Keela – Get ready with me⎹ Random snack + first impression The Balm.

56,266
 

Klicka här!

Published on August 23, 2015 by

Open up to read more ▼

SUBSCRIBE HERE ♥
https://www.youtube.com/user/Keelaas

__________________________________________

Blog: http://keela.se
Snapchat: K33L4
Instagram: @keela

________________________________________

Jag klipper mina videos i Final cut pro X.
Jag filmar med min Canon EOS 650D.
Jag vloggar med min Sony A5000.
Musiken i mina videos kommer från Epidemicsound.com

50 comments

 • SoBeautifuLee 6 years ago

  Jag är i en sån period jag också. Man kan ju inte skynda på sin lösning heller, vilket suger -.-

  Reply
 • SoBeautifuLee 6 years ago

  Jag är i en sån period jag också. Man kan ju inte skynda på sin lösning heller, vilket suger -.-

  Reply
 • SoBeautifuLee 6 years ago

  Jag är i en sån period jag också. Man kan ju inte skynda på sin lösning heller, vilket suger -.-

  Reply
 • Rabadab Tv 6 years ago

  Tja Keela. Känner igen i det du säger med livet. Fast jag har tagit beslut om att åka plugga utomlands i nio månader nu. Du snackade änom att du är singel, jag har vatt singel sen 2009 men de är förstårligt hur jag ser ut. Om om du vill snacka mer så fins min mail aders på kanal.

  Kram på da

  Reply
 • mynameisjossan 6 years ago

  Kom att tänka på en sak. Du säger att du har så mycket kärlek att ge eller någonting sådant. Eftersom du inte har en partner just nu, ös kärlek över dina fans istället. Inte samma sak, jag vet. Du kan ju ösa kärlek över fansen tills du hittat en partner

  Reply
 • Alexandra Andersson 6 years ago

  Först och främst så vill jag bara säga att du är sjukt jävla vacker. Vi är inne i samma period. Jag känner mig också oinspirerad och ful fast vi är fan inte fula! Det är as jobbigt att känna så här. Försök att göra saler som kanske kan resultera i att du antingen känner dig vacker eller att du känner dig inspirerad. Hur som helst så kommer det att lösa sig. Du kommer att hitta tillbaka till dig själv. Jag älskar dina videos och du är så jävla skön. Hoppas du mår lite bättre snart ❤

  Reply
 • Rocnex 6 years ago

  Åk till Paris eller London 🙂

  Reply
 • alexella kloäng 6 years ago

  Bor också i Ljusdal ??? o vet precis hur det känns att känna sig instängd här? önskar att jag också bara kunde dra till Sthlm helt spontant och lämna denna lilla håla??

  Reply
 • johanna engström 6 years ago

  När du säger att du känner dig oinspererad & ful skär det verkligen till i hjärtat du då är typ den snyggaste människan på jorden! Men måste säga att du är inte ensam om att känna så, jag & även många andra har en sådan period just nu. Jag har t.ex gått upp sjukt mycket i vikt pga att jag blivit sjuk. Får mediciner som gör mig bl.a extra hungrig & svullen runt magen & ansiktet. Och det resulterar i att jag inte kan ha mina gamla kläder längre & får jämt panik innan jag ska träffa folk. Det suger verkligen då jag egentligen älskar att träffa nya människor, men allt detta får mig bara att bli så himla isolerad. Men det är egentligen bara att hålla ut för det blir bättre, jag kommer gå ner till min "vanliga" vikt igen när jag blir frisk, för det mesta är bara vätska. Hoppas du känner dig bättre snart, det förtjänar du verkligen!

  Reply
 • Lina Ali 6 years ago

  tu mach Blush …

  Reply
 • Keira 6 years ago

  Varför funkar inte din webshop? 🙁 När jag söker på candybykeela.com så kommer de en sida där de står, Sidan funkar inte eller finns inte längre ?

  Reply
 • Enta Entis 6 years ago

  Afrikaa!!!!? jag älskar dig så himla mycket men jag kan aldrig se nån kändis på stan men jag älskar dig så mycket!!

  Reply
 • Lisa Myhrberg 6 years ago

  åh Keela hatar när man är i dessa perioder 🙁 hoppas du blir bättre snart!!!!!!!!! <3

  Reply
 • Moa Olofsson 6 years ago

  Du kan åka till nya zeeland eller frankrike

  Reply
 • Tra My Míša 6 years ago

  Du kan kanske prova åka till Prag, Tjeckien 😉 Jag bor där 🙂

  Reply
 • Yousefineer 6 years ago

  du kanske kan åka till spanien t.ex gran canaria

  Reply
 • Lolipop 6 years ago

  London, Turkiet, Paris, Ullared,

  Reply
 • Tinnis blogg 6 years ago

  Ladda ner hot or not

  Reply
 • Ellen Fridh 6 years ago

  Stick till Australien ????

