smal o ja har varit det hela livet. Jag äter som en jävla häst men går inte upp i vikt. O jag blir så jävla arg o ledsen när folk frågar om jag har anorexia eller påpekar hur smal jag är. De är som du sa exakt samma sak som att fråga nån om den har fetma eller påpeka varför den är så tjock

  Reply
 • Hallådär Köttablåbär 6 years ago

  Varför klipper du när du äter?

  Reply
 • Misandri C: 6 years ago

  Det är några andra som jobbar på sushin

  Reply
 • Izza F 6 years ago

  du e så jääävla snygg pallar inte haha

  Reply
 • Manuela Pinter 6 years ago

  jag älskat din otfit

  Reply
 • Emelin Dahl 6 years ago

  Ditt hår ser fantastisk ut här!!!!?????❤️

  Reply
 • Hadeel 03 6 years ago

  Du är jätte snygg jag älskar dina kläder du så fin i dem

  Reply
 • WicLinMovies 6 years ago

  du äter förfan mer en vad jag äter till och med när du inte filmar så äter du i know it;) ne men donken är bra mat 🙂 och aneroxia kan jag garantera att du inte har me tanke på hur mycket du äter:)

  Reply
 • Syrran Olsson 6 years ago

  Kammi kan du göra lösnaglar ??

  Reply
 • SARA HENRIETTA 6 years ago

  Hahaha, bästa!!

  Reply
 • W W W 6 years ago

  Blir så sugen på sushi ???

  Reply
 • Emil Brunn Ramstedt 6 years ago

  Haha, jag älskar att lägga pengarna i skålen när jag sitter i kassan. Folk blir lite lätt irriterade (x
  #badkassör

  Reply
 • Ida-Kajsa Tahvanainen 6 years ago

  Snälla kan du göra en video där du tar upp saker som du stör dig på! Hade vart as kul 😉 Älskar dig :*

  Reply
 • emma ryden 6 years ago

  Anroexia handlar inte om vad man äter att göra egentligen haha, och som du säger ''man behöver inte ha det för att man är smal''. En ätstörning handlar om tankar och ångest kring mat. Folk tänker inte på vad dom säger bara, u are beautiful och ät vad du vill! Man ska äta det man tycker är gott

  Reply
 • Edina Jadesjö 6 years ago

  de finns ett skitbra solarium i kortedala

  Reply
 • Annie H 6 years ago

  Älskar när du klagar på saker, kan du inte börja med kammi klagar igen? 🙂

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.