  Reply
 • iheartytb 6 years ago

  Själv har man inte haft nån på 3 år ?Jag börjar fan dö av ensamhet, i feel ya girl ?

  Reply
 • Dess 6 years ago

  du är så jävla fin osminkad omg

  Reply
 • Molly Augustsson 6 years ago

  Åk till Dubai! Dröm ju :))

  Reply
 • noralofven 6 years ago

  Nya zeeland!

  Reply
 • CandyElin 6 years ago

  Du blev jätte fin!! =)

  Reply
 • Lisia 6 years ago

  Japan

  Reply
 • Karmen Albaloua 6 years ago

  Vrf gjorde den där djävulen så där ???????? altså hon i usa ?? förstör andras framtider ??????????

  Reply
 • Zina Degerman 6 years ago

  Kom till Finland !! <33

  Reply
 • Elin HK 6 years ago

  Åk till grekland FÖR FAAN!! ♥

  Reply
 • Izza Friberg 6 years ago

  Sluta sminka dig så naturligt vacker!

  Reply
 • Rebecka Pedersen 6 years ago

  Åh känner igen mig så mycket i det där med "ful perioder" då man hur mycket man än fixar sig och håller på så känner man sig aldrig riktigt fin och man blir aldrig nöjd med någon bild man tar osv, tror det hänger ihop med när man är i en period i livet då man känner sig allmänt nere och låg på motivation och allting, så brukar det funka för mig i alla fall :/ Hursomhelst så är du supersnygg och superhärlig och jag är helt säker på att du kommer komma på vad du vill göra och vart du vill resa, och även hitta någon att dela din kärlek med! 😀 Kärlek till dig Keela <3

  Reply
 • EmoFjortis 6 years ago

  Känner verkligen igen mig! 
  De kommer fixa sig ska du se även om det kan ta sin tid <3 kram på dig!

  Reply
 • Sara Widén 6 years ago

  Videos när du bara pratar (random) är jätteroliga att titta på! ❤❤kram Sara

  Reply
 • Nomnom Lavie 6 years ago

  Känner exakt likadant

  Reply
 • Eddzor 6 years ago

  keep up the good work! kärlek och kramar

  Reply
 • Evah Åberg 6 years ago

  Gud vad jag känner igen mig i din video. Gör fler såna här videos!

  Reply
 • Alice Alice 6 years ago

  Ett tips är att resa runt i Asien, lovar att du inte skulle ångrat dig. Extra roligt med en kompis kanske.
  Du är fin, hejdå!

  Reply
 • Zenjora 6 years ago

  First thought: damn that's a gorgeous woman even without make up! D: <3

  Är det elakt och okänsligt att säga att du nästan till och med är finare utan smink än med smink?! .__.

  Fler videos där du randomsnackar, du gör det bra och vad du än säger är det intressant och roligt att titta på! 😀 puss<3

  Reply
 • Amanda Official 6 years ago

  Jag kan säga att vi är två med den här "fulhetsnojan", för någon månad sen ville jag inte ens visa mig för mina vänner och jag kunde inte gå ut.. Det har aldrig varit så förut!❤️ men man måste ignorera den rösten i huvudet och lyssna på allt positivt folk säger om en!

  Reply
 • Nanny Sara 6 years ago

  Fina fina människa!

  Reply
 • Elise Högström 6 years ago

  Varför har jag inte hittat dej på youtube först nu!? Du är ju helt underbar!! Här har du en ny prenumerant for sure!! ❤️❤️❤️

  Reply
 • Wilma Gunnarsson 6 years ago

  Kan du inte söka visum till USA igen?:)❤️

  Reply
 • Nattis 02 6 years ago

  Jag tycker att du ska åka till Cofu, en grekisk ö. Där är hur fint som helst och man blir ''ganska'' brun 😉

  Reply
 • Sandra Mellroth 6 years ago

  du är en sån mysig person! Kändes verkligen som man kom närmare dig i den här videon hoppas du klara av att lösa dina problem och att du känner dig snygg snart igen för det borde du göra! Puss

  Reply
 • Nova Nova2004 6 years ago

  keela du är inte ful. så kan du inte säga du är ju den snyggaste tjejen jag har sett

  Reply
 • Alisha hoglund 6 years ago

  Åk till Brasilien eller eller Argentina. Cuba vet jag är jätte Fiint Venezuela e oxå fint. Jag har bott i dominikanska republiken och det är så fint där?

  Reply
 • Sara Louise 6 years ago

  Haha, alltså. Du är helt underbar. Du hittar rätt snart, livet kan inte vara perfekt varje minut! Keep going girl!

  Reply
 • Ida Öwrin 6 years ago

  tror du behöver lite puppylove keela? älskar dig mkt?

  Reply
 • Mikaela Wikholm 6 years ago

  japaaaan!

  Reply
 • Maritzia Monzalez 6 years ago

  åk till paris

  Reply
 • Lanja Almlöf 6 years ago

  mysig video!

  Reply

Add your comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.